Κωνσταντίνος μπογδανος βουλευτής λέει καμια ελληνική γλώσσα ακομα
Άγιος Ιωάννης προφήτης Ηλίας Ιησούς Μαγδαληνή
Ιδού η ελληνική γλώσσα κυρίες και κύριοι
Κωνσταντίνος μπογδανος βουλευτής λέει καμια ελληνική γλώσσα ακομα
καμιά σλαβική γλώσσα δεν υπάρχειΓκουερινο 4 έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:04Κωνσταντίνος μπογδανος βουλευτής λέει καμια ελληνική γλώσσα ακομα
Όλος ο ιχώρ ήταν στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και την γυναίκα του την αμαλιαΣέλευκας έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:04 Ο Ζηκουλήσης ο γιος του μπαρμπα Τυρέλσου
όλος ο ιχώρ συμπυκνωμένος σε ένα όνομα
Οι Πέρσες δεν δάνεισαν ονόματαΣέλευκας έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:05καμιά σλαβική γλώσσα δεν υπάρχειΓκουερινο 4 έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:04Κωνσταντίνος μπογδανος βουλευτής λέει καμια ελληνική γλώσσα ακομα
το Μπόγκνταν είναι πέρσικο
στα ονόματα θες να πειςΓκουερινο 4 έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:06Όλος ο ιχώρ ήταν στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και την γυναίκα του την αμαλιαΣέλευκας έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:04 Ο Ζηκουλήσης ο γιος του μπαρμπα Τυρέλσου
Γιατί είπα ότι τα θρακικα είναι ελληνικά;Σέλευκας έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:13στα ονόματα θες να πειςΓκουερινο 4 έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:06Όλος ο ιχώρ ήταν στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και την γυναίκα του την αμαλιαΣέλευκας έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:04 Ο Ζηκουλήσης ο γιος του μπαρμπα Τυρέλσου
εγω δεν μιλησα για εθνικότητες και καταγωγές για γλώσσα μίλησα
αν θες να τους βγαλεις Ελληνες στη ρατσα και στο έθνος κανένα προβλημα
ειναι οπως οι Αρβανιτες απο την αρχαιότητα Έλληνες Δωριείς
αλλά η γλώσσα όπως και να το κάνουμε δεν είναι ελληνική
εκτός αν και τα αλβανικά είναι ελληνικά για σένα
ναι είπεςΓκουερινο 4 έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:18Γιατί είπα ότι τα θρακικα είναι ελληνικά;Σέλευκας έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:13στα ονόματα θες να πειςΓκουερινο 4 έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:06
Όλος ο ιχώρ ήταν στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και την γυναίκα του την αμαλια
Είπα δεν ξέρω τι είναι, όχι εγώ μόνο, κανένας δεν ξέρει
Αν κρίνω όμως από τις επιγραφές που μπήκαν εδώ, οι θρακες μιλούσαν ελληνικά αλλά υιοθέτησαν και ξένα ονόματα είτε θεών είτε ανθρώπων ακριβώς όπως και εμείς
Εγώ είπα ότι η πραγματική θρακική γλώσσα είναι αυτή της μυκηναικης εποχήςΣέλευκας έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:20ναι είπεςΓκουερινο 4 έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:18Γιατί είπα ότι τα θρακικα είναι ελληνικά;Σέλευκας έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 19:13
στα ονόματα θες να πεις
Είπα δεν ξέρω τι είναι, όχι εγώ μόνο, κανένας δεν ξέρει
Αν κρίνω όμως από τις επιγραφές που μπήκαν εδώ, οι θρακες μιλούσαν ελληνικά αλλά υιοθέτησαν και ξένα ονόματα είτε θεών είτε ανθρώπων ακριβώς όπως και εμείς
και ειπες και οτι δεν υπάρχουν
και τρως και ψεύδεσαι δηλαδή
μην ριχνεις λαδι στην φωτια.Γκουερινο 4 έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:07 Μήπως θες να σε γεμίσω δύο σελίδες με αρχαία ονόματα που δεν είναι ελληνικά;
-για να το λες σε πιστευω αλλα μου φαινεται παραξενο να εχουμε μονο μια λεξη το ορος για το βουνοΓκουερινο 4 έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:53Ήδη έδωσα το παράδειγμα με την λέξη βουνόnemo έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:23εξηγησε λιγο προς τι σκοπο παιρναμε τα δανεια -δεν ξερω και ερωτω - για να παρει κανεις δανειο σημαινει οτι στην γλωσσα τουΓκουερινο 4 έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:10 Οι Έλληνες περνάνε δάνεια από τους λαούς που γειτονευανε
Οι θρακες επισης
Οι οποίοι θρακες δηλαδή.
δεν υπαρχει το αντικειμενο ..
Αντε βρες άκρη εσύ γιατί αυτή η λέξη κάποιων βορειαφρικανων που σήμαινε σωρός, αντικατέστησε την ελληνικοτατη λέξη όρος
Και εσύ όταν θες να πας εκδρομή εκεί λες πάμε στο βουνό δεν λες πάμε στο ορος
ΤαρποδιζοςΣέλευκας έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:44 Ρε Γκου αδερφέ
ο Μουκάπορις Δρένεος
που το πατρωνυμικό το κλείνει κιόλας
το πήραν και αυτό από αλλού;
Σε εκατο ονοματα τα 5 ειναι ελληνικα και τα άλλα τα έπαιρναν απο αλλού; Ρωσσοπόντιοι ήταν; και γιατί δεν έπαιρναν λατινικά η ελληνικά;
αλλο το βουνο και αλλο το ορος ομως και το ξερεις.Γκουερινο 4 έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:53Ήδη έδωσα το παράδειγμα με την λέξη βουνόnemo έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:23εξηγησε λιγο προς τι σκοπο παιρναμε τα δανεια -δεν ξερω και ερωτω - για να παρει κανεις δανειο σημαινει οτι στην γλωσσα τουΓκουερινο 4 έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:10 Οι Έλληνες περνάνε δάνεια από τους λαούς που γειτονευανε
Οι θρακες επισης
Οι οποίοι θρακες δηλαδή.
δεν υπαρχει το αντικειμενο ..
Αντε βρες άκρη εσύ γιατί αυτή η λέξη κάποιων βορειαφρικανων που σήμαινε σωρός, αντικατέστησε την ελληνικοτατη λέξη όρος
Και εσύ όταν θες να πας εκδρομή εκεί λες πάμε στο βουνό δεν λες πάμε στο ορος