Αν δεν κοιμάσαι μόνος είναι τρελό μπένεφιτ.GoBack έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 01:29The risks outweigh the benefits
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll: ποιοι κόλλησαν κορωνοϊο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Cecily Anne
Re: Poll: ποιοι κόλλησαν κορωνοϊο
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σε αναμονη για το χαπι που θα μετατρεπει τη μυρωδια σε φραουλαςCecily Anne έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 01:30Αν δεν κοιμάσαι μόνος είναι τρελό μπένεφιτ.
#sciencewillwin
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τωρα τι να κλασω αν δεν μπορω να το απολαυσω.
plot twist
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
Α, είσαι από αυτούς που κάνουν φωλιά με το πάπλωμα και πίνουν τις κλανιές τους; Ε γράψε λάθος τότε, υπομονή μέχρι να επανέλθει η όσφρηση.nick έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 01:35Τωρα τι να κλασω αν δεν μπορω να το απολαυσω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Ποια ήττα; Μέχρι στιγμής στο poll βλέπω 16% να έχουν κολλήσει οι ανεμβολίαστοι και 12,7% οι εμβολιασμένοι. Τεράστια διαφορά.Αλιόσα έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 22:25 "Δεν κόλλησα κορωνοϊό και έχω εμβολιαστεί 67 64%"
άλλη μια ήττα για τους ψεκ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Philip Mortimer
Ήταν πλήρως εμβολιασμενη.Καdy έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 00:3087χρονων και περασε τον ''''θανατηφορο κοβιντ'' ασυμπτωματικαPhilip Mortimer έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:25 Έχω εμβολιαστεί και δεν έχω κολλήσει (απόσο ξέρω τουλάχιστον. Εδώ η θεία μου που είναι και γύρω στα 87, πλήρως εμβολιασμενη από την άνοιξη, μπήκε για άσχετο λόγο στο νοσοκομείο πριν λίγο καιρό, της έκαναν τεστ αντισωμάτων και βρέθηκε ότι είχε περάσει ασυμπτωματικά τον covid το καλοκαίρι.)
ωραια ''πανδημια φονικου ιου''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-