!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φταίνε τα μέτρα της κυβέρνησης ή οι ανεμβολιαστοι για τα αυξημένα κρούσματα;;

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

Ποιος φταίει λοιπόν;

Τα μέτρα της κυβέρνησης
19
30%
Οι ανεμβολιαστοι
29
46%
Οι εμβολιασμενοι που δεν προσεχουν
11
17%
Δεν είναι έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν
4
6%

Σύνολο ψήφων: 63

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Φταίνε τα μέτρα της κυβέρνησης ή οι ανεμβολιαστοι για τα αυξημένα κρούσματα;;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

BigChiefWahoo έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 15:18
Kauldron έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 14:52

Χαρτζηλικι για καφέ μάλλον ζητάς εσύ, αγαπητε/η Non4me. :003:
Πραγματικά ρε, τέτοια φωτογραφία για καλό την έβαλες? Εντελώς χαχόλικη. Η άλλη που φαινότανε το διπλοσάγωνο καλύτερη ήταν.
Αλλά και πάλι, πώς το πέτυχες διπλοσάγωνο με τέτοιο λεπτό λαιμουδάκι?
Το βαφτιστικό σταυρουδάκι και το ανοιχτό στο στήθος λαϊκοκυριλέ πουκάμισο,θα τα αφήσεις ασχολίαστα ;
Έτσι ντύνονταν οι δεκαπενταλάικες το 1984 στον Τύρναβο.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Γενικως μιλάμε για χαχολικη εικόνα.
Εντάξει, μάλλον σε κάνα πάρτυ της ΔΑΠ θα είναι, και είπε να κάνει μπλέντ ίν.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Φταίνε τα μέτρα της κυβέρνησης ή οι ανεμβολιαστοι για τα αυξημένα κρούσματα;;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Με ανάπτυξη 7.1% τι μέτρα περιμένετε να πάρει η κυβέρνηση; Ζήτω ο κορονοϊός θα λένε στα πριβέ.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Chainis έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 13:47
Arisvilla έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 12:35
Chainis έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 12:29

Και η Πορτογαλία έχει κηρύξει λήξη των μέτρων, δες τα νούμερα κι εκεί και κάνε συγκρίσεις.
Η Πορτογαλία είχε κύμα πριν από εμάς. Και μέσα στο καλοκαίρι πήρε μέτρα ειδικά στη Λισσαβώνα κλείνοντας μπαρ και επιβάλλοντας και απαγόρευση κυκλοφορίας. Σε εμάς είχαμε το ξέγνοιαστο καλοκαίρι του Κούλη. Για αυτό σου λέω οτι τα αυξημένα κρούσματα είναι και απόρροια πολιτικών επιλογών. Βέβαια και στην Πορτογαλία μην νομίζεις οτι ξεμπέρδεψαν. Και άλλο κύμα θα έχουν και εκεί.
Ναι σίγουρα, πήρε μέτρα το καλοκαίρι και τα εμβόλια δεν έπαιξαν κανένα ρόλο.
Τα αυξημένα κρούσματα δεν δημιουργούν κανένα σοβαρό πρόβλημα αν είναι σε εμβολιασμένους που δεν καταλήγουν στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ.
Πολύ σωστή η επισήμανση.
Κι αυτός είναι ο τελικός στόχος μίας πανδημίας: να την περάσεις στο πόδι, κι όχι στο κρεβάτι ή την κάσα.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Εκαναν δουλιτσα τα νδομποτ στο πολ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

49χρονος πλήρως εμβολιασμένος,στην Κρήτη,κατέληξε από κορωνοϊό

https://www.protothema.gr/greece/articl ... liasmenos/
Άβαταρ μέλους
Ιδιώνυμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδιώνυμο »

Εγώ ξέρω ότι εξαιτίας των ανεύθυνων παρτάκηδων ανεμβολίαστων δεν μπορώ να γ@μήσω την ανεμβολίαστη μουν@αρα φίλη της γυναίκας μου που επιτέλους την σχόλασε ο γέρος που την χαρτζιλίκωνε 😁

Σιγά μην βάλω το εμβολιασμένο πουλ@ακι μου μέσα σε μια υγειονομική βόμβα.
Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

GoBack έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 15:53 Εκαναν δουλιτσα τα νδομποτ στο πολ
Ο νηματοθέτης είναι πονηρός.
Τις θέσεις που συγκλίνουν στο να είναι κατά της κυβέρνησης, τις έβαλε σε 3 διαφορετικές επιλογές, για να διασπαστούν.
Τη θέση υπέρ του Μητσοτέα, την έβαλε σε μιά, οπότε τα καλοπληρωμένα (με λεφτά μας) μποτάκια, συγκεντρώθηκαν εκεί.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Ιδιώνυμο έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 16:04 Εγώ ξέρω ότι εξαιτίας των ανεύθυνων παρτάκηδων ανεμβολίαστων δεν μπορώ να γ@μήσω την ανεμβολίαστη μουν@αρα φίλη της γυναίκας μου που επιτέλους την σχόλασε ο γέρος που την χαρτζιλίκωνε 😁

Καινούργιος Πρετεντέρης κι εσύ...
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Kauldron έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 16:09
Τις θέσεις που συγκλίνουν στο να είναι κατά της κυβέρνησης, τις έβαλε σε 3 διαφορετικές επιλογές, για να διασπαστούν.
Τη θέση υπέρ του Μητσοτέα κυριου Ευαγγελου, την έβαλε σε μιά, οπότε τα καλοπληρωμένα (με λεφτά μας) μποτάκια, συγκεντρώθηκαν εκεί.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

GoBack έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 16:10
Τη θέση υπέρ του Μητσοτέα κυριου Ευαγγελου, την έβαλε σε μιά, οπότε τα καλοπληρωμένα (με λεφτά μας) μποτάκια, συγκεντρώθηκαν εκεί.
Εντάξει, ο μεγαλοπρεζέμπορας του βοθρολίμανου είναι πίσω απ' τον Κούλη. Ποικιλοτρόπως. Είναι γνωστό.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Ιδιώνυμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδιώνυμο »

Kauldron έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 16:10
Ιδιώνυμο έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 16:04 Εγώ ξέρω ότι εξαιτίας των ανεύθυνων παρτάκηδων ανεμβολίαστων δεν μπορώ να γ@μήσω την ανεμβολίαστη μουν@αρα φίλη της γυναίκας μου που επιτέλους την σχόλασε ο γέρος που την χαρτζιλίκωνε 😁

Ελπίζω να έχεις εμβολιαστεί και να μην είσαι μια επικίνδυνη υγειονομική βόμβα γιατί κάπου διάβασα στο ιντερνετ ότι και με το κουοτάρισμα σε ποστ μπορεί να κολλήσει ένας ανεύθυνος ανεμβολίαστος έναν εμβολιασμένο.
Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

BigChiefWahoo έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 15:57 49χρονος πλήρως εμβολιασμένος,στην Κρήτη,κατέληξε από κορωνοϊό

Όταν από την αρχή μας λένε ότι τα εμβόλια παρέχουν προστασία 90+% σημαίνει ότι στατιστικα και κάποιος μικρός αριθμός εμβολιασμένων θα καταλήξει σε γραφείο τελετών.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

Kauldron έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 16:12
GoBack έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 16:10

Εντάξει, ο μεγαλοπρεζέμπορας του βοθρολίμανου είναι πίσω απ' τον Κούλη. Ποικιλοτρόπως. Είναι γνωστό.
Παρακαλώ να παραμείνουμε οντοπικ
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Chainis έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 16:13
BigChiefWahoo έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 15:57 49χρονος πλήρως εμβολιασμένος,στην Κρήτη,κατέληξε από κορωνοϊό

Όταν από την αρχή μας λένε ότι τα εμβόλια παρέχουν προστασία 90+% σημαίνει ότι στατιστικα και κάποιος μικρός αριθμός εμβολιασμένων θα καταλήξει σε γραφείο τελετών.
Αυτό που μου έκανε πραγματικά εντύπωση,είναι ότι ένα σάιτ τύπου Πρώτο Θέμα,που εκτελεί κυβερνητική προπαγάνδα,δημοσίευσε μία τέτοια είδηση.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Ιδιώνυμο έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 16:13
Kauldron έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 16:10

Ελπίζω να έχεις εμβολιαστεί και να μην είσαι μια επικίνδυνη υγειονομική βόμβα γιατί κάπου διάβασα στο ιντερνετ ότι και με το κουοτάρισμα σε ποστ μπορεί να κολλήσει ένας ανεύθυνος ανεμβολίαστος έναν εμβολιασμένο.
Τώρα είναι αργά, σε κόλλησα.
Μα καλά, θα βάλεις το πουλάκι σου εκεί που το 'βαζε ο γέρος? :003:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”