- Όχι δεν θα πάρω
- Θα κάτσεις 4 ώρες. Σκέψου το μετά τι θα θες. όχι τώρα που δεν θες, που είσαι εντάξει. μετά θα... μπούρου μπούρου μπούρου
- ΕΙΠΑ ΟΧΙ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ
- ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ! ΚΑΙ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ! ΕΝΤΑΞΕΙ! άντε γιατί πολύ .... τελευταία... μπλα μπλα μπλα
- Φφφφφ!
Να τα ελέγξεις όλα ρε. Μην τυχόν δεν τα προβλέψεις όλα!
Γιατί ρε μπούφο να τα προβλέψεις όλα; Άμα δεν τα ελέγξεις τι θα γίνει γαμώ το κέρατό μου;
Γιατί αν διψάσεις μετά. Γιατί αν τύχει αυτό. Γιατί αν... αν ...αν.
Τι θα κάνεις μετά; Τι θα γίνει άμα...;
Άστο το γαμημένο; που θα τα προβλέψεις όλα μην τυχόν και! Σπασαρχιδιά και πάλι σπασαρχιδιά! και μετά Εγώ που τα τρέχω εκεί, που τ φροντίζω να είναι έτοιμα όλα, που που. Εσύ άμα την πήγιανες δεν θα παίρνατε μαζί αυτό, το ένα, το άλλο... μπλα μπλα μπλα
Και τι έγινε ρε πούστη μου;! Και τι έγινε; Γυρίσαμε ποτέ σπίτι και ήταν απογοητευμένα; Ήταν κλαμένα; Φάνηκε κάποιο πρόβλημα;
ναι ρε. θα βάλουμε ένα μπουφάν, παπούτσια και θα φύγουμε χύμα. Αυτή η αίσθηση ελευθερίας είναι πιο απολαυστική. Ακόμα και λεφτά που θα ξεχάσω να πάρω. θα το ανακαλύψουμε εκεί ότι δεν πήραμε λεφτά όταν μας έρθει να πάρουμε Αμίτα και δεν θα έχουμε. Ας μην την πάρουμε! θα κάτσουμε να μιλάμε. θα κάνουμε άλλα. Στην τελική θα πάρουμε βερεσέ από το μαγαζάκι. Ναι έχουμε θαρρος και ζητάμε δεν ντρεπόμαστε. Εκεί θα δεις και οτν άλλον στο μαγαζί πως θα ξηγηθεί.
Αυτή η αίσθηση ρε πούστη μου να τ κάνουμε σωστά! Να είμαστε πλήρως έτοιμοι, οργανωμένοι. Μην τυχόν και! μην τυχόν, το γαμημένο μη τυχόν!
Ας τύχει γαμώτο σπίτι μου! Ε μα πια.
Πασιφάη