!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλειστή η εστίαση στις 16/11

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Κλειστή η εστίαση στις 16/11

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

BigChiefWahoo έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 22:32 Σήμερα το βράδυ πάντως,είχε πολύ αυξημένη κίνηση στα καφέ,ο ένας επάνω στον άλλον.
Θύμισε φάση καλοκαιριού.
Ναι,ωραία πράγματα ειδικά στη Λάρσα .Ήμασταν στα 500 κρούσματα ημερησίως ,ε να μη φτάσουμε στα 1000;
Να αφήσουμε άλλους να μας πάρουν την επαρχιακή πρωτιά;
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Στύγιος έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 11:18

Ναι,ωραία πράγματα ειδικά στη Λάρσα .Ήμασταν στα 500 κρούσματα ημερησίως ,ε να μη φτάσουμε στα 1000;
Να αφήσουμε άλλους να μας πάρουν την επαρχιακή πρωτιά;
Αυτό λέω κι εγώ ρε.
Ζμπούτσα τς όλοι,χωρίς μάσκες και στοιβαγμένοι κυριολεκτικά.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ρε παλικάρια της εστιάσης, όχι και τόσο κλειστά ρε, είπαμε! :e040:
Φτάνει, ανοίξτε γρηγορα κάποιος, θα καταρρεύσει η οικονομία και θα πέσει η κυβερνηση :lol:

Δεν υπάρχει καφετέρια για καφετέρια απ'οσες εχω περάσει μεχρι στιγμης, στο δρομο απο το σπίτι μου μεχρι τη δουλειά, που να ΜΗΝ είναι ανοιχτά. :smt005:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

vantono έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 09:40 Ρε παλικάρια της εστιάσης, όχι και τόσο κλειστά ρε, είπαμε! :e040:
Φτάνει, ανοίξτε γρηγορα κάποιος, θα καταρρεύσει η οικονομία και θα πέσει η κυβερνηση :lol:

Δεν υπάρχει καφετέρια για καφετέρια απ'οσες εχω περάσει μεχρι στιγμης, στο δρομο απο το σπίτι μου μεχρι τη δουλειά, που να ΜΗΝ είναι ανοιχτά. :smt005:
Πειραιάς το ίδιο. Τα μικρά καφέ τουλάχιστον, για Πασαλιμάνι δεν έχω εικόνα δεν πέρασα ακόμα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

vantono έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 09:40 Ρε παλικάρια της εστιάσης, όχι και τόσο κλειστά ρε, είπαμε! :e040:

Ακριβώς. Μην περιμένετε συνδικαλισμό με τόσο αληταριό στο χώρο της εστίασης...
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Otto Weininger έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 09:42

Πειραιάς το ίδιο. Τα μικρά καφέ τουλάχιστον, για Πασαλιμάνι δεν έχω εικόνα δεν πέρασα ακόμα.
Εγώ ειδα και μικρά καφέ και φραντσαϊζάτα. Ειδικά τα 2 μικέλ απο τα οποία πέρασα, μόνο μπαλονια και κορδέλες εγκαινίων δεν ειχαν βάλει στην πόρτα τους. Εντελώς φάση "ειμαι ορθάνοιχτος και το φωνάζω" ήταν
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Είπαν ότι το take away θα δουλεύει. Άρα παπαριές απεργία μια και όλα πια είναι και take away
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Mel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mel »

Τα ιδία Θεσσαλονίκη απ όπου πέρασα. Εξαίρεση το Coffee island απέναντι από τα Δικαστήρια.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Πίνω καφέ, απεργοσπαστικό. :003:
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Κι έτσι ξέρετε γιατί ο Μαρξ παρατήρησε πως ακόμα κι αν εξαφανιστεί ο καπιταλισμός με κάποιον τρόπο, ξαναδημιουργειται από τους μικρούς επιχειρηματίες σαν ποτάμι από αναριθμητες πηγουλες.

Βέβαια αν ήξερε τους Ελ επιχειρηματίες μάλλον θα χρησιμοποιούσε αναλογία υπονόμου με αναρίθμητες τουαλέτες να τον τροφοδοτούν με σκατό.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Εμπεδοκλής έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 09:42

Ακριβώς. Μην περιμένετε συνδικαλισμό με τόσο αληταριό στο χώρο της εστίασης...
Είναι πολύ δύσκολη η απεργία μικροεπιχειρηματιών.Στην απεργία εργατών και υπαλλήλων στρέφεσαι κατά της εργοδοσίας που σε πληρώνει και ασκείς πίεση με την μη παροχή εργασίας.
Ο μαγαζάτορας πως να στραφεί κατά της πελατείας του;
Στρέφεται λοιπόν κατά του κράτους και ζητάει διάφορα αλλά το κράτος δεν τον έχει ανάγκη,μόνο την ψήφο του. :D
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Με λύπη διαπίστωσα ότι δεν θα πιω φρεντο εσπρέσσο σήμερα.
Αυτό είναι πόλεμος. Μάλλον τους άρεσε τόσο καιρό το τζαμπα νοίκι και η επιδότηση.
Έχω παραγγείλει καφετιέρα ήδη. Ούτε μισό ευρώ ξανά στους τεμπέληδες επιχειρημετίες της εστίασης.
Ακου εδώ λέει οι ανεμβολίαστοι τους γύρισαν την πλάτη λες και μαζί το χουν το μαγαζί.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Παρατήρησα πως αν και η απόφαση για κλείσιμο τηρήθηκε στην περιοχή που ζω (περνόντας από τον κεντρικό δρόμο είδα ανοιχτούς μόνο τους φούρνους) στο Κέντρο οι καφετέριες για take away λειτουργούν κανονικά.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Βασικά αυτό περίμενα να γίνει,σιγά μην έκλειναν εντελώς.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Εγω παντως εκλεισα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές