!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αρνητές διασωλήνωσης

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Re: Αρνητές διασωλήνωσης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Gherschaagk έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 11:23
Εγώ πάντως χαίρομαι που δεν κάνεις διαλείμματα από το ίδρυμα και είσαι κοντά μας 24/7.

:p8:
:smt023
Είναι ο δεύτερος αγαπημένος μου χρήστης μετά τον Σπύρο.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

BigChiefWahoo έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 11:34
Gherschaagk έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 11:23
Εγώ πάντως χαίρομαι που δεν κάνεις διαλείμματα από το ίδρυμα και είσαι κοντά μας 24/7.

:p8:
:smt023
Είναι ο δεύτερος αγαπημένος μου χρήστης μετά τον Σπύρο.
Τον παρεξηγείς όμως. Δεν είναι καρενιστής ο Φος. Οι Κάρεν δεν επιχειρηματολογούν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Gherschaagk έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 11:37
Τον παρεξηγείς όμως. Δεν είναι καρενιστής ο Φος. Οι Κάρεν δεν επιχειρηματολογούν.
Νομίζω πως ο ίδιος καταλαβαίνει ότι τον ψιλοτρολλάρω,με καλοπροαίρετο πάντα τρόπο.Και που μου "τη λέει" πολλές φορές,εγώ γελάω.
Δεν τον παρεξηγώ καθόλου.
Για τις Κάρεν του φόρουμ θα διαφωνήσω,πρέπει να παρθούν μέτρα εναντίον τους,γιατί έχουν ξεσαλώσει.
Ονόματα δεν λέμε.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

BigChiefWahoo έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 11:42
Gherschaagk έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 11:37
Νομίζω πως ο ίδιος καταλαβαίνει ότι τον ψιλοτρολλάρω,με καλοπροαίρετο πάντα τρόπο.Και που μου "τη λέει" πολλές φορές,εγώ γελάω.
Δεν τον παρεξηγώ καθόλου.
Για τις Κάρεν του φόρουμ θα διαφωνήσω,πρέπει να παρθούν μέτρα εναντίον τους,γιατί έχουν ξεσαλώσει.
Ονόματα δεν λέμε.
Σωπάτε καλέ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Δε θα εκπλαγώ αν σε λίγο καιρό όπως πάμε υπάρχουν και αρνητές οξυγόνου, εννοώντας το οξυγόνο της ατμόσφαιρας. Άμα δω κανέναν να γίνεται μωβ δίπλα μου απλά θα αρχίσω να περπατάω πιο γρήγορα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Gherschaagk έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 11:46
Σωπάτε καλέ.
Σιωπώ.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Chainis έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 10:54
klg έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 22:49 Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί αρνούνται να διασωληνωθούν; Έχει νανομποτς το οξυγόνο; Τι φάση;
Ο κοβίντ είναι μύθος, μια απλή ίωση σαν όλες που περνάει μόνη της και η διασολήνωση σε σκοτώνει.
Σαν την γριππη του 17 στην γερνανια σκοτωσε 25 χιλιαδες και δεν κουνηθηκε βλεφαρο
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

stavmanr έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 22:45 Πληθαίνουν οι αρνητές διασωλήνωσης.
Το νέο φαινόμενο με τη μορφή επιδημίας.

https://www.lifo.gr/now/greece/bolos-ne ... iasolinosi
Ουδεν κακον αμιγες καλου, εξοικονομηση σε ΜΕΘ. Και μια ΜΕΘ ειναι πολυτιμη πλεον.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

perseus έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 12:11
klg έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 22:49 Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί αρνούνται να διασωληνωθούν; Έχει νανομποτς το οξυγόνο; Τι φάση;
Ο κοβίντ είναι μύθος, μια απλή ίωση σαν όλες που περνάει μόνη της και η διασολήνωση σε σκοτώνει.
Σαν την γριππη του 17 στην γερνανια σκοτωσε 25 χιλιαδες και δεν κουνηθηκε βλεφαρο
Μόνο που τώρα 25.000 πεθαίνουν σε μια χώρα 10-15 εκατομμυρίων και σε όλο τον κόσμο έχουν πεθάνει σίγουρα (στην πραγματικότητα πολύ περισσότεροι) πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι υπό αυστηρά μέτρα μη μετάδοσης και εμβόλιο τους τελευταίους 8 μήνες.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
perseus

Chainis έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 12:48

Μόνο που τώρα 25.000 πεθαίνουν σε μια χώρα 10-15 εκατομμυρίων και σε όλο τον κόσμο έχουν πεθάνει σίγουρα (στην πραγματικότητα πολύ περισσότεροι) πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι υπό αυστηρά μέτρα μη μετάδοσης και εμβόλιο τους τελευταίους 8 μήνες.
Στα αρχιδια μου ,εγω ζω
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

perseus έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 13:00

Στα αρχιδια μου ,εγω ζω
Αφού υπάρχουν εμβόλια και στα δικά μου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
perseus

Chainis έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 13:02
perseus έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 13:00

Στα αρχιδια μου ,εγω ζω
Αφού υπάρχουν εμβόλια και στα δικά μου.
Ετσι
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Στον εισαγγελέα ο επόπτης υγείας που προέτρεψε ασθενείς να μην διασωληνωθούν.
Αντε να ξεβρωμισουμε λίγο με τους δολοφόνους.
"Το εμβόλιο αλλάζει το γονιδίωμα" λέει ο μαλακας. Και αυτό το ζώο ήταν επόπτης υγείας αντί να είναι στα λιοστασια να μαζωνει ελιές.
Έλα λέμε να ρθει και η σειρά του άλλου του δολοφόνου, του ναρκισσου του δικηγορισκου.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
perseus

Πτολεμαίος έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 13:11 Στον εισαγγελέα ο επόπτης υγείας που προέτρεψε ασθενείς να μην διασωληνωθούν.
"Το εμβόλιο αλλάζει το γονιδίωμα" λέει ο μαλακας. Και αυτό το ζώο ήταν επόπτης υγείας αντί να είναι στα λιοστασια να μαζωνει ελιές.
Έλα λέμε να ρθει και η σειρά του άλλου του δολοφόνου, του ναρκισσου του δικηγορισκου.
Αυτος σκότωσε μια ,ο καπραβελος που εχει σκοτωσει εκατονταδες?
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Πτολεμαίος έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 13:11 Στον εισαγγελέα ο επόπτης υγείας που προέτρεψε ασθενείς να μην διασωληνωθούν.
Γιατί το έκανε όπως και άλλοι που τους προτρέπουν; Κερδίζουν κάτι από αυτούς τους δυστυχείς ή επειδή όντως είναι και οι ίδιοι το ίδιο τούβλα;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”