Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
vantono έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 09:40
Ρε παλικάρια της εστιάσης, όχι και τόσο κλειστά ρε, είπαμε!
Φτάνει, ανοίξτε γρηγορα κάποιος, θα καταρρεύσει η οικονομία και θα πέσει η κυβερνηση
Δεν υπάρχει καφετέρια για καφετέρια απ'οσες εχω περάσει μεχρι στιγμης, στο δρομο απο το σπίτι μου μεχρι τη δουλειά, που να ΜΗΝ είναι ανοιχτά.
Πειραιάς το ίδιο. Τα μικρά καφέ τουλάχιστον, για Πασαλιμάνι δεν έχω εικόνα δεν πέρασα ακόμα.
Σίγουρα από καθαρό εβραϊλίκι είπαν να μην κλείσουν. Αφού τίγκαραν τόσο πολύ στο χρήμα τις προηγούμενες μέρες που δεν βλέπετε καμμιά διαφορά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
vantono έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 09:40
Ρε παλικάρια της εστιάσης, όχι και τόσο κλειστά ρε, είπαμε!
Φτάνει, ανοίξτε γρηγορα κάποιος, θα καταρρεύσει η οικονομία και θα πέσει η κυβερνηση
Δεν υπάρχει καφετέρια για καφετέρια απ'οσες εχω περάσει μεχρι στιγμης, στο δρομο απο το σπίτι μου μεχρι τη δουλειά, που να ΜΗΝ είναι ανοιχτά.
Πειραιάς το ίδιο. Τα μικρά καφέ τουλάχιστον, για Πασαλιμάνι δεν έχω εικόνα δεν πέρασα ακόμα.
Σίγουρα από καθαρό εβραϊλίκι είπαν να μην κλείσουν. Αφού τίγκαραν τόσο πολύ στο χρήμα τις προηγούμενες μέρες που δεν βλέπετε καμμιά διαφορά.
Α μη το λες, στο Κερατσίνι έκλεισαν αρκετοί. Εν πάσει περιπτώσει, σιγά τα ωά μια μέρα απεργία.
Σε φάση αράζουμε μια μέρα και ο,τι πιάσουμε από τα παλαβά που ζητάμε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
foscilis έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 10:21
Δεν είναι καθόλου binary λογική, δεχόμαστε ότι υπάρχει ένα πολύχρωμο φάσμα απόψεων πίσω από τον δισταγμό για το εμβόλιο. Με κοινό σημείο μόνο ότι όλοι είναι μαλάκες που έχουν άδικο.
foscilis έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 10:21
Δεν είναι καθόλου binary λογική, δεχόμαστε ότι υπάρχει ένα πολύχρωμο φάσμα απόψεων πίσω από τον δισταγμό για το εμβόλιο. Με κοινό σημείο μόνο ότι όλοι είναι μαλάκες που έχουν άδικο.
klg
Δεν είναι binary λογική, είναι binary λογική.
PS: + vegan cuck
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.