παρακατω...
οι 3D printer ειναι πανακριβοι που τα βρηκε τα λεφτα ; γενικα απο που ξεφυτρωσαν τοσα λεφτα για να εχει αυτες τις υποδομες ;
Σε λιγο θα μας πουν οτι υπάρχουν και άνθρωποι που εχουν πολλα λεφτα.killzone έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 13:55 Η υποθεση βρωμαει δεν μου αρεσει καθολου οταν λεει οτι θα το παρουσιασει στην Κυβερνηση αυτο μου λεει οτι ειναι μετοχος ο Κουλης
παρακατω...
οι 3D printer ειναι πανακριβοι που τα βρηκε τα λεφτα ; γενικα απο που ξεφυτρωσαν τοσα λεφτα για να εχει αυτες τις υποδομες ;![]()
αν ειναι χωμενος σε εφοπλιστες η στα χρηματιστηρια η και τα 2 μαζι τοτε μπορει να δικαιολογηθει το μπατζετ του αλλιως εχουν να βγουν στην φορα καποια στιγμη στο εμμεσο μελλονgassim έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 13:57Σε λιγο θα μας πουν οτι υπάρχουν και άνθρωποι που εχουν πολλα λεφτα.killzone έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 13:55 Η υποθεση βρωμαει δεν μου αρεσει καθολου οταν λεει οτι θα το παρουσιασει στην Κυβερνηση αυτο μου λεει οτι ειναι μετοχος ο Κουλης
παρακατω...
οι 3D printer ειναι πανακριβοι που τα βρηκε τα λεφτα ; γενικα απο που ξεφυτρωσαν τοσα λεφτα για να εχει αυτες τις υποδομες ;![]()
Εδω κατασκευάζονται οι ζάντες.Zelda έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 14:04 9 Ελληνες ισον 90 ξενοι
Ετσι τα καταφερε το ελληνικο υπερκαρ
Σκεψου να ειχε προσλαβει Αφγανους και Σομαλους να δουλευουν...
Ακομα στις ζαντες θα ηταν
Νon4me έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 22:52Σε ρεπορταζ της ερτ το δειχνει . λειπουν καθρεπτες , δεν εχει πορτες , οι 3d printed ζαντες τελικα ειναι απλες , οι 3d printed δαγκανες ειναι απλες . ( αυτα ..... γιατι δεν εχει κοντινα να δουμε δισκους η ανοιχτο το engine bayΛίνο Βεντούρα έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 22:29Αποκαλύφθηκε; Που είναι οι φωτός; Δεν παρακολούθησα το νήμαΚαβαλάρης έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 12:19 Ναι μωρέ, άσε εμένα να είμαι χαζούλης που περιμένω πρώτα να δω και μετά να κρίνω.
Αυτό λέμε ρε μάγκα. Κάτσε να δούμε και μετά κρίνουμε. Πρώτα το έβγαλαν φωτοσοπιά και τώρα που αποκαλύφθηκε άλλος λέει ότι είναι πλαστικό και του άλλου του φταίνε οι ζάντες!) ειναι το καρο φοντο πισω του και αυτος συνεχιζει το στορυ . οχημα που ελεγε πως το 19 το ειχε σχεδον ετοιμο ( μοτερ μηχανικα κλπ . ελειπε το εσωτερικο . ) που το 20 θα πηγαινε εκθεση παρουσιαση . και τελος 21 βλεπουμε αυτο που εδειξε η ερτ
Αν εχει τα σπεκ που υποσχεται φυσικα και θα ηταν καινοτομο εστω και σαν εσωτερικης καυσης ακομη κ αν εκαιγε φωτιστικο πετρελαιο. Θα θεμα ειναι οτι προφανως πουλαει φουμαρα.Georg Von Balkanen έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 15:08Νon4me έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 22:52Σε ρεπορταζ της ερτ το δειχνει . λειπουν καθρεπτες , δεν εχει πορτες , οι 3d printed ζαντες τελικα ειναι απλες , οι 3d printed δαγκανες ειναι απλες . ( αυτα ..... γιατι δεν εχει κοντινα να δουμε δισκους η ανοιχτο το engine bayΛίνο Βεντούρα έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 22:29
Αποκαλύφθηκε; Που είναι οι φωτός; Δεν παρακολούθησα το νήμα) ειναι το καρο φοντο πισω του και αυτος συνεχιζει το στορυ . οχημα που ελεγε πως το 19 το ειχε σχεδον ετοιμο ( μοτερ μηχανικα κλπ . ελειπε το εσωτερικο . ) που το 20 θα πηγαινε εκθεση παρουσιαση . και τελος 21 βλεπουμε αυτο που εδειξε η ερτ
Μιλάει για καινοτομία με το βενζινοκινητο την ώρα που όλος ο πλανήτης αναπτύσσει ηλεκτροκινητα.
Εντάξει, άργησε Καμμια 100 χρόνια.
ελληνες![]()
![]()
ποιές υποδομές έχει ακριβως? έχουμε δεί έναν στεγασμένο χώρο γραφείο/εργαστήριο με βιομηχανικό δάπεδο που το τραπέζι συνεδριάσεων/σχεδιαστήριο βρισκεται σε 2 μέτρα απόσταση απο μια ζωγραφισμένη πόρτα υποτιθέμενου "φούρνου" υψηλής πίεσης που καλουπώνονται τα κάρμπον εξαρτήματα.killzone έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 13:55 Η υποθεση βρωμαει δεν μου αρεσει καθολου οταν λεει οτι θα το παρουσιασει στην Κυβερνηση αυτο μου λεει οτι ειναι μετοχος ο Κουλης
παρακατω...
O Πανόπουλος πάντως δεν έχει γιατί χρωστάει της Μιχαλούς και το σπίτι του είναι σε πλειστηριασμό.gassim έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 13:57Σε λιγο θα μας πουν οτι υπάρχουν και άνθρωποι που εχουν πολλα λεφτα.killzone έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 13:55 Η υποθεση βρωμαει δεν μου αρεσει καθολου οταν λεει οτι θα το παρουσιασει στην Κυβερνηση αυτο μου λεει οτι ειναι μετοχος ο Κουλης
παρακατω...
τον πολεμουν οι σκοτεινες δυναμειςUppercut έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 22:58O Πανόπουλος πάντως δεν έχει γιατί χρωστάει της Μιχαλούς και το σπίτι του είναι σε πληστειριασμό.gassim έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 13:57Σε λιγο θα μας πουν οτι υπάρχουν και άνθρωποι που εχουν πολλα λεφτα.killzone έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 13:55 Η υποθεση βρωμαει δεν μου αρεσει καθολου οταν λεει οτι θα το παρουσιασει στην Κυβερνηση αυτο μου λεει οτι ειναι μετοχος ο Κουλης
παρακατω...
https://www.eauction.gr/Auction/Details/140813
τι ψηφισατερεμλκες νο42433532535Kauldron έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 23:34 Θα παρουσιαστεί απ' την ελληνική κυβέρνηση.
![]()
Μετά την "ερευνήτρια της ΝΑΣΑ", θα 'χουμε καινούργιο πράμα...