Να μην επαναλαμβάνοντια οι μαλακίες των δεξιούληδων με τη Νοτοπούλου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απόπειρα εκβιασμού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
- Υδράργυρος
Re: Απόπειρα εκβιασμού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
- nik_killthemall
ναι ενω νοτοπουλου και αχτσιογλου δεν θα ειναι μονιμα συνδεδεμένες στη γραμμη του κόμματος ...Χαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2018, 13:13
Ρε μαλάκα θα τη γαμάς κι αυτή θα κοιτάει για κάνα μήνυμα στο κινητό που θα της δίνουν οδηγίες!![]()
Ρε μλκα χαοτικέ ακολουθείς τα ζιρο σιξτι βήματα του αρίστου ... μην ανακατέβεις ρε μλκα κόμματα όταν μιλάμε απλά για γκομενάκια.
Ωραιο γκομενακι ? στηρίζουμε από που κι αν προέρχεται.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
δε συμφωνώ πάντως.nik_killthemall έγραψε: 04 Σεπ 2018, 14:11ναι ενω νοτοπουλου και αχτσιογλου δεν θα ειναι μονιμα συνδεδεμένες στη γραμμη του κόμματος ...Χαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2018, 13:13
Ρε μαλάκα θα τη γαμάς κι αυτή θα κοιτάει για κάνα μήνυμα στο κινητό που θα της δίνουν οδηγίες!![]()
Ρε μλκα χαοτικέ ακολουθείς τα ζιρο σιξτι βήματα του αρίστου ... μην ανακατέβεις ρε μλκα κόμματα όταν μιλάμε απλά για γκομενάκια.
Άλλο οι φωτογραφίες που έχει πέσει τρελό φίλτρο.
- Υδράργυρος
Στραβά ξεκίνησε η Ζαχαράκη. Με το καλημέρα έκανε πάσα στο σύριζα. Την γλέντησε μια χαρά το αλητόμουτρο ο Βαξεβάνης
Το μλκ!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
αγόρασα πρωτεΐνη και ηλεκτρολύτες
και φεύγω για πυγμαχία
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- nik_killthemall
δεκτή η καθαρή σου κριτική.foscilis έγραψε: 04 Σεπ 2018, 14:18
δε συμφωνώ πάντως.
εμένα μου φαινεται γκομενάκι ώριμο και μεστό (και με ωραίο ντεκολτε), άλλη φαση από νοτοπουλου προφανώς.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Λαστ γίαρ το ανεξάρτητο περί μουνακίων. Μπορεί κάποτε να ήταν υπεράνω ιδεολογιών. Τα τελευταία χρόνια αφήνω να επηρεάζομαι απ' αυτό. Αυτό προσπάθησα να πω και στο κουλουράκι που καύλωνε το βλαμένο με έναν μαλάκα εγκληματία. Άμα ξέρω τι πουστιά και τη βρώμα έει η άλλη μέσα της, έστω και για τον ρόλο που παίζει, δεν μπορώ ρε. Μου πέφτει.nik_killthemall έγραψε: 04 Σεπ 2018, 14:11ναι ενω νοτοπουλου και αχτσιογλου δεν θα ειναι μονιμα συνδεδεμένες στη γραμμη του κόμματος ...Χαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2018, 13:13
Πχ τη μπουτού στο Σύνταγμα την έσκιζα. Έχει αλλά το γουστο-κριτήριό μου.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
ούτε η Νοτοπούλου μου αρέσει, ντάξει είναι αρκετά νεότερη και αυτό φαίνεται αλλά δεν τρελαίνομαι.nik_killthemall έγραψε: 04 Σεπ 2018, 14:22δεκτή η καθαρή σου κριτική.foscilis έγραψε: 04 Σεπ 2018, 14:18
δε συμφωνώ πάντως.
εμένα μου φαινεται γκομενάκι ώριμο και μεστό (και με ωραίο ντεκολτε), άλλη φαση από νοτοπουλου προφανώς.
Πολύ ωραία γκόμενα από πολιτική ΙΜΟ ήταν η Παπακώστα πριν 20 χρόνια και η Ηρώ Διώτη πριν μεταμορφωθεί σε Λαρισσαίο καφετζή μεσήλικα. Όλες οι άλλες ΟΚ απλά δεν ντύνονται σαν παπαδιές και έχεις αμέσως ουρά από λιγούρια.
Βέβαια όπως και με τους άντρες πάω στοίχημα ότι η ικανότητα να γοητεύεις χιλιάδες μαλάκες ψηφοφόρους σίγουρα κάνει το να γοητεύσεις ένα βλάκα από κοντά απλή ασκησούλα, πολύ αμφιβάλλω ότι οποισδήποτε από τους δυο μας θα μπορούσε να αντισταθεί ακόμα και στη Τζάκρη ή τη Ντόρα αν το έβαζαν στο μυαλό τους να μας πηδήξουν.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Καλά εδώ μερικοί ηδονίζονται με τη Ζωή...
- nik_killthemall
καλά όλα τ'άλλα, (μλκα το στυλακι της παπακωστα νεα πολυ ντεκαβλε οσο ωραια κι αν ηταν, ντυσιμο λαμψη γιαγκος δρακος κι έτσι) αλλά στο μπολντ του γάμησες ... αισθάνομαι πολυ καλύτερα να θεωρώ πως λες μαλκιες.foscilis έγραψε: 04 Σεπ 2018, 14:57
ούτε η Νοτοπούλου μου αρέσει, ντάξει είναι αρκετά νεότερη και αυτό φαίνεται αλλά δεν τρελαίνομαι.
Πολύ ωραία γκόμενα από πολιτική ΙΜΟ ήταν η Παπακώστα πριν 20 χρόνια και η Ηρώ Διώτη πριν μεταμορφωθεί σε Λαρισσαίο καφετζή μεσήλικα. Όλες οι άλλες ΟΚ απλά δεν ντύνονται σαν παπαδιές και έχεις αμέσως ουρά από λιγούρια.
Βέβαια όπως και με τους άντρες πάω στοίχημα ότι η ικανότητα να γοητεύεις χιλιάδες μαλάκες ψηφοφόρους σίγουρα κάνει το να γοητεύσεις ένα βλάκα από κοντά απλή ασκησούλα, πολύ αμφιβάλλω ότι οποισδήποτε από τους δυο μας θα μπορούσε να αντισταθεί ακόμα και στη Τζάκρη ή τη Ντόρα αν το έβαζαν στο μυαλό τους να μας πηδήξουν.
τοπ ερωτευσιμης (εκτός απο γαμευσιμης) πολιτικού για μενα ευα καϊλη. αστέρι.
Οταν οι επιτυχιες μιας κυβερνησης ειναι η προσπαθεια διπλασιασμου των μισθων των Γεν.Γραμμ. στην ζουλα, το κοψιμο του ΕΚΑΣ, η αυξηση του ΕΝΦΙΑ στις λαικες περιοχες, το ξεπουλημα της δημοσιας περουσιας σε τιμες Ζιμπαμπουε, η αναπλαση περιοχων (σικ), μειοδοσιες Εθνικων θεματων και γενικα η ακρατη αγαπη προς τους ξενους νταβατζηδες και τις αγορες, λογικο να εχει και μερικους Μπαγκσμπανιδες για να χουμε να λεμε....
Μικρη ευελικτη αριστερη κυβερνηση απο τα Λιντλ.....
Μικρη ευελικτη αριστερη κυβερνηση απο τα Λιντλ.....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Θα σας τρελάνουμε στην νομιμότητα!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Χαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2018, 14:25Λαστ γίαρ το ανεξάρτητο περί μουνακίων. Μπορεί κάποτε να ήταν υπεράνω ιδεολογιών. Τα τελευταία χρόνια αφήνω να επηρεάζομαι απ' αυτό. Αυτό προσπάθησα να πω και στο κουλουράκι που καύλωνε το βλαμένο με έναν μαλάκα εγκληματία. Άμα ξέρω τι πουστιά και τη βρώμα έει η άλλη μέσα της, έστω και για τον ρόλο που παίζει, δεν μπορώ ρε. Μου πέφτει.nik_killthemall έγραψε: 04 Σεπ 2018, 14:11ναι ενω νοτοπουλου και αχτσιογλου δεν θα ειναι μονιμα συνδεδεμένες στη γραμμη του κόμματος ...Χαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2018, 13:13
Πχ τη μπουτού στο Σύνταγμα την έσκιζα. Έχει αλλά το γουστο-κριτήριό μου.
όχι ρε,είπα ότι είναι εμφανισιμος απλά.
δε θα καυλωνα για πάρτη του...
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις