Χαλάρωσε ρε δικέ μου, θα πάθεις τίποτα.nik_killthemall έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 12:42Καθολου καταχρηστικά δεν χρησιμοποιειται κι ουτε η οποια εκθετικη μεταβολη έχει τη παραμικρη χρησιμοτητα σε αυτό που συζηταμε, και αυτο που συζηταμε ειναι το σύστημα υγειας !stavmanr έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 11:21Το "50αρης" χρησιμοποιείται καταχρηστικά ως λαϊκή έκφραση.Arisvilla έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 11:18
Εγώ κάτω των 50 είμαι και θα κάνω την τρίτη δόση. ΑΛΛΑ όταν ή ίδια η Παπαευαγγέλου προχθές παραδέχτηκε οτι σε περιοχές όπως η Δυτική Αττική η το Ρέθυμνο με χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών στο γενικό πληθυσμό έχουν λίγες νοσηλείες επειδή εμβολιάστηκαν σε μεγάλα ποσοστά οι μεγάλες ηλικίες το θέμα δεν είναι να εμβολιαστούν οι τριαντάρηδες και εικοσάρηδες αλλά οι άνω των 50. Δεν λέω οτι είναι φυσικά κακό να εμβολιαστούν και οι μικρότερες ηλικίες αλλά δεν είναι αυτός ο κυρίαρχος στόχος.
Δεν υπάρχει όριο πριν από το οποίο δεν κινδυνεύεις και πέρα από το οποίο κινδυνεύεις.
Ο κίνδυνος αυξάνεται εκθετικά με την ηλικία (και φυσικά τα υποκείμενα νοσήματα).
Το οριο των 50 ετών ορίζει το 90% του συστήματος υγείας, που για ολο τον κοσμο και την επιστήμη είναι ενα ΑΚΡΙΒΕΣ ποσοστο που οριζει το βαρος που φορτωνει το συστημα υγειας !
ΑΝ ο υγειονομικος φορέας της χωρας ενδιαφεροταν να σωσει τη πλειοψηφεια του συστηματος υγειας θα οριζε με ακριβεια ο ιδιος ενα οριο ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ πλειοψηφειας που θα αντιστοιχουσε σε ενα χ ηλικιακο οριο (50-55-60 όποιο) ! Ε δεν ενδιαφερθηκε !
Προφανως, καποιος που θεωρει ως πλειοψηφεια το 98% ειναι καποιος που δεν θελει να αποσυμφορησει απλά το συστημα υγειας αλλα να το αδειασει εντελως σε καιρο πανδημιας.
Ετσι είναι, αμα εισαι σταβ, αριστος και ικανος ε δεν μπορεις να ικανοποιηθεις με ενα 70-80% θελεις το 98%ή το συστημα υγείας θα αδειασει και θα παει στο 2% ή θα ειναι στο 105%, με μεσοβεζικες λύσεις οι ικανοι σταβ δεν συμβιβαζονται
![]()
Μαντεψτε ολοι ποιο απτα δυο ποσοστα θα δουμε στη πραξη![]()
Πάνε παίξε κανένα μπιλιάρδο.