Ίακχος έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 14:12 Απεργία αύριο σε Μετρό, ΗΣΑΠ.
https://www.athensvoice.gr/greece/73581 ... Hq6r5kZrcM
Δε θα μπορέσω να πάω στη δουλειά μου.
Ειστε ευχαριστημένοι με αυτό?
Ποιος να είναι ευχαριστημένος και γιατί;
Ίακχος έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 14:12 Απεργία αύριο σε Μετρό, ΗΣΑΠ.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Να τα διεκδικήσουν και καλώς. Ο τρόπος σχολιάζεται. Όσοι διεκδικούν στην Ελλάδα έχουν γραμμένους τους υπόλοιπους πολίτες. Δεν μπορεί κανείς να σκεφτεί κάποιο τρόπο διεκδίκησης που δεν θα ταλαιπωρεί την κοινωνία;Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 16:26 Εγώ λέω να γυρίσουμε και στη Φεουδαρχία και Δουλεία. Άκου εκεί να έχουμε την απαίτηση να γυρίζουμε ζωντανοί μετά το πέρας της εργασίας μας ή να μη διεκδικούμε δικαίωση και μέτρα ασφαλείας ...
Είμαστε ευχαριστημένοι που σκοτώθηκε ένας εργαζόμενος και τραυματίστηκαν άλλοι δύο, γιατί εξ αιτίας αυτού θα μπορέσουν να απεργήσουν. Τι δεν καταλαβαίνεις; Αυτό είναι το αφήγημα.Gewponos90 έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 16:25Ίακχος έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 14:12 Απεργία αύριο σε Μετρό, ΗΣΑΠ.
Ποιος να είναι ευχαριστημένος και γιατί;
Για το δυστύχημα, το νεκρό, τον εργολάβο και τον εναλλακτικό τρόπο που οι συνάδερφοι του θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τη δικαίωση του έχεις να πεις κάτι;ST48410 έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 16:29Να τα διεκδικήσουν και καλώς. Ο τρόπος σχολιάζεται. Όσοι διεκδικούν στην Ελλάδα έχουν γραμμένους τους υπόλοιπους πολίτες. Δεν μπορεί κανείς να σκεφτεί κάποιο τρόπο διεκδίκησης που δεν θα ταλαιπωρεί την κοινωνία;Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 16:26 Εγώ λέω να γυρίσουμε και στη Φεουδαρχία και Δουλεία. Άκου εκεί να έχουμε την απαίτηση να γυρίζουμε ζωντανοί μετά το πέρας της εργασίας μας ή να μη διεκδικούμε δικαίωση και μέτρα ασφαλείας ...
Πτολεμαίος έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 15:19Με μαύρο δάκρυ θα κλαίνε αύριο οι βιομηχανοτραπεζοαφεντικα.Σέρπικο έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 14:32Γροθιά στην μεγαλοαστικη τάξη και τους βιομηχάνους η απεργία.Ίακχος έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 14:12 Απεργία αύριο σε Μετρό, ΗΣΑΠ.
Άλλο το "δεν μπορώ να πάω στη δουλειά μου γιατί έγινε ατύχημα" και άλλο το "δεν μπορώ να πάω στη δουλειά μου λόγω απεργίας (ξανά)".Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 14:59 Για τους εργαζομένους που δεν μπόρεσαν να πάνε χθες στη δουλειά τους, λόγω του δυστυχήματος και της μη τήρησης βασικών μέτρων προστασίας από τον εργολάβο, έχετε να πείτε κάτι;
Όσο γα τον εργολάβο, να γίνει διερεύνηση και αν φταίει αυτός ή όποιος άλλος, τότε ψειρου.
ST48410 έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 16:29Να τα διεκδικήσουν και καλώς. Ο τρόπος σχολιάζεται. Όσοι διεκδικούν στην Ελλάδα έχουν γραμμένους τους υπόλοιπους πολίτες. Δεν μπορεί κανείς να σκεφτεί κάποιο τρόπο διεκδίκησης που ΔΕΝ θα ταλαιπωρεί την κοινωνία;Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 16:26 Εγώ λέω να γυρίσουμε και στη Φεουδαρχία και Δουλεία. Άκου εκεί να έχουμε την απαίτηση να γυρίζουμε ζωντανοί μετά το πέρας της εργασίας μας ή να μη διεκδικούμε δικαίωση και μέτρα ασφαλείας ...
dtri2020 έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 15:20Υπάρχει ένα ατύχημα σε μια δημόσια υπηρεσία που είναι σε κρατικό έλεγχο και γι' αυτό θα έπρεπε να είναι συνεχώς διαθέσιμη στους πολίτες. Αύριο αυτό δεν θα γίνει γιατί κάποιοι θέλουν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια με αυτό το ατύχημα. Να σκυλέψουν νεκρούς δηλαδή!Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 15:13 Δεν υπάρχει δράκος. Μόνο ένας νεκρός, δύο τραυματίες, κάτι διαλυμένοι συρμοί και τμήμα του ΗΣΑΠ εκτός λειτουργίας...
Η αριστερά έχει πραγματικά χεσμένους αυτούς που αύριο θα ταλαιπωρηθούν. Τι αριστερά θα ήταν άλλωστε αν τους υπολόγιζε;
Όπως;ST48410 έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 16:29Να τα διεκδικήσουν και καλώς. Ο τρόπος σχολιάζεται. Όσοι διεκδικούν στην Ελλάδα έχουν γραμμένους τους υπόλοιπους πολίτες. Δεν μπορεί κανείς να σκεφτεί κάποιο τρόπο διεκδίκησης που δεν θα ταλαιπωρεί την κοινωνία;Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 16:26 Εγώ λέω να γυρίσουμε και στη Φεουδαρχία και Δουλεία. Άκου εκεί να έχουμε την απαίτηση να γυρίζουμε ζωντανοί μετά το πέρας της εργασίας μας ή να μη διεκδικούμε δικαίωση και μέτρα ασφαλείας ...
Τσάμπα θάνατος νέου ανθρώπου σε παραγωγική ηλικία και κρίμα για τους δικούς του. Λεπτομέρειες δεν έχω διαβάσει για να ξέρω τι πήγε στραβά. Για εργολάβο και όποιον είναι υπεύθυνος, άμεσα μέσα, μέχρι να βγει άκρη τι και ποιος έφταιξε. Ιδανικά θα ήθελα η ο φταίχτης (η εταιρεία της μηχανής; ο εργολάβος; κάποιος αρμόδιος για έλεγχο και συντήρηση;) να αποζημιώσει την οικογένεια του νεκρού χοντρά για να αποφεύγονται αμέλειες στο μέλλον.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 16:31 Για το δυστύχημα, το νεκρό, τον εργολάβο και τον εναλλακτικό τρόπο που οι συνάδερφοι του θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τη δικαίωση του έχεις να πεις κάτι;
Κάθε μέρα που βγαίνει κανείς από το σπίτι του, υπάρχει περίπτωση να μην ξαναγυρίσει σε αυτό! Είτε γιατί θα μπλεχτεί σε κάποιο ατύχημα, είτε γιατί θα τον χτυπήσει μια αρρώστια που δεν ήξερε πως είχε αλλά και για πολλούς άλλους λόγους.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 16:26 Εγώ λέω να γυρίσουμε και στη Φεουδαρχία και Δουλεία. Άκου εκεί να έχουμε την απαίτηση να γυρίζουμε ζωντανοί μετά το πέρας της εργασίας μας ή να μη διεκδικούμε δικαίωση και μέτρα ασφαλείας ...
Να ταλαιπωρήσουν έναν αρμόδιο υπουργό ή γενικό γραμματέα ή ΔΣ του ΗΣΑΠ ή κάποιον σχετικό τέλος πάντων. Δεν φτάνει που τα παιδιά ενός ανώτερου θεού (ΔΥ) ζουν σε άλλη χώρα (μισθοδοτικά, σε παροχές και προνόμια κλπ), θα πρέπει να ξεσπούν και στους υπόλοιπους;Gewponos90 έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 16:34ST48410 έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 16:29Να τα διεκδικήσουν και καλώς. Ο τρόπος σχολιάζεται. Όσοι διεκδικούν στην Ελλάδα έχουν γραμμένους τους υπόλοιπους πολίτες. Δεν μπορεί κανείς να σκεφτεί κάποιο τρόπο διεκδίκησης που ΔΕΝ θα ταλαιπωρεί την κοινωνία;Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 16:26 Εγώ λέω να γυρίσουμε και στη Φεουδαρχία και Δουλεία. Άκου εκεί να έχουμε την απαίτηση να γυρίζουμε ζωντανοί μετά το πέρας της εργασίας μας ή να μη διεκδικούμε δικαίωση και μέτρα ασφαλείας ...
Όχι. Για να ακουστεί κάποιος, πρέπει κάποιοι αλλοινλ να βγούνε από την βολή τους. Κακό, αλλά μόνο έτσι γίνεται.
να επισημανω οτι η εννοια του εργατικου ατυχηματος στη χωρα μας ειναι εξαιρετικα ευρεια πχ αν ενας εργαζομενος επιστρεφει απο τη δουλεια στο σπιτι και παθει τροχαιο λογιζεται ως εργατικο ατυχημα
Ως παιδί ανώτερου Θεού βρίσκεται στο φέρετρο ο εργαζόμενος που σκοτώθηκε στο εργατικό δυστύχημα και άλλοι δύο είναι στο νοσοκομείο; Μην το παίζετε Πορτοσάλτε σήμερα τουλάχιστον. Αφήστε το πρώτα νεκρό να μπει στο χώμα...ST48410 έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 16:44Να ταλαιπωρήσουν έναν αρμόδιο υπουργό ή γενικό γραμματέα ή ΔΣ του ΗΣΑΠ ή κάποιον σχετικό τέλος πάντων. Δεν φτάνει που τα παιδιά ενός ανώτερου θεού (ΔΥ) ζουν σε άλλη χώρα (μισθοδοτικά, σε παροχές και προνόμια κλπ), θα πρέπει να ξεσπούν και στους υπόλοιπους;Gewponos90 έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 16:34ST48410 έγραψε: 17 Νοέμ 2021, 16:29
Να τα διεκδικήσουν και καλώς. Ο τρόπος σχολιάζεται. Όσοι διεκδικούν στην Ελλάδα έχουν γραμμένους τους υπόλοιπους πολίτες. Δεν μπορεί κανείς να σκεφτεί κάποιο τρόπο διεκδίκησης που ΔΕΝ θα ταλαιπωρεί την κοινωνία;
Όχι. Για να ακουστεί κάποιος, πρέπει κάποιοι αλλοινλ να βγούνε από την βολή τους. Κακό, αλλά μόνο έτσι γίνεται.
Όχι παιδιά. Προσφέρονται πολλές ευκαιρίες για να ακουστεί η φωνή κάποιου σήμερα. Το κλείσιμο δρόμων και συρμών είναι η εύκολη λύση του εργατοπατέρα.