Μαλλον τελειωνουν τα αποθεματα στη μαμα εταιρια και θα περιμενουμε εως να βγαλουν ξανα.Πτολεμαίος έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 20:30Τι στον μπεο; Αποσύρεται;Volk έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 19:20 Το δυσαρεστο νεο ειναι οτι σημερα που πηγα για προμηθειες στον Σκλαβενιτη, δεν εχουν πλεον πρασινο!!! Γενικα δεν υπαρχει απο οτι εχω δει, μονο οτι εχει μεινει εχουν μερικες καβες. Μπηκα στο σαιτ της εταιριας, πατησα πανω στο πρασινο και εβγαλε τη παρακατω ενδειξη:
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα αγαπημενα σας ουισκι
Re: Τα αγαπημενα σας ουισκι
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Αν γουσταρεις να ασχοληθεις, στειλε πμ να μιλησουμε να σου πω πολλους συνδυασμους και συνταγες με διαφορα μπουκαλια. Μπορεις να παιξεις δυνατη μπαλα και αν σου βγει και πετυχει, να πουλας και στους λατρεις του καλου πιωματος. Υπαρχουν πολλοι που φτιαχνουν κατι ποιοτικο και οταν πετυχει τα δινουν σε λατρεις του αθληματος. Παραδειγμα, δοκιμαζεις διαφορες μιξεις και ωριμανση μεσα σε ειδικα μικρα βαρελια του λιτρου, διλιτρου, 5λιτρου κτλπ και αν πετυχει, συσκευαζεις και δινεις. Περα του οτι απολαμβανεις και εσυ ο ιδιος. Εχει πολλα σαιτ στο εξωτερικο γεματα με λατρεις του αθληματος. Αρκει αυτο που θα φτιαξεις να ειναι ποιοτικο.Blackdog έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:26Θα το κανω μες τον μηνα και θα σου πωVolk έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 19:03
Φουλ, δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου, θα με θυμηθεις. Ιδανικη φαση, βαλτο στο ψυγειο απο τη προηγουμενη μερα να παγωσει καλα για να μη ριξεις παγο μεσα, φαε πρωτα κανα δυο φουντουκια, μετα ενα μικρο κομματι σοκολατα μαυρη γνησια χωρις ζαχαρη και στο καπακι πιες μια γερη τζουρα. Ελα μετα εδω να μου γραψεις εντυπωσεις.
Εχω κρατησει και του φιλου πιο πισω με το αυγοταραχο μεσολογγιου με το ταλισκερ. Δεν εχω δοκιμασει τετοιους συνδυασμους![]()
Εγω να σου πω δεν βαζω παγο στα single malt, τα πινω σκετα
Το τζονυ ειναι για παγο η πινεται και ετσι;
Το πρασινο, καλυτερα παγωμενο απο ψυγειο ή καταψυξη για λιγη ωρα, οχι παγο. Δοκιμασε το απο ψυγειο απο τη προηγουμενη μερα. Προσωπικα, τα εχω μεσα στο ψυγειο σχεδον ολα, ενας φιλος εχει παρει ειδικο ψυγειο βιτρινα και τα εχει μεσα.
Γιατί ανοίξατε καινούργιο νήμα; Δεν είχε ανοίξει ο Ερμής ένα;
anyways
Πήρα τελευταία ένα γκλενφιντιχ, meh, καλύτερη η ανάμνησή του :Ρ
anyways
Πήρα τελευταία ένα γκλενφιντιχ, meh, καλύτερη η ανάμνησή του :Ρ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Εχω ακουσει καλα λογια, δεν ετυχε ακομα. Πες εντυπωσεις, τι εβγαλε;
Aυτό το Jura το έχουν σε προσφορά 22 λίρες. Ψήθηκα να το πάρω αύριο.
Απο οτι λενε στα σχολια στο σκρουτζ, https://www.skroutz.gr/s/5625376/Isle-o ... ml#reviews πλησιαζει το κονιακ κατα μια εννοια.mao mao έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 02:34 Aυτό το Jura το έχουν σε προσφορά 22 λίρες. Ψήθηκα να το πάρω αύριο.
Αν και πινω σχεδον αποκλειστικα ρουμι, απο ουισκυ μου ειχε αρεσει το Talisker που ειχα παρει ενα μπουκαλι και το Oban που ειχα πιει σε ενα φιλο.
Εχω το Nikka καναδυο χρονια, αλλά δεν μπορω να το πιω, το αλκοολ υπερκαλυπτει τα παντα.

Εχω το Nikka καναδυο χρονια, αλλά δεν μπορω να το πιω, το αλκοολ υπερκαλυπτει τα παντα.

Winter is coming
Lestat έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 15:33 Αν και πινω σχεδον αποκλειστικα ρουμι, απο ουισκυ μου ειχε αρεσει το Talisker που ειχα παρει ενα μπουκαλι και το Oban που ειχα πιει σε ενα φιλο.
![]()

Δοκιμασε αυτο και θα με θυμηθεις. Αυτο που εχεις στη φωτο γραφει πανω from the barrel. Δηλαδη δεν εχουν προσθεσει νερο πριν την εμφιαλωση, ειναι οπως βγαινει απο το βαρελι και για αυτο εχει τοσο υψηλους βαθμους και σκεπαζει τα παντα οπως σωστα ειπες η αλκοολη. Ολα τα from the barrel, στην ιδια φαση ειναι. Περα απο αυτο, ειναι ουισκι της ΝΙΚΚΑ, σε ποιοτητα, ανεξαρτητα με τη τιμη ειναι ενα απο τα καλυτερα στο κοσμο.
Ομολογώ ότι χρειάζομαι μάθημα για τα γιαπωνέζικα. Πολύ προχωρημένος στα Scotch, Single Malt, Irish, Bourbon και Tennessee. Στα γιαπωνέζικα ούτε αρχάριος.Volk έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 02:21
Οποιο και να παρετε απο αυτα, θα μεινετε υπερ ευχαριστημενοι, δοκιμαστε τα!
Μπορουμε να ανταλλαξουμε αποψεις και εμπειριες τυπε. Κυριως, τι ειδος σου αρεσει; Καπνικα πχ;
Γενικά όλες οι γεύσεις των single malt μου αρέσουν πλην αυτών που έρθουν υπερβολική γεύση τύρφης.Volk έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 04:03
Μπορουμε να ανταλλαξουμε αποψεις και εμπειριες τυπε. Κυριως, τι ειδος σου αρεσει; Καπνικα πχ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 15 Απαντήσεις