Καλα τα λες αλλα σηκωσε το μανικακιvantono έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 13:40 Τα πουτανάκια του αντον99 και του Αριστου, γίνατε μαλάκες κυβερνητικοι! Αυτοί ειστε!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Lockdown για ανεμβολιαστους σε Αυστρία και Γερμανία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Lockdown για ανεμβολιαστους σε Αυστρία και Γερμανία
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ρε και μόνο που θα ευχηθεί καλά Χριστούγεννα σημαίνει ότι όλα θα πάνε κατά διαόλου , τι άλλο ψάχνεται δηλαδή να συμβεί ;
πολυ σωστη παρατηρηση ...Arisvilla έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 13:43Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Ο Κούλης βολεύεται με τους ανεμβολίαστους γιατί με τη συνδρομή των μμπ ρίχνει το φταίξιμο για όλα όσα γίνονται σε αυτούς. Αν έκανε λοκ νταουν στους ανεμβολίαστους και φθάναμε σε 80% εμβολιασμένους μετά που θα έριχνε το φταίξιμο για τα αυξημένα κρούσματα και τους νεκρούς? Μια χαρά το παιχνίδι του Κούλη παίζουν οι ψεκ. Για αυτό και δεν τα βάζει μαζί τους.vantono έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 13:40 Τα πουτανάκια του αντον99 και του Αριστου, γίνατε μαλάκες κυβερνητικοι! Αυτοί ειστε!
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- nik_killthemall
Γέμισαν οι ΜΕΘ στη Βαυαρία – Ασθενής με κοροναϊό μεταφέρθηκε στην Ιταλία
Ο πρώτος γερμανός ασθενής με κοροναϊός μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας της περιφέρειας Ανω Αδίγη της βορειοανατολικής Ιταλίας, σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai.
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ασθενή που βρισκόταν στη Βαυαρία όπου οι ΜΕΘ είναι πλήρεις. Μεταφέρθηκε με ειδική πτήση στην ιταλική πόλη Μεράνο, κοντά στα σύνορα με την Αυστρία.
Ως γνωστόν, οι Γερμανοί αναισθησιολόγοι έχουν δηλώσει ότι «το γερμανικό υγειονομικό σύστημα οδεύει προς την καταστροφή». Στην αρχή της επιδημίας συνέβαινε το ακριβώς αντίθετο: πολλοί Ιταλοί ασθενείς μεταφέρθηκαν και θεραπεύθηκαν σε γερμανικά νοσοκομεία.
Την ίδια ώρα, Σλοβένοι ανταποκριτές στην Ιταλία ζητούν από την κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι να παρέμβει με στόχο να μπορέσουν να μεταφερθούν στα ιταλικά νοσοκομεία και ασθενείς με Covid-19 από τη Λιουμπλιάνα και άλλες περιοχές της χώρας τους. Στη Σλοβενία, η πληρότητα των ΜΕΘ, στη φάση αυτή αγγίζει, το 90%.
https://www.tanea.gr/2021/11/17/world/g ... in-italia/
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Ποιά ειρωνεία;
Σχέδιο είναι. Με το 0.2% θα διαλύσουν τα πάντα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
https://newpost.gr/ellada/6195fd173b129 ... a-lockdown
Ξύπνησε μέχρι και ο Βασιλακόπουλος και μιλάει για λοκ νταουν. Μάλλον ζήλεψε που η Γκάγκα του πήρε τη θεσούλα.
Ξύπνησε μέχρι και ο Βασιλακόπουλος και μιλάει για λοκ νταουν. Μάλλον ζήλεψε που η Γκάγκα του πήρε τη θεσούλα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τί εγινε τελικά με το διάγγελμα? Τα είπε τα τίποτα με λίγο απ'ολα ή οχι ακόμα?
Ξέρω για ποιο γράφημα μιλάς και σου έχω πει ότι δεν έχεις ιδέα σε πόσο πολλά επίπεδα είναι ηλίθιο αυτό που λες.hellegennes έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 10:52Όντως. Τις πρώτες 4-5 μέρες, που συμβαίνει και η μετάδοση, οι εμβολιασμένοι έχουν μεγαλύτερα φορτία.stavmanr έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 10:09 Ο εμβολιασμένος δεν φέρει τον ίδιο ιικό φορτίο με τον ανεμβολίαστο κατά τη διάρκεια της μόλυνσης.
- hellegennes
Κάνουν λάθος οι ειδικοί που λένε ότι η μετάδοση συμβαίνει τις πρώτες 5 μέρες; Τα άλλα επίπεδα πολύ θα ήθελα να μην τα μάθω, αλλά κάτι μού λέει ότι θα μπεις στην βαρετή διαδικασία να γράψεις ένα μάτσο μαλακίες και πάλι.foscilis έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 23:35Ξέρω για ποιο γράφημα μιλάς και σου έχω πει ότι δεν έχεις ιδέα σε πόσο πολλά επίπεδα είναι ηλίθιο αυτό που λες.hellegennes έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 10:52Όντως. Τις πρώτες 4-5 μέρες, που συμβαίνει και η μετάδοση, οι εμβολιασμένοι έχουν μεγαλύτερα φορτία.stavmanr έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 10:09 Ο εμβολιασμένος δεν φέρει τον ίδιο ιικό φορτίο με τον ανεμβολίαστο κατά τη διάρκεια της μόλυνσης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άμεση επιβολή γενικού lockdown -και για εμβολιασμένους- ήθελε η υπηρεσιακή Καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, αλλά η εισήγησή της απορρίφθηκε από τα κόμματα του μελλοντικού κυβερνητικού συνασπισμού, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα BILD.
Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, κατά την έκτακτη συνάντηση που είχε χθες το βράδυ η κυρία Μέρκελ με τον υποψήφιο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) για την Καγκελαρία Όλαφ Σολτς, την ηγεσία των Πρασίνων Αναλένα Μπέρμποκ και Ρόμπερτ Χάμπεκ και τον αρχηγό των Φιλελευθέρων (FDP) Κρίστιαν Λίντνερ, η Καγκελάριος ζήτησε να επιβληθούν αυστηροί περιορισμοί, στο πρότυπο του προηγούμενου χειμώνα, ακόμη και για τους εμβολιασμένους, από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 8 Δεκεμβρίου, σε μια προσπάθεια ανάσχεσης του τέταρτου κύματος της πανδημίας.
Όπως αναφέρει για το ίδιο θέμα το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), η Άγγελα Μέρκελ πρότεινε την αυστηροποίηση των μέτρων, κυρίως λόγω της επιβάρυνσης του συστήματος Υγείας. Μια τέτοια απόφαση πάντως, νομικά θα ήταν εφικτό να ληφθεί μόνο μέχρι σήμερα, καθώς αύριο εκπνέει η «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» για τη χώρα. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέφεν Ζάιμπερτ, η Καγκελάριος «εξήγησε την εξαιρετική σοβαρότητα της κατάστασης, μιας άνευ προηγουμένου έκτακτης κατάστασης».
Η πρότασή της, σύμφωνα με την BILD, απορρίφθηκε και από τα τρία κόμματα.
https://www.zougla.gr/kosmos/article/ge ... inaspismos
Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, κατά την έκτακτη συνάντηση που είχε χθες το βράδυ η κυρία Μέρκελ με τον υποψήφιο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) για την Καγκελαρία Όλαφ Σολτς, την ηγεσία των Πρασίνων Αναλένα Μπέρμποκ και Ρόμπερτ Χάμπεκ και τον αρχηγό των Φιλελευθέρων (FDP) Κρίστιαν Λίντνερ, η Καγκελάριος ζήτησε να επιβληθούν αυστηροί περιορισμοί, στο πρότυπο του προηγούμενου χειμώνα, ακόμη και για τους εμβολιασμένους, από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 8 Δεκεμβρίου, σε μια προσπάθεια ανάσχεσης του τέταρτου κύματος της πανδημίας.
Όπως αναφέρει για το ίδιο θέμα το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), η Άγγελα Μέρκελ πρότεινε την αυστηροποίηση των μέτρων, κυρίως λόγω της επιβάρυνσης του συστήματος Υγείας. Μια τέτοια απόφαση πάντως, νομικά θα ήταν εφικτό να ληφθεί μόνο μέχρι σήμερα, καθώς αύριο εκπνέει η «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» για τη χώρα. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέφεν Ζάιμπερτ, η Καγκελάριος «εξήγησε την εξαιρετική σοβαρότητα της κατάστασης, μιας άνευ προηγουμένου έκτακτης κατάστασης».
Η πρότασή της, σύμφωνα με την BILD, απορρίφθηκε και από τα τρία κόμματα.
https://www.zougla.gr/kosmos/article/ge ... inaspismos
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Α, τώρα το είδα αυτό.hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 23:51Κάνουν λάθος οι ειδικοί που λένε ότι η μετάδοση συμβαίνει τις πρώτες 5 μέρες;foscilis έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 23:35Ξέρω για ποιο γράφημα μιλάς και σου έχω πει ότι δεν έχεις ιδέα σε πόσο πολλά επίπεδα είναι ηλίθιο αυτό που λες.hellegennes έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 10:52
Όντως. Τις πρώτες 4-5 μέρες, που συμβαίνει και η μετάδοση, οι εμβολιασμένοι έχουν μεγαλύτερα φορτία.
Η απάντηση φυσικά είναι ότι δε λένε κάτι τέτοιο οι ειδικοί. Το λες εσύ επειδή αποφάσισες ότι έτσι σε συμφέρει να συμβαίνει με βάση το τι κατάλαβες (λανθασμένα) από το γράφημα. Αν είχες καταλάβει λανθασμένα ότι εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι είναι το ίδιο για 12.5 μέρες, θα μου έλεγες "κάνουν λάθος οι ειδικοί που λένε ότι η μετάδοση συμβαίνει τις πρώτες 12.5 μέρες;" με το ίδιο γλοιώδες υφάκι.
- hellegennes
Μόνο που σου έδειξα ότι αυτό ακριβώς λένε και επειδή δεν σου αρέσει επινοείς μαλακίες.foscilis έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 00:06Α, τώρα το είδα αυτό.hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 23:51Κάνουν λάθος οι ειδικοί που λένε ότι η μετάδοση συμβαίνει τις πρώτες 5 μέρες;foscilis έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 23:35
Ξέρω για ποιο γράφημα μιλάς και σου έχω πει ότι δεν έχεις ιδέα σε πόσο πολλά επίπεδα είναι ηλίθιο αυτό που λες.
Η απάντηση φυσικά είναι ότι δε λένε κάτι τέτοιο οι ειδικοί. Το λες εσύ επειδή αποφάσισες ότι έτσι σε συμφέρει να συμβαίνει με βάση το τι κατάλαβες (λανθασμένα) από το γράφημα. Αν είχες καταλάβει λανθασμένα ότι εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι είναι το ίδιο για 12.5 μέρες, θα μου έλεγες "κάνουν λάθος οι ειδικοί που λένε ότι η μετάδοση συμβαίνει τις πρώτες 12.5 μέρες;" με το ίδιο γλοιώδες υφάκι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 177 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
-
- 52 Απαντήσεις