Ίδια κατηγορία
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΈΚΤΑΚΤΟ. Δέχτηκα επίθεση απο phorumιτισσες
Re: ΈΚΤΑΚΤΟ. Δέχτηκα επίθεση απο phorumιτισσες
Σωστά!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
ωραια ολα αυτα, οταν σου σκασει το λαστιχο να το αλλαξεις μονη σου!!Frozen έγραψε: 03 Σεπ 2018, 00:20lolek1 έγραψε: 02 Σεπ 2018, 23:36
ο σκοπος της γυναικας ειναι η τεκνοποιηση παντα εντος του γαμου για να εχει και τον δουλο να της φερνει φαγητο και ποτο
Επίσης οι γυναίκες πλέον εργάζονται και χτίζουν καριέρες, δεν καταλαβαίνω και πάλι γιατί θεωρείς ότι πρέπει κάποιος να την συντηρήσει!
ΥΓ Φέρε κανένα κρασί τώρα και άσε το πχώρουμ!
-
User_601
Εγω προσωπικα,οταν με πιασει λαστιχο,καλω την ελπα που ειναι πληρωμενη απο την ασφαλεια μου,40 ευρω τον χρονο,σιγα τα λαχανα,και τελειωσε η υποθεση.lolek1 έγραψε: 03 Σεπ 2018, 15:35ωραια ολα αυτα, οταν σου σκασει το λαστιχο να το αλλαξεις μονη σου!!Frozen έγραψε: 03 Σεπ 2018, 00:20lolek1 έγραψε: 02 Σεπ 2018, 23:36
ο σκοπος της γυναικας ειναι η τεκνοποιηση παντα εντος του γαμου για να εχει και τον δουλο να της φερνει φαγητο και ποτο
Επίσης οι γυναίκες πλέον εργάζονται και χτίζουν καριέρες, δεν καταλαβαίνω και πάλι γιατί θεωρείς ότι πρέπει κάποιος να την συντηρήσει!
ΥΓ Φέρε κανένα κρασί τώρα και άσε το πχώρουμ!
Εσθήρ έγραψε: 03 Σεπ 2018, 15:41Εγω προσωπικα,οταν με πιασει λαστιχο,καλω την ελπα που ειναι πληρωμενη απο την ασφαλεια μου,40 ευρω τον χρονο,σιγα τα λαχανα,και τελειωσε η υποθεση.lolek1 έγραψε: 03 Σεπ 2018, 15:35ωραια ολα αυτα, οταν σου σκασει το λαστιχο να το αλλαξεις μονη σου!!Frozen έγραψε: 03 Σεπ 2018, 00:20
ΥΓ Φέρε κανένα κρασί τώρα και άσε το πχώρουμ!![]()
ευγε μου!!
δεν φωναζεις την ελπα ουτε την elpa η την express service αυτα ειναι μονο ονοματα εταιριων
αλλα εναν αντρα να σε ξαλασπωσει!!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Ναι και εσύ όταν κοντέυεις να πάθεις χολέρα από την τη βρώμα στο σπίτι και από την αβιταμίνωση φωνάζεις τη μαμά να σου συγυρίσει και να σου φτιάξει κανά ανθρώπινο φαΐ. Ρε συ Λόλεκ σύνελθε, στο 2018 είμαστε συντονίσου λίγο με την εποχή σου, τι απόψεις είναι αυτές;;; Μου αρέσει που και καλά είσαστε όλοι εσείς φιλο-δυτικοί και αντι-μουσουλμάνοι αλλά σε απόψεις είσαστε σαν τα hard core μουσλίμια ή μάλλον τους έχετε πρότυπα 100%!lolek1 έγραψε: 03 Σεπ 2018, 15:53επεσες στην καλοφτιαγμενη παγιδα μου!!!
ευγε μου!!
δεν φωναζεις την ελπα ουτε την elpa η την express service αυτα ειναι μονο ονοματα εταιριων
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
-
User_601
Οταν λεμε οτι ακομα δεν εχουμε πληρη ισοτητα το εννουμε.Διοτι ακομα υπαρχουν κολλημενα μυαλα.Εχουμε δει ταξιτζουδες,λεωφοριτζουδες...ε..καποια στιγμη θα δουμε και ελπατζουδες.lolek1 έγραψε: 03 Σεπ 2018, 15:53επεσες στην καλοφτιαγμενη παγιδα μου!!!
ευγε μου!!
Αν δεν υπαρχουν βεβαια.
Ισοτητα δεν μπορουμε να εχουμε για βιολογικους λογους.Ισοτιμια απο την αλλη οση θελεις γλυκια μου.Εσθήρ έγραψε: 03 Σεπ 2018, 16:11Οταν λεμε οτι ακομα δεν εχουμε πληρη ισοτητα το εννουμε.Διοτι ακομα υπαρχουν κολλημενα μυαλα.Εχουμε δει ταξιτζουδες,λεωφοριτζουδες...ε..καποια στιγμη θα δουμε και ελπατζουδες.lolek1 έγραψε: 03 Σεπ 2018, 15:53Εσθήρ έγραψε: 03 Σεπ 2018, 15:41
Εγω προσωπικα,οταν με πιασει λαστιχο,καλω την ελπα που ειναι πληρωμενη απο την ασφαλεια μου,40 ευρω τον χρονο,σιγα τα λαχανα,και τελειωσε η υποθεση.![]()
επεσες στην καλοφτιαγμενη παγιδα μου!!!
ευγε μου!!
Αν δεν υπαρχουν βεβαια.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΜπλεΜπουμπυς
Τωρα που συζητατε επρι ελαστικων θυμηθηκα πως μια μερα μου λέει η κοπελια μου,
επαθα λαστιχο κ θ αργησω λίγο γιατι θα καθυστερησω να το αλλαξω,
εντωμεταξυ την ειχα παει εγω με τη μηχανη στη δουλεια το πρωι.
Λετε να φωναξε την ΕΛΠΑ ;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 03 Σεπ 2018, 17:01 Τωρα που συζητατε επρι ελαστικων θυμηθηκα πως μια μερα μου λέει η κοπελια μου,
Λογικο μετα απο αυτο το βιντεοκλιπ περιμεναν τον Σακη να ερθει να τους αλλαξει το λαστιχο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΜπλεΜπουμπυς
zteo έγραψε: 03 Σεπ 2018, 17:09ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 03 Σεπ 2018, 17:01 Τωρα που συζητατε επρι ελαστικων θυμηθηκα πως μια μερα μου λέει η κοπελια μου,
Λογικο μετα απο αυτο το βιντεοκλιπ περιμεναν τον Σακη να ερθει να τους αλλαξει το λαστιχο.![]()
Everything's cool for me
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ε από το να αρχίσει τις καριέρες ...lolek1 έγραψε: 02 Σεπ 2018, 23:36
ο σκοπος της γυναικας ειναι η τεκνοποιηση παντα εντος του γαμου
ΣΚΕΤΟ !
για να εχει και τον δουλο να της φερνει φαγητο και ποτο
Μπορεί επίσης με την ομορφιά της να εμπνεύσει ένα μεγάλο καλλιτεχνικό έργο ή πριν αρχίσουν οι αρχιδιές και ισότητες να σώσει ψυχές με την καλοσύνη της, την θυσία της.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 02 Σεπ 2018, 23:42 Νεος φορουμιτης που εγγραφει σημερα και δεν εχει κανενα σχολιο μεχρι στιγμης,μου εστειλε PM .
Εκτος απο τις phorumiτισσες τωρα δεχομαι ερωτικη επιθεση και απο τους phorumιτες.
Εχετε λυσαξει.....
Σύντομα θα είσαι μύθος.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Δεν κατάλαβες σύντροφε. Μη σε μπερδεύει το αντρικό νικ, κι αυτός φορουμίτισσα θα είναι.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 02 Σεπ 2018, 23:42 Νεος φορουμιτης που εγγραφει σημερα και δεν εχει κανενα σχολιο μεχρι στιγμης,μου εστειλε PM .
Εκτος απο τις phorumiτισσες τωρα δεχομαι ερωτικη επιθεση και απο τους phorumιτες.
Εχετε λυσαξει.....
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2116 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-
- 31 Απαντήσεις