!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άρχισε η δημόσια διαβούλευση της ΕΕ για την αλλαγή ώρας
- Dwarven Blacksmith
Re: Άρχισε η δημόσια διαβούλευση της ΕΕ για την αλλαγή ώρας
Δεν θέλεις να καταλάβεις. Το λέει από κάτω ότι η ΕΕ ενοποίησε το ΠΟΤΕ θα γίνεται η αλλαγή ώρας και το έκανε υποχρεωτικό.
Για την εθνική κυριαρχία ελπίζω να μην έχω δώσει ποτέ δείγματα ότι δίνω δεκάρα. Για το συμφέρον της Ελλάδας όντως με ενδιαφέρει, αρκεί να μην είναι εμπόδιο για το κοινό συμφέρον της ΕΕ, το οποίο με τη σειρά του στηρίζω αρκεί να μην είναι κατά του κοινού συμφέροντος της ανθρωπότητας.
Για την εθνική κυριαρχία ελπίζω να μην έχω δώσει ποτέ δείγματα ότι δίνω δεκάρα. Για το συμφέρον της Ελλάδας όντως με ενδιαφέρει, αρκεί να μην είναι εμπόδιο για το κοινό συμφέρον της ΕΕ, το οποίο με τη σειρά του στηρίζω αρκεί να μην είναι κατά του κοινού συμφέροντος της ανθρωπότητας.
- hellegennes
Στο μεταξύ όλες οι στατιστικές που έχουν εκπονηθεί ανά τα χρόνια, στην ΕΕ, δείχνουν ότι η πλειοψηφία ήταν υπέρ της διατήρησης του συστήματος, αλλά η ΕΕ στην τελευταία της αναφορά τις κάνει γαργάρα, λέγοντας ότι είναι παρωχημένες. Φυσικά δεν διεξήγαγαν μια νέα πανευρωπαϊκή μελέτη. Απλά έβαλαν μια ιντερνετική (
) ψηφοφορία, στην οποία συμμετείχε λιγότερο από το 1% των ψηφοφόρων της ΕΕ. Αυτό για τον Νάνο μεταφράζεται ως «αυτό ήθελε η πλειοψηφία».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν υπάρχει κοινό συμφέρον της ΕΕ όταν είναι κατά των συμφερόντων της Ελλάδας. Αυτό λέγεται «συμφέρον των υπολοίπων κρατών της ΕΕ».Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Σεπ 2018, 23:47 Δεν θέλεις να καταλάβεις. Το λέει από κάτω ότι η ΕΕ ενοποίησε το ΠΟΤΕ θα γίνεται η αλλαγή ώρας και το έκανε υποχρεωτικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Ο ορισμός του κοινού συμφέροντος είναι η συνισταμένη των συμφερόντων. Κάποιο διάνυσμα μπορεί να δείχνει και εντελώς αντίθετα, δεν σημαίνει ότι δεν έχει υπολογιστεί στην συνισταμένη.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια μετρήσαμε γνώμες, όχι συμφέροντα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια μετρήσαμε γνώμες, όχι συμφέροντα.
- hellegennes
Δεν κάνατε τίποτα. Κάνανε. Δεν είσαι μέλος κανενός οργάνου της ΕΕ. Και δεν μέτρησαν τίποτα. Αν ήθελαν να μετρήσουν θα έκαναν πανευρωπαϊκή δημοσκόπηση ή δημοψήφισμα. Ως έχει, λάβανε την γνώμη του 1% των ψηφοφόρων τους. Δηλαδή τίποτα.
Στ' αρχίδια μου η συνισταμένη των συμφερόντων εφόσον εγώ βγαίνω ζημιωμένος. Το νόημα στο κοινό συμφέρον είναι να έχουν όλοι κέρδος, όχι να έχει ο ένας +1500 κέρδος και ο άλλος -1000. Αλλιώς για ποιον στον πούτσο λόγο να με ενδιαφέρει αν κερδίζει η υπόλοιπη ΕΕ; Είναι σαν να έχεις μετοχές στο χρηματιστήριο οι οποίες να βρίσκονται σε διαρκή πτώση αλλά να χαίρεσαι που ανεβαίνει ο δείκτης του χρηματιστηρίου, γιατί βρίσκονται μέσα και οι δικές σου μετοχές.
Χώρια δηλαδή που δεν σημαίνει αυτό κοινό συμφέρον. Το κοινό συμφέρον είναι όταν δυο ή περισσότερες μονάδες έχουν αμοιβαίο συμφέρον από κάτι, δηλαδή όταν όλα τα μέλη μιας συμφωνίας έχουν κάποιου είδους θετικό αποτέλεσμα που δεν θα είχαν χωρίς την ύπαρξη της συμφωνίας.
Στ' αρχίδια μου η συνισταμένη των συμφερόντων εφόσον εγώ βγαίνω ζημιωμένος. Το νόημα στο κοινό συμφέρον είναι να έχουν όλοι κέρδος, όχι να έχει ο ένας +1500 κέρδος και ο άλλος -1000. Αλλιώς για ποιον στον πούτσο λόγο να με ενδιαφέρει αν κερδίζει η υπόλοιπη ΕΕ; Είναι σαν να έχεις μετοχές στο χρηματιστήριο οι οποίες να βρίσκονται σε διαρκή πτώση αλλά να χαίρεσαι που ανεβαίνει ο δείκτης του χρηματιστηρίου, γιατί βρίσκονται μέσα και οι δικές σου μετοχές.
Χώρια δηλαδή που δεν σημαίνει αυτό κοινό συμφέρον. Το κοινό συμφέρον είναι όταν δυο ή περισσότερες μονάδες έχουν αμοιβαίο συμφέρον από κάτι, δηλαδή όταν όλα τα μέλη μιας συμφωνίας έχουν κάποιου είδους θετικό αποτέλεσμα που δεν θα είχαν χωρίς την ύπαρξη της συμφωνίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Είμαι μέλος του πιο σημαντικού οργάνου της ΕΕ. Του λαού της.
*ένα δάκρυ κυλά, 12 αστέρια κάνουν για λίγο τη νύχτα μέρα, στο βάθος ακούγεται η Ωδή στη Χαρά*
*ένα δάκρυ κυλά, 12 αστέρια κάνουν για λίγο τη νύχτα μέρα, στο βάθος ακούγεται η Ωδή στη Χαρά*
- hellegennes
Δεν συναποφάσισες εσύ για να διεξαχθεί το ιντερεντικό πολ που ανέβασαν, με αξιοπιστία λίγο μικρότερη των poll της phpbb. Οπότε δεν ζητήσατε τίποτα και δεν μετρήσατε τίποτα. Ούτε δική σου ιδέα ήταν ούτε σε ρώτησε κανείς. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να νιώθεις μέλος σε κάτι, αλλά καλό θα ήταν να διάλεγες τα πρόσωπα των ρημάτων με βάση την πραγματική τους ισχύ. Ίσως σού έχει μείνει από την ποδοσφαιρική αργκό, που λέει ο ένας στον άλλον «φέτος είσαι δυνατός», λες και το ίδιο το πρόσωπο είναι η ομάδα που υποστηρίζει. Οπαδικά κατάλοιπα.
Κατά τα άλλα, μακάρι να γινόταν οι συνέπειες αυτής της μαλακίας να έπεφταν μόνο στα κεφάλια ατόμων που το θέλανε, όπως εσύ. Δυστυχώς, όπως και με το δημοψήφισμα του Τσίπρα, τις συνέπειες καταλήγουμε να τις πληρώνουμε όλοι και περισσότερο εμείς που ήμασταν αντίθετοι.
Κατά τα άλλα, μακάρι να γινόταν οι συνέπειες αυτής της μαλακίας να έπεφταν μόνο στα κεφάλια ατόμων που το θέλανε, όπως εσύ. Δυστυχώς, όπως και με το δημοψήφισμα του Τσίπρα, τις συνέπειες καταλήγουμε να τις πληρώνουμε όλοι και περισσότερο εμείς που ήμασταν αντίθετοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Ως υπεύθυνος πολίτης μιλάω για την κοινωνία στο πρώτο πληθυντικό και αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν. Δεν είναι καθόλου περίεργο.
Προσωπικό συμφέρον έχεις εδώ λοιπόν, τζάμπα μας έλεγες για συμφέρον Ελλάδας.
Προσωπικό συμφέρον έχεις εδώ λοιπόν, τζάμπα μας έλεγες για συμφέρον Ελλάδας.
- hellegennes
Εντάξει, έχεις μπει σε mode βλακείας. Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Ούτε μπορώ να μεταπείσω έναν φανατικό, ψεκασμένο άνθρωπο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Σεπ 2018, 23:47 Για την εθνική κυριαρχία ελπίζω να μην έχω δώσει ποτέ δείγματα ότι δίνω δεκάρα. Για το συμφέρον της Ελλάδας όντως με ενδιαφέρει, αρκεί να μην είναι εμπόδιο για το κοινό συμφέρον της ΕΕ, το οποίο με τη σειρά του στηρίζω αρκεί να μην είναι κατά του κοινού συμφέροντος της ανθρωπότητας.

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εσυ για το αιδοιο της χιλλαρυ μονο ενδιαφερεσαι.Για την εθνική κυριαρχία ελπίζω να μην έχω δώσει ποτέ δείγματα ότι δίνω δεκάρα.
perseus έγραψε: 03 Σεπ 2018, 21:54εσυ για το αιδοιο της χιλλαρυ μονο ενδιαφερεσαι.Για την εθνική κυριαρχία ελπίζω να μην έχω δώσει ποτέ δείγματα ότι δίνω δεκάρα.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Dwarven Blacksmith
Είσαι και γυναίκα αν δεν κάνω λάθος, σου φάνηκε όντως έξυπνο αυτό που είπε;
Tελικα ποια ηταν η αποφαση της ΕΕ, τι θα γινει;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Dwarven Blacksmith
Η Κομισιόν θα προτείνει την κατάργηση της αλλαγής ώρας.
Το θέμα θα τεθεί προς συζήτηση από τα κράτη μέλη, και εκεί θα αποφασιστεί αν συμφωνούν όλοι να περάσει το μέτρο, ποιοι θα μείνουν "θερινή", ποιοι "χειμερινή", και πότε θα γίνει η τελευταία αλλαγή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 430 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 2 Απαντήσεις