stavmanr έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 09:45
Χαοτικός έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 00:17
Πασιφάη έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 13:20
Να τα πεις στη φίλη σου αυτά. Που έμπαινε στην ενότητα επισκεπτών και μίλαγε για κωλόγριες και σάπιες. Κάνε μας τη χάρη.
Αλήθεια ρε; Δεν μπορεί να μην τα είδα ή θα ήθελα να μην τα είδα και τα αγνοώ.
Τέλος πάντων ξέρω τι είναι να σου γράφουν στ' αρχίδια τους το θυμό σου. Δεν λέω τίποτα άλλο λοιπόν. Κοίτα να είσαι μια χαρά εσύ και μη χαλιέσαι για τίποτα.
Ρε συ, συμμερίζεσαι την Πασιφάη; Δεν έχει αφήσει αστόλιστο κανέναν...
Να γράψει κανείς άλλος ότι θίχτηκε από συμπεριφορά, να το εξετάσουμε. Η Πασιφάη όμως;
Γιατί ρε έχω αφήσει εγώ; δεν με νοιάζει αν έχει δίκιο. αν φλασάρω ότι μου τη σπάει θα της χώσω και χέστηκα. Σάμπως θα βρεθώ με κανέναν από δω μέσα;
Όλα χάος ρε. Μία τσακ και σβήνεις ότι "σχέση" έχεις φτιάξει. Εδώ το κάνουμε και με κανονικούς κρεάτινους ανθρώπους δεν θα το κάνουμε με ψηφιακούς;
και με τις δύο έχω χεστεί πριν χρόνια. ακριβώς γιατί έκατσε ν κοντραριστούν οι εγωισμοί μας. να μου τη λένε, να επιδεικνύουν τσαμπουκά και ότι μας έρχεται γενικά.
Εκεί δουλεύεις το κατά πόσο θα επιβάλεις τον δικό σου τσαμπουκά και κάθεσαι και το μετράς. Εγώ έτρωγα μπαν γιατί μπορούσα να το τραβήξω όσο δεν πάει. Καλό μου έκανε. Το είδα κι αυτό πως είναι.
Τώρα τη βλέπω ότι κάτι μπορούμε να μοιραστούμε όλοι το γαμημένο! ακόμα και κάποιοι που ένιωθα ότι πρέπει να εξοντωθούν γιατί είναι εχθροί. Κάτι δεξιοί εδώ μέσα που μιλάνε άσχημα (όπως κι εμείς όταν μας πιάνει).
Εντάξει εσύ δεν μιλάς άσχημα ποτέ (μαλάκα

). Την έχεις δει ότι δεν θα μπορέσει κανείς να οδηγήσει να παρεκτραπείς, ότι οφείλεις στον εαυτό σου να περιφρουρείς το τάδε ηθικό χαρακτηριστικό σου. Βγάλε και τους 15 εαυτούς σου, αφού έτσι κι αλλιώς έχεις, Δούλεψε ανά περιόδους ότι συναισθηματικό έχεις που όλα (τα συναισθηματικά) είναι διαφορετικά μεταξύ τους
καθόμαστε χρόνια να διατηρήσουμε την εικόνα μας για τον κόσμο και την εμμονή μας ότι έχουμε συγκριμένη σχέση με τα πράγματα και να τηρούμε μία στάση. πολλούς δεν χωνεύουμε γιατί έτσι. η μαγκιά (λέω εγώ) είναι να τη εις αλλιώς και θα ανακαλύψεις ότι δεν τρέχει και τίποτα αν το κάνεις. Πιο πλούσιος θα νιώσεις.
Θα κάνεις κι τους άλλους πλούσιους.
Αυτοί οι μαλάκες που σου φέρονται έτσι (και στον Σόσιαλιστ και στον Αρίστο), θα μπορούσες να τους αλλάξεις (να συμπεριφέρονται αλλιώς και να μάθουν να βλέπουν και αλλιώς έναν άνθρωπο (ή πολλούς στο τέλος). Κι αυτοί την ίδια εμμονή υπηρετούν. να επιβεβαιώσουν ότι μπορούν να σε αποδομούν ως προσωπικότητα, να μην αφήνουν να περάσει ο αντίθετος λόγος κλπ. Δεν ξέρουν ότι σου κλάνουν τ' αρχίδια όμως κι εγώ κλάνω τ' αρχίδια σε κάποιον όταν επιτίθεμαι. Οπότε ας δοκιμάσουμε κάτι άλλο.
Η Πασιφάη που την έχει δει θα σας γαμήσω όλους αν μου κουνηθείτε, είναι τι ίδιο μια χαρά σαν κι εσένα. Με γούστα, με αγάπη, με ηθική.
Όλοι καλοί είμαστε και όλοι σκατάδες, ας μην ασχολούμαστε με αυτό. Ας κάνουμε κάτι δημιουργικό.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.