!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ασελγούσε στο 4 ετών παιδί του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ασελγούσε στο 4 ετών παιδί του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Mel έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 19:55
Χαοτικός έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 19:32
George_V έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 19:29

Συγκριτικα με το 40% που επιστρεφει για ληστειες ας πουμε.

Αυτο μας δειχνει οτι ο σωφρονισμος στις περιπτώσεις των σεξουαλικων αδικηματων ειναι εφικτος.

Προς θεου δεν παω να ξεπλυνω κανεναν βιαστη και κανεναν παιδοφιλο/παιδεραστη αλλα αν μπορει να σοφρωνιστει γιατι να μην τον σωφρονισεις ως κράτος?
Τότε γιατί λες κρέμασμα και μαλακίες;
Είναι το θυμικο φιλαράκο. Ελάχιστοι από αυτούς που λένε για κρεμαλες θα τεντωναν το σχοινί, θέλουν να το κάνει κάποιος άλλος -ένας αστυνομικός πχ. Λες και ο άλλος μπήκε στο Σώμα για να κρεμάει κόσμο λολ. Τα ίδια ισχύουν και για τα ξύλα σε παραβατικους τσιγγάνους, λαθρομετανάστες και λοιπούς παραβατικους. Ξύλο, εκτέλεση κλπ αλλά να λερωσει κάποιος άλλος τα χεράκια του.
Ακριβώς.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο »

nemo έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 20:15
έργο_μακέτο έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 20:10
nemo έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 20:04

ας τους προσλάβουν σαν συνοδοί στα νηπιαγωγεία -να παιζουν μαζι με τα μικρα ειναι και αυτο μια μεθοδος θεραπείας :fp:
Δε θέλω να μου απευθύνουν το λόγο ηλίθιοι.
και με τα αερια τι θα γινει; -δεν θα πρεπει να βαζουμε μια ταπα στους γκωλους ; :p2:
.......
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

hades έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 19:18
perseus έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 19:14 εαν εχει πει ψεμματα η πρωην θελει κρεμασμα.
Αν δεις το θέμα λέει ότι είχαν τσακωθεί αυτός με την πρώην του και μετά αυτή την επόμενη μέρα έκανε καταγγελία. Δεν ξέρω μου θυμίζει την υπόθεση της καριόλας που κατηγόρησε τον πρώην της και τα αδέρφια του για ασέλγεια στο παιδί τους και αποδείχθηκε ότι τα έλεγε για να εκδικηθεί αυτόν και την οικογένεια του αλλά οι άνθρωποι για δυο χρόνιασχεδομ έκαναν και φυλακή και είχαν και την λέζα ότι έκαναν κάτι τόσο αποτρόπαιο
είναι πολύ εύκολο και ασφαλές και ανέξοδο να πετάξει μια κατηγορία μια θυμωμένη εκδικητική γυναίκα στον πρώην συντροφό της και αυτός να τρέχει και να μη φτάνει για πολλά χρόνια. Η δικαιοσύνη είναι έτσι στημένη που για λογους παιδικής προστασίας θα διερευνηθεί η υπόθεση απο την αρχή σα να ήταν αληθινή.
Και είναι μια κατηγορία απο την οποία ο κατηγορούμενος ακόμα και αν αθωωθεί πανηγυρικά, ουσιαστικά δεν ανανήπτει ποτέ
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

συμφωνω με το χαο σε αυτο --μπραβο βρε παλαβε αρχιζεις και πιανεις τα βαθια νοηματα
nemo

έργο_μακέτο έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 20:19
nemo έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 20:15
έργο_μακέτο έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 20:10
Δε θέλω να μου απευθύνουν το λόγο ηλίθιοι.
και με τα αερια τι θα γινει; -δεν θα πρεπει να βαζουμε μια ταπα στους γκωλους ; :p2:
.......
μεχρι να καταλαβεις τι εγραψες και τι σου απαντησα θα εχουμε πεθάνει και οι δυο :fp:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

dna replication έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 20:20
perseus έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 19:14 εαν εχει πει ψεμματα η πρωην θελει κρεμασμα.
Αν δεις το θέμα λέει ότι είχαν τσακωθεί αυτός με την πρώην του και μετά αυτή την επόμενη μέρα έκανε καταγγελία. Δεν ξέρω μου θυμίζει την υπόθεση της καριόλας που κατηγόρησε τον πρώην της και τα αδέρφια του για ασέλγεια στο παιδί τους και αποδείχθηκε ότι τα έλεγε για να εκδικηθεί αυτόν και την οικογένεια του αλλά οι άνθρωποι για δυο χρόνιασχεδομ έκαναν και φυλακή και είχαν και την λέζα ότι έκαναν κάτι τόσο αποτρόπαιο
είναι πολύ εύκολο και ασφαλές και ανέξοδο να πετάξει μια κατηγορία μια θυμωμένη εκδικητική γυναίκα στον πρώην συντροφό της και αυτός να τρέχει και να μη φτάνει για πολλά χρόνια. Η δικαιοσύνη είναι έτσι στημένη που για λογους παιδικής προστασίας θα διερευνηθεί η υπόθεση απο την αρχή σα να ήταν αληθινή.
Και είναι μια κατηγορία απο την οποία ο κατηγορούμενος ακόμα και αν αθωωθεί πανηγυρικά, ουσιαστικά δεν ανανήπτει ποτέ

Άρθρο 363 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Συκοφαντική Δυσφήμηση

Αν στην περίπτωση του προηγούμενου άρθρου, το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και χρηματική ποινή και αν τελεί την πράξη δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου, με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή.

Eίναι σχεδόν αστείο, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 19:59
Χαοτικός έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 19:21
έργο_μακέτο έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 18:42
Τι τους λες ρε τύπε εδω πέρα.

Εδώ η άλλη με είπε "μπόμπο της εγκληματολογίας" επειδή παρέθεσα κάποιες πληροφορίες. Οι άνθρωποι θέλουν δράκο για να έχουν και παραμύθι.
Απλά να ξέρουν ότι η παιδοφιλία δεν είναι έγκλημα αλλά διαταραχή και τείνει να θεωρηθεί θεραπεύσιμη. Η παιδεραστία που είναι έγκλημα τιμωρείται με φυλάκιση και οι δράστες επιδέχονται σωφρονισμού όπως ο κάθε εγκληματίας για οποιοδήποτε έγκλημα. Αυτό είναι και το νόημα της τιμωρίας.

Τώρα το ότι έχεις να κάνεις με ασυναίσθητα άτομα που κάνουν κρα για μία παράνομη πράξη και να αρχίσουν να εκφράζουν ότι σκατίλα και ανωμαλία έχουν μέσα τους, απενεργοποιημένοι όντας καλυμμένοι λόγω προβολής της ενοχής τους σε κάτι έτοιμο και δη ο κάθε δράστης, το ξέρουμε και το περιμένουμε κάθε φορά.
Εδώ έχουν πει και για φυλακίσεις παραβατών του ΚΟΚ. Έχουν πει να διαλύονται οικογένειες λόγω της αντιπάθειάς τους σε πρόσωπα που εκτίθενται εμπλεκόμενα σε κοινωνικά προβλήματα ("να της πάρουν το παιδί", "να τον διώξουν απ' τη δουλειά"). Έχουν βάλει φωτογραφίες του αποκεφαλισμένου Βελουχιώτη, φωτογραφίες νεκρών από τον εμφύλιο.
Αξιώνουν ότι κάποια ανώτερη δύναμη θα τους τη χαρίσει για τη σκατίλα που νιώθουν και είναι εξαρτημένοι από τη διαρκή κατάδειξη αντικοινωνικών συμπεριφορών άλλων ή συχνά και μη αντικοινωνικών συμπεριφορών που οι ίδιοι όμως την βαφτίζουν αντικοινωνική ή εγκληματική για ξαναπαίξουν το βιολί τους. Είναι απλά ο μεσαιωνικός τύπος ανθρώπου φίλε. που έφαγε ξύλο από τους γονείς του για ν γίνει άνθρωπος και θεωρεί ότι πράγματι έχει γίνει άνθρωπος και οφείλει να κάνει τα ίδια σκατά. Ακαλλιέργητοι συναισθηματικά και γνωστικά, μισάνθρωποι, κομπλεξικοί ζηλόφθονοι τύποι.
Φτάνουν στο σημείο δε να μην περιμένουν να δουν αν κάποιος έκανε κάτι. Αρκεί να θεωρήσουν ότι κάποιος επιθυμεί κάτι ή είναι κάτι ή σκέφτεται κάτι.

Ειδικά όταν εμπλέκεται και το σεξ, καταλαβαίνεις πως τα κόμπλεξ κινητοποιούν υστερικές συμπεριφορές. Κάποια εδώ μέσα έλεγε ότι είναι χειρότερο να της πιάσουν τον κώλο από το να την πλακώσουν στις μπουνιές. Άλλος έλεγε ότι είσαι ανώμαλος άμα γουστάρεις να γαμήσεις 17χρονη γυναίκα (με την υπόθεση ενός μαλάκα ποδοσφαιριστή). Κι άλλος ότι πρέπει πράγματι να τιμωρούνται οι καθηγήτριες που πηδάνε τους μαθητές τους.
καμία προσπάθεια να νιώσουν το μαθητή ή να βάλουν τον εαυτό τους στη θέση του. τα επιχειρήματα είναι ο νόμος, η ενηλικίωση και ένα σωρό έννοιες που ούτε τις κατέχουν ούτε ξέρουν γιατί υπάρχουν και πως χρησιμοποιούνται. Το θέμα τους είναι να εκδηλώσουν το κόμπλεξ του και την κωλόσφιξή τους.
E ναι, όσοι θεωρούν τους παιδόφιλους που βιάζουν παιδιά ή ηδονίζονται βλέποντας βιασμούς παιδιών ως επικίνδυνα δίποδα, είναι κομπλεξικοί. :lol:

Τα πράγματα είναι πολύ απλά βρε κουτό. :e045:

Δες το κι αυτό ως διαταραχή και προσπάθησε να τους προσεγγίσεις με τρυφερότητα, κατανόηση, ενσυναίσθηση και όλα τα σχετικά ώστε να συμβάλλεις τα μάλα στην προσπάθεια κοινωνικής ενσωμάτωσης τους.
Αυτό ακριβώς έκανα και κάνω πάντα. Αλλιώς θα μίλαγα κι εγώ για κρέμασμα φασιστών κλπ.

Δεν βιάζεις ένα πολύ μικρό παιδί. Δεν γίνεται νομίζω. Μάλλον ασελγείς, με αγγίγματα και λόγια κλπ. Έχει διαφορά λοιπόν το πως θα κάτσει στο θυμικό σου και με ποιο τρόπο θα σε αρρωστήσει.
Μία Τσετσένα ή Γεωργιανή ή κάτι τέτοιο είχε αποκεφαλίσει ένα δίχρονο και κυκλοφορούσε με το κεφάλι του και φώναζε αλαχ μπαρ κάπου στη Ρωσία (ή κάτι). Δυστυχώς και πάλι δεν μπόρεσα να μην το κάνω εικόνα και να είναι το παιδί μου (θέλει άσκηση αυτό). Δεν έγραψα όμως, για αγκαθωτό συρματόπλεγμα στο μουνί της. Εντύπωση όμως μου έκανε ότι πήγε και ψιλοάπατο που λέμε εκείνο το νήμα (στο παλιό). Κανείς ευαίσθητος δεν μπήκε να εκφράσει την οργή του. Τι έγινε άραγε εκεί; Ένα μακάβριο έγκλημα από μια άρρωστη προφανώς που είναι την έπιασαν. ας μην πούμε κάτι, δεν χρειάζεται. Ε;
Αν έχει όμως αγγίγματα και πούτσες και ικανοποίηση κάποιου κάτι παίζει.

Όταν έω πως αυτός που υστεριάζει πρώτος είναι λίγο θέμα απωθημένου. θα μου πεις αν εννοώ πως θες να ασελγήσεις σε 4χρονα και ζηλεύεις και γι αυτό αντιδράς υπερβολικά (όχι εσύ, γενικά). όχι δεν εννοώ ακριβώς αυτό. κάτι που μεταβάλλεται σε αρκετά επίπεδα, όμως ναι. αν αντί για 4χρον ήταν 11χρονο θα έβλεπες πιο υπεβολικές αντιδράσεις. αυτό κάτι πρέπει να σου πει. Κι αν το κατάλαβες ότι πάω να τους βγάλω κρυφούς παιδόφιλους όσους αντιδρούν κατάλαβες λάθος. Δεν είναι το περιεχόμενο. Είναι η διαφορά δυναμικού. ότι κάποιος τολμάει να πραγματοποιήσει την ένοχη εν γνώσει του παρόρμηση ενώ εγώ είμαι με ένα μαστίγιο προς τον εαυτό μου.
nemo

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 20:28

Αν στην περίπτωση του προηγούμενου άρθρου, το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και χρηματική ποινή και αν τελεί την πράξη δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου, με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή.

σε μια κλειστη κοινωνια αμα σου βγει το ονομα - χεσε μεσα δακτυλοδεικτουμενος θα ειναι μια ζωη -ειδικα απο τους κοντινους του
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

ουτε για συκοφαντική δυσφήμιση θα καταδικαστει διότι πρέπει να αποδειχτέι ο δόλος να βλάψει.
Η λεγάμενη μπορεί απλά να πεί "μου φάνηκε ύποπτο", "μου το είπε το παιδί, τι να έκανα? να μην το ανέφερα? ανησυχώ σαν μάνα "
οπότε και μηνυση να της κάνει μετα ο αδικως κατηγορηθείς, διότι δε διώκεται αυτοβουλα, δε θα πετύχει τίποτα, θα αθωωθεί η μάνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 14 Νοέμ 2021, 20:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Παιδεία και νοοτροπία. Καλλιέργεια και ενσυναίσθηση.
Και άντρες είναι ετσι κι είναι περισσότεροι. Δεν το λέω τυχαία και εκ πεποιθήσεως, είναι αντικειμενικό. Άντρες που επιθυμούν να καταστρέφουν γυναίκες, απενοχοποιημένα.

Μαλακισμένα μεγαλωμένοι όλοι μας. από τα ιερά τοτέμ τους γονείς μας που δεν σηκώνεις κουβέντα. Που γαμάς την ψυχή της γυναίκας σου χάριν της κωλόγριας της μάνας σου (όχι εσύ), όντας κλειδωμένος από τη λειτουργία του να της πεις μία κουβέντα. Να παρέμβεις να τη βάλεις στη θέση της.
πόσοι εδώ λένε για καριόλες. πόσοι βγάζουν μισογυνισμό;Τι νομίζεις ότι είναι αυτός ο μισογυνισμός αν όχι αποκατάσταση του απωθημένου που έχεις με τη μάνα σου;
Και βγαίνεις στη ζωή και μπλέκεις με έναν άνθρωπο να κάνεις σπίτι και παιδιά όντας αμόρφωτος ψυχικά. Σαν να πλήρωσες και πέρασες τις εξετάσεις και δεν είχες διαβάσει ποτέ.
Δες πόση καριολιά γύρω σου. το πρεπει να κάνεις γι αυτό; Θα κάνουμε ποτέ κάτι;
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

nemo έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 20:21 συμφωνω με το χαο σε αυτο --μπραβο βρε παλαβε αρχιζεις και πιανεις τα βαθια νοηματα
Ρε μλκ θα σε πλακώσω!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 20:35
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 19:59
Χαοτικός έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 19:21

Απλά να ξέρουν ότι η παιδοφιλία δεν είναι έγκλημα αλλά διαταραχή και τείνει να θεωρηθεί θεραπεύσιμη. Η παιδεραστία που είναι έγκλημα τιμωρείται με φυλάκιση και οι δράστες επιδέχονται σωφρονισμού όπως ο κάθε εγκληματίας για οποιοδήποτε έγκλημα. Αυτό είναι και το νόημα της τιμωρίας.

Τώρα το ότι έχεις να κάνεις με ασυναίσθητα άτομα που κάνουν κρα για μία παράνομη πράξη και να αρχίσουν να εκφράζουν ότι σκατίλα και ανωμαλία έχουν μέσα τους, απενεργοποιημένοι όντας καλυμμένοι λόγω προβολής της ενοχής τους σε κάτι έτοιμο και δη ο κάθε δράστης, το ξέρουμε και το περιμένουμε κάθε φορά.
Εδώ έχουν πει και για φυλακίσεις παραβατών του ΚΟΚ. Έχουν πει να διαλύονται οικογένειες λόγω της αντιπάθειάς τους σε πρόσωπα που εκτίθενται εμπλεκόμενα σε κοινωνικά προβλήματα ("να της πάρουν το παιδί", "να τον διώξουν απ' τη δουλειά"). Έχουν βάλει φωτογραφίες του αποκεφαλισμένου Βελουχιώτη, φωτογραφίες νεκρών από τον εμφύλιο.
Αξιώνουν ότι κάποια ανώτερη δύναμη θα τους τη χαρίσει για τη σκατίλα που νιώθουν και είναι εξαρτημένοι από τη διαρκή κατάδειξη αντικοινωνικών συμπεριφορών άλλων ή συχνά και μη αντικοινωνικών συμπεριφορών που οι ίδιοι όμως την βαφτίζουν αντικοινωνική ή εγκληματική για ξαναπαίξουν το βιολί τους. Είναι απλά ο μεσαιωνικός τύπος ανθρώπου φίλε. που έφαγε ξύλο από τους γονείς του για ν γίνει άνθρωπος και θεωρεί ότι πράγματι έχει γίνει άνθρωπος και οφείλει να κάνει τα ίδια σκατά. Ακαλλιέργητοι συναισθηματικά και γνωστικά, μισάνθρωποι, κομπλεξικοί ζηλόφθονοι τύποι.
Φτάνουν στο σημείο δε να μην περιμένουν να δουν αν κάποιος έκανε κάτι. Αρκεί να θεωρήσουν ότι κάποιος επιθυμεί κάτι ή είναι κάτι ή σκέφτεται κάτι.

Ειδικά όταν εμπλέκεται και το σεξ, καταλαβαίνεις πως τα κόμπλεξ κινητοποιούν υστερικές συμπεριφορές. Κάποια εδώ μέσα έλεγε ότι είναι χειρότερο να της πιάσουν τον κώλο από το να την πλακώσουν στις μπουνιές. Άλλος έλεγε ότι είσαι ανώμαλος άμα γουστάρεις να γαμήσεις 17χρονη γυναίκα (με την υπόθεση ενός μαλάκα ποδοσφαιριστή). Κι άλλος ότι πρέπει πράγματι να τιμωρούνται οι καθηγήτριες που πηδάνε τους μαθητές τους.
καμία προσπάθεια να νιώσουν το μαθητή ή να βάλουν τον εαυτό τους στη θέση του. τα επιχειρήματα είναι ο νόμος, η ενηλικίωση και ένα σωρό έννοιες που ούτε τις κατέχουν ούτε ξέρουν γιατί υπάρχουν και πως χρησιμοποιούνται. Το θέμα τους είναι να εκδηλώσουν το κόμπλεξ του και την κωλόσφιξή τους.
E ναι, όσοι θεωρούν τους παιδόφιλους που βιάζουν παιδιά ή ηδονίζονται βλέποντας βιασμούς παιδιών ως επικίνδυνα δίποδα, είναι κομπλεξικοί. :lol:

Τα πράγματα είναι πολύ απλά βρε κουτό. :e045:

Δες το κι αυτό ως διαταραχή και προσπάθησε να τους προσεγγίσεις με τρυφερότητα, κατανόηση, ενσυναίσθηση και όλα τα σχετικά ώστε να συμβάλλεις τα μάλα στην προσπάθεια κοινωνικής ενσωμάτωσης τους.
Αυτό ακριβώς έκανα και κάνω πάντα. Αλλιώς θα μίλαγα κι εγώ για κρέμασμα φασιστών κλπ.

Δεν βιάζεις ένα πολύ μικρό παιδί. Δεν γίνεται νομίζω. Μάλλον ασελγείς, με αγγίγματα και λόγια κλπ. Έχει διαφορά λοιπόν το πως θα κάτσει στο θυμικό σου και με ποιο τρόπο θα σε αρρωστήσει.
Μία Τσετσένα ή Γεωργιανή ή κάτι τέτοιο είχε αποκεφαλίσει ένα δίχρονο και κυκλοφορούσε με το κεφάλι του και φώναζε αλαχ μπαρ κάπου στη Ρωσία (ή κάτι). Δυστυχώς και πάλι δεν μπόρεσα να μην το κάνω εικόνα και να είναι το παιδί μου (θέλει άσκηση αυτό). Δεν έγραψα όμως, για αγκαθωτό συρματόπλεγμα στο μουνί της. Εντύπωση όμως μου έκανε ότι πήγε και ψιλοάπατο που λέμε εκείνο το νήμα (στο παλιό). Κανείς ευαίσθητος δεν μπήκε να εκφράσει την οργή του. Τι έγινε άραγε εκεί; Ένα μακάβριο έγκλημα από μια άρρωστη προφανώς που είναι την έπιασαν. ας μην πούμε κάτι, δεν χρειάζεται. Ε;
Αν έχει όμως αγγίγματα και πούτσες και ικανοποίηση κάποιου κάτι παίζει.

Όταν λέω πως αυτός που υστεριάζει πρώτος είναι λίγο θέμα απωθημένου. θα μου πεις αν εννοώ πως θες να ασελγήσεις σε 4χρονα και ζηλεύεις και γι αυτό αντιδράς υπερβολικά (όχι εσύ, γενικά). όχι δεν εννοώ ακριβώς αυτό. κάτι που μεταβάλλεται σε αρκετά επίπεδα, όμως ναι. αν αντί για 4χρον ήταν 11χρονο θα έβλεπες πιο υπεβολικές αντιδράσεις. αυτό κάτι πρέπει να σου πει. Κι αν το κατάλαβες ότι πάω να τους βγάλω κρυφούς παιδόφιλους όσους αντιδρούν κατάλαβες λάθος. Δεν είναι το περιεχόμενο. Είναι η διαφορά δυναμικού. ότι κάποιος τολμάει να πραγματοποιήσει την ένοχη εν γνώσει του παρόρμηση ενώ εγώ είμαι με ένα μαστίγιο προς τον εαυτό μου.
Νομίζω ότι στην προσπάθεια σου να αναλύσεις, εμπλέκεις διαφορετικά θέματα.

1. Υπάρχει σαφής διαφορά μεταξύ ενός διαταραγμένου ατόμου, που σε μία μανιακή έκρηξη μπορεί να αποκεφαλίσει ένα παιδί και να περιφέρει το κομμένο κεφάλι του φωνάζοντας αλλαχακμπάρ ή μετανοείτε (αδιάφορο) με έναν διαταραγμένο που η τάση ή εφαρμογή της παιδεραστίας είναι από τα βασικά στοιχεία της καθημερινότητας του. Ο δεύτερος, σαφώς και έχει πλήρη επίγνωση του προβλήματος του (στην περίπτωση που το θεωρεί ηθικό πρόβλημα και όχι μία κατάσταση που γουστάρει χωρίς κανέναν ηθικό ενδοιασμό αλλά τον εμποδίζει ο νόμος να εξασκήσει). Το σίγουρο είναι ότι είτε έχει είτε δεν έχει ηθικό πρόβλημα, αυτό που θέλει να κάνει θα το κάνει είτε ως άμεσος δράστης είτε ως λουφαδόρος -αλλά πάντα ανήθικος- θεατής.
Είναι απολύτως λογικό λοιπόν, η κοινή γνώμη να οργισθεί περισσότερο με την περίπτωση των ανθρώπων που δρουν συνειδητά και όχι με τις πράξεις ενός ανθρώπου (άντρα ή γυναίκας) που έχουν φύγει όλες οι βίδες από τα φρένα τους.

2. Ειλικρινά δεν κατάλαβα τι εννοείς για τις ηλικίες 4-11 και τις διαφορές μεταξύ τους αναφορικά με την επίπτωση στα παιδιά, όπως δεν κατάλαβα και την άποψη σου ότι τα 4χρονα δεν βιάζονται "κανονικά", οπότε το αφήνω ασχολίαστο. Αν θες, μπορείς να διευκρινήσεις.

3. Πιστεύω γενικώς, ότι πάντα παρασύρεσαι στην ανάλυση των στοιχείων που μπορούν να "ελαφρύνουν" την αίσθηση που προκαλεί η πράξη του δράστη σε τέτοιο βαθμό, ώστε να ξεχνάς στη διαδρομή το τι συμβαίνει στο παιδί που βιάζεται ή στα παιδιά της παιδικής πορνογραφίας. Και το τι θα συνεχίσει να συμβαίνει αν λειτουργούμε όλοι με αυτήν τη λογική.

4. Ενώ δείχνεις τάση κατανόησης για το οποιοδήποτε δίποδο (δικός μου όρος στον οποίο θα επιμείνω) εκφράζεις μια συνεχή επιθετικότητα για τον "μεσαιωνικό τύπου ανθρώπου" (ρίξε μια ματιά στα μπολντ) χωρίς ούτε μία στάλα ενσυναίσθησης για τη δική τους συμπεριφορά. Αποδίδεις στο χαλαρό οποιοδήποτε υποτιμητικό/επιθετικό/υποθετικό χαρακτηρισμό σου βγαίνει αυθόρμητα και καπάκι προτείνεις τρόπους αποστασιοποιημένης προσέγγισης προς τον χ ή ψ συγκεκριμένο δράστη.

5. Γενικώς, μήπως θα έπρεπε να ξανασκεφτείς ποιος κάνει προβολή σε τι και γιατί το κάνει αυτό, Χαοτικέ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

τοα αξιζει ο τιτλος του '' Δρακοντειου '' νομου
δεν μπορω να φανταστω καοιον η καποια που να τολμησει να τον αψηφησει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 22:46
Υπάρχει σαφής διαφορά μεταξύ ενός διαταραγμένου ατόμου, που σε μία μανιακή έκρηξη μπορεί να αποκεφαλίσει ένα παιδί και να περιφέρει το κομμένο κεφάλι του φωνάζοντας αλλαχακμπάρ ή μετανοείτε (αδιάφορο) με έναν διαταραγμένο που η τάση ή εφαρμογή της παιδεραστίας είναι από τα βασικά στοιχεία της καθημερινότητας του.
Σαφώς.Δεν τα συγκρίνω. Φέρνω παράδειγμα και σχολιάζω τις αντιδασεις.
Ο δεύτερος, σαφώς και έχει πλήρη επίγνωση του προβλήματος του (στην περίπτωση που το θεωρεί ηθικό πρόβλημα και όχι μία κατάσταση που γουστάρει χωρίς κανέναν ηθικό ενδοιασμό αλλά τον εμποδίζει ο νόμος να εξασκήσει). Το σίγουρο είναι ότι είτε έχει είτε δεν έχει ηθικό πρόβλημα, αυτό που θέλει να κάνει θα το κάνει είτε ως άμεσος δράστης είτε ως λουφαδόρος -αλλά πάντα ανήθικος- θεατής.
Ακριβώς. Μόνο που ο θεατής τέτοιου υλικού δεν έχει πράξει κάτι ενάντια σε κάποιο παιδί. Δυνητικά μπορεί να είναι επικίνδυνος και γι αυτό το απαγορεύουν.
Είναι απολύτως λογικό λοιπόν, η κοινή γνώμη να οργισθεί περισσότερο με την περίπτωση των ανθρώπων που δρουν συνειδητά και όχι με τις πράξεις ενός ανθρώπου (άντρα ή γυναίκας) που έχουν φύγει όλες οι βίδες από τα φρένα τους.
Όχι καθόλου. Που το είδες αυτό; και από πότε είναι θέμα λογικής ανάλυσης το πότε θα εξοργιστείς; η οργή είναι συναισθηματικό πράγμα και έχει να κάνει με το ψυχική δομή. Όχι με την λογική.
Ειδικά όσων επικαλούνται την ηθική τους ή την ευαισθησία τους και κάνουν λόγο για το θύμα και πως από συμπόνοια ή δεν ξέρω γω τι λένε αυτά που λένε, πολύ πιο λογικό είναι να εξοργιστείς με το φρικιαστικό που ασφαλώς είναι πολύ πιο φρικιαστικός ένας αποκεφαλισμός από έντε και δέκα χουφτώματα, ή οποιαδήποτε ασέλγεια. Εκτός αν υπάρξει βιασμός που σε ένα τέτοιο πλάσμα είναι σχεδόν κοντά στον αποκεφαλισμό.

Δεν ξέρω, αν θες ας μας πουν κι άλλοι. Μου κάνει πολύ εντύπωση που δικαιολογείς με βάση το αν είναι λογικό να μην αντιδρά κανείς σε έναν αποκεφαλισμό και μάλιστα μωρού.
Ειλικρινά δεν κατάλαβα τι εννοείς για τις ηλικίες 4-11 και τις διαφορές μεταξύ τους αναφορικά με την επίπτωση στα παιδιά, όπως δεν κατάλαβα και την άποψη σου ότι τα 4χρονα δεν βιάζονται "κανονικά", οπότε το αφήνω ασχολίαστο. Αν θες, μπορείς να διευκρινήσεις.
Το ένα έχει να κάνει με το ότι η ηλικία των 11 χρόνων είναι στόχος περισσότερων παιδεραστών και περισσότερων κρυφών. Ασυνείδητων. Χοντροκομμένα δηλαδή, θα ζηλέψει κάποιος πιο πολύ και θα αντιδράσει πιο πολύ.
Το 4χρονο δεν βιάζεται γιατί απλά θα πεθάνει. Τα βάζουνε να τους αγγίζουν ή τα πιέζουν για στοματικά. Δεν μπορεί να συμβεί πράξη βιασμού όπως θα βίαζε κάποιος μία ενήλικη.
Πιστεύω γενικώς, ότι πάντα παρασύρεσαι στην ανάλυση των στοιχείων που μπορούν να "ελαφρύνουν" την αίσθηση που προκαλεί η πράξη του δράστη σε τέτοιο βαθμό, ώστε να ξεχνάς στη διαδρομή το τι συμβαίνει στο παιδί που βιάζεται ή στα παιδιά της παιδικής πορνογραφίας. Και το τι θα συνεχίσει να συμβαίνει αν λειτουργούμε όλοι με αυτήν τη λογική.
Σε διαβεβαιώ ότι τα παιδιά αυτά θα μισήσουν την κοινωνία καιθα φέρουν βαρύ τραύμα. σε διαβεβαιώ γιατί το ξέρω πολύ καλά. Δεν θα σου πω κάτι άλλο.
Απλά δεν θεωρώ ότι οφείλω στον πόνο τους να παρασυρθώ στο κτηνώδες συναίσθημα (ο πολύς θυμός δηλαδή είναι κάτι τέτοιο) και να μην μπορώ να δω άλλα ζητήματα.
Το ζήτημα της τιμωρίας ενός εγκληματία είναι ένα άλλο ζήτημα. και ακόμα για τις περιπτώσεις φόνου (όπου είναι το χειρότερο έγκλημα) το επίπεδο πολιτισμού που έχουμε φτάσει απαξιώνει την θανατική ποινή. Εγκληματολόγοι, νομικοί, οικονομολόγοι, φιλόσοφοι και άλλοι έφτασαν σε αυτό και καλώς έφτασαν. Το να σκοτώσεις κάποιον ως κοινωνία και μάλιστα με κριτήρια θυμικού του μέσου νου και της κοινής γνώμης αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς.
Ένα ξεκάθαρο παράδειγμα, αν ο γιος μου που τον θυμάμαι από μωρό και που μεγάλωνε με αρκετές μαλακίες μου και λάθη μου, γνωρίζοντας τις αδυναμίες του, τις προσπάθειες σε όλη την πορεία της ζωής του, την ηθική που έχτιζε σιγά σιγά, τις πληγές που έχει υποστεί και γενικά όλα τα βιώματα που θα τα φέρνω κι εγώ στο μυαλό μου και θα έχουν στίγμα, ένταση, υλικό που με κινητοποιεί συναισθηματικά,
προβεί σε πράξη αξιόποινη και τιμωρηθεί με θάνατο, ξέροντας εγώ πως μπορεί να μετανιώσει, να λυπάται και να επιθυμεί και να προσπαθεί να αποκαταστήσει οποιαδήποτε ζημιά,
θα πάρω ένα μπαζούκας και θα σκοτώσω όσους περισσότερους μπορέσω, ξεσπώντας μέσα μου την τάση που λέει γαμώ τον κόσμο σας, την ηθική σας, την αδιαφορία σας για την κατρακύλα του άλλου και εν τέλει την ίδια σας την ζωή που τη γράφω στ' αρχίδια μου και τίποτα δεν με πείθει να μην το κάνω. και δεν θα ήταν μόνο οι δικαστές ή οι δήμιοι ή τα θύματα, θα είναι ο κάθε άγνωστο στο δρόμο με τη λογική ότι θα είναι ένας από αυτούς της κοινής γνώμης που έκανε σχόλια στο ίντερνετ και που τα διάβαζα και τρελαινόμουν. μετά είτε με πιάσουν είτε αυτοκτονήσω θα μου έχουν κλάσει τ' αρχίδια μπροστά σε αυτό που θα τους έχω κάνει. κι ας πουν κάτι για μένα μετά, ότι θέλουν. Αυτά βασικά που λένε εδώ και παντού και που εσύ λες ότι είναι δίκαιη οργή. ας ικανοποιηθούν τα θύματα από περίσσεια δίκαιης οργής.
Πως φαίνεται αυτό;

Κι αν είδες εγώ σκέφτομαι την περίπτωση να είναι όχι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας (που έχουμε μάθει να λέμε) το πρόβλημα, αλλά μέσα στο σπίτι μου. Αυτό που βλέπουμε είναι μία αξίωση ότι όλοι έχουν τις τέλειες οικογένειες που ξέρουν ότι όλα πάνε καλά με τα παιδιά τους ας πούμε. Άσε δε και τις δηλώσεις, ότι αν ήταν δικό τους παιδί θα το έσφαζαν οι ίδιοι και άλλα τέτοια (συνήθως από άτομα που δεν έχουν παιδιά και που πολύ πιθανόν να μην κάνουν ποτέ. Βασικά είναι και η πλειοψηφία αυτών που αποφαίνονται το να πάρουν τα παιδιά από ακατάλληλους γονείς)
Ενώ δείχνεις τάση κατανόησης για το οποιοδήποτε δίποδο (δικός μου όρος στον οποίο θα επιμείνω) εκφράζεις μια συνεχή επιθετικότητα για τον "μεσαιωνικό τύπου ανθρώπου" (ρίξε μια ματιά στα μπολντ) χωρίς ούτε μία στάλα ενσυναίσθησης για τη δική τους συμπεριφορά. Αποδίδεις στο χαλαρό οποιοδήποτε υποτιμητικό/επιθετικό/υποθετικό χαρακτηρισμό σου βγαίνει αυθόρμητα και καπάκι προτείνεις τρόπους αποστασιοποιημένης προσέγγισης προς τον χ ή ψ συγκεκριμένο δράστη.
Σκατά ενσναίσθηση έχω. 90% φασίστες θα είναι, παρτακηδες και ζώα. Ειλικρινά ποιος τους γαμεί; Απλά έχουν μάνα, γυναίκα, αδέρφια, παιδιά και συμπονώ αυτούς αλά κι αυτοί επίσης μπορεί να είναι άτομα που σε κάποια αντιδραστική μου φάση θα λέω μέσα μου να πάνε γαμηθούνε (για τα παιδιά όχι... μάλλον, δεν ξέρω).
Αλλά το κυριότερο είναι για μένα η οχλική αντίδραση. Η τροφή της κοινής γνώμης, το κάψιμο μαγισσών και τέτοια πράγματα. ο διάλογος που γίνεται κι αυτά που νομίζω ότι διακρίνω (νομίζω ρε παιδί μου. Ας είμαι λάθος και μακάρι) στα λόγια που βλέπω να λέγονται. πολύ ενοχή βλέπω και κάλυψη. Και αυτά που κουτσά στραβά έχω θέσει.
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

Fluffy έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 13:33 αστυνομια και κληρος έχουν μια τάση εγκληματικότητας.
Και ολοκληρωτιστές !!!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”