!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα αυτοαπογραφηθείτε;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Θα αυτοαπογραφηθείτε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Μου ήρθε σήμερα ο φάκελος :roll:

Εικόνα
https://twitter.com/PrimeministerGR/sta ... 89388?s=20

https://www.in.gr/2021/11/10/greece/apo ... gnorizete/

Η πρώτη ηλεκτρονική απογραφή πληθυσμού είναι γεγονός. Mέχρι τα μέσα Νοεμβρίου οι περίπου 60.000 απογραφείς της ΕΛΣΤΑΤ θα εναποθέσουν έναν κλειστό φάκελο σε κάθε οικία, διαμέρισμα ή κατάλυμα με έναν μοναδικό κωδικό αριθμό που θα αντιστοιχεί στη συγκεκριμένη κατοικία

Στη συνέχεια, κάποιο μέλος του νοικοκυριού θα μπορεί να εισέλθει στην ειδική εφαρμογή της Απογραφής, μέσω του www.gov.gr, χρησιμοποιώντας τον μοναδικό αυτόν κωδικό και τους κωδικούς taxisnet, ώστε να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο για την κατοικία και τα μέλη του νοικοκυριού του.

Από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου για όσους πολίτες που για οποιονδήποτε λόγο (π.χ. μη εξοικείωση με νέες τεχνολογίες), δεν μπορέσουν να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά, θα τους επισκεφτεί ο απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ για να τους απογράψει με τη συνηθισμένη μέθοδο «πόρτα-πόρτα», όπως συνέβη και σε προηγούμενες απογραφές.

Αυτοαπογραφή πληθυσμού - κατοικιών 2021: Ερωτήσεις-απαντήσεις και οδηγίες χρήσης από την ΕΛΣΤΑΤ

https://www.taxheaven.gr/news/56857/ayt ... thn-elstat
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Θα αυτοαπογραφηθείτε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Δεν μου έχει έρθει ακόμα. Ήρθε στους γονείς μου, έβαζαν τον κωδικό και τους έλεγε δεν υπάρχει τέτοιος.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

καλές τρολιές θα γίνουν
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

οριστε που λεγαμε για το τσιπαρισμα :)
3f3k
Phorum.gr user: letryf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k »

Αν δουλέψει όπως τα υπόλοιπα συστήματα της ΝΔ τον πρώτο μήνα λειτουργίας θα βγούμε ότι είμαστε 2εκατ. και ο Κούλης παίρνει 1.9εκατ ψήφους.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Δεν δοκίμασα να βάλω τον κωδικό ακόμα,αλλά στην αρχική λέει να μπούμε με Google Chrome και Microsoft Edge

Firefox γιοκ; :cry
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Ειναι υποχρεωτικη η απογραφη;

Αν δεν θελω να απογραφω θα φαω προστιμο;

Το λεω γιατι ειμαι σιγουρος οτι τα στοιχεια της απογραφης θα χρησιμοποιηθουν για ηλεκτρονικο φακελωμα ολων μας και τα στοιχεια θα πανε σε αρκετες πολυεθνικες.

.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Σκοιλελικικου joined the chat
Άβαταρ μέλους
georgebi

Spoiler
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Αρίστος έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 18:15 Ειναι υποχρεωτικη η απογραφη;

Το λεω γιατι ειμαι σιγουρος οτι τα στοιχεια της απογραφης θα χρησιμοποιηθουν για ηλεκτρονικο φακελωμα ολων μας και τα στοιχεια θα πανε σε αρκετες πολυεθνικες.

.
Γραψε τους οτι δεν εισαι ο Αριστος.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 12 Νοέμ 2021, 18:29

.
Γραψε τους οτι δεν εισαι ο Αριστος.

Nα τους στειλω ερωτηματολογιο να συμπληρωσουν οι πολιτικοι για τα χιλιαδες ακινητα τους;

Ποσα προηλθαν απο δανεια και ποσα δανεια ειναι απληρωτα;

Καιρος κι εμεις να μαθουμε πραγματα σε βαρος τους.

.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Μου ηρθε κι εμενα το χαρτι. Θα μπω το βραδυ να αυτοϊκανοπαπογραφηθώ και θα σας μεταφέρω εντυπώσεις.
Άβαταρ μέλους
georgebi

.
Απογραφή 2021: Έπιασαν δουλειά οι απογραφείς, τι ισχύει με τα πρόστιμα

https://we24.gr/2021/11/apografi-2021-e ... apografis/

Δεν θέλω να απογραφώ. Έχω συνέπειες; Θα μου επιβληθεί πρόστιμο;

Η συμμετοχή των κατοίκων της Χώρας στην Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών είναι υποχρεωτική για την κατάρτιση έγκυρων και αξιόπιστων στατιστικών στοιχείων για την Ελλάδα. Η ΕΛΣΤΑΤ προσβλέπει στην ειλικρινή διάθεση και την υποχρέωση των απογραφόμενων να παρέχουν έγκυρες πληροφορίες.

Το προσωπικό της ΕΛΣΤΑΤ, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, οι ιδιώτες συνεργάτες και οι δημόσιοι υπάλληλοι που χρησιμοποιούνται κατά την Απογραφή για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων ως απογραφείς και μέλη οργάνων των Απογραφών και αποκτούν με οποιονδήποτε τρόπο πρόσβαση σε απόρρητα στοιχεία, δεσμεύονται από το απόρρητο και έχουν υποχρέωση χρήσης αυτών των στοιχείων αποκλειστικά για τους στατιστικούς σκοπούς της ΕΛΣΤΑΤ.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε άλλη χρήση αυτών των στοιχείων από τα ανωτέρω πρόσωπα κατά τη διάρκεια ή και μετά τη λήξη των καθηκόντων τους. Η παραβίαση του απορρήτου των στοιχείων ή/και του στατιστικού απορρήτου από οποιονδήποτε υπάλληλο ή εργαζόμενο στην ΕΛΣΤΑΤ συνιστά το πειθαρχικό παράπτωμα της παράβασης καθήκοντος και μπορεί να επισύρει την ποινή της οριστικής παύσης, καθώς και την επιβολή χρηματικού προστίμου.
Spoiler
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”