Τι βλέπουμε εδώ;foscilis έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 23:15Έλα τώρα
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... e=timeline
Εξήγησε μας για να καταλάβουμε.
Λέει τίποτα για την Δύση του ηλίου; ότι δύει από την Δύση; τι;
Τι βλέπουμε εδώ;foscilis έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 23:15Έλα τώρα
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... e=timeline
Η ανικανότητά σου να κατανοήσεις είτε προφορικό είτε γραπτό λόγο, λόγω της διαρκούς μανίας που σου προκαλεί η ασταμάτητη ορμονογενής υστερία σου, είναι γνωστή. Για πες μας πού ο Ιωαννίδης έχει δηλώσει κατά των εμβολιασμών και ποιο είναι το κοινό του.
Τρίτη δόση τι προτείνεις για εμάς;foscilis έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 23:20 ""Δεν είμαι κατά των εμβολίων, είμαι κατά των συγκεκριμένων εμβολίων για το 99% του πληθυσμού και ιδιαίτερα εσάς που μου κάνετε like. Για την πάρτη μου πάντως ήμουν υπέρ".
δηλαδή ρε μαλάκες δε ντρέπεστε να σας δουλεύουν έτσι; Πραγματικά δεν αισθάνεστε λίγο ηλίθιοι;
Ο φόσκιλις δεν καταλαβαίνει τίποτα, και κάνει μονίμως σαν καμιά κακιασμένη γεροντοκόρη.Uppercut έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 23:23Η ανικανότητά σου να κατανοήσεις είτε προφορικό είτε γραπτό λόγο, λόγω της διαρκούς μανίας που σου προκαλεί η ασταμάτητη ορμονογενής υστερία σου, είναι γνωστή. Για πες μας πού ο Ιωαννίδης έχει δηλώσει κατά των εμβολιασμών και ποιο είναι το κοινό του.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Νομίζω πως αισθάνονται υπερήφανοι και ξεχωριστοί και νέοι. Ο ιός ακόμα και αν υπήρχε δε θα τους αγγιζε.foscilis έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 23:20 ""Δεν είμαι κατά των εμβολίων, είμαι κατά των συγκεκριμένων εμβολίων για το 99% του πληθυσμού και ιδιαίτερα εσάς που μου κάνετε like. Για την πάρτη μου πάντως ήμουν υπέρ".
δηλαδή ρε μαλάκες δε ντρέπεστε να σας δουλεύουν έτσι; Πραγματικά δεν αισθάνεστε λίγο ηλίθιοι;
Το κοινό του είναι κάτι μαλακιστήρια σαν εσένα και έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι είναι υπέρ του εμβολιασμού μόνο για γέρους και ευπαθείς, κάτι που δεν περιλαμβάνει τα μαλακιστήρια σαν εσένα. Δηλαδή αυτό ακριβώς που είπα, κατάλαβες αδερφάρα; (ρητορική ερώτηση, προφανώς και δεν κατάλαβες. Τράβα τώρα φάε συμπληρώματα μη σου κρεμάσουν τα βυζιά, και νομίζω έχεις ξεχάσει να αποτριχώσεις μιαν ακρίτσα στην αριστερή μασχάλη)Uppercut έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 23:23Η ανικανότητά σου να κατανοήσεις είτε προφορικό είτε γραπτό λόγο, λόγω της διαρκούς μανίας που σου προκαλεί η ασταμάτητη ορμονογενής υστερία σου, είναι γνωστή. Για πες μας πού ο Ιωαννίδης έχει δηλώσει κατά των εμβολιασμών και ποιο είναι το κοινό του.
Έτσι.Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 21:09
Κανείς δεν είναι "αντιεμβολιαστής", απλά δε θέλουμε τα συγκεκριμένα εμβόλια για όλο τον κόσμο χύμα.
Οι εμβολιασμοί πρέπει να γίνονται ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ στις ομάδες υψηλού κινδύνου, οχι σε όλους για να πουλήσουν εμβόλια.
Ήρεμα, ήρεμα, μικρούλα. Αφού ηρεμήσεις και σταματήσει να τρέμει το αδύναμο σωματάκι σου, μπορείς να φέρεις τη δήλωση του Ιωαννίδη που λέει ότι είναι κατά του εμβολιασμού ή όπως το άλλαξες τώρα ότι είναι κατά στις μικρότερες ηλικίες. Όλη η υστερία του κόσμου δεν γίνεται να κρύψει ότι είσαι ένας μπουρδέμπορας που λέει συνεχώς ψέματα.foscilis έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 00:19Το κοινό του είναι κάτι μαλακιστήρια σαν εσένα και έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι είναι υπέρ του εμβολιασμού μόνο για γέρους και ευπαθείς, κάτι που δεν περιλαμβάνει τα μαλακιστήρια σαν εσένα. Δηλαδή αυτό ακριβώς που είπα, κατάλαβες αδερφάρα; (ρητορική ερώτηση, προφανώς και δεν κατάλαβες. Τράβα τώρα φάε συμπληρώματα μη σου κρεμάσουν τα βυζιά, και νομίζω έχεις ξεχάσει να αποτριχώσεις μιαν ακρίτσα στην αριστερή μασχάλη)Uppercut έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 23:23Η ανικανότητά σου να κατανοήσεις είτε προφορικό είτε γραπτό λόγο, λόγω της διαρκούς μανίας που σου προκαλεί η ασταμάτητη ορμονογενής υστερία σου, είναι γνωστή. Για πες μας πού ο Ιωαννίδης έχει δηλώσει κατά των εμβολιασμών και ποιο είναι το κοινό του.
Αει μάσαBigChiefWahoo έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 00:28Έτσι.Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 21:09
Κανείς δεν είναι "αντιεμβολιαστής", απλά δε θέλουμε τα συγκεκριμένα εμβόλια για όλο τον κόσμο χύμα.
Οι εμβολιασμοί πρέπει να γίνονται ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ στις ομάδες υψηλού κινδύνου, οχι σε όλους για να πουλήσουν εμβόλια.
Όλες αυτές οι λυσσασμένες αγάμητες Κάρεν,τύπου AlienWay,δεν έχουν καταλάβει καν σε τι ακριβώς εναντιωνόμαστε.
Έτσι έβγαλαν την παραμύθα ότι "φοβούνται τη βελόνα"...και που ξέρεις ρε μαλακισμένο ότι εγώ δεν έχω κάνει το εμβόλιο κατά της λύσσας ; Ή,ότι είμαι πρεζάκι και την παίρνω ενδοφλέβια ;
Once an agamitos,always an agamitos.
Nα υποθέσω ότι ο Κούβελας δεν θα κάνει την 3η δόση;«Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»
ήδη θα την έχει κάνειΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 00:40Nα υποθέσω ότι ο Κούβελας δεν θα κάνει την 3η δόση;«Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»
Το αποκλείω. Κάτι τέτοιο θα ήταν παραδοχή διαστροφής.Otto Weininger έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 00:41ήδη θα την έχει κάνειΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 00:40Nα υποθέσω ότι ο Κούβελας δεν θα κάνει την 3η δόση;«Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»![]()
Λέτε ρε μλκς, τι προτείνεται για εμάς που κάναμε το αντρικό για τρίτη δόση;Otto Weininger έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 00:41ήδη θα την έχει κάνειΓΑΛΗ έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 00:40Nα υποθέσω ότι ο Κούβελας δεν θα κάνει την 3η δόση;«Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»![]()
αν αντρικό εννοείς το AZ, ούτως ή άλλως δεν υπάρχει ως επιλογή πλέον. Η Μοντέρνα θα γίνεται η μισή δόση γιατί είναι πολύ ισχυρό άρα θα είναι στα ίδια επίπεδα με Pfizer (35Χ τα αντισώματα). Οπότε Pfizer που έχει και πιο πολλά σημεία επιλογής για ευκολία.sys3x έγραψε: 14 Νοέμ 2021, 00:58Λέτε ρε μλκς, τι προτείνεται για εμάς που κάναμε το αντρικό για τρίτη δόση;