https://twitter.com/hanianews/status/14 ... 26755?s=20
Ξέρουν τι κάνουν...Zelda έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 20:06Εγω λεω να βγαλουμε τον πληθυσμο ολων των μικρων νησιων του Αιγαιου 0taliban έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 20:02Έτσι έκαναν και κάποιοι άλλοι ξύπνιοι σαν και εσένα στην περασμένη απογραφή.Αρίστος έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 19:42 Aν ειναι να πληρωσω σοβαρο προστιμο θα απογραφω, αν εχω ελαχιστες συνεπειες δεν θα απογραφω, γενικα ουτε νερο δεν θελω να τους δωσω.
.
Αντί να εμφανιστούν στο χωριό τους κάθισαν όλοι κάτω στις πόλεις και δεν πήγαν πάνω από 5 άτομα.
Αποτέλεσμα ; Χάθηκαν ότι δικαιώματα είχαν και πλέον δεν μπορούν να κάνουν τίποτα στον τόπο τους.
Αλλά γιαυτό έχουμε και τους αντικαταστάτες από την ανατολή να έρθουν να κατοικήσουν όταν κριθεί απαραίτητο.
Συνέχισε και εσύ τις ίδιες εξυπνάδες...
Ειδικα του Καστελοριζου
Δεν πρεπει να ανησυχουμε.
Υπαρχει η εφημεριδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο Προκοπης Παυλοπουλος που θα στειλουν αυστηρα μηνυματα στους Τουρκους
taliban έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 20:10Ξέρουν τι κάνουν...Zelda έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 20:06Εγω λεω να βγαλουμε τον πληθυσμο ολων των μικρων νησιων του Αιγαιου 0taliban έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 20:02
Έτσι έκαναν και κάποιοι άλλοι ξύπνιοι σαν και εσένα στην περασμένη απογραφή.
Αντί να εμφανιστούν στο χωριό τους κάθισαν όλοι κάτω στις πόλεις και δεν πήγαν πάνω από 5 άτομα.
Αποτέλεσμα ; Χάθηκαν ότι δικαιώματα είχαν και πλέον δεν μπορούν να κάνουν τίποτα στον τόπο τους.
Αλλά γιαυτό έχουμε και τους αντικαταστάτες από την ανατολή να έρθουν να κατοικήσουν όταν κριθεί απαραίτητο.
Συνέχισε και εσύ τις ίδιες εξυπνάδες...
Ειδικα του Καστελοριζου
Δεν πρεπει να ανησυχουμε.
Υπαρχει η εφημεριδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο Προκοπης Παυλοπουλος που θα στειλουν αυστηρα μηνυματα στους Τουρκους
Θα κοπούν χρήματα που έπαιρναν μέχρι στιγμής οι πιο απομόνωνες κοινότητες στην επαρχία έστω και για τα βασικά και θα πάνε αλλού.
Από την μια λένε στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα που ασκείται στην επαρχία και όχι μέσα στην Αθήνα και από την άλλη και άλλη ακόμη μια ταφόπλακα...
Αλυσίδα είναι όλα.

Τι το μαγευτικο εχει?georgebi έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 20:27 Και ο μαγευτικός Πύργος Ηλείας![]()
![]()
Απογράφομαι στον Δήμο Πύργου !![]()
Στηρίζω τον τόπο μου!![]()
Πηγή: https://www.ilidakampos.gr/index.php/no ... um=twitter
Είναι ο κωδικός της κατοικίας σου. Αυτήν την φορά θα απογραφούν και οι κατοικίες, όποιες και αν είναι αυτές (μέχρι και σπηλιές αρκεί να κατοικούνται από άτομα), γι' αυτό υπάρχουν ερωτήσεις για καζανάκια.Awesomatic έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 20:05 Αυτό το ηλίθιο που θέλει κωδικό απογραφής τι είναι; Γιατί δεν τους αρκεί απλά με taxis και πρέπει να το κάνουμε πιο σύνθετο;![]()
Πέρασαν πριν ένα μήνα περίπου και μας ρώτησαν για τις κατοικίες και όποιος είχε μαντρί κλπ να τα απογράψουν και αυτά.vagabondo έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 20:32Είναι ο κωδικός της κατοικίας σου. Αυτήν την φορά θα απογραφούν και οι κατοικίες, όποιες και αν είναι αυτές (μέχρι και σπηλιές αρκεί να κατοικούνται από άτομα), γι' αυτό υπάρχουν ερωτήσεις για καζανάκια.Awesomatic έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 20:05 Αυτό το ηλίθιο που θέλει κωδικό απογραφής τι είναι; Γιατί δεν τους αρκεί απλά με taxis και πρέπει να το κάνουμε πιο σύνθετο;![]()
![]()
ΕΙναι υποχρεωτικο να συμπληρωθουν ολα; Δεν νομιζω...georgebi έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 18:46
Ναι ρε παιδί μου... δεν κάνω εγώ σενάρια συνωμοσίας
Απλά αν πρέπει να συμπληρώσω καμιά 20ρια τέτοιες σελίδες...
και δεν εχω να το κάνω μόνο για μένα...
Αγχώθηκα....![]()
Κάτι αρωματικά βότανα απ' ό,τι λένε.George_V έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 20:28Τι το μαγευτικο εχει?georgebi έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 20:27 Και ο μαγευτικός Πύργος Ηλείας![]()
![]()
Απογράφομαι στον Δήμο Πύργου !![]()
Στηρίζω τον τόπο μου!![]()
Πηγή: https://www.ilidakampos.gr/index.php/no ... um=twitter
Γιαννόπουλος για Τέμπη.