!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αρνητές διασωλήνωσης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Αρνητές διασωλήνωσης
Πληθαίνουν οι αρνητές διασωλήνωσης.
Το νέο φαινόμενο με τη μορφή επιδημίας.
https://www.lifo.gr/now/greece/bolos-ne ... iasolinosi
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 15 Νοέμ 2021, 01:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Αρνητές διασωλήνωσης
θύματα του αντιεπιστημονισμού.
- Otto Weininger
Κρίμα για τους ανθρώπους. Οι βλακείες πληρώνονται, ενίοτε πολύ ακριβά.stavmanr έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 22:45 Πληθαίνουν οι νεκροί αρνητές διασωλήνωσης.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Περίτρανα αποδεικνύεται η βαθιά αμορφωσιά του λαού μας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί αρνούνται να διασωληνωθούν; Έχει νανομποτς το οξυγόνο; Τι φάση;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Νικη του σκοταδισμού.
Λογικά θεωρούν ότι τους διασωληνωνουν για να πεθάνουν.klg έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 22:49 Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί αρνούνται να διασωληνωθούν; Έχει νανομποτς το οξυγόνο; Τι φάση;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν έχεις ακούσει ανθρώπους να φοβούνται να κάνουν μια εγχείρηση;είναι πιο λογικό από την άρνηση ενός εμβολίου που είναι απλώς μια ένεση.klg έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 22:49 Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί αρνούνται να διασωληνωθούν; Έχει νανομποτς το οξυγόνο; Τι φάση;
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Όχι απλά φυσική επιλογή αλλά φυσική επιλογή on steroids. Αν συνεχίσουν έτσι μέχρι το τέλος του χειμώνα το μέσο IQ της χώρας θα έχει ανέβει τουλάχιστον δεκαπέντε μονάδες.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μακάρι και όλοι οι υπόλοιποι συνειδητοποιημένοι ανεμβολιαστοι αρνητες του ιού. Έτσι όντως το κάνουν πραγματικά προσωπική υπόθεση, όπως λένε. Οι άλλοι που τρέχουνε χεσμενοι στα νοσοκομεία σαν κατάλαβαν τι μαλακιά έκαναν, αποτελούν κοινωνικό πρόβλημα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Σκοπεύεις να αυτοκτονήσεις δηλαδή ;Awesomatic έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 22:55 Όχι απλά φυσική επιλογή αλλά φυσική επιλογή on steroids. Αν συνεχίσουν έτσι μέχρι το τέλος του χειμώνα το μέσο IQ της χώρας θα έχει ανέβει τουλάχιστον δεκαπέντε μονάδες.
- Awesomatic
Να το ανεβάσουμε είπαμε, όχι να το ρίξουμε.BigChiefWahoo έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 23:01Σκοπεύεις να αυτοκτονήσεις δηλαδή ;Awesomatic έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 22:55 Όχι απλά φυσική επιλογή αλλά φυσική επιλογή on steroids. Αν συνεχίσουν έτσι μέχρι το τέλος του χειμώνα το μέσο IQ της χώρας θα έχει ανέβει τουλάχιστον δεκαπέντε μονάδες.
Άλλωστε όποιος έχει πίστη στον ψεκασμό του οφείλει να δεχτεί τις συνέπειες των επιλογών του και να μην πιάνει μια θέση ΜΕΘ ενός χρήσιμου πολίτη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Awesomatic την 14 Νοέμ 2021, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- BigChiefWahoo
Γι'αυτό ρωτάω κι εγώ.Awesomatic έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 23:02Να το ανεβάσουμε είπαμε, όχι να το ρίξουμε.BigChiefWahoo έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 23:01Σκοπεύεις να αυτοκτονήσεις δηλαδή ;Awesomatic έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 22:55 Όχι απλά φυσική επιλογή αλλά φυσική επιλογή on steroids. Αν συνεχίσουν έτσι μέχρι το τέλος του χειμώνα το μέσο IQ της χώρας θα έχει ανέβει τουλάχιστον δεκαπέντε μονάδες.
- Awesomatic
Θα σου εξηγήσω τη διαφορά του πάνω με το κάτω αφού τελειώσει το κύμα για να μην κάνω τζάμπα κόπο αν η φυσική επιλογή δουλέψειBigChiefWahoo έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 23:03Γι'αυτό ρωτάω κι εγώ.
- BigChiefWahoo
Τώρα καλλίτερα,γιατί αν δουλέψει η φυσική επιλογήAwesomatic έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 23:06
Θα σου εξηγήσω τη διαφορά του πάνω με το κάτω αφού τελειώσει το κύμα για να μην κάνω τζάμπα κόπο αν η φυσική επιλογή δουλέψει![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση