Θα πάρω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μετα το πιστοποιητικο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Μετα το πιστοποιητικο
Άλλοι ανοιγουν θέματα για υποθετα...
Ψάχνουν καινούριες εμπειρίες απ ότι φαίνεται.
Ολα θα γινουν με ακτινες λειζερ
ζζζζζιτ
και να σου το barcode
μετα θα εχει πλακα στα μαρκετ ο καθενας θα βγαζει ηχο τιτ τιτ τιτ
ζζζζζιτ
και να σου το barcode
μετα θα εχει πλακα στα μαρκετ ο καθενας θα βγαζει ηχο τιτ τιτ τιτ
Κοίτα, υποθέτω οτι πολλοί εμβολιαστές, θα θέσουν υπό εξέταση το ενδεχόμενο, και θα πράξουν το ορθό.
Είμαι βέβαιος οτι θα σκύψουν πάνω απ' το πρόβλημα της κοινωνίας, και θα κάνουν το χρέος τους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- taliban
Η εμπειρίες σου ως προς το σκύψιμο και το ορθο ειναι αδιαμφισβήτητες....Δεν διαφωνεί κάνεις.Kauldron έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:51Κοίτα, υποθέτω οτι πολλοί εμβολιαστές, θα θέσουν υπό εξέταση το ενδεχόμενο, και θα πράξουν το ορθό.
Είμαι βέβαιος οτι θα σκύψουν πάνω απ' το πρόβλημα της κοινωνίας, και θα κάνουν το χρέος τους.
Δεν έχω τέτοιες εμπειρίες, μη προβάλλεις σ' εμένα αυτά που κάνετε εσείς οι μπολιαστάκηδες.taliban έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:54Η εμπειρίες σου ως προς το σκύψιμο και το ορθο ειναι αδιαμφισβήτητες....Δεν διαφωνεί κάνεις.Kauldron έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:51Κοίτα, υποθέτω οτι πολλοί εμβολιαστές, θα θέσουν υπό εξέταση το ενδεχόμενο, και θα πράξουν το ορθό.taliban έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:00
Άλλοι ανοιγουν θέματα για υποθετα...
Ψάχνουν καινούριες εμπειρίες απ ότι φαίνεται.![]()
Είμαι βέβαιος οτι θα σκύψουν πάνω απ' το πρόβλημα της κοινωνίας, και θα κάνουν το χρέος τους.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- taliban
Άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη ( ανοιγουν θέματα για υποθετα)Kauldron έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:58Δεν έχω τέτοιες εμπειρίες, μη προβάλλεις σ' εμένα αυτά που κάνετε εσείς οι μπολιαστάκηδες.taliban έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:54Η εμπειρίες σου ως προς το σκύψιμο και το ορθο ειναι αδιαμφισβήτητες....Δεν διαφωνεί κάνεις.Kauldron έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:51
Κοίτα, υποθέτω οτι πολλοί εμβολιαστές, θα θέσουν υπό εξέταση το ενδεχόμενο, και θα πράξουν το ορθό.
Είμαι βέβαιος οτι θα σκύψουν πάνω απ' το πρόβλημα της κοινωνίας, και θα κάνουν το χρέος τους.![]()
Αφού θα σας το βάλουν. Εμένα δε μου βάλανε ούτε το μπόλι. Εσείς θέλετε να σας τρυπάνε.taliban έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:05Άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη ( ανοιγουν θέματα για υποθετα)![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ζούμε δυστοπικές καταστάσεις, λόγω του ασυγκράτητου γιδισμού. Το καλύτερο σκιάχτρο είναι το ψοφίμι.killzone έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 16:29 Αφου εχει μαζευτει τετοια χαρτουρα και γενικως γινεται ενα μπαχαλο αργα η γρηγορα η κυβερνηση θα αποφασισει να τα κανει All in one σε ενα τσιπακι
Για πειτε μου μπολιασμενοι θα βαλετε κ το τσιπακι ;![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ήδη είμαστε δικαιωμένοι,μην κοιτάς που κάνουν την πάπια και συνεχίζουν να σκούζουν σαν υστερικές Κάρεν σε περίοδο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 16:29 πάντως αν γίνει αυτό θα δικαιωθούν οι ψέκες και δε θα μπορείς να τους πεις τίποτα![]()
- BigChiefWahoo
Έχεις ωραίο αβατάρ.Fixer66 έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 20:42 Βασικά πρέπει να απαντήσω έτσι; Εντάξει αυτός είμαι. Συγνώμη που έβρισα τον Beria.
- BigChiefWahoo
Καημένη σερβιτόρα.
Χαλαρωτικό δεν είναι;BigChiefWahoo έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:15Έχεις ωραίο αβατάρ.Fixer66 έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 20:42 Βασικά πρέπει να απαντήσω έτσι; Εντάξει αυτός είμαι. Συγνώμη που έβρισα τον Beria.
δυστυχώς τα γιδια δεν καταλαβαίνουν οτι θα καταπιουν ολοκληρο το πακέτο
νομιζουν οτι λιγο-λιγο θα τους φανεί μικρότερο
νομιζουν οτι λιγο-λιγο θα τους φανεί μικρότερο
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις