Είναι τρεις τελικά και είναι σε ελληνική γραφή
1.

2.

3. ΗΥΖΙΗ.....ΔΕΛΕ / ΜΕΖΗΝΑΙ
ēuziē.....dele / mezēnai

Απίστευτος αχταρμάς ανακατεμένος με ασχετοσύνη...λυπάμαι.nemo έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 11:03 εγω βρε τενεκεδες ειμαι εθνικιστης μεχρι στο μεδούλι ...οχι με ακριβως φυλετικα κριτηρια αλλα και με τα φιλοσοφικα
φυλετικα εχω πανω κατω την ιδια κουλτουρα και με τον αλβανο και με τον θρακα και με τους διαφορους γειτονους
αλλα να το παιζω και να λεω οτι σε τιποτα δεν διαφερω με τους υπολοιπους γιατι ετσι =δεν παιζει
επισης φιλοσοφικα αφου εχω την ιδια κουλτουρα μπορω να οργανωθω πολυ καλυτερα απο την πανσπερμια που την λογιζεται
σαν το ιδεωδες αφου οπου πανσπερμια ισον βαρβαροτητα ( το τενεκέδες) προοριζεται για τον λοξια γιατι δεν ξεφυγε απο τον κανονα
του σπαστικου για μια ακομη μια φορα λεγογοντας συνεχως την λεξη πηγη και αποδειξεις αφου βρε τενεκε ολοκληρη η επιστημη δεν μπορει
ακομη να εξηγησει τα ανεξηγητα που υπαρχουν πως απαιτεις αποδειξεις ; και γιατι εβαλες την λεξη εθνικιστικα σε μια κουβεντα
που γινεται για γλωσσολογικα θεματα ; και ο αλλος ο παπαρας θεωρησε σωστο και πρεπον να σε αποδειξει οτι δεν μιλα εθνικιστικα
αναφεροντας τον ρηγα; και αμα τον πεις τι πως και γιατι θα αρχισει τα αλαμπουρνεζικα !
Βρε βλαχοπανκ δεν βλέπεις που λέει Μίδας και ανακτας;Σέλευκας έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 13:14 Επιγραφές Ελληνικών χρόνων.
1 — Άτις αρίκαιβος ακινανάγαβος Μίδαι Βανάκται βλαβαλταϊ έδαες.
λοξια αυτην την στιγμη εχω ενα πονοκεφαλο απο εδω μεχρι εκει που εισαι και τον αχταρμα που λες βαλτο εκει που ξερειςΛοξίας έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 14:17Απίστευτος αχταρμάς ανακατεμένος με ασχετοσύνη...λυπάμαι.nemo έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 11:03 εγω βρε τενεκεδες ειμαι εθνικιστης μεχρι στο μεδούλι ...οχι με ακριβως φυλετικα κριτηρια αλλα και με τα φιλοσοφικα
φυλετικα εχω πανω κατω την ιδια κουλτουρα και με τον αλβανο και με τον θρακα και με τους διαφορους γειτονους
αλλα να το παιζω και να λεω οτι σε τιποτα δεν διαφερω με τους υπολοιπους γιατι ετσι =δεν παιζει
επισης φιλοσοφικα αφου εχω την ιδια κουλτουρα μπορω να οργανωθω πολυ καλυτερα απο την πανσπερμια που την λογιζεται
σαν το ιδεωδες αφου οπου πανσπερμια ισον βαρβαροτητα ( το τενεκέδες) προοριζεται για τον λοξια γιατι δεν ξεφυγε απο τον κανονα
του σπαστικου για μια ακομη μια φορα λεγογοντας συνεχως την λεξη πηγη και αποδειξεις αφου βρε τενεκε ολοκληρη η επιστημη δεν μπορει
ακομη να εξηγησει τα ανεξηγητα που υπαρχουν πως απαιτεις αποδειξεις ; και γιατι εβαλες την λεξη εθνικιστικα σε μια κουβεντα
που γινεται για γλωσσολογικα θεματα ; και ο αλλος ο παπαρας θεωρησε σωστο και πρεπον να σε αποδειξει οτι δεν μιλα εθνικιστικα
αναφεροντας τον ρηγα; και αμα τον πεις τι πως και γιατι θα αρχισει τα αλαμπουρνεζικα !
Λυπάμαι διότι δεν γνωρίζεις βασικές έννοιες και έχεις μπερδέψει την λούτσα με την βούρτσα!
Είσαι εθνικιστής με φιλοσοφικά κριτήρια; Ποια φιλοσοφικά κριτήρια μωρέ; τι λες;
Και φυλετικά έχεις πάνω κάτω την ίδια κουλτούρα με τους Αλβανούς;; Φυλετική κουλτούρα δηλαδή; Πας καλά;
Προτείνω να εμβαθύνεις στην σημασία και ερμηνεία διαφόρvν λέξεων και εννοιών, όπως κουλτούρα, φιλοσοφία, φυλετισμός κ.λπ. και μετά ξαναδιάβασε τι έχεις γράψει.
Οι πηγές που ζητώ καμάρι μου, είναι για ισχυρισμούς και πράγματα για τα οποία μπορούν να δωθούν αποδείξεις.
Όταν ισχυρίζεσαι πως η Γη είναι επίπεδη, σαφώς και μπορείς να φέρεις αποδείξεις για τον ισχυρισμό σου.
Αν δεν μπορείς, είναι επειδή όλες οι αποδείξεις είναι εντελώς αντίθετες με έναν τέτοιο ανόητο ισχυρισμό.
Δεν είναι ότι δεν μπορείς να φέρεις επειδή δεν τιε έχει ανακαλύψει ακόμα η επιστήμη.
Αν πάλι ισχυρίζεσαι πως οι Έλληνες κατάγονται από τους Σείριους Ελλάνιους και πως ο Μέγας Αλέξανδρος σφράγισε τους Νεφελίμ στην Τάκλα Μακάν, εντάξει. Δεν θα σου ζητήσω αποδείξεις, διότι είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
Συνεπώς, μην κρύβεσαι πίσω από τα φουστάνια της επιστήμης, ισχυριζόμενος αρλούμπες και μετά λέγοντας πως η επιστήμη δεν μπορεί ακόμα να εξηγήσει την αρλούμπα σου...
εσυ εισαι της αλλης φτερουγας εκ δεξιων.nemo έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 11:03 ; και ο αλλος ο παπαρας θεωρησε σωστο και πρεπον να σε αποδειξει οτι δεν μιλα εθνικιστικα
ΚΑ, ΛΑ, ΜΑ, ΠΑ, ΤΑ, ΣΑΛοξίας έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 10:35Μόνο και μόνο από αυτό...από την χαζούλικη διόρθωση που επιχείρησες επιβεβαιώνεις την ξεροκεφαλιά σου...κρίμα.taxalata xalasa έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 00:45συκοφαντη... θα στο κοψω το Ξ αν συνεχισεις και θα παμε παλι στο ΧΛοξίας έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 00:15 ....βασιζόμενος στην απίστευτη τσαπατσουλιά της σύγκρισης ριζών που υπάρχουν σε ΟΛΕΣ στις ΙΕ γλώσσες του κόσμου.
σου εκανα ολοκληρη παραθεση με τις ΙΕ θεωριες και την εναλλακτικη αποψη.
οπου ......, λασπολογεις...
Άνθρωπε, οι ρίζες ΚΑ, ΛΑ, ΜΑ, ΠΑ, ΤΑ, ΣΑ και σχεδόν όλοι οι διγράμματοι συνδυασμοί σύμφωνο-φωνήεν, υπάρχουν όχι μόνον στην ΙΕ γλώσσα, αλλά και στις Αυστρονησιακές και στις Νιγηροκονγκολεζικές και στις Αλταϊκές.
Κατάλαβες; ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ. Οπότε αφήνω την χαζούλικη διόρθωση να σε εκθέτει.
Δέξου ότι είπες ασύγγνωστη πατάτα και άσε τους χαρακτηρισμούς περί δήθεν συκοφαντίας και δήθεν λασπολογίας.
Ξέρεις, πολλοί όταν στριμωχτούν το ρίχνουν στην τάχα μου συκοφαντία και λασπολογία εκ μέρους του άλλου.
Είναι το καταφύγιο των ξεροκέφαλων που επιμένουν στο λάθος τους από πείσμα, μπας και τους πέσει η μυτούλα...
ΥΓ.
Ξέρεις, τώρα γράψε ένα σεντόνι για την τάχα μου συκοφαντία και λασπολογία, ώστε να αποφύγεις να πεις κάτι για την πατάτα που υποστηρίζεις...
αμα τα γραφεις λιγο πιο αναλυτικα να σε καταλαβουμε θα ναι καλυτερα για ολους.nemo έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 17:50 με της αλλης φραξιας που ειπες με εχασες οριστικα σας αφηνω να φαγωθειτε εξαλλου δεν κερδισα και τιποτα απο την συζητηση
οσο για τα αλαμπουρνεζικα ανοιξε ενα νημα να τα πουμε εκει
σε είπα να ηρεμήσειςΓκουερινο 4 έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 17:20Βρε βλαχοπανκ δεν βλέπεις που λέει Μίδας και ανακτας;Σέλευκας έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 13:14 Επιγραφές Ελληνικών χρόνων.
Στραβός είσαι;
Τι δουλειά έχει αυτή η επιγραφή με την θρακική γλώσσα;
Φρυγικα είναι
Ούτε πήγα παρακάτω να δω τι άλλες μαλακιες έφερες
Δεν τολμαω
Αντε ρε σελευκε πάνε να φουσκώσεις καμιά γάτα γαμω τον ολυμπιακό σουΣέλευκας έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 19:42σε είπα να ηρεμήσειςΓκουερινο 4 έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 17:20Βρε βλαχοπανκ δεν βλέπεις που λέει Μίδας και ανακτας;Σέλευκας έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 13:14 Επιγραφές Ελληνικών χρόνων.
Στραβός είσαι;
Φρυγικα είναι
Δεν τολμαω
οτι πεις εσύ
Γκουερινο 4 έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 20:30Αντε ρε σελευκε πάνε να φουσκώσεις καμιά γάτα γαμω τον ολυμπιακό σουΣέλευκας έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 19:42σε είπα να ηρεμήσειςΓκουερινο 4 έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 17:20
Βρε βλαχοπανκ δεν βλέπεις που λέει Μίδας και ανακτας;
Στραβός είσαι;
Φρυγικα είναι
Δεν τολμαω
οτι πεις εσύ
Προδότη, Ιούδα, κακασχημε
Όταν το χωριό σου πανηγύριζε το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ που καθοσουνα ρε εφιάλτη;
Σε μια γωνιά κρυμμένος σαν τον Πηλιο Γουση στο Σούλι;
Όσο για την επιγραφή που έφερες, είναι η επιγραφή που βρέθηκε στον τάφο του Μίδα
Αν την θεωρησες θρακική όμως και την έφερες για να μας πεις πως τα θρακικα δεν είναι ελληνικά είσαι για ξυλο
Φρυγας ήταν και η επιγραφή αυτή σε ξαναείπα είναι φρυγικηΣέλευκας έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 21:09Γκουερινο 4 έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 20:30Αντε ρε σελευκε πάνε να φουσκώσεις καμιά γάτα γαμω τον ολυμπιακό σου
Όσο για την επιγραφή που έφερες, είναι η επιγραφή που βρέθηκε στον τάφο του Μίδα
Αν την θεωρησες θρακική όμως και την έφερες για να μας πεις πως τα θρακικα δεν είναι ελληνικά είσαι για ξυλο![]()
είμαι αρνητής ελληνικότητας Σβελσιούρδου
ΝΑΙ ΡΕ ΕΤΣΙ
(ο Μίδας πάλι γιατί ήταν Ελληνας;)
ιωνικοτητας....Σέλευκας έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 21:09Γκουερινο 4 έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 20:30Αντε ρε σελευκε πάνε να φουσκώσεις καμιά γάτα γαμω τον ολυμπιακό σου
Αν την θεωρησες θρακική όμως και την έφερες για να μας πεις πως τα θρακικα δεν είναι ελληνικά είσαι για ξυλο![]()
ΝΑΙ ΡΕ ΕΤΣΙ
(ο Μίδας πάλι γιατί ήταν Ελληνας; Δεν είπαμε οτι οι Μακεδόνες κατέβηκαν απο την ορεινή Πιέρια στην Ημαθία και διώξαν ολα τα θρακικά ορκ;)
Πονοκέφαλο; Μα πως συμβαίνει αυτό σε ένα άδειο κεφάλι;nemo έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 17:40 λοξια αυτην την στιγμη εχω ενα πονοκεφαλο απο εδω μεχρι εκει που εισαι και τον αχταρμα που λες βαλτο εκει που ξερεις
γιατι μια χαρα ειναι οτι εγραψα και μονο ενας ηλιθιος δεν βγαζει το νοημα ενα αυτο
το αλλο ειναι οτι εκατο φορες στο ειπε ο ανθρωπος το: εδω υποθεσεις κανουμε ενα αφηγημα ενα παραμυθάκι με αρκετες ενδειξεις κλπ κλπ
και συ τον χαβα σου με το να λες συνεχως το φερε μου αποδειξεις ....σου εχω πει πολλες φορες για την σοβαροηλιθιοτητα σου
αλλα εσυ περα βρεχει ..λοιπον να σου πω ακομη ενα ξερω και ποτε κλανεις και ποτε σου φευγει μια πορδιτσα γιατι σε μυριζω απο μακρια
εγώ μόνο με τη γλώσσα ασχολούμαι. Δηλαδή δεν ασχολούμαι και πολύ , απλά βρήκα τις επιγραφές και τα ονόματα. Οτι δεν ειναι ελληνική γλώσσα είναι αυτονόητο δεν χρειάζεται να διαβάσω καμιά βαριά ανάλυση.Γκουερινο 4 έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 21:18Φρυγας ήταν και η επιγραφή αυτή σε ξαναείπα είναι φρυγικηΣέλευκας έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 21:09Γκουερινο 4 έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 20:30
Αντε ρε σελευκε πάνε να φουσκώσεις καμιά γάτα γαμω τον ολυμπιακό σου
ΝΑΙ ΡΕ ΕΤΣΙ
(ο Μίδας πάλι γιατί ήταν Ελληνας;)
Και δεν είσαι αρνητης ελληνικότητας σβελσιουρδου
Είσαι αρνητης του εξελληνισμού του