!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ανταλλαγές
Re: ανταλλαγές
Ο Κυριακος στην συνεντευξη που εδωσε στο itv μιλησε για rotating collections.
Τωρα για το 99,9% των ελληνοφωνων αριστερων και το 95% των πχορουμιτων η εννοια αυτης της φρασης ειναι παντελως αγνωστη και ειναι λογικο αφου η πιο κοντινη τους επαφη με την τεχνη ειναι οι φωτογραφιες του ντατσουν του σουβλατζη της γειτονιας τους πανω απο το ταμειο.
Λογικο λοιπον να γραφουν για ανταλλαγες και λοιπες πιπες.
Τωρα για το 99,9% των ελληνοφωνων αριστερων και το 95% των πχορουμιτων η εννοια αυτης της φρασης ειναι παντελως αγνωστη και ειναι λογικο αφου η πιο κοντινη τους επαφη με την τεχνη ειναι οι φωτογραφιες του ντατσουν του σουβλατζη της γειτονιας τους πανω απο το ταμειο.
Λογικο λοιπον να γραφουν για ανταλλαγες και λοιπες πιπες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Πλεον ετσι τη λενε ολοι.hellegennes έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:32Όταν λέει «τούρκι» σε ποια χώρα αναφέρεται; Στην Τουρκία;
Κάνει κάποια λάθη, όχι βέβαια στον ίδιο βαθμό γιατί οι απαντήσεις είναι προμελετημένες (έχει τις ερωτήσεις από πριν).
Εχω ακουσει πολλους ξενους να τη προφερουν ετσι.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Η ουνεσκο εχει διαφορετικη αποψη.hellegennes έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:40Ένας δάσκαλος δεν βρέθηκε ποτέ να του πει πώς προφέρεται η Τουρκία στα αγγλικά;
Στο θέμα, τώρα, ο μόνος που έχει αρμοδιότητα να κάνει οτιδήποτε με τα μάρμαρα είναι το Βρετανικό Μουσείο. Δεν είναι απόφαση του Τζόνσον ούτε κανενός άλλου. Το Μουσείο έχει αρνηθεί πολλές φορές την επιστροφή των μαρμάρων και η πρόταση για δανεισμό αρχαιοτήτων έχει ξαναγίνει.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Τσίρκο; Θέατρο; Σανός; Όλα μαζί;
Διαλέξτε.
Διαλέξτε.
- hellegennes
Ποιος την χέζει την UNESCO; Θα μπουν στο Μουσείο και θα τα σηκώσουν να τα φέρουν στην Ελλάδα;Thor έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:55Η ουνεσκο εχει διαφορετικη αποψη.hellegennes έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:40Ένας δάσκαλος δεν βρέθηκε ποτέ να του πει πώς προφέρεται η Τουρκία στα αγγλικά;
Στο θέμα, τώρα, ο μόνος που έχει αρμοδιότητα να κάνει οτιδήποτε με τα μάρμαρα είναι το Βρετανικό Μουσείο. Δεν είναι απόφαση του Τζόνσον ούτε κανενός άλλου. Το Μουσείο έχει αρνηθεί πολλές φορές την επιστροφή των μαρμάρων και η πρόταση για δανεισμό αρχαιοτήτων έχει ξαναγίνει.
Σε διάφορα γκάλοπ που έχουν γίνει στο παρελθόν, η πλειοψηφία των Βρετανών είναι υπέρ της επιστροφής. Αλλά τα μάρμαρα ανήκουν νομότυπα στο Βρετανικό Μουσείο και είναι αποκλειστικά δική τους απόφαση τι θα κάνουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Εμπεδοκλής
Ας επιχειρήσει να κουβεντιάσει επίσημα κάτι τέτοιο και θα δεις. Πήγαινε όμως παίξε παραπέρα.Thor έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:26Αμαν,πως μου διεφυγε;
Θα ριξεις τη κυβερνηση!
Φοβου τον Εμπεδοκλη και δωρα φεροντας.
είναι όπως όταν διαβάζουμε για "περιοχές αμοιβαίου συμφέροντος όπως" και ακολουθεί μόνο 1 παράδειγμα που είναι περιοχή στην οποία η Γαλλία τα έχει σκατώσει. Δεν καταλαβαίνουμε την ανώτατη διαπραγματευτική τέχνη των νεοδημοκρατών.under έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:44 Ο Κυριακος στην συνεντευξη που εδωσε στο itv μιλησε για rotating collections.
Τωρα για το 99,9% των ελληνοφωνων αριστερων και το 95% των πχορουμιτων η εννοια αυτης της φρασης ειναι παντελως αγνωστη
Πιθανόν επειδή ο παππούς μας δεν πήδαγε γίδες.
Οταν περασεις εξω απο μουσειο τα ξαναλεμε.foscilis έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 18:16είναι όπως όταν διαβάζουμε για "περιοχές αμοιβαίου συμφέροντος όπως" και ακολουθεί μόνο 1 παράδειγμα που είναι περιοχή στην οποία η Γαλλία τα έχει σκατώσει. Δεν καταλαβαίνουμε την ανώτατη διαπραγματευτική τέχνη των νεοδημοκρατών.under έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:44 Ο Κυριακος στην συνεντευξη που εδωσε στο itv μιλησε για rotating collections.
Τωρα για το 99,9% των ελληνοφωνων αριστερων και το 95% των πχορουμιτων η εννοια αυτης της φρασης ειναι παντελως αγνωστη
Πιθανόν επειδή ο παππούς μας δεν πήδαγε γίδες.
Δεν είναι τόσο ότι κάνουν τη μαλακία. Είναι το υφάκι "πφφφ δεν νιώθετε εσείς από advanced μαλακίες"
Στις advanced μαλακιες ειστε μαστορες.Αποδειξη ετουτο εδω το νημα.
Ορίστε, έχει κάνει και το update.Thor έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:53Πλεον ετσι τη λενε ολοι.hellegennes έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:32Όταν λέει «τούρκι» σε ποια χώρα αναφέρεται; Στην Τουρκία;
Κάνει κάποια λάθη, όχι βέβαια στον ίδιο βαθμό γιατί οι απαντήσεις είναι προμελετημένες (έχει τις ερωτήσεις από πριν).
Εχω ακουσει πολλους ξενους να τη προφερουν ετσι.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
εν τω μεταξύ τι κόμπλεξ κατωτερότητας είναι αυτό και δίνεις τόση έμφαση στην προφορά δεν μπορώ να καταλάβω. Υπάρχουν Ρώσοι που είναι στην Ελλάδα 20 χρόνια και ακόμα καταλαβαίνεις από που είναι βάσει προφοράς. Αντίστοιχα οι Άγγλοι ως native speakers καταλαβαίνουν έναν Ινδό που μιλάει καλά αγγλικά, έναν Ισπανό ή έναν Ιταλό, ακόμα κι από την ρυθμικότητα των προτάσεων που αρθρώνουν ή την προφορά ορισμένων συμφώνων ή φωνηέντων ή πιθανόν κι από κάποια επιλογή λέξεων, όπως μπορούν κι οι έλληνες να το κάνουν αυτό στην μητρική τους, και θα ήταν πιο εμφανές αν μίλαγε όλη η υφήλιος ελληνικά. Το αν θα πεις Τόρκι, ή Τούρκι, ή Τέρκι, ή Τάρκι δεν σε κάνει ούτε αμόρφωτο ούτε χαζό, όπως δεν είναι αμόρφωτοι ή χαζοί οι πρώτης γενιάς αλβανοί μετανάστες που ήρθαν στην Ελλάδα και λένε ακόμα "ντώσε φαγκητό". Αυτό που σε κάνει να μοιάζεις ηλίθιο είναι να προσποιηθείς μια προφορά την οποία δεν έχεις κατακτήσει. Σαν να μιλάω εγώ τεχνητά με κρητική προφορά, απλά θα φαίνομαι στους κρητικούς βλάκας και από τους υπόλοιπους λίγους θα κοροϊδέψω.hellegennes έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 17:32Όταν λέει «τούρκι» σε ποια χώρα αναφέρεται; Στην Τουρκία;
Αν θες πάντως στείλε ένα ηχητικό δικό σου με την τέλεια προφορά σου, γιατί έχω μεγάλη περιέργεια να ακούσω έναν τόσο καταξιωμένο κριτή αγγλικής προφοράς.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Βρώμισε σκατίλα το νήμα.