https://www.efsyn.gr/politiki/antipolit ... exi-tsipra

https://twitter.com/atsipras/status/145 ... 78951?s=20

Ρε φίλε πόσο ακόμα θα εκμηδενίζεις όλα αυτά που έχουν γίνει, πρωτοφανή για τα δεδομένα της χώρας αλλά και τις συνθήκες, μόνο και μόνο για ένα γαμημένο εμβόλιο;Scouser έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:35 Η ΝΔ του Κούλη μου θυμίζει λίγο τον Ολυμπιακό τα πρώτα χρόνια της εποχής Μαρινάκη, πριν έρθει στα πράγματα ο Ιβάν ο Τρομερός: άχρωμη, άοσμη, άγευστη, αντιπαθής, με σπρώξιμο από τη διαιτησία (=ΜΜΕ) και αποτυχημένη στην Ευρώπη, αλλά εύκολα πρωταθλήτρια στο τέλος με μεγάλη διαφορά, αφού όλοι οι εγχώριοι ανταγωνιστές είναι λιμά.
"Άχρωμη, άοσμη και άγευστη" χρειάζεται και γι αυτό ψηφίζεται. Οι περισσότεροι βαρέθηκαν με τους διάφορους ημιτρελους που εμφανίστηκαν την περίοδο της κρίσης.Scouser έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:35 Η ΝΔ του Κούλη μου θυμίζει λίγο τον Ολυμπιακό τα πρώτα χρόνια της εποχής Μαρινάκη, πριν έρθει στα πράγματα ο Ιβάν ο Τρομερός: άχρωμη, άοσμη, άγευστη, αντιπαθής, με σπρώξιμο από τη διαιτησία (=ΜΜΕ) και αποτυχημένη στην Ευρώπη, αλλά εύκολα πρωταθλήτρια στο τέλος με μεγάλη διαφορά, αφού όλοι οι εγχώριοι ανταγωνιστές είναι λιμά.
Μπογδάνος (edit σε αντιδιαστολή με αυτόν που σχολίασε από κάτω σου).Otto Weininger έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:38Ρε φίλε πόσο ακόμα θα εκμηδενίζεις όλα αυτά που έχουν γίνει, πρωτοφανή για τα δεδομένα της χώρας αλλά και τις συνθήκες, μόνο και μόνο για ένα γαμημένο εμβόλιο;Scouser έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:35 Η ΝΔ του Κούλη μου θυμίζει λίγο τον Ολυμπιακό τα πρώτα χρόνια της εποχής Μαρινάκη, πριν έρθει στα πράγματα ο Ιβάν ο Τρομερός: άχρωμη, άοσμη, άγευστη, αντιπαθής, με σπρώξιμο από τη διαιτησία (=ΜΜΕ) και αποτυχημένη στην Ευρώπη, αλλά εύκολα πρωταθλήτρια στο τέλος με μεγάλη διαφορά, αφού όλοι οι εγχώριοι ανταγωνιστές είναι λιμά.
Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου επικροτησε την αποπομπή του.Scouser έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:41Μπογδάνος.Otto Weininger έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:38Ρε φίλε πόσο ακόμα θα εκμηδενίζεις όλα αυτά που έχουν γίνει, πρωτοφανή για τα δεδομένα της χώρας αλλά και τις συνθήκες, μόνο και μόνο για ένα γαμημένο εμβόλιο;Scouser έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:35 Η ΝΔ του Κούλη μου θυμίζει λίγο τον Ολυμπιακό τα πρώτα χρόνια της εποχής Μαρινάκη, πριν έρθει στα πράγματα ο Ιβάν ο Τρομερός: άχρωμη, άοσμη, άγευστη, αντιπαθής, με σπρώξιμο από τη διαιτησία (=ΜΜΕ) και αποτυχημένη στην Ευρώπη, αλλά εύκολα πρωταθλήτρια στο τέλος με μεγάλη διαφορά, αφού όλοι οι εγχώριοι ανταγωνιστές είναι λιμά.
Μέχρι να ξαναφτάσει στο 4%! Και τότε θα τον αλλάξουν λόγω ηλικίας, αφού θα έχει περάσει τα 80!Zelda έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:27 1.30 δινει στο στοιχημα πως οτι και να γινει στις επομενες εκλογες, παλι αυτος θα ειναι Προεδρος του Συριζα
Ότι θυμάται χαίρεται ο καθένας!Scouser έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:35 Η ΝΔ του Κούλη μου θυμίζει λίγο τον Ολυμπιακό τα πρώτα χρόνια της εποχής Μαρινάκη, πριν έρθει στα πράγματα ο Ιβάν ο Τρομερός: άχρωμη, άοσμη, άγευστη, αντιπαθής, με σπρώξιμο από τη διαιτησία (=ΜΜΕ) και αποτυχημένη στην Ευρώπη, αλλά εύκολα πρωταθλήτρια στο τέλος με μεγάλη διαφορά, αφού όλοι οι εγχώριοι ανταγωνιστές είναι λιμά.
Philip Mortimer έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:41Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου επικροτησε την αποπομπή του.Scouser έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:41Μπογδάνος.Otto Weininger έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:38
Ρε φίλε πόσο ακόμα θα εκμηδενίζεις όλα αυτά που έχουν γίνει, πρωτοφανή για τα δεδομένα της χώρας αλλά και τις συνθήκες, μόνο και μόνο για ένα γαμημένο εμβόλιο;
dtri2020 έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:43Philip Mortimer έγραψε: 13 Νοέμ 2021, 00:41Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου επικροτησε την αποπομπή του.![]()
![]()
![]()