!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είναι τα αρσενικά πολυγαμικά....

Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Μαθηματικά, Αστρονομία, Κοσμολογία κ.ά.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Είναι τα αρσενικά πολυγαμικά....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Λίτσα, για σεχ μιλάνε οι άθρωποι ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Καραμελίτσα έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 17:42
omg kai 3 lol έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 16:42
Καραμελίτσα έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 16:12

Απορώ για τη διάρκεια. Δεν το πιστεύω ότι ο μέσος όρος του είδους είναι τόσο αμελητέος.

επειδη το προφανες θεμα σου ειναι οι αντρες γενικα και ειδικα με μικρο πουλακι και μικρη διαρκεια θα επρεπε να αναρτησεις το νημα στη Ψυχολογια αντι να προσπαθεις να διαγραψεις εκατομμυρια ετη εξελικτικης πορειας για τα ψυχολογικα σου
Δικό μου θέμα είναι και όχι δικό σου δηηλαδή; Εγώ μίλησα για 5 λεπτά πρώτη; Απλά απόρησα από το νούμερο.

και σε μισο λεπτο μπορει να γινει αν προτιμας,
δεν μιλαμε προσωπικα κουκλιτσα μου εσυ το γυρισες στο προσωπικο οταν σου τελειωσαν τα επιχειρηματα

προσπαθεις να συγκρινεις τη φυσικη εξελιξη εκατομμυριων χρονων, με τη χειραφετηση της γυναικας που εγινε τα τελευταια 50 χρονια

την απαντηση στο ερωτημα αν ο αντρας και η γυναικα ειναι ή δεν ειναι πολυγαμικα οντα δε θα στη δωσουν οι στατιστικες στο κατα ποσο ισοποσα πηδιουνται τα yolo 15 χρονα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 16 Νοέμ 2021, 18:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Νομίζω πως δεν είναι μόνο τα αρσενικά πολυγαμικά. Είναι και τα θηλυκά. Εγώ αν δεν ήμουν βαθιά διαποτισμένος με το δόγμα της ορθοδοξίας θα είχα γαμήσει μέχρί τώρα πολλές γυναίκες.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

omg kai 3 lol έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 18:26
Καραμελίτσα έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 17:42
omg kai 3 lol έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 16:42

επειδη το προφανες θεμα σου ειναι οι αντρες γενικα και ειδικα με μικρο πουλακι και μικρη διαρκεια θα επρεπε να αναρτησεις το νημα στη Ψυχολογια αντι να προσπαθεις να διαγραψεις εκατομμυρια ετη εξελικτικης πορειας για τα ψυχολογικα σου
Δικό μου θέμα είναι και όχι δικό σου δηηλαδή; Εγώ μίλησα για 5 λεπτά πρώτη; Απλά απόρησα από το νούμερο.

και σε μισο λεπτο μπορει να γινει αν προτιμας,
δεν μιλαμε προσωπικα κουκλιτσα μου εσυ το γυρισες στο προσωπικο οταν σου τελειωσαν τα επιχειρηματα

προσπαθεις να συγκρινεις τη φυσικη εξελιξη εκατομμυριων χρονων, με τη χειραφετηση της γυναικας που εγινε τα τελευταια 50 χρονια

την απαντηση στο ερωτημα αν ο αντρας και η γυναικα ειναι ή δεν ειναι πολυγαμικα οντα δε θα στη δωσουν οι στατιστικες στο κατα ποσο ισοποσα πηδιουνται τα yolo 15 χρονα
Δεν το γύρισα στο προσωπικό. Το βρήκα αστείο, και όσο για τα επιχειρήματα, δεν έχω λόγο να μπώ σε διάλογο με ψευδοεπιστημονικές απόψεις σε αυτό το θέμα.
Z
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

sys3x έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 18:26 Λίτσα, για σεχ μιλάνε οι άθρωποι ε.
Το κατάλαβα αγαπητέ συσεξ. Αλλά δεν βλέπω λόγο να αγχώνομαι ότι κάνω κάτι λάθος. Εσύ;
Z
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Καραμελίτσα έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 18:42
sys3x έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 18:26 Λίτσα, για σεχ μιλάνε οι άθρωποι ε.
Το κατάλαβα αγαπητέ συσεξ. Αλλά δεν βλέπω λόγο να αγχώνομαι ότι κάνω κάτι λάθος. Εσύ;
Εγώ δε γαμάω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Καραμελίτσα έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 18:22
Ασέβαστος έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 18:18
Καραμελίτσα έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 17:42 Δικό μου θέμα είναι και όχι δικό σου δηηλαδή; Εγώ μίλησα για 5 λεπτά πρώτη; Απλά απόρησα από το νούμερο.
προς τι η απορια;

δεν εχεις συνεβρεθει με αντρες, για να εχεις προσωπικη πειρα,να βγαλεις δικα σου στατιστικα, και να λυθουν οι αποριες;
Εϊναι 5 λεπτά ο μέσος όρος με όλες τις γυναίκες εκτός από μένα;
προφανως και ειναι. αφου το διαβασες στο πχορουμ, απο εναν χρηστη, δεν μπορει παρα να ειναι η απολυτη αληθεια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θετικές Επιστήμες”