!!! DEVELOPMENT MODE !!!

To "ελληνικό hypercar"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Re: To "ελληνικό hypercar"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

Νon4me έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 12:12Κατσε να στο πω με τροπο παλι γιατι μαλλον εισαι λιγο χαζουλης. δεν υπαρχει ( λειτουργικο ) αμαξι .
Ναι μωρέ, άσε εμένα να είμαι χαζούλης που περιμένω πρώτα να δω και μετά να κρίνω.
dna replication έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 12:15ΒΓΆΛΤΟ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ ΚΑΙ Ας ΤΡΈΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 35
Αυτό λέμε ρε μάγκα. Κάτσε να δούμε και μετά κρίνουμε. Πρώτα το έβγαλαν φωτοσοπιά και τώρα που αποκαλύφθηκε άλλος λέει ότι είναι πλαστικό και του άλλου του φταίνε οι ζάντες!
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

μπορεί να τα καταφέρει ο Πανόπουλος (αν βρεί μερικούς αφελείς να δαγκώσει σαν το ζαβό) να φτιάξει ένα όχημα με σωληνωτό πλαίσιο ηλεκτροσυγκολλημένο και απο πάνω αμάξωμα με φαιμπεργκλας. Θα πρέπει να βρεί άλλους όμως να το κατασκευάσουν γιατί ο ίδιος μονο απο φωτοσοπ ξέρει. Μπορεί να βάλει επάνω και τον κινητήρα της Σουμπαρού πειραγμένο με εξαρτήματα άλλων κατασκευαστών και μπορεί να τρέχει γρήγορα εκεί στη λεωφόρο ΝΑΤΟ.
Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία που περιμένω απο αυτόν τον παραμυθατζή
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Καβαλάρης έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 12:19
Νon4me έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 12:12Κατσε να στο πω με τροπο παλι γιατι μαλλον εισαι λιγο χαζουλης. δεν υπαρχει ( λειτουργικο ) αμαξι .
Ναι μωρέ, άσε εμένα να είμαι χαζούλης που περιμένω πρώτα να δω και μετά να κρίνω.
dna replication έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 12:15ΒΓΆΛΤΟ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ ΚΑΙ Ας ΤΡΈΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 35
Αυτό λέμε ρε μάγκα. Κάτσε να δούμε και μετά κρίνουμε. Πρώτα το έβγαλαν φωτοσοπιά και τώρα που αποκαλύφθηκε άλλος λέει ότι είναι πλαστικό και του άλλου του φταίνε οι ζάντες!
Και γω 1.5 -2 χρονια πριν ημουν θετικος στην ελλ αυτη προσπαθεια
Νon4me έγραψε: 20 Απρ 2020, 10:27 Το προτζεκτ ειναι οντως πολλα υποσχομενο και το μονο που μενει να ευχηθουμε ειναι καλη επιτυχια σ αυτη τη ελλ προσπαθεια .
Οταν ομως ακους ακους εξωπραγματικα specs και βλεπεις renderings rendering για χρονια . και φτανει η στιγμη που βλεπεις την πραγματικοτητα καταλαβαινεις .

Ειδικοτερα οταν εχουν μεσολαβησει και καταγγελιες για scammings ( ουδεν κρυπτον απο τα ιντερνετς πλεον . ) επαιρνε parts αλλων εταιριων και τα photoshopiarize , ενω εχει πιστολιασει και εναν τυπο που του πουλησε instagramm - facebook - you tube bots ... ( καποιος ειχε βαλει τα λινκς εδω απο ενα evo phorum )

ps. Σαν υστατη κινηση να δωσει πισω τα χρηματα του πιτσιρικα που του εκανε donate. :bored:
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Το βασικό είναι ότι αυτά που υπόσχεται δεν τα έχουν κάνει ούτε κατασκευαστές με δεκαετίες εμπειρίας.
Σε 3 χρόνια κυριολοεκτικά ούτε ζάντα κάρμπον δεν μπορείς να παράξεις. Πόσο μάλλον πλαστικούς κομπρέσσορες, μπιέλες και 3d printed μαγνήσια.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Το 3d printed μεταλλο είναι υπερτιμημένο. Η οξείδωση που τρώει το μέταλλο κατά την εκτύπωση, η κακη ποιότητα της τελικής επιφανείας, η ανισορτροπία των μηχανικών χαρακτηριστικών του υλικού, η χαμηλή ολκιμοτητα, η αδυναμία να κάνεις κάποιο heat treatment,κλπ είναι μερικά από τα μειονεκτήματα. Οκ βελτιστοποιεις τη γεωμετρία αλλά το υλικό που την καταλαμβανεινειναι υποδυεστερο. Μπορει στο μελλον να βελτθωθει η τεχνολογία δεν λέω. Προς το παρόν αξίζει να κάνεις 3dprinted καλούπια και το παρτ χυτο αν θες πολύπλοκες γεωμετρίες
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Thor έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 14:37 1G παντως ειναι η δυναμη που ασκειται πανω μας στο υψος της επιφανειας της θαλασσας.
1,4 δεν ειναι κατι το φοβερο.
atm....
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Ασέβαστος έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 13:11
Thor έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 14:37 1G παντως ειναι η δυναμη που ασκειται πανω μας στο υψος της επιφανειας της θαλασσας.
1,4 δεν ειναι κατι το φοβερο.
atm....
Και 1G...
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
dna replication

Lord Brum έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 12:58 Το 3d printed μεταλλο είναι υπερτιμημένο. Η οξείδωση που τρώει το μέταλλο κατά την εκτύπωση, η κακη ποιότητα της τελικής επιφανείας, η ανισορτροπία των μηχανικών χαρακτηριστικών του υλικού, η χαμηλή ολκιμοτητα, η αδυναμία να κάνεις κάποιο heat treatment,κλπ είναι μερικά από τα μειονεκτήματα. Οκ βελτιστοποιεις τη γεωμετρία αλλά το υλικό που την καταλαμβανεινειναι υποδυεστερο. Μπορει στο μελλον να βελτθωθει η τεχνολογία δεν λέω. Προς το παρόν αξίζει να κάνεις 3dprinted καλούπια και το παρτ χυτο αν θες πολύπλοκες γεωμετρίες
σιγά μην εκτύπωσαν μέταλο,
βασικά σιγά μην κατασκευασαν οποιοδήποτε πραγματικό λειτουργικό εξάρτημα αυτοκινήτου με οποιαδήποτε κατασκευαστική μέθοδο
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

dna replication έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 22:11
Lord Brum έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 12:58 Το 3d printed μεταλλο είναι υπερτιμημένο. Η οξείδωση που τρώει το μέταλλο κατά την εκτύπωση, η κακη ποιότητα της τελικής επιφανείας, η ανισορτροπία των μηχανικών χαρακτηριστικών του υλικού, η χαμηλή ολκιμοτητα, η αδυναμία να κάνεις κάποιο heat treatment,κλπ είναι μερικά από τα μειονεκτήματα. Οκ βελτιστοποιεις τη γεωμετρία αλλά το υλικό που την καταλαμβανεινειναι υποδυεστερο. Μπορει στο μελλον να βελτθωθει η τεχνολογία δεν λέω. Προς το παρόν αξίζει να κάνεις 3dprinted καλούπια και το παρτ χυτο αν θες πολύπλοκες γεωμετρίες
σιγά μην εκτύπωσαν μέταλο,
βασικά σιγά μην κατασκευασαν οποιοδήποτε πραγματικό λειτουργικό εξάρτημα αυτοκινήτου με οποιαδήποτε κατασκευαστική μέθοδο
κι εγώ δεν νομίζω, το πολύ πολύ να πήραν κάτι έτοιμο και να το γυαλίσανε/βάψανε κλπ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Αποκαλύφθηκε; Που είναι οι φωτός; Δεν παρακολούθησα το νήμα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 22:29
Σε ρεπορταζ της ερτ το δειχνει . λειπουν καθρεπτες , δεν εχει πορτες , οι 3d printed ζαντες τελικα ειναι απλες , οι 3d printed δαγκανες ειναι απλες . ( αυτα ..... γιατι δεν εχει κοντινα να δουμε δισκους η ανοιχτο το engine bay :lol: ) ειναι το καρο φοντο πισω του και αυτος συνεχιζει το στορυ . οχημα που ελεγε πως το 19 το ειχε σχεδον ετοιμο ( μοτερ μηχανικα κλπ . ελειπε το εσωτερικο . ) που το 20 θα πηγαινε εκθεση παρουσιαση . και τελος 21 βλεπουμε αυτο που εδειξε η ερτ

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Πάντως σε σημερινό του στορι στο ινστα δίνει μέσω γκιβ αγουεη τις παλιες ζάντες σε 4 τυχερούς.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Τα κανάλια και οι δημσιογράφοι του γλύφουν τα πόδια με άνωθεν εντολή. Οι στρατηγοί μας φωτογραφίζονται μαζί του. Είναι προφανές ότι όλα είναι ελεγχόμενα και κάποιο δήθεν success story χτιζεται που θα το πληρώσουμε ακριβά και φυσικά αυτός θα είναι ο αυτοφοράκιας...
Άβαταρ μέλους
dna replication

Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 22:58 Πάντως σε σημερινό του στορι στο ινστα δίνει μέσω γκιβ αγουεη τις παλιες ζάντες σε 4 τυχερούς.
ζητα του και συ το παλιό καρότσι της κορης του το 3d εκτυπωμένο, τώρα δε θα το χρειάζεται θα περπατάει
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Νon4me έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 22:52
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 22:29
Καβαλάρης έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 12:19 Ναι μωρέ, άσε εμένα να είμαι χαζούλης που περιμένω πρώτα να δω και μετά να κρίνω.

Σε ρεπορταζ της ερτ το δειχνει . λειπουν καθρεπτες , δεν εχει πορτες , οι 3d printed ζαντες τελικα ειναι απλες , οι 3d printed δαγκανες ειναι απλες . ( αυτα ..... γιατι δεν εχει κοντινα να δουμε δισκους η ανοιχτο το engine bay :lol: ) ειναι το καρο φοντο πισω του και αυτος συνεχιζει το στορυ . οχημα που ελεγε πως το 19 το ειχε σχεδον ετοιμο ( μοτερ μηχανικα κλπ . ελειπε το εσωτερικο . ) που το 20 θα πηγαινε εκθεση παρουσιαση . και τελος 21 βλεπουμε αυτο που εδειξε η ερτ

Μήπως δεν υπάρχει ούτε ο Πανόπουλος και βλέπουμε κάποιο ολόγραμμα; :lol:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”