Για πειτε μου μπολιασμενοι θα βαλετε κ το τσιπακι ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μετα το πιστοποιητικο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Μετα το πιστοποιητικο
Αφου εχει μαζευτει τετοια χαρτουρα και γενικως γινεται ενα μπαχαλο αργα η γρηγορα η κυβερνηση θα αποφασισει να τα κανει All in one σε ενα τσιπακι
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Μετα το πιστοποιητικο
πάντως αν γίνει αυτό θα δικαιωθούν οι ψέκες και δε θα μπορείς να τους πεις τίποτα 
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
θα γινει κ μαλιστα συντομα πλεον η κυβερνηση κανει ψηφιακη μεταβαση σε ολους τους δημοσιους φορειςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 16:29 πάντως αν γίνει αυτό θα δικαιωθούν οι ψέκες και δε θα μπορείς να τους πεις τίποτα![]()
Δεν απαντανε τα σαγανακια 
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ποιον ειπες σαγανακι ρε χαχα?
- Dwarven Blacksmith
Ποια χαρτούρα έχει μαζευτεί; Ένα QR είναι.
Άμα πέσουν κι άλλες πανδημίες ταυτόχρονα και πρέπει να σκανάρουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού για όλες, τότε μπορεί να αξίζει.
Άμα πέσουν κι άλλες πανδημίες ταυτόχρονα και πρέπει να σκανάρουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού για όλες, τότε μπορεί να αξίζει.
Αφού θα γίνει για το καλό μας...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 16:29 πάντως αν γίνει αυτό θα δικαιωθούν οι ψέκες και δε θα μπορείς να τους πεις τίποτα![]()
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
μαλλον δεν ζεις Ελλαδα μου φαινεταιDwarven Blacksmith έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 19:00 Ποια χαρτούρα έχει μαζευτεί; Ένα QR είναι.
ΑΔΤ ΑΦΜ ΑΜΚΑ Πιστοποιητικο οικογ. Πιστοποιητικο γεννησης εφορια κοκ
Εμένα πραγματικά με κάνει amuse το γεγονός ότι για κάτι τέτοιο πιστεύετε ότι θα σας τσιπάρουν κιόλας. Όπως οι φίλοι μας οι κινέζοι έτσι και εσείς θα έχετε το ΚαραμπαμπάςChat, θα σκανάρουν ένα QR code και τέλος. Σιγά μην σας κάνουν και anal probing για να βρούν το ΑΜΚΑ σας.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Τσιπάκια θα βάλουν στους ανεμβολίαστους που θα περιέχει όλο το ψυχιατρικό ιστορικό τους και θα φωσφορίζει ο κώλος τους για να τους ξεχωρίζουμε.killzone έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 16:29 Αφου εχει μαζευτει τετοια χαρτουρα και γενικως γινεται ενα μπαχαλο αργα η γρηγορα η κυβερνηση θα αποφασισει να τα κανει All in one σε ενα τσιπακι
Για πειτε μου μπολιασμενοι θα βαλετε κ το τσιπακι ;![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 10 Νοέμ 2021, 19:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Dwarven Blacksmith
Για να μπεις στο σινεμά; Αυτά είναι για άλλες δουλειές.killzone έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 19:04μαλλον δεν ζεις Ελλαδα μου φαινεταιDwarven Blacksmith έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 19:00 Ποια χαρτούρα έχει μαζευτεί; Ένα QR είναι.
Άμα πέσουν κι άλλες πανδημίες ταυτόχρονα και πρέπει να σκανάρουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού για όλες, τότε μπορεί να αξίζει.![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τί χαρτούρα έχει μαζευτεί ρε μπάρμπα? Η χαρτούρα σου φταίει επειδή εσύ εισαι μπούμερ και κυκλοφορείς με το πιστοποιητικό σου εκτυπωμένο σε Α4 και διπλωμένο στα 4?killzone έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 16:29 Αφου εχει μαζευτει τετοια χαρτουρα και γενικως γινεται ενα μπαχαλο αργα η γρηγορα η κυβερνηση θα αποφασισει να τα κανει All in one σε ενα τσιπακι
Όλη η προσπάθεια του είναι να μας πει ότι οι εμβολιασμένοι θα δεχτούν και τσιπάκι αν το αποφασίσουν οι κακοί εξουσιαστές.vantono έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 19:14Τί χαρτούρα έχει μαζευτεί ρε μπάρμπα? Η χαρτούρα σου φταίει επειδή εσύ εισαι μπούμερ και κυκλοφορείς με το πιστοποιητικό σου εκτυπωμένο σε Α4 και διπλωμένο στα 4?killzone έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 16:29 Αφου εχει μαζευτει τετοια χαρτουρα και γενικως γινεται ενα μπαχαλο αργα η γρηγορα η κυβερνηση θα αποφασισει να τα κανει All in one σε ενα τσιπακι
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
για να μπεις οπου διποτε η αρχη εγινε τωρα με QR codeDwarven Blacksmith έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 19:13Για να μπεις στο σινεμά; Αυτά είναι για άλλες δουλειές.killzone έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 19:04μαλλον δεν ζεις Ελλαδα μου φαινεταιDwarven Blacksmith έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 19:00 Ποια χαρτούρα έχει μαζευτεί; Ένα QR είναι.
Άμα πέσουν κι άλλες πανδημίες ταυτόχρονα και πρέπει να σκανάρουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού για όλες, τότε μπορεί να αξίζει.![]()
ειχαμε τοσα χρονια πουθενα στα χαρτια QR Code για να μπαινουμε οπου διποτε ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre