!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σύλληψη μελών του κκε για παράνομη αφισοκόλληση

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
elchav

Re: Σύλληψη μελών του κκε για παράνομη αφισοκόλληση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Μετανάστρια έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:49
elchav έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:45
Μετανάστρια έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:42

Ναι καλέ θα φοβηθούμε τον Τσίπρα. Θα μας κάνει ντα.

Η διαμαρτυρία σε κάθε σύλληψη συντρόφου που κάνει τα καθηκοντά του είναι στάνταρ. Προβλέπεται, Μην πέρνετε θάρρος.
Η σύλληψη κάθε συντρόφου που κάνει τα καθήκοντα του - ρυπαίνοντας το αστικό τοπίο και το περιβάλλον για μαλακίες- θα γίνει στάνταρ. Προβλέπεται. Πάρτε τσιγάρα :lol:
Καλά εδώ θα είμαστε σε δυό τρία χρόνια όταν θα δημοσιευτεί η επόμενη αντίστοιχη είδηση να αναλύσουμε την έννοια του στάνταρ.
Για καλό και για κακό, βρίσκε δικαιολογία όταν έχει αφισοκόλληση, μη σε χάσουμε.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Μετανάστρια
Phorum.gr user: Μετανάστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μετανάστρια »

Δε μου λέτε τώρα, πως ανεβάζουμε εικόνα που έχουμε σωσμένη στον υπολογιστή μας αλλά δεν έχουμε λινκ γιατί σας έχω μια ωραία, μην τη χάσετε.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Μετανάστρια έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:55 Δε μου λέτε τώρα, πως ανεβάζουμε εικόνα που έχουμε σωσμένη στον υπολογιστή μας αλλά δεν έχουμε λινκ γιατί σας έχω μια ωραία, μην τη χάσετε.

http://tinypic.com/
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Μετανάστρια έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:55 Δε μου λέτε τώρα, πως ανεβάζουμε εικόνα που έχουμε σωσμένη στον υπολογιστή μας αλλά δεν έχουμε λινκ γιατί σας έχω μια ωραία, μην τη χάσετε.
Κάτω από το ποστ που ετοιμάζεις, έχει ένα κουμπάκι που λέει "Συνημμένα".
Περί τίνος πρόκειται; Για την Παπαρήγα πάνω σε μαμούθ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 04 Σεπ 2018, 00:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Επιασε ο πονος τους νεοφιλελερες για το περιβαλλον...

ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ SEA DIAMOND ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Η πολιτική Ευρώπη είναι ένα ζόμπι ρε. Θα διαλύσει κάποτε.Τι νόημα έχει η αριστερά όταν όλα γύρω είναι ευρωπαϊκά αποστειρωμένα; να διεκδικεί μέσω επιτροπών της βουλής; Άμα είχαμε λεφτά έτσι θα το κάναμε, γιατί να σπάμε τα αρχίδια μας; Θα καθόμασταν στο λάπτοπ και θα στέλναμε μέηλ και θα ποστάραμε αιτήματα. όταν όμως παίζουν μνημόνια και ανεργία και άρα πείνα, δεν έχεις δυνάμεις να περιμένεις στο κυριλέ. κατεβαίνεις κάτω και κινητοποιείς τον κόσμο. Η αντίσταση θέλει σώματα όχι ποστ. Αυτό εκφράζεται έστω και με τη διοργάνωση ενός φεστιβάλ.

Βεβαίως με τις μαλακίες που γράφει η Μετανάστρια σε καταλαβαίνω να της τα χώνεις. Αλλά να κρατούνται άνθρωποι ρε φίλε και να χαιρόμαστε... Δεν ξέρω!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:57 Επιασε ο πονος τους νεοφιλελερες για το περιβαλλον...

Εικόνα
Έχω μαζέψει κάποια λεφτά και έλεα φέτος να πάω διακοπές κάπου εξωτικά. Σκέφτηκα τις όχθες της Αράλης. Έχεις κανένα καλό ξενοδοχείο να προτείνεις?
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Επιασε ο πονος τους νεοφιλελερες για το περιβαλλον.....

Ρύπανση στον Σαρωνικό από το ναυάγιο δεξαμενόπλοιου

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Μετανάστρια

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μετανάστρια

Golden Age έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:56

http://tinypic.com/
Μερσί!
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Nero έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:59
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:57 Επιασε ο πονος τους νεοφιλελερες για το περιβαλλον...

Εικόνα
Έχω μαζέψει κάποια λεφτά και έλεα φέτος να πάω διακοπές κάπου εξωτικά. Σκέφτηκα τις όχθες της Αράλης. Έχεις κανένα καλό ξενοδοχείο να προτείνεις?
Και το Τσέρνομπιλ, ωραίο είναι, μόνο μετρητή Γκάιγκερ να πάρεις..
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μετανάστρια έγραψε: 04 Σεπ 2018, 01:02 Εικόνα
Η Μεγάλη Εκκαθάριση ή ο Μεγάλος Τρόμος (ρωσικά: Большо́й терро́р, μτγ. μπολσόι τερόρ, μτφ. μεγάλος τρόμος) ή γενικότερα οι σταλινικές διώξεις, ήταν ευρείας έκτασης εκστρατεία κοινωνικοπολιτικής καταστολής στην Σοβιετική Ένωση από το 1936 έως το 1938.[1] Κατά την διάρκεια της διαδραματίστηκε μια μεγάλης κλίμακας εκκαθάριση του κομμουνιστικού κόμματος της ΕΣΣΔ και στελεχών της κυβερνήσεως, καταστολή των χωρικών, εκκαθάριση της ηγεσίας του Κόκκινου Στρατού, εκτεταμένη παρακολούθηση από την αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες, και καταδίωξη των ατόμων που θεωρούνταν σαμποτέρ και αντιεπαναστάτες.[2] Ειδικά η περίοδος 1937-1938 η οποία υπήρξε και η πιο οξεία, αναφέρεται στην ιστορική ιστοριογραφία ως Γιεζόφστσινα (ρωσικά: Ежовщина) εκ του Νικολάι Γιεζόφ, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της Εν Κα Βε Ντε, της μυστικής αστυνομίας της ΕΣΣΔ. Εκτιμάται πως τουλάχιστον 600.000 άνθρωποι πέθαναν κατά την περίοδο των εκκαθαρίσεων αυτών.[3][4][5][6]

Ο όρος καταστολή χρησιμοποιούνταν επίσημα για να περιγράφει την καταδίωξη των ατόμων που θεωρούνται αντιεπαναστάτες και εχθροί του λαού από την ηγεσία της Σοβιετικής Ένωσης. Η εκκαθάριση είχε ως στόχο να απομακρύνει από το Κομμουνιστικό Κόμμα τους διαφωνούντες με τον Στάλιν και να στερεώσει την εξουσία του. Τα πιο προβλεβλημένα γεγονότα αφορούσαν την εκκαθάριση της ηγεσίας του Κομμουνιστικού Κόμματος, καθώς και της κυβερνήσεως και του στρατού οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν μέλη του κόμματος
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Beria έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:31 Μαλάκια είναι η σύλληψη για αφίσες.
Κανονικά θέλει να τους βάλει να τις ξεκολλήσουν, να πλύνουν τον τοίχο και να καθαρίσουν τα πεζοδρόμια
Κι όπου έγραψαν συνθήματα να ξαναβάψουν τον τοίχο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μετά το θάνατο του Βλαντίμιρ Λένιν, ο Τρότσκι διαγράφηκε από το Κομμουνιστικό Κόμμα, λόγω της ισχυρής διαφωνίας του στην πολιτική που εφάρμοζε ο Ιωσήφ Στάλιν. Για τον ίδιο λόγο, εξορίστηκε από την Σοβιετική Ένωση και τελικά δολοφονήθηκε στο Μεξικό από τον Ισπανό πράκτορα των Σοβιετικών, Ραμόν Μερκαντέρ.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Μετανάστρια έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:48
Kauldron έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:42
Μετανάστρια έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:36
Α χελωνάκο τώρα που σε βρήκα, δε μου λες βρε, μήπως ήσουν από κείνους τους αγανακτισμένους που έκαψαν στο Σύνταγμα τη σημαία του Βελγίου γιατί δεν ήξεραν να την ξεχωρίσουν από τη Γερμανική;
A, τί μόνο αυτό? Μη σου πώ οτι εγώ πυροβόλησα τον Κέννεντυ.

Βλέπω πως πάλι βγάζεις από την κοιλιά σου (μη πώ τίποτ' άλλο) παπαριές, και τις κολλάς δεξιά κι αριστερά ως λάσπη. ...
Όχι καλέ, ρωτάω επειδή σε ένα άλλο νήμα μου είπες ότι έχω βάλει για άβαταρ τη σημαία της ντοϋτσλάνδης αλλά το έχω χάσει για να σε ρωτήσω εκεί.
Τα χρώματα της Ντοϋτσλάνδης είχα πεί νομίζω. Τώρα ψάχνοντας είδα οτι τα ίδια χρώματα έχουν και οι Βέλγοι.
Είναι άλλο έθνος οι πουθενάδες οι Βέλγοι από τους Γερμανούχτεν?
Έχεις πλάκα, δεν πιστεύεις στα Έθνη, και βάζεις για άβαταρ τη σημαία ενός μη έθνους.

Btw, έχει πολύ πλάκα να βλέπει κανείς αριστερούς να τρώγονται μεταξύ τους.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”