Είμαστε σε άλλο επίπεδο πλέον ( 4 παιδιά) , όχι σαρκικό .Χαοτικός έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:12 Όσοι γουστάρετε τις γάτες ή είστε ανίκανοι ή πατσαβούρηδες. Το σίγουρο είναι πάντως πως δεν γαμάτε![]()
Προσεγγίζουμε τη Θέωση και την αταραξία.
Είμαστε σε άλλο επίπεδο πλέον ( 4 παιδιά) , όχι σαρκικό .Χαοτικός έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:12 Όσοι γουστάρετε τις γάτες ή είστε ανίκανοι ή πατσαβούρηδες. Το σίγουρο είναι πάντως πως δεν γαμάτε![]()
οι γάτες έχουν νοημοσύνη μικρού παιδιού... μόνο να μιλήσουν δεν μπορούν... τις αγαπάμε πολύ...
Τι λε μωρή μπεκάτσα;
Και εσύ που δεν έχεις γάτα, γιατί είσαι αγάμητος;Χαοτικός έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:12 Όσοι γουστάρετε τις γάτες ή είστε ανίκανοι ή πατσαβούρηδες. Το σίγουρο είναι πάντως πως δεν γαμάτε![]()
Καλη ειναι μωρε η ερμη.
Εύγε τέκνον μου Τανύπτερε...tanipteros έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:30 οι γάτες έχουν νοημοσύνη μικρού παιδιού... μόνο να μιλήσουν δεν μπορούν... τις αγαπάμε πολύ...
εγώ δεν έχω ζώα γιατί δεν αρέσουν στην μάνα μου να είναι μέσα στο σπίτι....
αλλά ταϊζουμε τα ζώα του δρόμου...αδέσποτα γατάκια, σκυλάκια, κοράκια, κάργιες, δεκαοχτούρες, σπουργίτια...ακόμη και τα μυρμήγκια έχουν μερίδιο...
αγαπάμε και το δείχνουμε...![]()
μια αγάπη χωρίς ανταλάγματα μέσα από την καρδιά μας !!!
Ε αυτό σου λέει ο τύπος ρε τύπε.
τους βάζουμε ξηρή τροφή μοσχάρι και τα σκυλιά 2 γέρικα που είναι στην γειτονιά το σνομπάρουν και το τρώνε οι γάτες και τα κοράκια...Λοξίας έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 20:29Εύγε τέκνον μου Τανύπτερε...tanipteros έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:30 οι γάτες έχουν νοημοσύνη μικρού παιδιού... μόνο να μιλήσουν δεν μπορούν... τις αγαπάμε πολύ...
εγώ δεν έχω ζώα γιατί δεν αρέσουν στην μάνα μου να είναι μέσα στο σπίτι....
αλλά ταϊζουμε τα ζώα του δρόμου...αδέσποτα γατάκια, σκυλάκια, κοράκια, κάργιες, δεκαοχτούρες, σπουργίτια...ακόμη και τα μυρμήγκια έχουν μερίδιο...
αγαπάμε και το δείχνουμε...![]()
μια αγάπη χωρίς ανταλάγματα μέσα από την καρδιά μας !!!![]()
τι σχέση έχει το σεξ με τα ζώα?
Χαοτικός έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:12 Όσοι γουστάρετε τις γάτες ή είστε ανίκανοι ή πατσαβούρηδες. Το σίγουρο είναι πάντως πως δεν γαμάτε![]()