!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γατογονείς βοήθεια!

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Re: Γατογονείς βοήθεια!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

ωραια τα γατια σου Γαλη. ο μικρος θα γινει ενας κουκλος μην τους ακους
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Σεπ 2018, 13:49
Tarkovsky έγραψε: 04 Σεπ 2018, 13:42
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2018, 11:01 Αυτό το κουκλί είναι το μισοπεθαμένο γατάκι που ανάστησε ο beria.

Kαι το όνομα αυτού Μίσα. :)
τι Μίσας, κι άλλο γατί που θα ψηφίζει Αλέξη;

Μίτης έπρεπε, από το Φορουμίτης...
Σιγά μην χαρίσουμε και τα ονόματα που γουστάρουμε στον κάθε Αλέξη.

Τα γατιά είναι στην κορφή της πυραμίδας των απενοχοποιημένων πλασμάτων. :003:
άρα θα το ρίχνει ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τύψεις

μ' αυτό το γατί πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσω :003:
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Beria έγραψε: 04 Σεπ 2018, 13:45 Αυτές τις γάτες (με το γραμμένο μάτι που είναι σαν να έχουν βαμμένα μάτια, φρύδια) στην Πόλη τις λένε τεκίρες
Ναι, ε; Ενδιαφέρον. Είναι συγκεκριμένος τύπος πάντως και τον έχω δει αρκετά να κυκλοφορεί.
Btw, όπως ίσως βλέπεις στη φωτό, το "Μ" είναι πολύ έντονο στο μέτωπό της.

sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2018, 13:47 Σιγά ρε, η δικιά μου η μικρή ήταν και πιο όμορφη και πιο γκρι.
Τι ξεστόμισες ρε;;; Ραντεβού στο πάρκινγκ. :smt126

Της Ν. Ελβετίας.

Κυριακή πρωί.

Για καφέ. Θα φέρω και τη γάτα να την δεις. Από κοντά είναι πιο κούκλα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

shrike έγραψε: 04 Σεπ 2018, 13:58
Beria έγραψε: 04 Σεπ 2018, 13:45 Αυτές τις γάτες (με το γραμμένο μάτι που είναι σαν να έχουν βαμμένα μάτια, φρύδια) στην Πόλη τις λένε τεκίρες
Ναι, ε; Ενδιαφέρον. Είναι συγκεκριμένος τύπος πάντως και τον έχω δει αρκετά να κυκλοφορεί.
Btw, όπως ίσως βλέπεις στη φωτό, το "Μ" είναι πολύ έντονο στο μέτωπό της.

sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2018, 13:47 Σιγά ρε, η δικιά μου η μικρή ήταν και πιο όμορφη και πιο γκρι.
Τι ξεστόμισες ρε;;; Ραντεβού στο πάρκινγκ. :smt126

Της Ν. Ελβετίας.

Κυριακή πρωί.

Για καφέ. Θα φέρω και τη γάτα να την δεις. Από κοντά είναι πιο κούκλα.
Είναι πάρα πολύ μακριά δε μπορώ.
Καφέ να φέρω από το σπίτι;

Όπα όπα όπα, τώρα κατάλαβα τι πας να κάνεις, δεν υπάρχει ανιψιός στην Αλεξανδρούπολη ε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
shrike

Φέρε, να μην πληρώνουμε.

Ωχ, θα δει το "να μην πληρώνουμε" και θα τρέξει κι ο άλλος ο ματζίρης τώρα...

sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2018, 14:01 Όπα όπα όπα, τώρα κατάλαβα τι πας να κάνεις, δεν υπάρχει ανιψιός στην Αλεξανδρούπολη ε;
:smt005: :smt005: :smt005:

Άβαταρ μέλους
sys3x

:smt005: :smt005: :smt005:

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Στην τελική μην σκας, μπορούμε να την σπρώξουμε με τρόπο στην γατού της γειτονιάς, τι 20 τι 21 γατιά, μπηγκ ντηλ.

.
Άβαταρ μέλους
shrike

sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2018, 14:06 Στην τελική μην σκας, μπορούμε να την σπρώξουμε με τρόπο στην γατού της γειτονιάς, τι 20 τι 21 γατιά, μπηγκ ντηλ.
Κοίτα, κάπου εκεί θα κατέληγε λογικά, πιο πολύ για να έχει παρέα. Άλλωστε στην ίδια (ευρύτερη) αυλή βρισκόμαστε με την γατού, έξω τις έχει όλες, γυρνάνε παντού στη γειτονιά, απλά αυτή τις προσέχει περισσότερο, τις ταΐζει σε μόνιμη βάση και όχι περιστασιακά όπως κάνουμε οι υπόλοιποι και συνήθως συχνάζουν στο δικό της κηπάκι όταν θέλουν να αράξουν, δεν είναι ότι τις έχει μέσα στο σπίτι ή κάτι τέτοιο.

Απλά βρέθηκε ο ανιψιός τώρα, και είναι καλή περίπτωση.

Που υπάρχει. Κοτζαμάν άντρας είναι. Υπαρκτός, με σάρκα και οστά.

Άβαταρ μέλους
sys3x

shrike έγραψε: 04 Σεπ 2018, 14:10
sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2018, 14:06 Στην τελική μην σκας, μπορούμε να την σπρώξουμε με τρόπο στην γατού της γειτονιάς, τι 20 τι 21 γατιά, μπηγκ ντηλ.
Κοίτα, κάπου εκεί θα κατέληγε λογικά, πιο πολύ για να έχει παρέα. Άλλωστε στην ίδια (ευρύτερη) αυλή βρισκόμαστε με την γατού, έξω τις έχει όλες, γυρνάνε παντού στη γειτονιά, απλά αυτή τις προσέχει περισσότερο, τις ταΐζει σε μόνιμη βάση και όχι περιστασιακά όπως κάνουμε οι υπόλοιποι και συνήθως συχνάζουν στο δικό της κηπάκι όταν θέλουν να αράξουν, δεν είναι ότι τις έχει μέσα στο σπίτι ή κάτι τέτοιο.

Απλά βρέθηκε ο ανιψιός τώρα, και είναι καλή περίπτωση.

Που υπάρχει. Κοτζαμάν άντρας είναι. Υπαρκτός, με σάρκα και οστά.
Οκ, εσύ μιλούσες για την γατού της γειτονιάς σου,
γω έλεγα για την δικιά μας εδώ, τεράστια απόσταση, πολύ διαφορετικά πράματα.
:D

.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

shrike έγραψε: 04 Σεπ 2018, 13:36 Νταρνάκα, η ομοιότητα με την δική μου είναι φοβερή.
Noμίζω ότι το αδερφάκι του δικού μου του μοιάζει περισσότερο.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

τώρα τελευταία στη γειτονιά μου οι γάτες είναι κάμποσες, οι αρσενικές έχουν εξαφανιστεί και εμφανίζονται όλο και περισσότερες θηλυκές οι οποίες γεννάνε αβέρτα κι έχουμε γεμίσει με μικρά. βρίσκουν να φάνε στα σκουπίδια ενώ τις ταΐζουν και διάφοροι άλλοι. τα ζωντανά επιβιώνουν, αν όχι όλα, πολλά απ' αυτά. βέβαια, το θέμα μου είναι ένα μικρό που πρέπει να είναι 2 μηνών, πολύ παιχνιδιάρικο και κοινωνικό το οποίο έχει μια πολύ χοντρή κορδέλα δεμένη στον λαιμό με κόμπο θηλιά που δεν λύνει, εκτός κι αν κοπεί με ψαλίδι. δυστυχώς το ζωντανό θα πνιγεί, το έχω δει 2 φορές μέχρι τώρα, και φοβάμαι πως έχει το πολύ 2 βδομάδες ακόμη. δεν ξέρω αν κάποιοι θέλουν να το ξεχωρίζουν από τα άλλα γιατί το γατί φαίνεται πολύ φιλικό σε σχέση με τα υπόλοιπα αλλά η κορδέλα μ' ανησυχεί. υπερβολικά. και δεν μπορώ να κατεβώ κάτω μ' ένα ψαλίδι στα χέρια και ν' αρχίσω να το ψάχνω, άντε και το βρίσκω, δεν πιστεύω πως θα μου κάτσει να του την κόψω, ακόμη κι αν κατεβώ με whiskas στα χέρια, άσε που θα πλακώσουν κι όλα τα υπόλοιπα γατιά και θα γίνει πανζουρλισμός, αν και δεν είναι αυτό το θέμα μου, ούτε ο πανζουρλισμός, ούτε τα υπόλοιπα νιαουρίσματα.

μπορεί να πεθάνει από κάποια αρρώστια, να το πατήσει αυτοκίνητο, να το πιάσει κανένα σκυλί και να το λιανίσει, αλλά ρε φίλε έλεος. το ότι είναι πολλά και μπορεί να σ' εκνευρίζουν ή να σου λερώνουν τα μαξιλάρια στα έπιπλα κήπου που πληρώνεις ακόμη τις δόσεις, δεν σημαίνει πως πρέπει να βγάλεις τέτοια ψυχασθένεια. δεν σου φταίει το ζωντανό που σ' εμπιστεύτηκε όταν το χάιδεψες και το τάισες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2018, 11:01 Αυτό το κουκλί είναι το μισοπεθαμένο γατάκι που ανάστησε ο beria.

Kαι το όνομα αυτού Μίσα. :)

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
:romance-hearteyes:
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Gherschaagk έγραψε: 12 Σεπ 2018, 11:18 τώρα τελευταία στη γειτονιά μου οι γάτες είναι κάμποσες, οι αρσενικές έχουν εξαφανιστεί και εμφανίζονται όλο και περισσότερες θηλυκές οι οποίες γεννάνε αβέρτα κι έχουμε γεμίσει με μικρά. βρίσκουν να φάνε στα σκουπίδια ενώ τις ταΐζουν και διάφοροι άλλοι. τα ζωντανά επιβιώνουν, αν όχι όλα, πολλά απ' αυτά. βέβαια, το θέμα μου είναι ένα μικρό που πρέπει να είναι 2 μηνών, πολύ παιχνιδιάρικο και κοινωνικό το οποίο έχει μια πολύ χοντρή κορδέλα δεμένη στον λαιμό με κόμπο θηλιά που δεν λύνει, εκτός κι αν κοπεί με ψαλίδι. δυστυχώς το ζωντανό θα πνιγεί, το έχω δει 2 φορές μέχρι τώρα, και φοβάμαι πως έχει το πολύ 2 βδομάδες ακόμη. δεν ξέρω αν κάποιοι θέλουν να το ξεχωρίζουν από τα άλλα γιατί το γατί φαίνεται πολύ φιλικό σε σχέση με τα υπόλοιπα αλλά η κορδέλα μ' ανησυχεί. υπερβολικά. και δεν μπορώ να κατεβώ κάτω μ' ένα ψαλίδι στα χέρια και ν' αρχίσω να το ψάχνω, άντε και το βρίσκω, δεν πιστεύω πως θα μου κάτσει να του την κόψω, ακόμη κι αν κατεβώ με whiskas στα χέρια, άσε που θα πλακώσουν κι όλα τα υπόλοιπα γατιά και θα γίνει πανζουρλισμός, αν και δεν είναι αυτό το θέμα μου, ούτε ο πανζουρλισμός, ούτε τα υπόλοιπα νιαουρίσματα.

μπορεί να πεθάνει από κάποια αρρώστια, να το πατήσει αυτοκίνητο, να το πιάσει κανένα σκυλί και να το λιανίσει, αλλά ρε φίλε έλεος. το ότι είναι πολλά και μπορεί να σ' εκνευρίζουν ή να σου λερώνουν τα μαξιλάρια στα έπιπλα κήπου που πληρώνεις ακόμη τις δόσεις, δεν σημαίνει πως πρέπει να βγάλεις τέτοια ψυχασθένεια. δεν σου φταίει το ζωντανό που σ' εμπιστεύτηκε όταν το χάιδεψες και το τάισες.
Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις με γατοτροφή και ψαλίδι να το απελευθερώσεις από την κορδέλα που το βασανίζει και απειλεί τη ζωή του. Για να το πλησιάσει κάποιος και να του δέσει την κορδέλα, σημαίνει οτι δεν είναι τόσο άγριο και υπάρχει δυνατότητα να το απαλλάξεις από αυτή. Τουλάχιστον ας προσπαθήσεις.
Δυστυχώς τα άμοιρα τα αδέσποτα είναι που πληρώνουν αμαρτίες ορισμένων που θέλουν να λέγονται άνθρωποι.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

δεν είναι το πρόβλημα μου ούτε το ψαλίδι, ούτε η γατοτροφή, ούτε η προσπάθεια, ούτε το κυνήγι. θα πρέπει πρώτα να το βρω και αυτό είναι πραγματικά δύσκολο τη στιγμή που δεν μπορώ να γνωρίζω που τριγυρίζει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Καλού κακού, όταν βγαίνεις έχε ένα μικρό ψαλίδι και μια κονσερβούλα στην τσάντα σου. Με ένα μικρό γατί, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να κόψεις την κορδέλα. Μόλις αρχίσει να τρώει, το πιέζεις με όλη την παλάμη σου προς τα κάτω και είναι θέμα τριών δευτερολέπτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”