εγώ τα λέω και βασικά δε θεωρώ ότι όλοι αυτοί είναι διαφορετικά άτομα (ούτε οι ανεμβολίαστοι του Covid).OANNHSEA έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 20:04Αυτά τα λες και σε άλλους;axilmar έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:22 Μια χαρα. Εαν νομιζεις οτι ειναι δικαιωμα σου να διασπειρεις τον ιο και να συντηρεις την πανδημια, μαντεψε, δεν ειναι!
Όπως π.χ. στα καθίκια που καπνίζουν, στα καθίκια που δεν θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους για αρρώστιες όπως η ιλαρά, στα καθίκια που μολύνουν ενσυνείδητα το περιβάλλον...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Lockdown για ανεμβολιαστους σε Αυστρία και Γερμανία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Lockdown για ανεμβολιαστους σε Αυστρία και Γερμανία
έχω πει σε αρνητή εμβολίου της ιλαράς "καθόλου δε με νοιάζει προσωπικά για το παιδί σου, μάλιστα θεωρώ πολύ καλή τιμωρία για σένα αν πεθάνει, το θέμα είναι τι προκαλείς στα άλλα παιδιά" before it was cool.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μα δεν είμαι ενάντια στον εμβολιασμό, άλλωστε το ξέρεις κι εσύ ότι έχω εμβολιαστείGherschaagk έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:01Αυτή τη στιγμή τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. Από ασθενείς κόβιντ κατά ένα τεράστιο ποσοστό σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη αιτία/ασθένεια. Θεωρείς πως με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να τρέχουν μόνο για τους κοβιντιασμένους είμαστε καλά σαν σύστημα υγείας; Μ' άλλα λόγια, δεν επιτρέπεται να αρρωστήσουμε από τίποτε άλλο σ' αυτή χώρα; Μόνο από κόβιντ;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:57θεωρώ πως ναιGherschaagk έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:47
Θα υπάρχουν λιγότεροι ασθενείς στα νοσοκομεία αν εμβολιαστούν όλοι;
αλλά όχι λιγότερα κρούσματα λόγω του εμβολιασμού
είμαι ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και είμαι ενάντια στο να κατηγορούμε τους ανεμβολίαστους ακόμα και για τη τρύπα του όζοντος, καλύπτοντας έτσι εμμέσως τα λάθη, τις παραλείψεις και τις αλητείες της κυβέρνησης
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Τώρα το πήρες χαμπάρι εσύ ; Αυτή η άτιμη λαϊκή νυχτεριδαγορά στη Βουχάν θα έπρεπε να σε βάλει σε υποψίες.Gherschaagk έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:01 δεν επιτρέπεται να αρρωστήσουμε από τίποτε άλλο σ' αυτή χώρα; Μόνο από κόβιντ;
Και δεν είναι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολάκερο τον κόσμο - ξαφνικά,όλοι πεθαίνουν από κόβιντ,όλες οι άλλες ασθένειες έχουν περάσει στη λήθη.
εγώ τους κατηγορώ πολύ συγκεκριμένα για τη μορφή που έχει η πανδημία αυτή τη στιγμή.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:20
είμαι ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και είμαι ενάντια στο να κατηγορούμε τους ανεμβολίαστους ακόμα και για τη τρύπα του όζοντος, καλύπτοντας έτσι εμμέσως τα λάθη, τις παραλείψεις και τις αλητείες της κυβέρνησης
Όσο για την κυβέρνηση, οι παραλείψεις και οι αλητείες της έχουν σχολιαστεί εκτενώς αλλά σε αυτή τη φάση έχουν να κάνουν κυρίως με το ότι επιμένει να κλείνει το μάτι στους ανεμβολίαστους.
Γιατί να σε νοιάζει για τα άλλα παιδιά περισσότερο από το παιδί του τύπου; Ευθύνεται σε κάτι το παιδί για τη μαλακία που δέρνει τον πατέρα του;foscilis έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:05 έχω πει σε αρνητή εμβολίου της ιλαράς "καθόλου δε με νοιάζει προσωπικά για το παιδί σου, μάλιστα θεωρώ πολύ καλή τιμωρία για σένα αν πεθάνει, το θέμα είναι τι προκαλείς στα άλλα παιδιά" before it was cool.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- nik_killthemall
Δεν είναι ντροπή να παραδεχτούμε πως όλα τα μέτρα προς τους ανεμβολίαστους δεν γίνονται ούτε για την προστασία των ανεμβολίαστων ούτε για την μείωση της διασποράς αλλά απλά για την τιμωρία των ανεμβολίαστων μέχρι να εμβολιαστούν.
- Διασπορά υπάρχει και μεταξύ εμβολιασμένων και από τη στιγμή μάλιστα που οι εμβολιασμένοι δεν ελέγχονται κιόλας είναι κυριολεκτικά ανεξέλεγκτη και
- Κανείς δεν βεβαιώνει πως εμβολιασμένοι και ανεμβολιαστοι διαμένουν σε ξεχωριστούς χώρους ο ένας από τον άλλο, οπότε ένας εμβολιασμένος που δεν ελέγχεται από το κράτος, αποκλείεται να κολλήσει έναν ανεμβολίαστο που ελέγχεται σε καθε του βημα από το κράτος με τεστ. Ισα ισα που αυτός ο μηχανισμός διασπορας είναι ο κανόνας τους τελευταιους μηνες !
Σαν αποτέλεσμα τα μέτρα αυτά δεν πρόκειται να κάνουν απολύτως τπτ στο σύστημα υγείας παρά μόνο να το επιδεινώσουν πράγμα που είναι και το ζητούμενο όπως φαίνεται για αυτήν την κυβέρνηση.
- Διασπορά υπάρχει και μεταξύ εμβολιασμένων και από τη στιγμή μάλιστα που οι εμβολιασμένοι δεν ελέγχονται κιόλας είναι κυριολεκτικά ανεξέλεγκτη και
- Κανείς δεν βεβαιώνει πως εμβολιασμένοι και ανεμβολιαστοι διαμένουν σε ξεχωριστούς χώρους ο ένας από τον άλλο, οπότε ένας εμβολιασμένος που δεν ελέγχεται από το κράτος, αποκλείεται να κολλήσει έναν ανεμβολίαστο που ελέγχεται σε καθε του βημα από το κράτος με τεστ. Ισα ισα που αυτός ο μηχανισμός διασπορας είναι ο κανόνας τους τελευταιους μηνες !
Σαν αποτέλεσμα τα μέτρα αυτά δεν πρόκειται να κάνουν απολύτως τπτ στο σύστημα υγείας παρά μόνο να το επιδεινώσουν πράγμα που είναι και το ζητούμενο όπως φαίνεται για αυτήν την κυβέρνηση.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Το ότι οι ψαγμένοι δεν είχαν κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα με τα φάρμακα και τις πειραματικές θεραπείες για τις άλλες ασθένειες, που όλως τυχαίως χρησιμοποιούν σκευάσματα των ίδιων εταιριών που κάνουν τα σατανιασμένα εμβόλια, δεν είναι υποψία αλλά καρατσεκαρισμένη βεβαιότητα.BigChiefWahoo έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:32Τώρα το πήρες χαμπάρι εσύ ; Αυτή η άτιμη λαϊκή νυχτεριδαγορά στη Βουχάν θα έπρεπε να σε βάλει σε υποψίες.Gherschaagk έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:01 δεν επιτρέπεται να αρρωστήσουμε από τίποτε άλλο σ' αυτή χώρα; Μόνο από κόβιντ;
Και δεν είναι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολάκερο τον κόσμο - ξαφνικά,όλοι πεθαίνουν από κόβιντ,όλες οι άλλες ασθένειες έχουν περάσει στη λήθη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο διπλανός πάντως από ζάχαρο πέθανε, όχι από covid. Και ήταν και 85 χρονών. Η μάνα ενός φίλου μου ήταν ημιπαράλυτη, σκόνταψε έσπασε το κεφάλι της και στο νοσομομείο ανακάλυψαν τον προχωρημένο καρκίνο του στομάχου που είχε κάνει 1002 μεταστάσεις, γύρισε σπίτι κι έζησε λιγότερο από μήνα. Αυτές είναι οι κηδείες που πήγα το τελευταίο δίμηνο.BigChiefWahoo έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:32Τώρα το πήρες χαμπάρι εσύ ; Αυτή η άτιμη λαϊκή νυχτεριδαγορά στη Βουχάν θα έπρεπε να σε βάλει σε υποψίες.Gherschaagk έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:01 δεν επιτρέπεται να αρρωστήσουμε από τίποτε άλλο σ' αυτή χώρα; Μόνο από κόβιντ;
Ο μόνος που μου έρχεται στο μυαλό σαν προσωπικός ας πούμε γνωστός (όχι διάσημος ή γνωστός γνωστού) να πέθανε από covid ήταν ο πατέρας ενός μπαμπά από το άλλο τμήμα που είχε μπει σε κέντρο αποκατάστασης μετά από σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο και στους δυο μήνες εκεί που είχε αρχίσει να πηγαίνει καλά κόλλησε covid, έκατσε 2 βδομάδες διασωληνωμένος και πέθανε. Τον Μάρτιο αν δεν κάνω λάθος. Ο φίλος μου όταν μου τα διηγιόταν κατέληξε "και μάλλον κάπου κόλλησε και covid σε όλα αυτά τα πήγαινε έλα στην εντατική κι έτσι μας αναγκάσανε να ακολουθήσουμε πρωτόκολλα κόβιντ στην κηδεία", δεν του είπα τίποτα εννοείται, δεν είχε και σημασία.
Ξέρω βέβαια πολύ περισσότερους που μπήκαν νοσοκομείο ή εντατική (αλλά τη σκαπουλάρανε έχοντας φάει από μεσαίο έως γιγάντιο γκαβλί), λογικό αφού οι πιο πολλοί γνωστοί μου είναι περίπου στην ηλικία μου δηλαδή 40-50. Ο τελευταίος που έμαθα 45 χρονών μπήκε εντατική τον Αύγουστο 120 κιλά, βγήκε τον Σεπτέμβριο 65 και χρειάστηκε φυσιοθεραπεία μέχρι μέσα Οκτωβρίου για να μπορεί να πάρει τα πόδια του 5-10 μέτρα στηριζόμενος από τη γυναίκα του. Έτσι στάθηκε άθελά του ο λόγος να το πάρουν απόφαση και να εμβολιαστούν καμιά τριανταριά άτομα από τον περίγυρό του.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Άρα ο γιος του έχει παιδιά.foscilis έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:59
Ο μόνος που μου έρχεται στο μυαλό σαν προσωπικός ας πούμε γνωστός (όχι διάσημος ή γνωστός γνωστού) να πέθανε από covid ήταν ο πατέρας ενός μπαμπά
- hellegennes
Το εμβόλιο δεν αποτρέπει την διάδοση.axilmar έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:30 Δεν ειναι ολοκληρωτισμος να κανεις το εμβολιο που θα αποτρεψει την διαδοση μιας ασθενειας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ακόμη είμαστε στο «οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν λιγότερο»;vantono έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:54 Μακάρι το κουλί να πάρει μπρος επιτέλους και να το εφαρμόσει και εδώ αυτο, συν μικροπεριορισμους για τους εμβολιασμενους (γιατι κακα τα ψέματα, κι εμεις μεταδίδουμε λιγο το ίδιο).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μα έχει αναφερθεί δεκάδες φορές ότι το ζητούμενο δεν είναι η μείωση των κρουσμάτων αλλά η μείωση της βαριάς νόσησης. Οπότε, το ποιος κολλάει ποιον δεν έχει τόση σημασία, το ζητούμενο είναι οι μικρότερες συνέπειες αν κολλήσει κάποιος.nik_killthemall έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:44 Δεν είναι ντροπή να παραδεχτούμε πως όλα τα μέτρα προς τους ανεμβολίαστους δεν γίνονται ούτε για την προστασία των ανεμβολίαστων ούτε για την μείωση της διασποράς αλλά απλά για την τιμωρία των ανεμβολίαστων μέχρι να εμβολιαστούν.
Ε, κι εδώ που φτάσαμε, είναι το σημείο όπου το στοιχείο της πρόληψης είναι πλέον θεωρητικό. Το πράγμα πλέον δεν μαζεύεται και το έχουμε αντιληφθεί όλοι, έτσι δεν είναι; Όσοι θέλουν να κάνουν τις επαναληπτικές δόσεις θα τις κάνουν και όσοι δεν θέλουν καμμία μη σώσει και την κάνουν. Είναι η μόνη έκφραση από κυβερνητικής πλευράς, με την οποία συμφωνώ 100%.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- nik_killthemall
Μα αυτο λεω Γαλή πως τα μετρα αυτα δεν συμβάλλουν σε καμιά μείωση ουτε καν της βαριάς νόσησης από την στιγμή που εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι διαμένουν στους ίδιους χώρους και οι πρώτοι διασπείρουν ανεξέλεγκτα ! Αυτα τα μέτρα μόνο να αυξήσουν την βαριά νόσηση μπορούν, από τη στιγμή που έχεις αφήσει την μια ομάδα ανεξέλεγκτη να διασπείρει !ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 00:09Μα έχει αναφερθεί δεκάδες φορές ότι το ζητούμενο δεν είναι η μείωση των κρουσμάτων αλλά η μείωση της βαριάς νόσησης. Οπότε, το ποιος κολλάει ποιον δεν έχει τόση σημασία, το ζητούμενο είναι οι μικρότερες συνέπειες αν κολλήσει κάποιος.nik_killthemall έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:44 Δεν είναι ντροπή να παραδεχτούμε πως όλα τα μέτρα προς τους ανεμβολίαστους δεν γίνονται ούτε για την προστασία των ανεμβολίαστων ούτε για την μείωση της διασποράς αλλά απλά για την τιμωρία των ανεμβολίαστων μέχρι να εμβολιαστούν.
Ε, κι εδώ που φτάσαμε, είναι το σημείο όπου το στοιχείο της πρόληψης είναι πλέον θεωρητικό. Το πράγμα πλέον δεν μαζεύεται και το έχουμε αντιληφθεί όλοι, έτσι δεν είναι; Όσοι θέλουν να κάνουν τις επαναληπτικές δόσεις θα τις κάνουν και όσοι δεν θέλουν καμμία μη σώσει και την κάνουν. Είναι η μόνη έκφραση από κυβερνητικής πλευράς, με την οποία συμφωνώ 100%.
ΑΝ ΟΜΩΣ η απομόνωση των εμβολιασμένων από ανεμβολίαστους στη καθημερινοτητα συνέχιζε να ισχύει οπως τωρα με την επιβολή αποκλεισμού των ανεμβολίαστων, με την διαφορά ομως πως θα υπέβαλλες ταυτοχρονα σε έλεγχο-τεστ ΚΑΙ τους εμβολιασμένους απλα και μονο για να δεις αν νοσουν-διασπειρουν, τότε όντως το πράγμα θα δούλευε και θα μείωνε την βαριά νόσηση όπως λες + ό,τι κερδίσεις απόσους ανεμβολίαστους εμβολιάζονται λόγω του αποκλεισμού τους από την κατανάλωση.
Αλλά έτσι θα έβγαινες πολιτικά και κομματικα φάουλ επειδή θα έκανες την ζωη των εμβολιασμένων δύσκολη κοντρα σε ό,τι υποσχέθηκες !
Και ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ που ΠΡΟΕΧΕΙ της υποτιθεμενης προστασίας από βαριά νόσηση και τα ρέστα ... προέχει η τήρηση μιας πολιτικής υπόσχεσης, από τη προστασία του συστηματος υγείας !
Και το λεω αυτο γιατι τοσο στην επαρχία αλλα οσο και στα αστικα κεντρα, ενας μεγαλος κανόνας είναι συγκατοικηση εγγονιων - γονιων - παππουδων, με γονείς εμβολιασμένους μονο και μονο για να μπορουν να εργαζονται και τους παππουδες ανεμβολιαστους ! Ακόμα κι αν ο ανεμβολιαστος παππους ειναι περιορισμενος στις κινησεις του, αργά ή γρηγορα θα τον κολλήσει το εμβολιασμένο παιδί του που διασπείρει χωρις να ελέγχεται, οταν ακομα και τα εγγονια του στα σχολεια ελεγχονται με τεστ.
Τα μετρα αυτα δυστυχως είναι αυτο-τροφοδοτούμενη επιδείνωση του Ε.Σ.Υ. με την διαφορα πως ειναι πολιτικά συνεπη προς τους εμβολιασμένους.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 177 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
-
- 52 Απαντήσεις