Που να ξερουμε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll: ποιοι κόλλησαν κορωνοϊο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Poll: ποιοι κόλλησαν κορωνοϊο
Που να ξερουμε;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τότε που μιλήσατε με το στρειδι; φίλος σου και βγήκατε για καφέ;hellegennes έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:17 Όχι, για θαλασσινά χρειάζεται ειδικός χώρος και δεν τον διαθέτω.
Α ξέχασα, δε μπορείς.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Εγώ κόλλησα αμέσως μετά την πρώτη δόσηhellegennes έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 17:23 Ένα μικρό γκάλοπ για την κατάσταση στο φόρουμ σχετικά με τους εμβολιασμούς και ποιοι πέρασαν κορωνοϊό.
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Γω παρέθεσα στοιχεία και καταθέτω επίσης ότι νοσήσαμε 4/4 στην οικογένεια . Πατέρας ( εμβολιασμένος πλήρως) ,μητέρα ,εγώ και αδερφή (ανεμβολίαστοι).
Τα συμπεράσματα δικά σας .
Και κάποιοι από δω και πέρα ψωλαρμενίστε ελεύθερα.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Τον περασμένο χειμώνα είχα κρυώσει, δέκατα, βήχας τέτοια.
Έκανα ράπιντ, αρνητικό.
Πριν κάνα δίμηνο κολησαν η αδελφή μου και η κόρη μου καπάκι, έκανα πρώτα ράπιντ και μετά μοριακό αρνητικά και τα δύο.
Άρα μάλλον δεν το έχω περάσει.
Εμβολιασμένος από τον Μάιο, τέλος του μήνα πάω για 3η δόση.
Έκανα ράπιντ, αρνητικό.
Πριν κάνα δίμηνο κολησαν η αδελφή μου και η κόρη μου καπάκι, έκανα πρώτα ράπιντ και μετά μοριακό αρνητικά και τα δύο.
Άρα μάλλον δεν το έχω περάσει.
Εμβολιασμένος από τον Μάιο, τέλος του μήνα πάω για 3η δόση.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Νομιζω δικαιουσαι να κανεις εμβολιο 1 μηνα μετα τη νοσηση αν τους πιεσειςΣτύγιος έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:25 Γω παρέθεσα στοιχεία και καταθέτω επίσης ότι νοσήσαμε 4/4 στην οικογένεια . Πατέρας ( εμβολιασμένος πλήρως) ,μητέρα ,εγώ και αδερφή (ανεμβολίαστοι).
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Ο Στυγιος μετα απο βετεράνος Δόκιμος είναι και βετεράνος του κορωνοιου.
Ο πλέον μπαρουτοκαπνισμενος χρήστης του Ιδρύματος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν κόλλησα και έχω εμβολιαστεί
Μλκ γιατρέ , τελικά είναι αλήθεια . Λέω να δοκιμάσω και την επόμενη μετάλλαξηΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:28 Ο Στυγιος μετα απο βετεράνος Δόκιμος είναι και βετεράνος του κορωνοιου.
- Υδράργυρος
Κολλησα 1,5 μηνα μετα τον εμβολιασμο. Το περασα με δεκατακια 2 μερες. Το ιδιο και η γυναικα μου και τα παιδια που ηταν ανεμβολιαστοι
- hellegennes
Μεγάλη ζημιά που δεν μπορώ να βγω χειμωνιάτικα για καφέ σε μαγαζί και περιορίζομαι να δω τους φίλους μου στα σπίτια μας. Δεν ξέρεις πόσο στενοχωριέμαι που αναγκάζομαι να αράξω σπίτι και να πιω το ουίσκι μου που δεν σερβίρει κανένα μαγαζί στην πόλη. Είμαι έτοιμος να κλάψω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:21Τότε που μιλήσατε με το στρειδι; φίλος σου και βγήκατε για καφέ;hellegennes έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:17 Όχι, για θαλασσινά χρειάζεται ειδικός χώρος και δεν τον διαθέτω.
Α ξέχασα, δε μπορείς.
Εσύ βγαίνεις καθόλου για να στηρίξεις την άποψή σου για την κοινωνική αλληλεγγύη, τώρα που οι επιχειρήσεις εστίασης είναι σε μαύρα χάλια και περιμένουν από εσάς να τους αφήσετε κάνα φράγκο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Ναι θα βγω σε λιγο.hellegennes έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:40Μεγάλη ζημιά που δεν μπορώ να βγω χειμωνιάτικα για καφέ σε μαγαζί και περιορίζομαι να δω τους φίλους μου στα σπίτια μας. Δεν ξέρεις πόσο στενοχωριέμαι που αναγκάζομαι να αράξω σπίτι και να πιω το ουίσκι μου που δεν σερβίρει κανένα μαγαζί στην πόλη. Είμαι έτοιμος να κλάψω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:21Τότε που μιλήσατε με το στρειδι; φίλος σου και βγήκατε για καφέ;hellegennes έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:17 Όχι, για θαλασσινά χρειάζεται ειδικός χώρος και δεν τον διαθέτω.
Α ξέχασα, δε μπορείς.
Εσύ βγαίνεις καθόλου για να στηρίξεις την άποψή σου για την κοινωνική αλληλεγγύη, τώρα που οι επιχειρήσεις εστίασης είναι σε μαύρα χάλια και περιμένουν από εσάς να τους αφήσετε κάνα φράγκο;
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:21Τότε που μιλήσατε με το στρειδι; φίλος σου και βγήκατε για καφέ;hellegennes έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:17 Όχι, για θαλασσινά χρειάζεται ειδικός χώρος και δεν τον διαθέτω.
Α ξέχασα, δε μπορείς.
Κακέ!
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:44Ναι θα βγω σε λιγο.hellegennes έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:40Μεγάλη ζημιά που δεν μπορώ να βγω χειμωνιάτικα για καφέ σε μαγαζί και περιορίζομαι να δω τους φίλους μου στα σπίτια μας. Δεν ξέρεις πόσο στενοχωριέμαι που αναγκάζομαι να αράξω σπίτι και να πιω το ουίσκι μου που δεν σερβίρει κανένα μαγαζί στην πόλη. Είμαι έτοιμος να κλάψω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 18:21
Τότε που μιλήσατε με το στρειδι; φίλος σου και βγήκατε για καφέ;
Α ξέχασα, δε μπορείς.
Πολύ κακέ!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-