!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ε και τι εκανε? Μια σχεσουλα ειχε με τη 14χρονη. Αφου του την πεφταν ολες ακομα και μαναδες...

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ε και τι εκανε? Μια σχεσουλα ειχε με τη 14χρονη. Αφου του την πεφταν ολες ακομα και μαναδες...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 00:44
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 00:38
Χαοτικός έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 00:24

Όχι ρε συ, πως θα είναι εκτεθειμένα άλλα παιδια αν είναι φυλακή; Και πως δεν είναι εκτεθειμένα αν δημοσιευτεί ο ίδιος;
Για το άλλο ναι ισχύει. Το παιδί του θα γαμηθεί και είναι κρίμα. Η γυναίκα του επίσης καλά θα κάνει να τον στηρίζει αφού θα τον αγαπάει. Στο ξαναλέω, αν ξαφνικά μου σκάσει ότι ο γιος μου εγκλημάτισε ή η γυναίκα μου ή οι κόρες μου το θεωρώ δεδομένο ότι θα τους στηρίζω. Τι διάλο; θα πεταχτούν χρόνια αγάπης στο όνομα της ηθικής που παραβιάστηκε;

Δεν ξέρω γιατί τα φέρνεις σε αντιπαράθεση και λες ότι θα είναι εκτεθειμένα τα άλλα παιδιά του κόσμου. Εκτός αν εννοείς ότι δεν περιλαμβάνεται η φυλακή σε αυτά που λέω.
Ναι, αυτό θεώρησα. Ότι αναφερόσουν σε φάσεις ήπιας επανένταξης. Αν δεν κινδυνεύουν τα άλλα πιτσιρίκια, η οικογένεια του μπορεί να το διαχειρισθεί όπως θέλει.

Κατά τα άλλα, έχουμε διαφορετική αντίληψη για την "ηθική που παραβιάστηκε". Γιατί προσωπικώς, θεωρώ ότι η αγάπη που δεν συνοδεύεται από πραγματική εκτίμηση, είναι μια απολύτως κατανοητή ανθρώπινη αδυναμία και προσπάθεια κάλυψης του εαυτού μας και όχι του άλλου, έτσι; Όταν αγαπώντας τον άνθρωπο σου καταλήγεις μισάνθρωπος, κάτι δεν πάει καλά.
Όχι δεν είναι μισανθρωπία. Δεν μισείς τα θύματα. Λυπάσαι και πονάς για τα θύματα και είσαι απλά σε δύσκολη θέση γιατί θες και να στηρίξεις τον άνθρωπό σου.
Με το "μισανθρωπία" δεν εννοούσα μίσος προς τα θύματα αλλά αδιαφορία για τα θύματα. Δηλαδή την ψιλοκαλλιτεχνική/ψιλοδιανοουμενίστικη αντίληψη τύπου "οκ, εμείς μπορούμε να χρησιμοποιούμε τους άλλους ανθρώπους ως εργαλεία της προσωπικής μας έκφρασης/επιθυμίας γιατί είμαστε κάτι το εξαιρετικό". Και ειλικρινά, πάντα με εκνεύριζε αυτό.

Το μπολντ, που αναφέρεις εσύ είναι απολύτως κατανοητό ως ανθρώπινη αντίδραση.

Ελπίζω να λύθηκε η παρεξήγηση, έτσι; :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Ε και τι εκανε? Μια σχεσουλα ειχε με τη 14χρονη. Αφου του την πεφταν ολες ακομα και μαναδες...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ποια παρεξήγηση;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

nemo έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 17:13
Thor έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 17:10
nemo έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 17:02

αντε παλι με αναγκαζεις να το πω ακου γιδι δεν υποστήριξα ποτε μου τον 35χρονο και ουτε μου αρεσει αυτο που εκανε
ολοκληρος ο διαλογος μου ηταν για να πω για κατα στην ελευθεριότητα που εχουν τα νεα κοριτσια με τις ευλογιες και της μαμας και του μπαμπα
και ο 35 δεν θα ηταν ο πρωτος καταλαβες; ή θα θελεις παλι να τα ξαναπω;
Και που ξερεις ρε ζωντοβολο,τι εχει συμβει σ'αυτη τη περιπτωση;
Ξερεις πως εχουν αναθρεψει οι γονεις το συγκεκριμενο κοριτσι;
Ξερεις αν του την επεσε οπως προσπαθεις να μας πεισεις το κοριτσι;
Εισαι τερμα ηλιθιος;
καλα! πες μου τωρα την διαισθηση θα φυγει τελικα ο παππους ο ιβαν ; γιατι αν δεν φυγει σκεφτομαι να αναλαβω εγω
ε;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”