Γιατί ;;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστή η εστίαση στις 16/11
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: Κλειστή η εστίαση στις 16/11
- Obi Wan Iakobi
Ο Λεγεων δεν ξερει τι λεει οι δαιμονες που τον εχουν κυριευσει γραφουν.Δειξε επιεικεια.BigChiefWahoo έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 16:43
Εσένα ποιος σου δίνει το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις συλλήβδην ως αλήτες όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ;
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Πάω για τρίτο σερί καφέ. Με έχουν φάει οι δρόμοι για να στηρίξω την οικονομία.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Θα καταστραφούν και τα καταστήματα ρουχισμού που περίμεναν τη χριστουγεννιάτικη περίοδο για να πουλήσουν κατιτίς.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Θα 'χει φάση να πανε σε λοκνταουν οι μαλακες ακριβώς εκεινη την περιοδο, ενω τωρα το λιβανίζουν. Μαλακία κανουν που το τρεναρουν. Καλυτερα να πηγαιναν τώρα καπου μεσα του μηνα και μέχρι αρχες του άλλου να τα ανοιγαν όλα και πάλι. Και μετά τις γιορτές ας ξανα έκλειναν.1451 έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 17:13 Θα καταστραφούν και τα καταστήματα ρουχισμού που περίμεναν τη χριστουγεννιάτικη περίοδο για να πουλήσουν κατιτίς.
- BigChiefWahoo
Γνώμη μου είναι ότι δεν θα μας κλείσουν ξανά,γιατί μετά πραγματικά θα τους πάρει ο κόσμος -εμβολιασμένος και μη- με τις ντομάτες.vantono έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 17:34
Θα 'χει φάση να πανε σε λοκνταουν οι μαλακες ακριβώς εκεινη την περιοδο
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Να μην κλείσουν, μαζί τους κι εγω. Παρότι τους βλέπω σύντομα σκαφτιάδες στην ταράτσα του Τσερνομπιλ, μονο που αυτοί δεν θα καθαρίζουν γραφίτη, αλλά θα σκάβουν καινούργιους λάκκους.BigChiefWahoo έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 17:39Γνώμη μου είναι ότι δεν θα μας κλείσουν ξανά,γιατί μετά πραγματικά θα τους πάρει ο κόσμος -εμβολιασμένος και μη- με τις ντομάτες.vantono έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 17:34
Θα 'χει φάση να πανε σε λοκνταουν οι μαλακες ακριβώς εκεινη την περιοδο
Αυτό ελπίζω να δικαιολογεί και τον πατέρα μου πχ, αν μεθαυριο μου συμβει καποιο ατύχημα με τη μηχανή και χρειαστώ άμεσα ΜΕΘ, να μπουκαρει μέσα και να ξηλώνει σωληνάκια απο νοσηλευομένους ανεμβολίαστους πετώντας τους απο τα παράθυρα, για να μπει ο γιος του που ειναι εμβολιασμένος και δεν έφταιξε σε τίποτα.
- BigChiefWahoo
Και πάνω στην απελπισία του,δεν θα έχει και άδικο.vantono έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 17:44
Αυτό ελπίζω να δικαιολογεί και τον πατέρα μου πχ, αν μεθαυριο μου συμβει καποιο ατύχημα με τη μηχανή και χρειαστώ άμεσα ΜΕΘ, να μπουκαρει μέσα και να ξηλώνει σωληνάκια απο νοσηλευομένους ανεμβολίαστους πετώντας τους απο τα παράθυρα, για να μπει ο γιος του που ειναι εμβολιασμένος και δεν έφταιξε σε τίποτα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
κανενα λοκνταυου κανενα μετρο στηριξης.GoBack έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 16:24Κανενα λοκνταουν.Προχωραμε.vantono έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 16:21 Δίκιο έχουν που λένε ότι οι αμπολιαστοι τους γύρισαν την πλάτη.
Δεν πάει έτσι, παιδιά. Όσοι θέλετε μετά μανίας στήριξηε της ιεκουνουμιας έπρεπε να κάνετε το ραπιντακι σας και να πηγαίνετε κανονικά να στηρίζετε. Η άλλη εναλλακτική είναι το Λοκνταουν που το ακουτε και πετάτε φλυκταινες.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Τσουρέκια μας τα κάναν οι εστιατορες. Όποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει λουκέτοBigChiefWahoo έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 16:17 Διαβάζω ότι οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις εστίασης,θα πραγματοποιήσουν απεργία-διαμαρτυρία,με κλείσιμο των καταστημάτων τους,την ερχόμενη Τρίτη,16/11.
«Οι ανεμβολίαστοι μας γύρισαν την πλάτη»,επισημαίνουν.
Και τι διαφορετικό περίμεναν δηλαδή ; Ότι θα πάει ο άλλος να κάνει (στην καλλίτερη των περιπτώσεων),ένα rapid αξίας 5 ευρώ και στο καπάκι να πληρώσει +3 ευρώ (τουλάχιστον) για τον καφέ του ; Στη Ζυρίχη και στο Όσλο πιο φθηνά θα έβγαινε η φάση.
Ή μήπως νόμισαν πως η ζωή μας εξαρτάται (και περιστρέφεται) γύρω από ένα freddo espresso με ξανθή ζάχαρη,που θα έλεγε και ο foscilis;![]()
https://www.lifo.gr/now/greece/kleisti- ... -tin-plati
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Τι μέρα πέφτει;
Α, Τρίτη.
Ποιός φταίει γι' αυτό?vantono έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 16:28ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ!!!!GoBack έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 16:24Κανενα λοκνταουν.Προχωραμε.vantono έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 16:21 Δίκιο έχουν που λένε ότι οι αμπολιαστοι τους γύρισαν την πλάτη.
Δεν πάει έτσι, παιδιά. Όσοι θέλετε μετά μανίας στήριξηε της ιεκουνουμιας έπρεπε να κάνετε το ραπιντακι σας και να πηγαίνετε κανονικά να στηρίζετε. Η άλλη εναλλακτική είναι το Λοκνταουν που το ακουτε και πετάτε φλυκταινες.
viewtopic.php?p=2213839#p2213839
Οι ανεμβολίαστοι, η οι Δεξιοί αλήτες που άφησαν τα νοσοκομεία χωρίς προσωπικό?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Εσείς τι κάνετε; Τσίπηδες;Αλιόσα έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 16:19 Tα παραπονα τους στους ανεμβολίαστους που ουτε καν τους καταστηματάρχες σκέφτονται και δεν εμβολιάζονται να πηγαίνουν οπου θέλουνε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αυτήν την στιγμή έτσι είναι, αφού οι ανεμβολίαστοι δεν πηγαίνουν. Δεν σας βλέπω να πηγαίνετε, όμως.Λεγεών έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 16:27 Να κάνουν τα καταστήματα τους μόνο για εμβολιασμένους, για να μαζέψουν κόσμο, αντί να στήνουν κώλο στους ρυπαρούς ανεμβολίαστους ψεκ.
Άντε γιατί πολύ μας τα έπρηξε η φωνακλάδικη υπομειοψηφία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 113 Απαντήσεις
- 2776 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
-
- 3 Απαντήσεις