!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Ερντογαν κανει μηνυση σε Ελληνικη εφημεριδα και απειλει τους δημοσιογράφους με 5ετη καθειρξη

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: Ο Ερντογαν κανει μηνυση σε Ελληνικη εφημεριδα και απειλει τους δημοσιογράφους με 5ετη καθειρξη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Japetus έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:03
Κόκκορας έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 20:11 εγω αμφιβάλλω αν η εφημεριδα στον τιτλο της γνωριζε πως η λεξη εχει τοσο βαρια σημασια,αμφιβαλλω αν η πλειοψηφια των ελληνων το γνωριζει
Η εφημερίδα ήξερε και παραηξερε. Αν δεις το πρωτοσέλιδο έχει και αστερίσκο με τη μετάφραση *Fuck you...
θα μπορούσε να βάλει τον βεργή με τη μαλαπέρδα έξω να λέει ερντογαν έλα να την πάρεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 10 Νοέμ 2021, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο Ερντογαν κανει μηνυση σε Ελληνικη εφημεριδα και απειλει τους δημοσιογράφους με 5ετη καθειρξη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Κόκκορας έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 20:11 εγω αμφιβάλλω αν η εφημεριδα στον τιτλο της γνωριζε πως η λεξη εχει τοσο βαρια σημασια,αμφιβαλλω αν η πλειοψηφια των ελληνων το γνωριζει
Η εφημερίδα ήξερε και παραηξερε. Αν δεις το πρωτοσέλιδο έχει και αστερίσκο με τη μετάφραση *Fuck you...
Έχεις δίκιο.
Αυτό δεν το είχα δει.

Οι τύποι είναι απλά επικίνδυνοι.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:20
Έχεις δίκιο.
Αυτό δεν το είχα δει.

Οι τύποι είναι απλά επικίνδυνοι.
οι τύποι δείχνουν τον δέοντα σεβασμό σε ένα πουτανόσπερμα που του αξίζει ο τάφος κατόπιν carpet bombing του παλατιού του
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Χεστήκαμε αν θίχτηκε ο ερντογαν, χεστήκαμε για την εφημερίδα που λάτρευει τις πατριωτικες δωσιλογικες κυβερνήσεις.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Beria έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 20:29
Κόκκορας έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 20:12
Beria έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 18:13

:)
Τσου
https://www.greek-language.gr/greekLang ... E%AF%CF%81
Στην τουρκική είναι πολύ βαριά βρισιά
Στα ελληνικά, εδώ και χρόνια έχασε την κυριολεκτική του σημασία και σημαίνει πλέον αυτό που γράφει ο σύνδεσμος.
Γι'αυτό και έχουμε και το περίφημο σιχτιρ πιλαφ, που είναι το φαι που βγάζανε τελευταίο στο δείπνο για να υποδείξουν στους καλεσμένους να πάρουν τον πούλο :smt005:
Μόνο τον σιχτίρ καφέ ξέρω. Ισχύει η αλλοτρίωση της σημασίας. Το σιχτιρίζω είναι ισοδύναμο με το να λες σε κάποιον Άι χάσου!
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Δεν θα έπρεπε η μήνυση να καταθετηθει σε Ελληνικό δικαστήριο;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Δυστυχώς, τέτοιες εφημερίδες εκθέτουν την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Η αλήθεια είναι ότι θα είχε πολύ ενδιαφέρον να έπαιρνε ευρύτερη διάσταση το συγκεκριμένο γεγονός. :lol:

Και λέγοντας ευρύτερη, εννοώ σε ευρωπαϊκό και νατοϊκό επίπεδο. Πιστεύω ότι επειδή δεν τους συμφέρει, μάλλον το θέμα θα περάσει στα ψιλά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Ενδιαφερον εχει αυτη η περσονα σκατινοπουλου. Ενα τρολ που αναπαραγει την επισημη γραμμη του Αγιου Κομματος, με φρασεολογια που δεν ειναι δικη της. Τα παιρνει ετοιμα. Οπως η περσονα παπαγγελη παλιοτερα
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

George_V έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 13:29
Πρόκληση Ερντογάν: Μηνύει ελληνική εφημερίδα και απειλεί με φυλάκιση 5 ετών τα στελέχη της

Σε μια πρωτοφανή για αρχηγό κράτους κίνηση προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος μήνυσε ελληνική εφημερίδα απειλώντας με φυλάκιση 5 ετών τα στελέχη της

Σε μια πρωτοφανή για αρχηγό κράτους κίνηση προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος μήνυσε ελληνική εφημερίδα απειλώντας με φυλάκιση 5 ετών τα στελέχη της

Σε άλλη μια προκλητική κίνηση σε βάρος της Ελλάδας προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος δεν δίστασε να μηνύσει τέσσερις Έλληνες δημοσιογράφους για δημοσίευμα που αφορά το πρόσωπό του επισείοντας τον κίνδυνο φυλάκισης έως και 5 ετών.

Η μήνυση του Ερντογάν στρέφεται κατά του διευθυντή της εφημερίδας «Δημοκρατία» Δημήτρη Ριζούλη, του βασικού αρθρογράφου της εφημερίδας Μανώλη Κοττάκη, του οποίου το κείμενο αποτέλεσε την αφορμή για το εκδικητικό ξέσπασμα του Τούρκου προέδρου, και των δύο διευθυντών σύνταξης, Ανδρέα Καψαμπέλη και Γιώργου Πατρουδάκη.

Ο Τούρκος εισαγγελέας Ερντίντς Χακάν Οζνταμπάκογλου, αφού έλαβε σχετική μήνυση από τον δικηγόρο του Τούρκου προέδρου δρ. Χουσεΐν Αΐδιν, κατηγορεί τους τέσσερις δημοσιογράφους για «το έγκλημα της εξύβρισης του προέδρου» με βάση το άρθρο 299 του τουρκικού ποινικού κώδικα που έχει καταγγελθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και αποτελεί το βασικό νομικό εργαλείο για την εξόντωση των αντιπάλων του κ. Ερντογάν.

Αφορμή της δίωξης είναι το πρωτοσέλιδο της 18ης Σεπτεμβρίου του 2020 με τίτλο «siktir git», που εξέφρασε την αγανάκτηση για μία σειρά υβριστικών αναφορών τόσο από τον ίδιο τον Ερντογάν όσο και από υπουργούς ή συμβούλους του, την περίοδο των παράνομων ερευνών του «Oruc Reis».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εφημερίδας «Δημοκρατία» «το επίσημο νομικό κείμενο που παραδόθηκε στις Ελληνικές Αρχές, βρίθει προκλήσεων και αλυτρωτικών αναφορών. Αφενός αναφέρεται το Αιγαίο Πέλαγος ως «θάλασσα των νησιών», αφετέρου η τουρκική πλευρά κατηγορεί τους δημοσιογράφους της «Δημοκρατίας» ότι δημιουργούν εμπόδια στις βλέψεις του κ. Ερντογάν στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο».

Η εφημερίδα τονίζει ότι «αρνείται να συμμετάσχει στις σχετικές νομικές διαδικασίες που στηρίζονται στη μήνυση-παρωδία του Ερντογάν και θεωρεί τιμή της ότι η τουρκική ηγεσία χαρακτηρίζει την εφημερίδα μας εμπόδιο στα επεκτατικά και επικίνδυνα σχέδιά της».
Πηγη: https://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/ ... telexi-tis

Το επιμαχο πρωτοσελιδο

Εικόνα

Το χει καψει τελειως ο Ερντογαν και η Τουρκια.
Κωλοφυλλαδα
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

τελος παντων τελειως ησσονος σημασιας ζητημα,σημασια δεν εχει τι λεει μια εφημεριδα,σημασια εχει τι κανει ενας πρωθυπουργος/προεδρος μιας χωρας και μαλιστα τοσο γειτονικης,η εφημεριδα δεν προκαλει προβληματα μια φορα.
Η εφημερίδα ήξερε.

Ο beria ήξερε. Εγώ ήξερα. Και δεν νομίζω να διεκδικει κάνεις από τους 2 μας τον ρόλο του φωτεινού παντογνωστη. Και άλλοι εδώ ηξεραν.Οπότε είναι χαζό να προσπαθούμε να ξελασπωσουμε την εφημερίδα έτσι.

Εννοείται δεν τους δίνουμε στην Τουρκία για δική. Εννοείται πρεπει να φάνε σκατό και να υποστούν ο,τι προβλέπει ο νόμος σε ελληνικο δικαστήριο . Και κάποιοι να σταματήσουν να ξεφτιλιζουν τους όρους γύρω μας. Δεν έχει καμία σχέση με την ελευθερία του τύπου. Δεν μπορώ εγώ να τυπώσω ένα Α4 που εγώ θα βρίζω εσένα προσωπικά και άμα μου κάνεις μήνυση να επικαλουμαι την ελευθεροτυπια.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

σωστά,τώρα το είδα,τέλος πάντων δεν είναι ωραίος τίτλος,προσωπικα με ξενιζει,αλλά μιλάμε για τελείως ήσσονος σημασίας ζήτημα...για καθαρα επικοινωνιακο θεμα
ο Ερντογάν καλύτερα από το να τρέχει στα δικαστήρια μια...εφημεριδα να παρει τον στρατο κατοχης απο την Κυπρο και να αφησει τον κοσμο να επιστρεψει στα σπιτια του.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Gewponos90 έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:59

τελος παντων τελειως ησσονος σημασιας ζητημα,σημασια δεν εχει τι λεει μια εφημεριδα,σημασια εχει τι κανει ενας πρωθυπουργος/προεδρος μιας χωρας και μαλιστα τοσο γειτονικης,η εφημεριδα δεν προκαλει προβληματα μια φορα.
Η εφημερίδα ήξερε.

Ο beria ήξερε. Εγώ ήξερα. Και δεν νομίζω να διεκδικει κάνεις από τους 2 μας τον ρόλο του φωτεινού παντογνωστη. Και άλλοι εδώ ηξεραν.Οπότε είναι χαζό να προσπαθούμε να ξελασπωσουμε την εφημερίδα έτσι.

Εννοείται δεν τους δίνουμε στην Τουρκία για δική. Εννοείται πρεπει να φάνε σκατό και να υποστούν ο,τι προβλέπει ο νόμος σε ελληνικο δικαστήριο . Και κάποιοι να σταματήσουν να ξεφτιλιζουν τους όρους γύρω μας. Δεν έχει καμία σχέση με την ελευθερία του τύπου. Δεν μπορώ εγώ να τυπώσω ένα Α4 που εγώ θα βρίζω εσένα προσωπικά και άμα μου κάνεις μήνυση να επικαλουμαι την ελευθεροτυπια.
Εικόνα

:smt005: :smt005:

Την παρετυμολογια αυτή, που την ξεκίνησε η Τζιροπουλου, τη χρησιμοποίησε και ο Βελόπουλος για να δικαιολογήσει την καφρίλα της εφημερίδας.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Gewponos90 έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:59

Η εφημερίδα ήξερε.

Πολύ σωστά.
Εδώ βέβαια μιλάμε για αρχηγό κράτους. Μιλάμε δηλαδή για περιστατικό που σηκώνει διπλωματικό επεισόδιο σε διεθνές επίπεδο.
Κάποιοι ανόητοι απλά νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν εξωτερική πολιτική, με ένα πληκτρολόγιο στο χέρι.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Japetus έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 17:49 Αν μια τουρκική έγραφε με πηχιαία γράμματα 'Μητσοτάκη γ@@ιέσαι' θα το αφήναμε έτσι;
θα εκανε καλο ταμειο στη ελλαδα παντως με τετοιο τιτλο σε επιμαχη εποχη...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”