Για καλό και για κακό, βρίσκε δικαιολογία όταν έχει αφισοκόλληση, μη σε χάσουμε.Μετανάστρια έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:49Καλά εδώ θα είμαστε σε δυό τρία χρόνια όταν θα δημοσιευτεί η επόμενη αντίστοιχη είδηση να αναλύσουμε την έννοια του στάνταρ.elchav έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:45Η σύλληψη κάθε συντρόφου που κάνει τα καθήκοντα του - ρυπαίνοντας το αστικό τοπίο και το περιβάλλον για μαλακίες- θα γίνει στάνταρ. Προβλέπεται. Πάρτε τσιγάραΜετανάστρια έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:42
Ναι καλέ θα φοβηθούμε τον Τσίπρα. Θα μας κάνει ντα.
Η διαμαρτυρία σε κάθε σύλληψη συντρόφου που κάνει τα καθηκοντά του είναι στάνταρ. Προβλέπεται, Μην πέρνετε θάρρος.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σύλληψη μελών του κκε για παράνομη αφισοκόλληση
Re: Σύλληψη μελών του κκε για παράνομη αφισοκόλληση
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Δε μου λέτε τώρα, πως ανεβάζουμε εικόνα που έχουμε σωσμένη στον υπολογιστή μας αλλά δεν έχουμε λινκ γιατί σας έχω μια ωραία, μην τη χάσετε.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
- Golden Age
Μετανάστρια έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:55 Δε μου λέτε τώρα, πως ανεβάζουμε εικόνα που έχουμε σωσμένη στον υπολογιστή μας αλλά δεν έχουμε λινκ γιατί σας έχω μια ωραία, μην τη χάσετε.
http://tinypic.com/
- Highlander
Κάτω από το ποστ που ετοιμάζεις, έχει ένα κουμπάκι που λέει "Συνημμένα".Μετανάστρια έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:55 Δε μου λέτε τώρα, πως ανεβάζουμε εικόνα που έχουμε σωσμένη στον υπολογιστή μας αλλά δεν έχουμε λινκ γιατί σας έχω μια ωραία, μην τη χάσετε.
Περί τίνος πρόκειται; Για την Παπαρήγα πάνω σε μαμούθ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 04 Σεπ 2018, 00:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΜπλεΜπουμπυς
Επιασε ο πονος τους νεοφιλελερες για το περιβαλλον...
ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ SEA DIAMOND ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Η πολιτική Ευρώπη είναι ένα ζόμπι ρε. Θα διαλύσει κάποτε.Τι νόημα έχει η αριστερά όταν όλα γύρω είναι ευρωπαϊκά αποστειρωμένα; να διεκδικεί μέσω επιτροπών της βουλής; Άμα είχαμε λεφτά έτσι θα το κάναμε, γιατί να σπάμε τα αρχίδια μας; Θα καθόμασταν στο λάπτοπ και θα στέλναμε μέηλ και θα ποστάραμε αιτήματα. όταν όμως παίζουν μνημόνια και ανεργία και άρα πείνα, δεν έχεις δυνάμεις να περιμένεις στο κυριλέ. κατεβαίνεις κάτω και κινητοποιείς τον κόσμο. Η αντίσταση θέλει σώματα όχι ποστ. Αυτό εκφράζεται έστω και με τη διοργάνωση ενός φεστιβάλ.
Βεβαίως με τις μαλακίες που γράφει η Μετανάστρια σε καταλαβαίνω να της τα χώνεις. Αλλά να κρατούνται άνθρωποι ρε φίλε και να χαιρόμαστε... Δεν ξέρω!
Βεβαίως με τις μαλακίες που γράφει η Μετανάστρια σε καταλαβαίνω να της τα χώνεις. Αλλά να κρατούνται άνθρωποι ρε φίλε και να χαιρόμαστε... Δεν ξέρω!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Nero
Έχω μαζέψει κάποια λεφτά και έλεα φέτος να πάω διακοπές κάπου εξωτικά. Σκέφτηκα τις όχθες της Αράλης. Έχεις κανένα καλό ξενοδοχείο να προτείνεις?ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:57 Επιασε ο πονος τους νεοφιλελερες για το περιβαλλον...
![]()
- ΜπλεΜπουμπυς
Επιασε ο πονος τους νεοφιλελερες για το περιβαλλον.....
Ρύπανση στον Σαρωνικό από το ναυάγιο δεξαμενόπλοιου

Ρύπανση στον Σαρωνικό από το ναυάγιο δεξαμενόπλοιου

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Μετανάστρια
- Μετανάστρια
Μερσί!Golden Age έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:56Μετανάστρια έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:55 Δε μου λέτε τώρα, πως ανεβάζουμε εικόνα που έχουμε σωσμένη στον υπολογιστή μας αλλά δεν έχουμε λινκ γιατί σας έχω μια ωραία, μην τη χάσετε.
http://tinypic.com/
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
Και το Τσέρνομπιλ, ωραίο είναι, μόνο μετρητή Γκάιγκερ να πάρεις..Nero έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:59Έχω μαζέψει κάποια λεφτά και έλεα φέτος να πάω διακοπές κάπου εξωτικά. Σκέφτηκα τις όχθες της Αράλης. Έχεις κανένα καλό ξενοδοχείο να προτείνεις?ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:57 Επιασε ο πονος τους νεοφιλελερες για το περιβαλλον...
![]()
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Highlander
Η Μεγάλη Εκκαθάριση ή ο Μεγάλος Τρόμος (ρωσικά: Большо́й терро́р, μτγ. μπολσόι τερόρ, μτφ. μεγάλος τρόμος) ή γενικότερα οι σταλινικές διώξεις, ήταν ευρείας έκτασης εκστρατεία κοινωνικοπολιτικής καταστολής στην Σοβιετική Ένωση από το 1936 έως το 1938.[1] Κατά την διάρκεια της διαδραματίστηκε μια μεγάλης κλίμακας εκκαθάριση του κομμουνιστικού κόμματος της ΕΣΣΔ και στελεχών της κυβερνήσεως, καταστολή των χωρικών, εκκαθάριση της ηγεσίας του Κόκκινου Στρατού, εκτεταμένη παρακολούθηση από την αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες, και καταδίωξη των ατόμων που θεωρούνταν σαμποτέρ και αντιεπαναστάτες.[2] Ειδικά η περίοδος 1937-1938 η οποία υπήρξε και η πιο οξεία, αναφέρεται στην ιστορική ιστοριογραφία ως Γιεζόφστσινα (ρωσικά: Ежовщина) εκ του Νικολάι Γιεζόφ, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της Εν Κα Βε Ντε, της μυστικής αστυνομίας της ΕΣΣΔ. Εκτιμάται πως τουλάχιστον 600.000 άνθρωποι πέθαναν κατά την περίοδο των εκκαθαρίσεων αυτών.[3][4][5][6]
Ο όρος καταστολή χρησιμοποιούνταν επίσημα για να περιγράφει την καταδίωξη των ατόμων που θεωρούνται αντιεπαναστάτες και εχθροί του λαού από την ηγεσία της Σοβιετικής Ένωσης. Η εκκαθάριση είχε ως στόχο να απομακρύνει από το Κομμουνιστικό Κόμμα τους διαφωνούντες με τον Στάλιν και να στερεώσει την εξουσία του. Τα πιο προβλεβλημένα γεγονότα αφορούσαν την εκκαθάριση της ηγεσίας του Κομμουνιστικού Κόμματος, καθώς και της κυβερνήσεως και του στρατού οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν μέλη του κόμματος
Κι όπου έγραψαν συνθήματα να ξαναβάψουν τον τοίχο.Beria έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:31 Μαλάκια είναι η σύλληψη για αφίσες.
Κανονικά θέλει να τους βάλει να τις ξεκολλήσουν, να πλύνουν τον τοίχο και να καθαρίσουν τα πεζοδρόμια
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Highlander
Μετά το θάνατο του Βλαντίμιρ Λένιν, ο Τρότσκι διαγράφηκε από το Κομμουνιστικό Κόμμα, λόγω της ισχυρής διαφωνίας του στην πολιτική που εφάρμοζε ο Ιωσήφ Στάλιν. Για τον ίδιο λόγο, εξορίστηκε από την Σοβιετική Ένωση και τελικά δολοφονήθηκε στο Μεξικό από τον Ισπανό πράκτορα των Σοβιετικών, Ραμόν Μερκαντέρ.
Τα χρώματα της Ντοϋτσλάνδης είχα πεί νομίζω. Τώρα ψάχνοντας είδα οτι τα ίδια χρώματα έχουν και οι Βέλγοι.Μετανάστρια έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:48Όχι καλέ, ρωτάω επειδή σε ένα άλλο νήμα μου είπες ότι έχω βάλει για άβαταρ τη σημαία της ντοϋτσλάνδης αλλά το έχω χάσει για να σε ρωτήσω εκεί.Kauldron έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:42A, τί μόνο αυτό? Μη σου πώ οτι εγώ πυροβόλησα τον Κέννεντυ.Μετανάστρια έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:36
Α χελωνάκο τώρα που σε βρήκα, δε μου λες βρε, μήπως ήσουν από κείνους τους αγανακτισμένους που έκαψαν στο Σύνταγμα τη σημαία του Βελγίου γιατί δεν ήξεραν να την ξεχωρίσουν από τη Γερμανική;
Βλέπω πως πάλι βγάζεις από την κοιλιά σου (μη πώ τίποτ' άλλο) παπαριές, και τις κολλάς δεξιά κι αριστερά ως λάσπη. ...
Είναι άλλο έθνος οι πουθενάδες οι Βέλγοι από τους Γερμανούχτεν?
Έχεις πλάκα, δεν πιστεύεις στα Έθνη, και βάζεις για άβαταρ τη σημαία ενός μη έθνους.
Btw, έχει πολύ πλάκα να βλέπει κανείς αριστερούς να τρώγονται μεταξύ τους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 91 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
-