Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Το "αν" δεν είναι υποθετικό με τον τρόπο που το χειρίζεσαι εσύ.
Αυτό το αν είναι πραγματικό κι αφορά πραγματικά δεδομένα που δείχνουν την τροπή που παίρνει η πανδημία λόγω των ανεμβολίαστων.
Οι ανεμβολίαστοι νοσούν σοβαρά 12-15 φορές περισσότερο σύμφωνα με τις καθημερινές εκθέσεις διασωληνωμένων του ΕΟΔΥ.
Τώρα καταλαβαίνεις το "αν";
ΥΓ Εναντια στα λοκνταουν ειμαι, αλλα δεν πιστευω στις παπατζες που πρεβευεις εσυ και το συναφι σου, οτι δηλ. οι πανδημιες είναι πηγη αναπτυξης. Αυτα πηγαινε πεστα σε αυτους που υπογραφουν να μην διασωληνωθουν και τους ψηφοφορους του αρτεμη, θα σε πιστεψουν κατο τα εκατο, μεχρι εκει εισαι εξαλλου.
Δεν ειπα εγω κατι τετοιο, ωστοσο αν ξεστραβωθεις να κοιταξεις ποιες χωρες σημειωσαν αναπτυξη το 2020 θα δεις οτι ηταν αυτες που εκαναν καθολου η ελαχιστο lockdown. Και κατα συμπτωση ηταν κι αυτες με τα λιγοτερα θυματα. Ενω ομως σε εχω προκαλεσει να το ψαξεις αυτο το ζητημα και ειδικα γιατι η υγειονομικη επιτυχια συνδυαζεται με την οικονομικη, κατι σε αποθαρρυνει να το κανεις.
.
ΠΙΠΕΣ ! Εσυ θα φερεις αποδειξεις για τις ΠΙΠΕΣ που λες σιγα μη χασω χρονο εγω. Στον δυτικο κοσμο πανδημια σημαινει ειτε υφεση ειτε κατακορυφη πτωση αναπτυξης ! Προφανως τα λονταουν επιδεινωνουν τα προαναφερθεντα.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Αυτό το αν είναι πραγματικό κι αφορά πραγματικά δεδομένα που δείχνουν την τροπή που παίρνει η πανδημία λόγω των ανεμβολίαστων.
Οι ανεμβολίαστοι νοσούν σοβαρά 12-15 φορές περισσότερο σύμφωνα με τις καθημερινές εκθέσεις διασωληνωμένων του ΕΟΔΥ.
Θα μας εξηγησεις με ποια μαθηματικα με 95% προστασια απο απλη συμπτωματικη νοσηση που προμοταρε ο κτηνιατρος και οι πλασιε του
Εχουμε γυρω στο 20% στις μεθ πληρως εμβολιασμενων?
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:35
Είναι βλακώδες να συγκρίνονται οι 2 χρονικές στιγμές.Και μάλιστα να συγκρίνονται για να καταλήξουν κάποιοι αητοί επαγωγικά , πως φταίει ο εμβολιασμός για την υποτιθέμενη αύξηση των κρουσμάτων (!?)
True story. Σίγουρα το γεγονός ότι οι εμβολιασμένοι ψωλαρμενίζουν ανέμελοι στην καθημερινότητά τους, μην τηρώντας απολύτως κανένα μέτρο επειδή τους έχουν πείσει ότι με το εμβόλιο προστατεύονται, δεν έχει καμία σχέση με την αύξηση των κρουσμάτων.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
ΥΓ Εναντια στα λοκνταουν ειμαι, αλλα δεν πιστευω στις παπατζες που πρεβευεις εσυ και το συναφι σου, οτι δηλ. οι πανδημιες είναι πηγη αναπτυξης. Αυτα πηγαινε πεστα σε αυτους που υπογραφουν να μην διασωληνωθουν και τους ψηφοφορους του αρτεμη, θα σε πιστεψουν κατο τα εκατο, μεχρι εκει εισαι εξαλλου.
Δεν ειπα εγω κατι τετοιο, ωστοσο αν ξεστραβωθεις να κοιταξεις ποιες χωρες σημειωσαν αναπτυξη το 2020 θα δεις οτι ηταν αυτες που εκαναν καθολου η ελαχιστο lockdown. Και κατα συμπτωση ηταν κι αυτες με τα λιγοτερα θυματα. Ενω ομως σε εχω προκαλεσει να το ψαξεις αυτο το ζητημα και ειδικα γιατι η υγειονομικη επιτυχια συνδυαζεται με την οικονομικη, κατι σε αποθαρρυνει να το κανεις.
.
ΠΙΠΕΣ ! Εσυ θα φερεις αποδειξεις για τις ΠΙΠΕΣ που λες σιγα μη χασω χρονο εγω. Στον δυτικο κοσμο πανδημια σημαινει ειτε υφεση ειτε κατακορυφη πτωση αναπτυξης ! Προφανως τα λονταουν επιδεινωνουν τα προαναφερθεντα.
Δεν εχω προβλημα να σε βοηθησω να βγεις απο τις σπηλιες.
Κινα με ενα ολιγομηνο lockdown ΜΟΝΟ στην περιφερεια της Γουχαν (το αντιστοιχο θα ηταν η Ελλαδα να εκλεινε μονο το Βολο και τη Μαγνησια)...
Με λιγα λογια η Ανατολικη Ασια με επικεφαλης την Κινα ειναι η μεγαλη κερδισμενη στην οικονομια εναντι της Δυσης που αυτοκτονει με τα ορθοπολιτικα lockdowns που δεν εχουν καμια σοβαρη επιστημονικη τεκμηριωση (και το 2020 και το 2021 η Ευρωπη βγηκε απο τα lockdowns εξαιτιας που αρχισε να μπαινει το καλοκαιρι ).
μλκα δεν εχω τα κουραγια ουτε να σε βρισω ... Κινα δυτικος πολιτισμος ... Η κινα και καλημερα αν πει ψεματα θα ειναι. Κορεα με συνολικους νεκρους οσοι οι νεκροι πορτογαλιας σε 1 μηνα και παρολα αυτα υφεση ...
Στο απο δω ημισφαιριο μπαρμπα εχεις κατι που να δειχνει πως η πανδημια ειναι χρυσος, ειναι πολος αναπτυξης ? (τι καθομαστε και συζηταμε ρε μλκα, μεχρι και μοναδες πετρελαιοπηγων των Αραβων κλεισανε λογω μειωμενης ζητησης ... )
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Αν ειχες μυαλουδακι θα εβλεπες οτι η Κινα φερθηκε φιλελευθερα στην πανδημια και κοιταξε την αγορα της ενω η Δυση φερθηκε μπολσεβικικα και εθαψε τις επιχειρησεις της.
Τα lockdowns ομως δεν εφεραν ουτε καν υγειονομικη επιτυχια ενω στην Ανατολικη Ασια νικησαν την πανδημια με εξυπνα μετρα.
Είναι βλακώδες να συγκρίνονται οι 2 χρονικές στιγμές.Και μάλιστα να συγκρίνονται για να καταλήξουν κάποιοι αητοί επαγωγικά , πως φταίει ο εμβολιασμός για την υποτιθέμενη αύξηση των κρουσμάτων (!?)
True story. Σίγουρα το γεγονός ότι οι εμβολιασμένοι ψωλαρμενίζουν ανέμελοι στην καθημερινότητά τους, μην τηρώντας απολύτως κανένα μέτρο επειδή τους έχουν πείσει ότι με το εμβόλιο προστατεύονται, δεν έχει καμία σχέση με την αύξηση των κρουσμάτων.
Κάτσε μέσα υγειονομική βόμβα και μη μιλάς.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Αρίστος έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 19:51
Αν ειχες μυαλουδακι θα εβλεπες οτι η Κινα φερθηκε φιλελευθερα στην πανδημια (...)
Αυτοί δεν είναι που κλειδώνουν κυριολεκτικά οικογένειες που έχουν Covid στα σπίτια, σφραγίζουν με μολυβδοσφραγίδες, κι αν τους την σκάσεις σε μεταφέρουν σε οργανωμένα στρατόπεδα συγκέντρωσης;
Μου φαίνονται πολύ ανεξήγητα όλα αυτά με τα στατιστικά νούμερα. Δεν τα παρακολουθώ πλέον, κάνω ότι προκύψει από τα κυβερνητικά μέτρα ως καλός και υπάκουος πολίτης.
Καθαρίζει το μυαλό.
Ας ασχοληθούν οι ειδήμονες και οι ιθύνοντες. Γι αυτό πληρώνονται. Ο δικός μου χρόνος δεν μπορεί και δεν αντέχει να ξοδεύεται παρά πολύ σπάνια καφενειακα.
Κάτσε μέσα υγειονομική βόμβα και μη μιλάς.
Εγώ κάνω 2 ραπιντ την εβδομάδα, άρα δύσκολα. Εσύ;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Θα μας εξηγησεις με ποια μαθηματικα με 95% (...)
Εχουμε γυρω στο 20% στις μεθ πληρως εμβολιασμενων?