Ασέβαστος έγραψε: 04 Σεπ 2018, 08:58
Μετανάστρια έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:55
Δε μου λέτε τώρα, πως ανεβάζουμε εικόνα που έχουμε σωσμένη στον υπολογιστή μας αλλά δεν έχουμε λινκ γιατί σας έχω μια ωραία, μην τη χάσετε.
την τυπωνουμε στον εκτυπωτη, και την κολλαμε στον τοιχο εξω απο το σπιτι μας.

Καλό.
Έχεις δίκιο σε αυτό που μου είπες, αλλά δεν συμφωνώ και απόλυτα. Αν δηλαδή είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες δεν θα με νοιάξει ο τοίχος. Μερικές φορές με τα τεράστια βαψίματα που λες, δηλώνεις ότι "Εδώ είμαστε". Λειτουργεί και για τους δικούς σου πιο πολύ.
Η αφίσα τώρα είναι διαφορετική από το βάψιμο με τεράστια γράμματα. Μπαίνει προσωρινά.
Τα άλλα περί πιο πετυχημένου μηνύματος και διάδοσης, έχεις δίκιο.
Μετανάστρια έγραψε: 04 Σεπ 2018, 02:42
Χαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2018, 01:19
Παίζει να είμαι ο μόνος μετά από τους συγγενείς των παιδιών που κρατήθηκαν, να στεναχωριέται γι αυτήν την κράτηση. Πάντως περισσότερο από σας. Σαν να σας βλέπω!

Στον πολιτικό οίστρο ποιος γαμεί και τους συντρόφους; Εδώ δίνουμε μάχη και γουστάρουμε. Θα καυλώσουμε, θα ξεσαλώσουμε, θα ιδρώσουμε, ύπνο και μετά αύριο πάλι. όπως τα παιδιάκια στην ανάπτυξη.
Αυτό μου είχε ξεφύγει. ΟΚ.
Εσύ είσαι ο τύπος που μας ενημερώνει ότι η ουσία του ζητήματος είναι ανθρωπιστική. Θα περάσουν οι σύντροφοι τη νύχτα μακριά από τη σπιτική θαλπωρή και το φαγητό της μαμας τους. Αυτό είναι το ζητημά σου.
Λοιπόν εμένα που είμαι σταλινικό απολίθωμα, το ζήτημά μου είναι ότι το καθεστώς κάνει συνεχως απόπειρες, λίγο έτσι, λίγο αλλιώς, λίγο για αισθητικούς λόγους, λίγο για οικολογικούς λόγους, λίγο ένεκα οι καλοί τρόποι, να απαγορεύσει τη δημόσια έκφραση απόψεων που δεν συνάδουν με την επίσημη ιδεολογία.
Διότι όλες τις άλλες απόψεις (από τις απόψεις της κυβέρνησης μέχρι τις απόψεις του Σώρρα) φροντίζει το καθεστώς να τις πληροφορείσαι ενδελεχώς (έστω και αν μέχρι τη στιγμή που το καθεστώς άρχισε να σε βομβαρδίζει με αυτές δεν σου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό να πας να μάθεις τι λέει ο α και ο β) ώστε να έχεις μια ευρύτατη επιλογή διαφορετικών τρόπων να τους αφήσεις στην ησυχία τους να σε κυβερνάνε όπως επιτάσσει το ταξικό συμφέρον τους.
Και αυτό ακριβώς θα εξηγούσα στα παιδιά μου.
Αφού για σένα Ελευθερία σημαίνει το φαγητό της μαμάς μόνο, εντάξει. Δεν τρέχει τίποτα να λένε οι δεξιοί "Γουστάρουμε να σας κλείνουν μέσα". Βάλτα με τους Συριζαίους.
Εγώ πάντως δεν τους πόνεσα για το φαγητό που έχασαν μια νύχτα. Λέω απλά για τον εκφασισμό της κοινωνίας και που δεν σου περνάει έτσι χαλαρά χωρίς να τρέχει τίποτα.
Οι συριζαίοι όμως...!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.