!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιστροφή στην κανονικότητα
Επιστροφή στην κανονικότητα
Πήγα για ψώνια την Παρασκευή το απόγευμα στην Ερμού και το φχαριστηθηκε η ψυχή μου!
Βρήκα ότι ήθελα, χρώματα, νούμερα,χωρίς αναμονή και ποδαριλα στα δοκιμαστήρια από ανεμβολιαστα κουναβια.
Την Κυριακή φάγαμε φρέσκα θαλασσινά στο Λιμανάκι του Λαυρίου με κράτηση σε μαγαζί που τηρεί όλα τα πρωτόκολλα με 100% πληρότητα από περιποιημένο κόσμο.
Rapid test σε ανεμβολιαστα ψέκια και στα σούπερ μάρκετ/κρεοπωλεία κλπ για να απολαμβάνουμε και τις εβδομαδιαίες αγορές μας.
Βρήκα ότι ήθελα, χρώματα, νούμερα,χωρίς αναμονή και ποδαριλα στα δοκιμαστήρια από ανεμβολιαστα κουναβια.
Την Κυριακή φάγαμε φρέσκα θαλασσινά στο Λιμανάκι του Λαυρίου με κράτηση σε μαγαζί που τηρεί όλα τα πρωτόκολλα με 100% πληρότητα από περιποιημένο κόσμο.
Rapid test σε ανεμβολιαστα ψέκια και στα σούπερ μάρκετ/κρεοπωλεία κλπ για να απολαμβάνουμε και τις εβδομαδιαίες αγορές μας.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Επιστροφή στην κανονικότητα
Η αλήθεια είναι πως όσοι έκαναν το εμβόλιο, έχουν αρχίσει να μοσχοβολάνε. Η μπορεί οι απαίσιοι ανεμβολιαστοι να είναι συνέχεια μπουκωμένοι με ιούς, και να μην μυρίζουν τη βρώμα τους. Όπως και Ναχει, στις ταβέρνες έχει ανέβει το επίπεδο. Δεν ακούς πλέον τις γνωστές γελοίες ψεκοσυζητησεις με τους μασωνούς και τα γνωστά θλιβερά. Πιο πιθανόν πλέον να ακούσεις γνώμες για τον Καντ και τη διαχρονικότητα της κριτικής του καθαρού λόγου.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Καλά προσέξτε πάντως ειδικά όσοι κάνατε το εμβόλιο και έχουν περάσει 4--5 μήνες από τη β δόση. Αν μπαίνετε σε ταβέρνες και σε μπαράκια άμασκοι και κάθεστε με τις ώρες δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολλήσετε. Πως θα το περάσετε μετά είναι άλλο θέμα. Οι περισσότεροι ελαφρά αλλά όχι όλοι. Αλλά αν θέλετε για να μην στερηθείτε την ελευθερία σας και να απολαύσετε σουβλάκια και καφέδες να ρισκάρετε να αποκτήσετε καμιά μόνιμη ωτίτιδα όπως η πλήρως εμβολιασμένη ξαδέλφη μου, η έναν μόνιμο βήχα οπως ο πλήρως εμβολιασμένος άντρας της που κάνει εισπνεόμενη κορτιζόνη, ή να είστε κρεβατωμένοι για μια εβδομάδα με πυρετό όπως η κουμπάρα μου πάω πάσο. Εγώ πάντως που είμαι στους 5 μήνες από τον εμβολιασμό σε κλειστούς χώρους πάω πλεον μόνο με FFP2. Και φυσικά ούτε λόγος για μπαράκια, ταβέρνες σε κλειστούς χώρους.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
- BigChiefWahoo
Αναβλύζει μύρο η κώμη τουςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 10:24 Η αλήθεια είναι πως όσοι έκαναν το εμβόλιο, έχουν αρχίσει να μοσχοβολάνε. Η μπορεί οι απαίσιοι ανεμβολιαστοι να είναι συνέχεια μπουκωμένοι με ιούς, και να μην μυρίζουν τη βρώμα τους. Όπως και Ναχει, στις ταβέρνες έχει ανέβει το επίπεδο. Δεν ακούς πλέον τις γνωστές γελοίες ψεκοσυζητησεις με τους μασωνούς και τα γνωστά θλιβερά. Πιο πιθανόν πλέον να ακούσεις γνώμες για τον Καντ και τη διαχρονικότητα της κριτικής του καθαρού λόγου.
Μασόνοι,όχι μασονοί.
- BigChiefWahoo
Μου αρέσει που πιστεύεις τα πάντα όσα γράφονται εδώ μέσαArisvilla έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 10:31 Καλά προσέξτε πάντως ειδικά όσοι κάνατε το εμβόλιο και έχουν περάσει 4--5 μήνες από τη β δόση. Αν μπαίνετε σε ταβέρνες και σε μπαράκια άμασκοι και κάθεστε με τις ώρες δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολλήσετε. Πως θα το περάσετε μετά είναι άλλο θέμα. Οι περισσότεροι ελαφρά αλλά όχι όλοι. Αλλά αν θέλετε για να μην στερηθείτε την ελευθερία σας και να απολαύσετε σουβλάκια και καφέδες να ρισκάρετε να αποκτήσετε καμιά μόνιμη ωτίτιδα όπως η πλήρως εμβολιασμένη ξαδέλφη μου, η έναν μόνιμο βήχα οπως ο πλήρως εμβολιασμένος άντρας της που κάνει εισπνεόμενη κορτιζόνη, ή να είστε κρεβατωμένοι για μια εβδομάδα με πυρετό όπως η κουμπάρα μου πάω πάσο. Εγώ πάντως που είμαι στους 5 μήνες από τον εμβολιασμό σε κλειστούς χώρους πάω πλεον μόνο με FFP2. Και φυσικά ούτε λόγος για μπαράκια, ταβέρνες σε κλειστούς χώρους.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εσύ που είσαι γερόντι στα χρόνια η στη ψυχή, φορά και τριπλή και κάτσε σπίτι να δεις από την αρχή όλο το "εμείς κι εμεις" στο yt και την "αίθουσα του χρόνου." εμείς ως 40χρονοι νεότατοι κάναμε το χρέος μας στην κοινωνία με δύο δόσεις βάρβατες, άρα θέλουμε να την βγάζουμε στα γκοα τρανς πάρτις.Arisvilla έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 10:31 Καλά προσέξτε πάντως ειδικά όσοι κάνατε το εμβόλιο και έχουν περάσει 4--5 μήνες από τη β δόση. Αν μπαίνετε σε ταβέρνες και σε μπαράκια άμασκοι και κάθεστε με τις ώρες δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολλήσετε. Πως θα το περάσετε μετά είναι άλλο θέμα. Οι περισσότεροι ελαφρά αλλά όχι όλοι. Αλλά αν θέλετε για να μην στερηθείτε την ελευθερία σας και να απολαύσετε σουβλάκια και καφέδες να ρισκάρετε να αποκτήσετε καμιά μόνιμη ωτίτιδα όπως η πλήρως εμβολιασμένη ξαδέλφη μου, η έναν μόνιμο βήχα οπως ο πλήρως εμβολιασμένος άντρας της που κάνει εισπνεόμενη κορτιζόνη, ή να είστε κρεβατωμένοι για μια εβδομάδα με πυρετό όπως η κουμπάρα μου πάω πάσο. Εγώ πάντως που είμαι στους 5 μήνες από τον εμβολιασμό σε κλειστούς χώρους πάω πλεον μόνο με FFP2. Και φυσικά ούτε λόγος για μπαράκια, ταβέρνες σε κλειστούς χώρους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
Δημοκράτης
Arisvilla έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 10:31 Καλά προσέξτε πάντως ειδικά όσοι κάνατε το εμβόλιο και έχουν περάσει 4--5 μήνες από τη β δόση. Αν μπαίνετε σε ταβέρνες και σε μπαράκια άμασκοι και κάθεστε με τις ώρες δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολλήσετε. Πως θα το περάσετε μετά είναι άλλο θέμα. Οι περισσότεροι ελαφρά αλλά όχι όλοι. Αλλά αν θέλετε για να μην στερηθείτε την ελευθερία σας και να απολαύσετε σουβλάκια και καφέδες να ρισκάρετε να αποκτήσετε καμιά μόνιμη ωτίτιδα όπως η πλήρως εμβολιασμένη ξαδέλφη μου, η έναν μόνιμο βήχα οπως ο πλήρως εμβολιασμένος άντρας της που κάνει εισπνεόμενη κορτιζόνη, ή να είστε κρεβατωμένοι για μια εβδομάδα με πυρετό όπως η κουμπάρα μου πάω πάσο. Εγώ πάντως που είμαι στους 5 μήνες από τον εμβολιασμό σε κλειστούς χώρους πάω πλεον μόνο με FFP2. Και φυσικά ούτε λόγος για μπαράκια, ταβέρνες σε κλειστούς χώρους.

Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ τον παχύσαρκο ψεκασμένο με τον μεγάλο χρυσό σταυρό ,το κομποσκίνι στο χέρι και το ξεθωριασμένο admiral μαγιώ να λέει στον φίλο/συγγενή του στη διπλανή ξαπλώστρα ,ότι δεν σκέφτηκε τα παιδιά του όταν έκανε το εμβόλιο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 10:24 Η αλήθεια είναι πως όσοι έκαναν το εμβόλιο, έχουν αρχίσει να μοσχοβολάνε. Η μπορεί οι απαίσιοι ανεμβολιαστοι να είναι συνέχεια μπουκωμένοι με ιούς, και να μην μυρίζουν τη βρώμα τους. Όπως και Ναχει, στις ταβέρνες έχει ανέβει το επίπεδο. Δεν ακούς πλέον τις γνωστές γελοίες ψεκοσυζητησεις με τους μασωνούς και τα γνωστά θλιβερά. Πιο πιθανόν πλέον να ακούσεις γνώμες για τον Καντ και τη διαχρονικότητα της κριτικής του καθαρού λόγου.
- BigChiefWahoo
Και πως να τον ξεχάσεις,αφού μόλις τον είδες κάτι σκίρτησε μέσα σου.BOOMER έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 11:07
Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ τον παχύσαρκο ψεκασμένο με τον μεγάλο χρυσό σταυρό ,το κομποσκίνι στο χέρι και το ξεθωριασμένο admiral μαγιώ
Το τι σκίρτησε σε ποιόν απ την περιγραφή ,μπορεί εύκολα να το καταλάβει οποιοσδήποτε. Τυχαίνει να είμαι ετεροφιλόφυλος οπότε δεν σκίρτησε απολύτως τίποτα ,σε αντίθεση με σένα που ερεθίστηκες με την περιγραφή του διπλανού μου στην παραλία ,σε τέτοιο βαθμό ώστε να το σχολιάσεις.Να υποθέσω είσαι και ανεμβολίαστος. Ανοίγω θέμα ,γιατί δεν περίμενα να ερεθιστεί άτομο από απλή περιγραφή ψεκ κουναβιού.BigChiefWahoo έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 11:09Και πως να τον ξεχάσεις,αφού μόλις τον είδες κάτι σκίρτησε μέσα σου.BOOMER έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 11:07
Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ τον παχύσαρκο ψεκασμένο με τον μεγάλο χρυσό σταυρό ,το κομποσκίνι στο χέρι και το ξεθωριασμένο admiral μαγιώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BOOMER την 15 Νοέμ 2021, 11:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όσοι κάναμε το εμβόλιο συνεχίσαμε να παίρνουμε τις βασικές προφυλάξεις από την επόμενη μέρα της δεύτερης δόσης. Κι επειδή δεν ζούμε σε συνθήκες καραντίνας, το πιο πιθανό είναι κάποια στιγμή να τον τσιμπήσουμε. Το ζητούμενο είναι να το περάσουμε πιο ελαφρά.Arisvilla έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 10:31 Καλά προσέξτε πάντως ειδικά όσοι κάνατε το εμβόλιο και έχουν περάσει 4--5 μήνες από τη β δόση. Αν μπαίνετε σε ταβέρνες και σε μπαράκια άμασκοι και κάθεστε με τις ώρες δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολλήσετε. Πως θα το περάσετε μετά είναι άλλο θέμα. Οι περισσότεροι ελαφρά αλλά όχι όλοι. Αλλά αν θέλετε για να μην στερηθείτε την ελευθερία σας και να απολαύσετε σουβλάκια και καφέδες να ρισκάρετε να αποκτήσετε καμιά μόνιμη ωτίτιδα όπως η πλήρως εμβολιασμένη ξαδέλφη μου, η έναν μόνιμο βήχα οπως ο πλήρως εμβολιασμένος άντρας της που κάνει εισπνεόμενη κορτιζόνη, ή να είστε κρεβατωμένοι για μια εβδομάδα με πυρετό όπως η κουμπάρα μου πάω πάσο. Εγώ πάντως που είμαι στους 5 μήνες από τον εμβολιασμό σε κλειστούς χώρους πάω πλεον μόνο με FFP2. Και φυσικά ούτε λόγος για μπαράκια, ταβέρνες σε κλειστούς χώρους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Kαλά 46 είμαι δεν ειμαι και πολυ μεγαλύτερος από εσένα αλλά δεν έχω καμια όρεξη για να παω να φάω σουβλάκι στην ταβέρνα ή για να πιω καφεδάκο με καμια 50αρια αμάσκωτους να τρέχω στα νοσοκομεία ή να μείνω σπιτι στο κρεβάτι για καμια εβδομάδα. Η να κολλησω κανέναν άλλο που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες ή είναι ανεμβολίαστος και να την πατήσει αυτός. Εσεις κάντε το αλλά αναλαμβάνετε και τα ρισκα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 10:54Εσύ που είσαι γερόντι στα χρόνια η στη ψυχή, φορά και τριπλή και κάτσε σπίτι να δεις από την αρχή όλο το "εμείς κι εμεις" στο yt και την "αίθουσα του χρόνου." εμείς ως 40χρονοι νεότατοι κάναμε το χρέος μας στην κοινωνία με δύο δόσεις βάρβατες, άρα θέλουμε να την βγάζουμε στα γκοα τρανς πάρτις.Arisvilla έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 10:31 Καλά προσέξτε πάντως ειδικά όσοι κάνατε το εμβόλιο και έχουν περάσει 4--5 μήνες από τη β δόση. Αν μπαίνετε σε ταβέρνες και σε μπαράκια άμασκοι και κάθεστε με τις ώρες δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολλήσετε. Πως θα το περάσετε μετά είναι άλλο θέμα. Οι περισσότεροι ελαφρά αλλά όχι όλοι. Αλλά αν θέλετε για να μην στερηθείτε την ελευθερία σας και να απολαύσετε σουβλάκια και καφέδες να ρισκάρετε να αποκτήσετε καμιά μόνιμη ωτίτιδα όπως η πλήρως εμβολιασμένη ξαδέλφη μου, η έναν μόνιμο βήχα οπως ο πλήρως εμβολιασμένος άντρας της που κάνει εισπνεόμενη κορτιζόνη, ή να είστε κρεβατωμένοι για μια εβδομάδα με πυρετό όπως η κουμπάρα μου πάω πάσο. Εγώ πάντως που είμαι στους 5 μήνες από τον εμβολιασμό σε κλειστούς χώρους πάω πλεον μόνο με FFP2. Και φυσικά ούτε λόγος για μπαράκια, ταβέρνες σε κλειστούς χώρους.
- BigChiefWahoo
ΟΚ boomerBOOMER έγραψε: 15 Νοέμ 2021, 11:25
Το τι σκίρτησε σε ποιόν απ την περιγραφή ,μπορεί εύκολα να το καταλάβει οποιοσδήποτε. Τυχαίνει να είμαι ετεροφιλόφυλος οπότε δεν σκίρτησε απολύτως τίποτα ,σε αντίθεση με σένα που ερεθίστηκες με την περιγραφή του διπλανού μου στην παραλία ,σε τέτοιο βαθμό ώστε να το σχολιάσεις.Να υποθέσω είσαι και ανεμβολίαστος. Ανοίγω θέμα ,γιατί δεν περίμενα να ερεθιστεί άτομο από απλή περιγραφή ψεκ κουναβιού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νατάσα
-
- 23 Απαντήσεις