Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
killzone έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 16:29
Για πειτε μου μπολιασμενοι θα βαλετε κ το τσιπακι ;
τωρα κάνεις πλακίτσες αλλα οταν ετοιμαστεί το παράσημο ανδρείας και ηρωισμού, κάθε υποτιμητική αναφορά θα οδηγεί σε εκτέλεση μεσω αφαιμαξης με σύριγγες εμβολίων στο σύνταγμα, πλανητική προδοσία.
λειπει ο ΣΕ πάντως, δεν έχει εκπτώσεις στα μπαν στις 11/11 να προσαρμοζόμαστε;
Αφου εχει μαζευτει τετοια χαρτουρα και γενικως γινεται ενα μπαχαλο αργα η γρηγορα η κυβερνηση θα αποφασισει να τα κανει All in one σε ενα τσιπακι
Τέτοια αστειάκια θα λέγαν λογικά και στη Κίνα, και κοίτα τώρα, τους έχουν μαντρώσει σα τα κοτόπουλα.
Ασχετο, αλλά ήθελα να ρωτήσω... Μήπως είσαι ο Μανώλης από το forums. Αν θες απάντησε σε pm.
Αφου εχει μαζευτει τετοια χαρτουρα και γενικως γινεται ενα μπαχαλο αργα η γρηγορα η κυβερνηση θα αποφασισει να τα κανει All in one σε ενα τσιπακι
Ο Kauldron θα το κάνει μόνο σε σχήμα υποθετου.
Έχει ανοίξει και το σχετικό νήμα.
Κάποιοι από 'σας είναι που θα το κάνουν. Υπό την προϋπόθεση, βέβαια, να είναι στο σωστό σχήμα, ε?
Ψάξε σ' άλλα φόρουμ, και θα τους βρείς.
Κάποιοι από 'σας είναι που θα το κάνουν. Υπό την προϋπόθεση, βέβαια, να είναι στο σωστό σχήμα, ε?
Ψάξε σ' άλλα φόρουμ, και θα τους βρείς.