https://www.real.gr/media/arthro/ti_lee ... eo-784978/Τι λέει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης λίγο πριν μπει στη «Φάρμα»: «Να περιμένετε εκπλήξεις...» - ΒΙΝΤΕΟ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεξιά Νούμερα: Στη Φάρμα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης
Δεξιά Νούμερα: Στη Φάρμα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Παλαιοελλαδίτης
Re: Δεξιά Νούμερα: Στη Φάρμα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης
Καλά, δεν έκανε και κάτι που δεν θα περιμέναμε ποτέ από τον ίδιο. 
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ δεν θα εκπλησσόμουν ακόμα και αν ήταν παρατράγουδο της Αννίτας να τραγουδάει με τον βας βας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Πρόλαβαν άλλοι:ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 13:43 εγώ δεν θα εκπλησσόμουν ακόμα και αν ήταν παρατράγουδο της Αννίτας να τραγουδάει με τον βας βας
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 13:32https://www.real.gr/media/arthro/ti_lee ... eo-784978/Τι λέει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης λίγο πριν μπει στη «Φάρμα»: «Να περιμένετε εκπλήξεις...» - ΒΙΝΤΕΟ
![]()
Πάντως, «προειδοποίησε» ότι το τηλεοπτικό θέαμα θα είναι ενδιαφέρον, λέγοντας πως «πρέπει να περιμένετε τις εκπλήξεις», συμπληρώνοντας ότι «θα κάνουμε πράγματα που πιθανώς δεν τα ξέρω ούτε και εγώ».
Ανυπομονούμε
- Παλαιοελλαδίτης
Το έχω ξαναγράψει πως ο Ρωμάνος είχε πάει στη Λαμπίρη και όχι στην Πάνια (όχι πως έχει και κάποια χαώδη διαφορά).
Υ.Γ. Ο καλύτερος όλων ήταν ο κυρ-Βαγγέλας στο Ερωτοδικείο.
Υ.Γ. Ο καλύτερος όλων ήταν ο κυρ-Βαγγέλας στο Ερωτοδικείο.
Ελ_ρία έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 13:47Kauldron έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 13:32https://www.real.gr/media/arthro/ti_lee ... eo-784978/Τι λέει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης λίγο πριν μπει στη «Φάρμα»: «Να περιμένετε εκπλήξεις...» - ΒΙΝΤΕΟ
![]()
![]()
![]()
Πάντως, «προειδοποίησε» ότι το τηλεοπτικό θέαμα θα είναι ενδιαφέρον, λέγοντας πως «πρέπει να περιμένετε τις εκπλήξεις», συμπληρώνοντας ότι «θα κάνουμε πράγματα που πιθανώς δεν τα ξέρω ούτε και εγώ».
Ανυπομονούμε![]()
![]()
![]()
Ο λύκος κι αν εγέρασε...
Ο τύπος δε σοβαρεύτηκε με τα χρόνια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Τρέμε Big Brother...
Άντε και η Παγωνη σε αυτό το reality με τα τραγούδια.Kauldron έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 13:32https://www.real.gr/media/arthro/ti_lee ... eo-784978/Τι λέει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης λίγο πριν μπει στη «Φάρμα»: «Να περιμένετε εκπλήξεις...» - ΒΙΝΤΕΟ
![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Στο Μουτσινά είχε πάει, και se διάφορα πρωινάδικα συζητούσε αν θα πάει στο Dancing with the stars. Τελικά αποφάσισε να μην πάει:Juno έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:02Άντε και η Παγωνη σε αυτό το reality με τα τραγούδια.Kauldron έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 13:32https://www.real.gr/media/arthro/ti_lee ... eo-784978/Τι λέει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης λίγο πριν μπει στη «Φάρμα»: «Να περιμένετε εκπλήξεις...» - ΒΙΝΤΕΟ
![]()
Αυτήν τώρα, πρέπει να την εμπιστευτούμε με τις ζωές μας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Παλιά συνταγή.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
τουλάχιστυον δε θα μας νοιάζει η τιμή του ρευματος
Κρίμα που δεν θα πάει!!! Θα ήθελα να την δω να χορεύει.Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:41Στο Μουτσινά είχε πάει, και se διάφορα πρωινάδικα συζητούσε αν θα πάει στο Dancing with the stars. Τελικά αποφάσισε να μην πάει:
Αυτήν τώρα, πρέπει να την εμπιστευτούμε με τις ζωές μας.![]()
Δε σε είχα για τόσο μερακλή.Bipsco έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 20:27Κρίμα που δεν θα πάει!!! Θα ήθελα να την δω να χορεύει.Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:41Στο Μουτσινά είχε πάει, και se διάφορα πρωινάδικα συζητούσε αν θα πάει στο Dancing with the stars. Τελικά αποφάσισε να μην πάει:
Αυτήν τώρα, πρέπει να την εμπιστευτούμε με τις ζωές μας.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 128 Απαντήσεις
- 3481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-