Αλιόσα έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 09:07
hellegennes έγραψε: 16 Νοέμ 2021, 02:39
Οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο είναι φυσιολογικοί άνθρωποι
Οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο είναι ανόητοι.
Ζω και εργαζομαι αναμεσα σε 3 χωρες, η μια απο τις οποιες ειναι η Ελλαδα (επαρχεια, κεντρικη Μακεδονια).
Στις αλλες δυο χωρες δε γνωριζω ουτε εναν ανεμβολιαστο (απο τους 30+ στη δουλεια και αλλους, πες, 50 του κυκλου μας - πολλοι αποδημοι Ελληνες), αλλα και ουτε καποιον που πεθανε η αρρωστησε βαρια απο το "μπολι".
Στην Ελλαδα ειναι 50-50 περιπου. Τελευταια φορα που κατεβηκα, εκανα ερευνα αγορας. Βρισκω εντυπωσιακο οτι εαν μου ελεγες πριν 5 χρονια τι θα συμβει, θα τους εβαζα στην σωστη κατηγορια με εξαιρετικη ακριβεια -
+ Οι πρωην συμμαθητες που τελειωσαν με το ζορι το τεχνικο λυκειο
+ Οι πατρις/θρησκεια/οικογενεια, οπου φυσαει ο ανεμος - χτες με ΧΑ, σημερα με Βελοπουλο, αυριο με Τραγκα
+ Αυτοι που πηραν πτυχειο ιατρικης απο Βουλγαρια/Σκοπια
+ Οι "θα μπουμε στρατιωτικη σχολη και θα εχουμε μισθο μηνας μπαινει/βγαινει"
+ Οι "Εμας μας προστατευει η Παναγια, δεν εχουμε αναγκη"
+ Οι Ρωσοφιλοι Μπαοκτζηδες - "Εγω θα κανω οταν ερθει το μπολι του Πουτιν"
+ Οι συνωμοσιολογοι απο τα γεννοφασκια - "Τι μας κρυβουν για τα τσιπακια", που πριν τρεχανε στα καταστηματα του Σωρρα (η πολη μας εχει 3, και τα 3 ακομη ανοιχτα)
+ Οι λουμπεν της καφετεριας, της τηλεορασης και του "το διαβασα στο φειςμπουκ". Κοσμος γενικα που δεν εχει ταξιδεψει περαν της Λαρισας, οχι εξωτερικο.
+ Οι πραγματικα ηλιθιοι του "Εγω θελω να το κολλησω για να παρω το τρελλοχαρτο ανοσιας"
+ (Σπανιως) κατι εντελως φοβισμενες ποντιες γιαγιαδες που κατι ακουσαν απο τον Κουβελα αλλα δε ξερουν ακριβως τι
Και κλαψα. Τρομερη κλαψα. "Κοιταξε πως μας βαζουν στις ουρες στα φαρμακεια για τα τεστ". "Κοιταξε πως μας εχουν εξω μεσα στη βροχη για να πιουμε τον καφε μας" και βεβαια το "Οι αλητες με βγαλανε σε διαθεσιμοτητα απο τη δουλεια μου, τωρα πως θα ζησω".