δε νομίζω να κάνει κανείς προπαγανδα υπερ των αβγών και τα συλλαλητήρια για το σκοπιανόzteo έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:15 Ναι αλλα καθημερινα το ΣΚΑΙ κανει προπαγανδα για τα ((Μακεδονικα)) συλλαλητηρια του 7% του ναζιστικου κομματος της ΧΑ.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σύλληψη μελών του κκε για παράνομη αφισοκόλληση
Re: Σύλληψη μελών του κκε για παράνομη αφισοκόλληση
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Διασκερφόσαρτος
Ρε φίλε ΖΤΕΟ,μπέσα όμως,αν κολλήσω αφίσες στο σπίτι του λαού θα τις βρω εκεί το επόμενο μισάωρο?Και αν με δουν,θα πιάσουν τόπο αοριστίες
τύπου: "muh απλώς εκφράζω τις απόψεις μου,muh τί σας ενοχλεί μια απλή αφίσα,muh φίμωση/καταστολή/φασισμός"?
τύπου: "muh απλώς εκφράζω τις απόψεις μου,muh τί σας ενοχλεί μια απλή αφίσα,muh φίμωση/καταστολή/φασισμός"?
Περνουν συνεντευξεις απο τους διοργανωτες που πολλοι απο αυτους ειναι οργανωμενοι στην ΧΑ.Τωρα εαν εσεις ειστε πολιτικοι απατεωνες και κρυβετε την κομματικη σας ταυτοτητα οπως κανατε με τους αγανακτισμενους για να παριστανετε ψευδος τους ανεξαρτητους δεν ευθυνετε το ΚΚΕ.Kauldron έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:17Πέστα ρε Ζουτέο, μας έχουν πρήξει πρωί μεσημέρι βράδυ να παίρνουν συνεντεύξεις από βουλευτές της ΧΑ όλα τα κανάλια... oh wait.Ναι αλλα καθημερινα το ΣΚΑΙ κανει προπαγανδα για τα ((Μακεδονικα)) συλλαλητηρια του 7% του ναζιστικου κομματος της ΧΑ.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ααααα, τί λες ρε παιδί μου.zteo έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:21Περνουν συνεντευξεις απο τους διοργανωτες που πολλοι απο αυτους ειναι οργανωμενοι στην ΧΑ.Τωρα εαν εσεις ειστε πολιτικοι απατεωνες και κρυβετε την κομματικη σας ταυτοτητα οπως κανατε με τους αγανακτισμενους για να παριστανετε ψευδος τους ανεξαρτητους δεν ευθυνετε το ΚΚΕ.Kauldron έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:17Πέστα ρε Ζουτέο, μας έχουν πρήξει πρωί μεσημέρι βράδυ να παίρνουν συνεντεύξεις από βουλευτές της ΧΑ όλα τα κανάλια... oh wait.Ναι αλλα καθημερινα το ΣΚΑΙ κανει προπαγανδα για τα ((Μακεδονικα)) συλλαλητηρια του 7% του ναζιστικου κομματος της ΧΑ.![]()
![]()
"Εμείς" είμαστε εκλεγμένο κόμμα στην ελληνική βουλή, και μάλιστα με μεγαλύτερα ποσοστά από τα μπολσεβικάκια. Πήξε.
Υ.Γ.
Και πού είσαι ακόμα, για τα ποσοστά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μια χαρα Χρυσαυγιτικα συλλαλητηρια υποκρισιας και ψηφοθηριας.Ιδιως οταν αποσιωπατε εσκεμενα ο ρολος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην ολη ιστορια.argouen έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:18δε νομίζω να κάνει κανείς προπαγανδα υπερ των αβγών και τα συλλαλητήρια για το σκοπιανόzteo έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:15 Ναι αλλα καθημερινα το ΣΚΑΙ κανει προπαγανδα για τα ((Μακεδονικα)) συλλαλητηρια του 7% του ναζιστικου κομματος της ΧΑ.![]()
ουδεμία σχεση με αβγα και ασε αυτα τα σαπια
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Nero
Παλεύει μόνος του με τα θηρία ο σύντροφος zteo αλλά είναι μεγαλύτερο θηρίο: με σπινιάρισμα α λα fast and furious κατάφερε να γυρίσει το θέμα σε αυγά vs λαικοί αγωνιστές και να μιλάει με τον χελώνο που είναι σαφώς πιο διαχειρίσιμος και η συζήτηση πολύ πιο τυπική. Ευγε 
Μαλάκια είναι η σύλληψη για αφίσες.
Κανονικά θέλει να τους βάλει να τις ξεκολλήσουν, να πλύνουν τον τοίχο και να καθαρίσουν τα πεζοδρόμια
Κανονικά θέλει να τους βάλει να τις ξεκολλήσουν, να πλύνουν τον τοίχο και να καθαρίσουν τα πεζοδρόμια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
zteo έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:26Μια χαρα Χρυσαυγιτικα συλλαλητηρια υποκρισιας και ψηφοθηριας.Ιδιως οταν αποσιωπατε εσκεμενα ο ρολος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην ολη ιστορια.argouen έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:18δε νομίζω να κάνει κανείς προπαγανδα υπερ των αβγών και τα συλλαλητήρια για το σκοπιανόzteo έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:15 Ναι αλλα καθημερινα το ΣΚΑΙ κανει προπαγανδα για τα ((Μακεδονικα)) συλλαλητηρια του 7% του ναζιστικου κομματος της ΧΑ.![]()
ουδεμία σχεση με αβγα και ασε αυτα τα σαπια
ΩραιοςBeria έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:31
Απειθαρχια στον φασισμο και στον ελεγχο της ενημερωσης.argouen έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:31zteo έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:26Μια χαρα Χρυσαυγιτικα συλλαλητηρια υποκρισιας και ψηφοθηριας.Ιδιως οταν αποσιωπατε εσκεμενα ο ρολος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην ολη ιστορια.argouen έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:18
δε νομίζω να κάνει κανείς προπαγανδα υπερ των αβγών και τα συλλαλητήρια για το σκοπιανόουδεμία σχεση με αβγα και ασε αυτα τα σαπια
Τεσπα για να τελειώνουμε και να μη φευγουμε από το θεμα, (δε θα πιασουμε εδω το σκοπιανό υπάρχουν νήματα μπολικα όρεξη να εχεις) αφίσες ΤΕΛΟΣ ούτε από αβγα, ουτε κουκουδια ουτε από κανέναν
![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Nero
Beria έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:31 Μαλάκια είναι η σύλληψη για αφίσες.
Έλα μωρέ,μια προσαγωγούλα. Ίσα ίσα που πήραν και αγωνιστικά παράσημα οι σύντροφοι περνώντας ένα βραδάκι στο κρατητήριο. Σαφώς είμαστε υπερ της κοινωνικής εργασίας αλλά σε άτομα με πιθανότητες συμμόρφωσης,όχι σε αφισοκολλητές του κκε,δηλαδή τελειωμένες υποθέσεις. That been said η ειρωνεία σ'αυτή την περίπτωση θα ήταν διασκεδαστική
- ΜπλεΜπουμπυς
Εξω οι Φλωροι και οι Χρυσαυγιτες ,μεσα οι Κνιτες να ξεβρωμισει η Δημοκρατια.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Καλά ρε δεν τους πήγαν και στην Κολιμα.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 03 Σεπ 2018, 22:35 Εξω οι Φλωροι και οι Χρυσαυγιτες ,μεσα οι Κνιτες να ξεβρωμισει η Δημοκρατια.
Δύο ώρες στο τμήμα πέρασαν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 91 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
-
- 11 Απαντήσεις