Εσυ ειπες οτι δε σερβίρει κανένα μαγαζί στην πόλη.hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 16:36Δεν έχω βρει μαγαζί που να σερβίρει όλα τα ουίσκια που έχω. Τουλάχιστον όχι τα αγαπημένα μου. Έχει κάποια εξιδεικευμένα μπαρ, αλλά α) είναι ακριβά και κανείς δεν έρχεται μαζί μου και β) δεν είμαι τόσο πορωμένος για να πάω σε whiskey club.Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 09:48hellegennes έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:40 να αράξω σπίτι και να πιω το ουίσκι μου που δεν σερβίρει κανένα μαγαζί στην πόλη.
![]()
![]()
![]()
Ναι σωστά ξέχασα οτι μένεις επαρχεία μόρτη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll: ποιοι κόλλησαν κορωνοϊο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Poll: ποιοι κόλλησαν κορωνοϊο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Περαστικά , την 5η μέρα θα ξέρεις σίγουρα. Να μετράς οξυγόνωση τακτικά.nick έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 07:43 Ειμαι εδω και τρεις μέρες θετικός. Σταθερα 37.3 και ζαλάδα. Εκανα αστραζενεκα το μαιο, 40 ετών.
Γιατί συν 21;συν 14.perseus έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 12:22Οχι βεβαια ταγαρι ειναι απο 26/6 +21 ημέρες
Μεχρι και εσυ μπερδεύτηκες .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Ακριβα μπαρ εδω;;; Ποσο ακριβα δλδ;hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 16:36Δεν έχω βρει μαγαζί που να σερβίρει όλα τα ουίσκια που έχω. Τουλάχιστον όχι τα αγαπημένα μου. Έχει κάποια εξιδεικευμένα μπαρ, αλλά α) είναι ακριβά και κανείς δεν έρχεται μαζί μου και β) δεν είμαι τόσο πορωμένος για να πάω σε whiskey club.Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 09:48hellegennes έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:40 να αράξω σπίτι και να πιω το ουίσκι μου που δεν σερβίρει κανένα μαγαζί στην πόλη.
![]()
![]()
![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Την Σταυρούπολη θα εννοεί.Sid Vicious έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 17:02Ακριβα μπαρ εδω;;; Ποσο ακριβα δλδ;hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 16:36Δεν έχω βρει μαγαζί που να σερβίρει όλα τα ουίσκια που έχω. Τουλάχιστον όχι τα αγαπημένα μου. Έχει κάποια εξιδεικευμένα μπαρ, αλλά α) είναι ακριβά και κανείς δεν έρχεται μαζί μου και β) δεν είμαι τόσο πορωμένος για να πάω σε whiskey club.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ρε δικέ μου, για να πιεις τα υπεργαμάτα ουίσκι βγαίνεις;hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 16:36Δεν έχω βρει μαγαζί που να σερβίρει όλα τα ουίσκια που έχω. Τουλάχιστον όχι τα αγαπημένα μου. Έχει κάποια εξιδεικευμένα μπαρ, αλλά α) είναι ακριβά και κανείς δεν έρχεται μαζί μου και β) δεν είμαι τόσο πορωμένος για να πάω σε whiskey club.Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 09:48hellegennes έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:40 να αράξω σπίτι και να πιω το ουίσκι μου που δεν σερβίρει κανένα μαγαζί στην πόλη.
![]()
![]()
![]()
Άστο, κάτσε σπίτι σου καλύτερα με παντόφλες. Πού να ετοιμάζεσαι και να βγαίνεις; Άσε που σου βγαίνει και πιο φθηνά σπίτι, που θέλουν και 7 ευρώ για μια μεζούρα ουίσκι της σειράς.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
περαστικά nick
Ρε μαλακες μην παιρνετε τον Στυγιο σαν παραδειγμα, ο ανθρωπος ειναι Χαιλαντερ....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- hellegennes
Δεν ξέρω αν τα συγκεκριμένα έχουν τα ουίσκια που λέω και βασικά ψιλοαμφιβάλλω.Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 16:49Εσυ ειπες οτι δε σερβίρει κανένα μαγαζί στην πόλη.hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 16:36Δεν έχω βρει μαγαζί που να σερβίρει όλα τα ουίσκια που έχω. Τουλάχιστον όχι τα αγαπημένα μου. Έχει κάποια εξιδεικευμένα μπαρ, αλλά α) είναι ακριβά και κανείς δεν έρχεται μαζί μου και β) δεν είμαι τόσο πορωμένος για να πάω σε whiskey club.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εμ αυτο λεω... επαρχια..
Παίζει και το ενδεχόμενο να μιλάς για τίποτα βουλγαροαλβανικα τύπου ουίσκι
Παίζει και το ενδεχόμενο να μιλάς για τίποτα βουλγαροαλβανικα τύπου ουίσκι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 12 Νοέμ 2021, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Αυτό κατάλαβες απ' την συζήτηση;Feindflug έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 19:06Ρε δικέ μου, για να πιεις τα υπεργαμάτα ουίσκι βγαίνεις;hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 16:36Δεν έχω βρει μαγαζί που να σερβίρει όλα τα ουίσκια που έχω. Τουλάχιστον όχι τα αγαπημένα μου. Έχει κάποια εξιδεικευμένα μπαρ, αλλά α) είναι ακριβά και κανείς δεν έρχεται μαζί μου και β) δεν είμαι τόσο πορωμένος για να πάω σε whiskey club.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να πίνετε πολύ αλκοόλ γιατί σκοτώνει τα μικρόβια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-