!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σύλληψη μελών του κκε για παράνομη αφισοκόλληση

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Σύλληψη μελών του κκε για παράνομη αφισοκόλληση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

vantono έγραψε: 04 Σεπ 2018, 09:48 ορθή κίνηση των αρχών και στηριζουμε, αλλα θα χειροκροτηθεί μόνο όταν επιχειρηθεί και κάτι αντίστοιχο για αφίσες του τύπου "λαικό γλέντι με προβατίνα και γουρνόπουλο στη σούφλα με τον Μάκη Ζαμπουνέα, την Κική Καραπούτσογλου και στο κλαρίνο ο Μπάμπης Φυσαρούφας, σας περιμένουμε όλους"! Εκτός αν αυτές οι αφίσες δεν ρυπαίνουν, ειναι οικολογικές. Μονο οι κομμουνοαφισες καταστρέφουν το περιβάλλον.
Σιγά ρε με τις κομμουνοαφίσες... Κλαψ κλαψ μας γκανταδιώγκει το ζύστημα, ουγκ ουγκ. Τις αφίσες αυτές τις έβαλαν προφανώς σε χώρους που απαγορεύονται οι αφισοκολλήσεις. Η αστυνομία εφάρμοσε το νόμο. Δηλαδή άμα κάποιος είναι κομμουνιστής θα πρέπει να έχει προνομιακή μεταχείριση απο τους άλλους πολίτες;

Αλλά και στη σύγκριση που κάνεις, παρότι δεν αφορά τις συλλήψεις. Το ίδιο είναι να βλέπεις ξέρω 'γω μια αφίσσα που έχει έναν κουρτινομάλλη με κλαρίνο που θα πεις κι ένα "χαχαχα" και το ίδιο είναι να βλέπεις ξέρω 'γω συνθήματα μίσους για το γείτονα με βάση την ταξική του καταγωγή;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 04 Σεπ 2018, 10:02
Chainis έγραψε: 04 Σεπ 2018, 01:36 Εγώ δηλώνω ευθαρσώς ότι θα ψηφίζω μέχρι να πεθάνω όποιο κόμμα υποχρεώσει το ΚΚΕ να δημοσιοποιεί κάθε χρόνο όλες τις πηγές εσόδων του. :003:
αυτό δεν γίνεται,καθώς υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν οικονομικά το κόμμα (και το όποιο κόμμα) για δικούς τους λόγους, θέλοντας να διατηρήσουν την ανωνυμία τους και να μην κοινοποιηθούν οι πολιτικές τους πεποιθήσεις.
Ε ναι, αν δεν βιωθεί το αντιστασιακόν του πράγματος από τους τύπους που νομίζουν ότι πρωταγωνιστούν στο " Ένας κκες στην αντίσταση" εν έτει 2018, πώς θα μείνει ζωντανή η φλόγα της επανάστασης;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Chainis έγραψε: 04 Σεπ 2018, 10:51
Είπε ότι θα πάει διακοπές στην Αράλη. :lol:
Και ξαναλέω ότι τα έργα που οδήγησαν στα μεγάλα προβλήματα της Άραλης έγιναν όταν σηματοδοτήθηκε η απομάκρυνση από τον κεντρικό σχεδιασμό και η στροφή στην "αυτονομία" των επιχειρήσεων μαζί με τη χρησιμοποίηση του κέρδους ως κινήτρου στο επίπεδο μιας επιχείρησης.
Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

Highlander έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:57
Περί τίνος πρόκειται; Για την Παπαρήγα πάνω σε μαμούθ;
:lol:
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Maspoli έγραψε: 04 Σεπ 2018, 06:43
Nero έγραψε: 04 Σεπ 2018, 05:53 Είναι χαριτωμένη η προσπάθεια των μποτακίων να μας πείσουν ότι ο καπιταλjσμος καταστρέφει το περιβάλλον όχι οι αφίσες,κυρίως γιατί όλοι ξέρουμε ότι είναι νεολογισμός. Ο κομμουνισμός είναι βέβαια παιδάκι της βιομηχανικής επανάστασης,τότε που η περιβαλλοντική συνείδηση δεν είχε εφευρεθεί ακόμα και ως εκ τούτου δεν αναφέρεται στο ευαγγέλιο. Νομίζω ο σύντροφος Στάλιν θα έβαζε τα γέλια με την προσπάθεια των αυτοαποκαλούμενων κομμουνιστών να να μας πείσουν ότι είναι κακό που ο καπιταλισμός επιδιώκει αύξηση της παραγωγής χωρίς ενδιασμούς όπως "τι θα γίνει με τα ψάρια" :003:
Μέσα έπεσες. Να πω ότι δεν το περίμενα;
«Ο Φόϋερμπαχ, γι’ αυτό ποτέ δε μιλάει για τον κόσμο του ανθρώπου σ’ αυτές τις περιπτώσεις, αλλά πάντοτε καταφεύγει στην εξωτερική φύση, και μάλιστα στη φύση που έχει ακόμα υποταχτεί στους ανθρώπους. Αλλά κάθε καινούρια ανακάλυψη, κάθε πρόοδος της βιομηχανίας, αποσπάει ένα άλλο κομμάτι απ’ αυτή την περιοχή, έτσι που διαρκώς περιορίζεται στο έδαφος που παρέχει παραδείγματα που επαληθεύουν τέτοιες προτάσεις του Φόϋερμπαχ. Η ‘‘ουσία’’ το ψαριού – για να επαναλάβουμε μια θέση του Φόϋερμπαχ – είναι η ‘‘ύπαρξη’’ του, το νερό. Η ‘‘ουσία’’ του ψαριού του ποταμού είναι το νερό του ποταμού. Αλλά το τελευταίο παύει να είναι η ‘‘ουσία ’’του ψαριού και δεν είναι πια κατάλληλο περιβάλλον για την ύπαρξη του, από τη στιγμή που ο ποταμός αρχίζει να εξυπηρετεί τη βιομηχανία, από τη στιγμή που μολύνεται με χρώματα και άλλα απορρίμματα και τον διαπλέουν ατμόπλοια, ή από τη στιγμή που το νερό του διοχετεύεται στα κανάλια, όπου η απλή αποξήρανση μπορεί να στερήσει το ψάρι απ’ το περιβάλλον της ύπαρξης του
https://www.marxists.org/archive/marx/w ... /ch01b.htm

Δε δίνεις και τα νούμερα του τζόκερ μιας που έχεις το χάρισμα εκτός από το ότι είσαι και τόσο διαβασμένος;
Για την Αραλη εχει γινει αυτοκριτικη απο τους κουμμουνιστες.
Για το Μομπαλ?
Για το Φουκουσιμα?
Για τις βομβες απεμπλουτισμενου ουρανιου στην Γιουγκοσλαβια?
Για Ματι-Ηλεια?
Για Σκουριες?
Για την νοσο των τρελων αγελαδων?
Για τον ιο εμπολα?
Για τα οικολογικα εγκληματα στην Αφρικη?
Ακουμε απλα φτηνες δικαιολογιες του τυπου.Εγινε σεισμος τι να καναμε. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

vantono έγραψε: 04 Σεπ 2018, 09:48 ορθή κίνηση των αρχών και στηριζουμε, αλλα θα χειροκροτηθεί μόνο όταν επιχειρηθεί και κάτι αντίστοιχο για αφίσες του τύπου "λαικό γλέντι με προβατίνα και γουρνόπουλο στη σούφλα με τον Μάκη Ζαμπουνέα, την Κική Καραπούτσογλου και στο κλαρίνο ο Μπάμπης Φυσαρούφας, σας περιμένουμε όλους"! Εκτός αν αυτές οι αφίσες δεν ρυπαίνουν, ειναι οικολογικές. Μονο οι κομμουνοαφισες καταστρέφουν το περιβάλλον.
συμφωνω να κοπουν ολες οι αφισσες, αλλα αρχιζω το χειροκροτημα απο τωρα, να δουν οι αρχες οτι υπαρχει λαικη απαιτηση, και να συνεχισουν με ολες τις αφισσοκολησεις.

μου αρεσει παντως που εμμεσως παραδεχεστε οτι απευθυνεστε στο ιδιο κοινο με τους κλαριτζηδες, χρησιμοποιωντας τις ιδιες διαφημιστικες μεθοδους. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

κακώς υπάρχει η αφισοκόληση, με τόσα ΜΜΕ και τόσο ιντερνετ, να πας να πληρώσεις διαφήμιση να μπει να μάθει ο κόσμος, κακώς νομίζουν ότι με αυτές τις κακόγουστες αφίσες που προκαλούν ρύπανση και αντιαισθητικά φαινόμενα, είναι νορμάλ. Απλά, έχουν στο μυαλό τους την κατοχή και το εαμ που έγραφαν στους τοίχους και θέλουν αισθητικά να κάνουν κάτι ανάλογο, και επίσης να κάνουν "ακτιβισμό" τα κνιτάκια, λίγο παρανομοία να γουστάρουν την γλύκα της παρανομίας και να προχωρά το πράμα
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

Εικόνα
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

Drexler έγραψε: 04 Σεπ 2018, 11:26 Εικόνα
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της βαθειάς κοινωνικής παρακμής της ελληνικής κοινωνίας.
Ντροπή και αίσχος.

Προβάλουμε την ελληνική αναξιοπρέπεια και κακομοιριά παντού, για να ξέρουν κινέζοι γιαπωνέζοι λατινοαμερικάνοι ευρωπαίοι αφρικανοί και ινδοί βραζιλιάνοι Πέρσες και Άραβες πόσο μπίπιδες και σαλεμένοι είμαστε
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ασέβαστος έγραψε: 04 Σεπ 2018, 08:58
Μετανάστρια έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:55 Δε μου λέτε τώρα, πως ανεβάζουμε εικόνα που έχουμε σωσμένη στον υπολογιστή μας αλλά δεν έχουμε λινκ γιατί σας έχω μια ωραία, μην τη χάσετε.
την τυπωνουμε στον εκτυπωτη, και την κολλαμε στον τοιχο εξω απο το σπιτι μας. :roll:
:smt005: Καλό.

Έχεις δίκιο σε αυτό που μου είπες, αλλά δεν συμφωνώ και απόλυτα. Αν δηλαδή είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες δεν θα με νοιάξει ο τοίχος. Μερικές φορές με τα τεράστια βαψίματα που λες, δηλώνεις ότι "Εδώ είμαστε". Λειτουργεί και για τους δικούς σου πιο πολύ.
Η αφίσα τώρα είναι διαφορετική από το βάψιμο με τεράστια γράμματα. Μπαίνει προσωρινά.
Τα άλλα περί πιο πετυχημένου μηνύματος και διάδοσης, έχεις δίκιο.

Μετανάστρια έγραψε: 04 Σεπ 2018, 02:42
Χαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2018, 01:19
Παίζει να είμαι ο μόνος μετά από τους συγγενείς των παιδιών που κρατήθηκαν, να στεναχωριέται γι αυτήν την κράτηση. Πάντως περισσότερο από σας. Σαν να σας βλέπω! :D Στον πολιτικό οίστρο ποιος γαμεί και τους συντρόφους; Εδώ δίνουμε μάχη και γουστάρουμε. Θα καυλώσουμε, θα ξεσαλώσουμε, θα ιδρώσουμε, ύπνο και μετά αύριο πάλι. όπως τα παιδιάκια στην ανάπτυξη.
Αυτό μου είχε ξεφύγει. ΟΚ. Εσύ είσαι ο τύπος που μας ενημερώνει ότι η ουσία του ζητήματος είναι ανθρωπιστική. Θα περάσουν οι σύντροφοι τη νύχτα μακριά από τη σπιτική θαλπωρή και το φαγητό της μαμας τους. Αυτό είναι το ζητημά σου.

Λοιπόν εμένα που είμαι σταλινικό απολίθωμα, το ζήτημά μου είναι ότι το καθεστώς κάνει συνεχως απόπειρες, λίγο έτσι, λίγο αλλιώς, λίγο για αισθητικούς λόγους, λίγο για οικολογικούς λόγους, λίγο ένεκα οι καλοί τρόποι, να απαγορεύσει τη δημόσια έκφραση απόψεων που δεν συνάδουν με την επίσημη ιδεολογία.

Διότι όλες τις άλλες απόψεις (από τις απόψεις της κυβέρνησης μέχρι τις απόψεις του Σώρρα) φροντίζει το καθεστώς να τις πληροφορείσαι ενδελεχώς (έστω και αν μέχρι τη στιγμή που το καθεστώς άρχισε να σε βομβαρδίζει με αυτές δεν σου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό να πας να μάθεις τι λέει ο α και ο β) ώστε να έχεις μια ευρύτατη επιλογή διαφορετικών τρόπων να τους αφήσεις στην ησυχία τους να σε κυβερνάνε όπως επιτάσσει το ταξικό συμφέρον τους.

Και αυτό ακριβώς θα εξηγούσα στα παιδιά μου.
Αφού για σένα Ελευθερία σημαίνει το φαγητό της μαμάς μόνο, εντάξει. Δεν τρέχει τίποτα να λένε οι δεξιοί "Γουστάρουμε να σας κλείνουν μέσα". Βάλτα με τους Συριζαίους.
Εγώ πάντως δεν τους πόνεσα για το φαγητό που έχασαν μια νύχτα. Λέω απλά για τον εκφασισμό της κοινωνίας και που δεν σου περνάει έτσι χαλαρά χωρίς να τρέχει τίποτα.
Οι συριζαίοι όμως...!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Maspoli έγραψε: 04 Σεπ 2018, 11:05
Και ξαναλέω ότι τα έργα που οδήγησαν στα μεγάλα προβλήματα της Άραλης έγιναν όταν σηματοδοτήθηκε η απομάκρυνση από τον κεντρικό σχεδιασμό και η στροφή στην "αυτονομία" των επιχειρήσεων μαζί με τη χρησιμοποίηση του κέρδους ως κινήτρου στο επίπεδο μιας επιχείρησης.
Αδιάφορο.
Σταμάτησαν τον κεντρικό σχεδιασμό γιατί με αυτόν είχαν άλλα πιο σοβαρά προβλήματα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

zteo έγραψε: 04 Σεπ 2018, 11:12
Maspoli έγραψε: 04 Σεπ 2018, 06:43
Μέσα έπεσες. Να πω ότι δεν το περίμενα;

https://www.marxists.org/archive/marx/w ... /ch01b.htm

Δε δίνεις και τα νούμερα του τζόκερ μιας που έχεις το χάρισμα εκτός από το ότι είσαι και τόσο διαβασμένος;
Για την Αραλη εχει γινει αυτοκριτικη απο τους κουμμουνιστες.
Για το Μομπαλ?
Για το Φουκουσιμα?
Για τις βομβες απεμπλουτισμενου ουρανιου στην Γιουγκοσλαβια?
Για Ματι-Ηλεια?
Για Σκουριες?
Για την νοσο των τρελων αγελαδων?
Για τον ιο εμπολα?
Για τα οικολογικα εγκληματα στην Αφρικη?
Ακουμε απλα φτηνες δικαιολογιες του τυπου.Εγινε σεισμος τι να καναμε. :8)
Θα κάνουν και γι' αυτά αυτοκριτική οι καπιταλιστές.
Μπορεί και να έχουν κάνει και να μην το ξέρω.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

zteo έγραψε: 04 Σεπ 2018, 11:12 Για την Αραλη εχει γινει αυτοκριτικη απο τους κουμμουνιστες.
Μπα? που ποιος και πότε?
Για δώσε κανένα λινκ :roll:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

MiGiSukhoI έγραψε: 04 Σεπ 2018, 08:37 Δεν είμαι οργανωμένος. Μπορεί να μην τα προλάβουμε, αλλά θα υπάρξουν και πάλι...

Τα δουλικά του Καπιταλισμού τα χρειάζονται...

Του Έλληνα κόψε του μισθούς, συντάξεις, δώρα, επιδόματα, δουλειές, αργίες, υγειονομικές παροχές αλλά μη τολμήσεις να κολλησεις αφισα γιατι θα γίνει θηρίο.
Μεχρι και τα ξερονησια ειναι σε θεση να ξανανοιξει για την αφισσα.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Nero έγραψε: 04 Σεπ 2018, 06:30
Βινόσαυρος έγραψε: 04 Σεπ 2018, 06:22 Με κεντρικό σχεδιασμο έχεις με ένα ζμπάρο 2 τρυγώνια
με κεντρικό σχεδιασμό έχεις μια Αράλη λιγότερη, γιατί όσο να ναι μια απολυταρχική γραφειοκρατία που δεν υπολογίζει τις συνέπειες είναι πιο ικανή για τέτοια έργα απο την ιδιωτική πρωτοβουλία :)
η απολυταρχική γραφειοκρατία είναι σε αντιδιαστολή με την δημοκρατική ιδιωτική πρωτοβουλία
όπου η πρώτη δεν υπολογίζει τις συνέπειες ενώ η δευτερη ρωτάει μέχρι και τα πσάργια;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”