!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βασιλακόπουλος: Θα πρέπει ως το 2024 να κάνουμε τουλάχιστον 12 εμβόλια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Βασιλακόπουλος: Θα πρέπει ως το 2024 να κάνουμε τουλάχιστον 12 εμβόλια
12 δοσεις ε?
Οπότε οταν πουν "τελικά 8 θα χρειαστούν "
θα πειτε "α, τελεια, υπεροχα, φανταστικά "
Οπότε οταν πουν "τελικά 8 θα χρειαστούν "
θα πειτε "α, τελεια, υπεροχα, φανταστικά "
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
να μην τρακαρεις ,γιατι να τρακαρεις ?BOOMER έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 16:29Αρίστος έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 16:13 Καταλαβες τωρα nick-killethemall γιατι δεν δεχομαι να κανω το εμβολιο παροτι ηλικιωμενος;
Στο ειχα πει επανειλημμενα πως ΔΕΝ προκειται για ενα εμβολιο αλλα για συνεχη εμβολια καθε χρονο.
Και συνεπως ο κινδυνος σοβαρων παρενεργειων η και θανατων αυξανεται εκθετικα αν το κανουμε καθε 4 μηνες.
.
Τουλάχιστον να είσαι συνεπής όταν κολλήσεις στο προσεχές διάστημα να μείνεις στο κρεββάτι σου,όποια εξέλιξη κι αν έχει η νόσος στον οργανισμό σου. Δεν χρωστάει κάτι εμβολιασμένος που έκανε το καθήκον του στο κοινωνικό σύνολο και τράκαρε να του έχεις πιάσει την ΜΕΘ. Αν και φροντίζουν πλέον οι γιατροί να έχουν προτεραιότητα οι κανονικοί άνθρωποι.
BOOMER έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 18:21Ο Κούβελας είναι περίγελος της επιστημονικής κοινότητας κι εγώ μεταφέρω την κοινή άποψη για τα εμβόλια των 193 δομών υγείας ,από τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ. Εσύ είσαι ένας ανώνυμος προπαγανδιστής του αντιεμβολιασμού . Μάντεψε ποιός παραβιάζει τη νομοθεσία :Αρίστος έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 18:07BOOMER έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 17:58
Α) Ο αρχιψέκας Κούβελας αποκαλεί το κοινό του διαταραγμένο ψυχολογικά : https://mikropragmata.lifo.gr/podcasts/ ... i-kouvela/
B) Γιατί υπάρχει ένας πολύ πιο επιθετικός ιος ,με πολύ μεγαλύτερη διάχυση στην κοινωνία ,αφού η οικονομία είναι ανοικτή.
Επίσης γιατί οι συνεπής ψεκασμένοι ,δεν ζητάνε ιατρική βοήθεια ,μέχρι να είναι πολύ αργά για οτιδήποτε. Και πολύ σωστά. Κανέναν δεν ενδιαφέρει με ποιόν τρόπο θέλει ο καθένας να εκδικηθεί τον εαυτό του ,αρκεί να μην παίρνει άλλους στον λαιμό του ,είτε μεταδίδοντας ,είτε καταλαμβάνοντας ιατρικούς πόρους. Ας ελπίσουμε ότι ανήκεις σε αυτή την ομάδα των συνεπών. Οχι σαν τον στρατιωτικό γιατρό που με τον αδελφό και τη μητέρα του απασχόλησαν 3 ΜΕΘ για εβδομάδες μέχρι να αποδημήσουν.
α) Ο Κουβελας ειναι επωνυμος επιστημονας και κυριαρχη φιγουρα στο χωρο των εμβολιασμων για μια δεκαετια ενω εσυ ανωνυμος καραγωγεας. Μαντεψε ποιον απο τους δυο θα θεωρησω αξιοπιστο.
β) Ξεχνας οτι ειχατε υποσχεθει οτι με 60-70% εμβολιαστικη καλυψη θα εχουμε ανοσια της αγελης. Αν υπηρχε πιθανοτητα επιθετικου ιου ας μην κανατε προφητειες. Τωρα θελετε να σας εμπιστευθει ο κοσμος ενω καθε μερα πεφτετε εξω και σε κατι. Τη μια η ιδεα της συλλογικης ανοσιας εγκαταλειπεται ενω ηταν ρητη υποσχεση, την αλλη η κυβερνηση εφαρμοζει υποχρεωτικοτητα ενω ειχε δεσμευθει οτι δεν θα το κανει, την τριτη λεγατε οχι στις μασκες και μετα ναι, την τεταρτη για τουλαχιστον 6 μηνες προστασια των εμβολιων και μετα το γυρισατε σε 4, την πεμπτη οτι δεν θα προταθει η τριτη δοση αν δεν εγκριθει πρωτα απο το Ευρωπαικο Οργανισμο Φαρμακων και αλλα πολλα.
.
Άρθρο 187 Διασπορά ψευδών ειδήσεων
Ενότητα:
ΕΒΔΟΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
Ισχύον Άρθρο:
1. Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις,
τιμωρείται με φυλάκιση ως τρία έτη ή χρηματική ποινή.
2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος της πράξης της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή χρηματική ποινή.
Εγω δεν κινδυνευω απο καμια μηνυση γιατι και επωνυμα γραφω και οτι λεω το βασιζω σε αριθμους και στατιστικες.
Αντιθετα εσυ κινδυνευεις για το υβρεολογιο στον Κουβελα αν του το εγραφες στο φατσομπουκι του και αν ηθελε να ασχοληθει με καποιον ανυπαρκτο κακομοιρη συμπλεγματικο σαν και του λογου σου.
Μεχρις στιγμης δεν ειδα κανενα εισαγγελεα να διωκει τον Κουβελα για διασπορα ψευδων ειδησεων, συνεπως παραληρεις ως συνηθως Γιαννοπουλακι.
.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ σε αυτό το θέμα υποστηρίζω αντιεμβ. Πρέπει να επεκτεθεί η διάρκεια προστασίας των εμβολίων με ένα νόμο και ένα άρθρο.
Μάλιστα προτείνω το ίδιο και για τα λάστιχα των αυτοκινήτων.
Μάλιστα προτείνω το ίδιο και για τα λάστιχα των αυτοκινήτων.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σα γλυκαθεί ο εμβολιαστής στη γλύκα του εμβολίου,
μέλι και γάλα γίνεται με την ψωλή του Οβρίου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
F.Dagoury: Ο κορυφαίος δύτης του κόσμου με μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer - Βάζει τέλος στην καριέρα του
(Aνανέωση - Αρχικό δημοσίευμα 07.12): Την περιπέτεια υγείας που υπέστη μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορωνοϊού περιέγραψε ο κορυφαίος δύτης στον κόσμο, Florian Dagury, ο οποίος κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στην στατική άπνοια (κρατούσε την αναπνοή του για 10 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα).
Ο 34χρονος πρωταθλητής σε βίντεο του στο Instagram είπε τα εξής: «Απλώς θέλω να μοιραστώ τις προβληματικές μου εμπειρίες μετά τον εμβολιασμό μου και ίσως κάποιοι έχετε παρόμοιες μαρτυρίες και ιστορίες», ενώ στο βίντεο έδειχνε στο μηχάνημα την ζημιά που έχει υποστεί η καρδιά του. Να σημειώσουμε ότι το βίντεο είναι από το Samitivej Thonburi Hospital στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, σύμφωνα με το newsbeezer.
«Μετά την 2η δόση του Pfizer άρχισαν οι παλμοί μου να αυξάνουν. Στον ύπνο, αντί για 35-45 παλμούς άρχισα να έχω 65 το λεπτό. Ξύπνιος, αντί για 65 το λεπτό άρχισα να έχω 100 παλμούς, ακόμη και σε ηρεμία. Έφτασα και τους 177 το λεπτό, ενώ έτρωγα δείπνο με φίλους.
Δέκα μέρες μετά τον εμβολιασμό που πήγα σε έναν καρδιολόγο και μου είπε ότι είναι συνηθισμένη παρενέργεια του εμβολίου της Pfizer και πως χρειάζεται απλώς ξεκούραση. Μετά από 40 μέρες χωρίς βελτίωση, πήγα σε άλλο καρδιολόγο και μου βρήκε μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα και ανεπάρκεια μιτροειδούς βαλβίδος.
Τώρα πασχίζω για να καταφέρω το -30% των επιδόσεων που είχα συνήθως».
Ο πρωταθλητής επίσης συστήνει στους δύτες από εδώ και πέρα να επιλέγουν εμβόλια όπως το Sputnik, το Sinovac και το Sinopharm και να αποφεύγουν τα mRNA.
https://www.pronews.gr/athlitismos/1032 ... smo-toy-me
.
(Aνανέωση - Αρχικό δημοσίευμα 07.12): Την περιπέτεια υγείας που υπέστη μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορωνοϊού περιέγραψε ο κορυφαίος δύτης στον κόσμο, Florian Dagury, ο οποίος κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στην στατική άπνοια (κρατούσε την αναπνοή του για 10 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα).
Ο 34χρονος πρωταθλητής σε βίντεο του στο Instagram είπε τα εξής: «Απλώς θέλω να μοιραστώ τις προβληματικές μου εμπειρίες μετά τον εμβολιασμό μου και ίσως κάποιοι έχετε παρόμοιες μαρτυρίες και ιστορίες», ενώ στο βίντεο έδειχνε στο μηχάνημα την ζημιά που έχει υποστεί η καρδιά του. Να σημειώσουμε ότι το βίντεο είναι από το Samitivej Thonburi Hospital στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, σύμφωνα με το newsbeezer.
«Μετά την 2η δόση του Pfizer άρχισαν οι παλμοί μου να αυξάνουν. Στον ύπνο, αντί για 35-45 παλμούς άρχισα να έχω 65 το λεπτό. Ξύπνιος, αντί για 65 το λεπτό άρχισα να έχω 100 παλμούς, ακόμη και σε ηρεμία. Έφτασα και τους 177 το λεπτό, ενώ έτρωγα δείπνο με φίλους.
Δέκα μέρες μετά τον εμβολιασμό που πήγα σε έναν καρδιολόγο και μου είπε ότι είναι συνηθισμένη παρενέργεια του εμβολίου της Pfizer και πως χρειάζεται απλώς ξεκούραση. Μετά από 40 μέρες χωρίς βελτίωση, πήγα σε άλλο καρδιολόγο και μου βρήκε μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα και ανεπάρκεια μιτροειδούς βαλβίδος.
Τώρα πασχίζω για να καταφέρω το -30% των επιδόσεων που είχα συνήθως».
Ο πρωταθλητής επίσης συστήνει στους δύτες από εδώ και πέρα να επιλέγουν εμβόλια όπως το Sputnik, το Sinovac και το Sinopharm και να αποφεύγουν τα mRNA.
https://www.pronews.gr/athlitismos/1032 ... smo-toy-me
.
Ωραία είναι τα παραπάνω και σου εύχομαι ειλικρινά να παραμείνεις υγιείς. Όσους όμως ακούω να επιχειρηματολογούν με τέτοιο τρόπο είναι συνήθως οι πρώτοι που αν κολλήσουν, παραπονούνται γιατί δεν τους δίνουν μονοκλωνικά, γιατί δεν τους κρατούν στο νοσοκομείο και τους στέλνουν σπίτι, γιατί δεν έχουν ένα θάλαμο μόνοι τους κλπ.Αρίστος έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 16:49 Δεν εχεις σκεφτει περισσοτερο απο μηνα τι ειναι το πιο συμφερον στην περιπτωση μου:
α) Οι πιθανοτητες που εχω αν νοσησω να πεθανω ειναι για την ηλικια μου 2,5% κι αυτο το αν ισχυει μονο εφοσον ΔΕΝ εχω νοσησει ασυμπτωματικα γιατι μπορει οντως να νοσησα, να μην το ξερω και να ειμαι εκτος κινδυνου λογω αυξημενων πλεον αντισωματων.
β) Αυτο το 2,5% ειναι ενας μεσος ορος για την ηλικια μου που τροφοδοτειται κυριως απο περιπτωσεις ασθενων με πολλα υποκειμενα νοσηματα. Εγω που δεν εχω κανενα εχω λοιπον πολυ χαμηλοτερες πιθανοτητες να πεθανω απο 2,5%, ποσο δεν ξερω αλλα παντως αρκετα χαμηλοτερες.
γ) Ενω μειωνονται λοιπον οι πιθανοτητες θνησιμοτητας μου εξαιτιας που δεν εχω υποκειμενα, ταυτοχρονα αυξανεται εκθετικα η πιθανοτητα να πεθανω η να τσιμπησω σοβαρες παρενεργειες εφοσον το εμβολια δεν ειναι μια και καθαρισαμε αλλα οπως ειχα προειδοποιησει απο το 2020 ενα επαναληπτικο πακετο. Συνεπως αλλη η επικινδυνοτητα των αρχικων δοσεων και αλλο η επικινδυνοτητα των πολλαπλων σε βαθος χρονου.
δ) Ακομη και ο Μακρον που μιλησε για υποχρεωτικο εμβολιασμο των ηλικιωμενων ηταν λιγοτερο απολυτος απο σενα, μιλησε για τους ανω των 65, οχι για τους ανω των 60 που θελεις εσυ.
Τότε δεν σκέφτονται ότι οι πόροι και τα περιορισμένα φάρμακα πρέπει να δοθούν κατά προτεραιότητα στις ομάδες υψηλού κινδύνου και ότι θα πρέπει αυτοί να πορευθούν με ότι προβλέπεται.
Mονοκλωνικά αντισώματα
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία για τον καθορισμό του πλαισίου χορήγησης των μονοκλωνικών αντισωμάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ασθενείς που θεωρούνται κατάλληλοι για τη λήψη της καινοτόμου θεραπείας για τη λοίμωξη COVID-19 είναι: α) όσοι έχουν χαμηλή ανοσολογική απόκριση, όπως οι ογκολογικοί ασθενείς ή οι ανοσοκατασταλμένοι, β) όσοι διατρέχουν υψηλό κίνδυνο σοβαρής νόσησης με λοίμωξη COVID-19, π.χ. οι πάσχοντες από χρόνια υποκείμενα νοσήματα, και γ) οι έγκυοι που διανύουν το γ’ τρίμηνο της κύησης, δεδομένης της επιδημικής έξαρσης αλλά και των επιστημονικών στοιχείων που τεκμηριώνουν την επικινδυνότητα τόσο για τη μητέρα όσο και για το έμβρυο όταν μολυνθούν από κορωνοϊό.
- taxalata xalasa
μπορει να γινομαι κουραστικος
αλλα χθες ελεγα θα μας βαλουν εμβολιο με χιλιομετρικη αποδοση.
και σημερα νατος ο κουκλος ο ανοιχτοματης με τα νεα του.
αυτα ειναι μονο η αρχη.
αλλα χθες ελεγα θα μας βαλουν εμβολιο με χιλιομετρικη αποδοση.
και σημερα νατος ο κουκλος ο ανοιχτοματης με τα νεα του.
αυτα ειναι μονο η αρχη.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 19:13 Σα γλυκαθεί ο εμβολιαστής στη γλύκα του εμβολίου,
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δύο παρατηρήσεις:Αρίστος έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 15:48 Το κανω ξεχωριστο νημα γιατι αξιζει.
Ο Βασιλακοπουλος δεν ειπε μονο οτι η προστασια των εμβολιων υποχωρει τον 4ο μηνα...
αλλα ξεκαθαρισε πως πλεον τα εμβολια θα γινονται ανα τετραμηνο και πως θα πρεπει να κανουμε 12 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μεχρι τελος του 2024 αν δεν υποχωρησει ο Covid.
Μιλαμε για ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ καθως μας ειχαν υποσχεθει πως με τον εμβολιασμο του 60-70% θα βρουμε την ελευθερια μας και τωρα μας ζητουν να τρυπιομαστε ανα τετραμηνο για χρονια και μαλιστα με ορους ουσιαστικου εξαναγκασμου.
Προσεξτε επιπλεον δεν ζητανε να εμβολιαστει η πλειοψηφια οπως ζητουσαν αρχικα αλλα να εμβολιαστουν ΟΛΟΙ και συμπεριλαμβανουν και μικρα παιδια.
Θεόδωρος Bασιλακόπουλος> Έχω κάνει ήδη 3 εμβόλια και ετοιμάζομαι για το 4ο. Πρέπει ως το 2024 να κάνουμε τουλάχιστον 12 εμβόλια μόνο για τη COVID-19
"Η επιστήμη είναι η διαδικασία της αναζήτησης της αλήθειας μέσα από το πείραμα και τη μελέτη, όσο βγαίνουν καινούργια στοιχεία αναθεωρούμε ή τροποποιούμε λίγο αυτά τα οποία ξέραμε. H τρίτη δόση λοιπόν πρέπει να γίνεται στο 4μηνο γιατί αυξάνει ο κίνδυνος και για τους εμβολιασμένους. Εγώ έχω κάνει ήδη 3 εμβόλια και ετοιμάζομαι για το 4ο και το 5o. Εάν υποθέσουμε ότι η πανδημία διατηρηθεί έως την Άνοιξη του 2024 θα πρέπει όλοι να έχουμε κάνει ως τότε τουλάχιστον 12 εμβόλια μόνο για Covid-19…"
https://kourdistoportocali.com/ipeople/ ... -covid-19/
.
1. Με κάθε επιφύλαξη, έχει λαλήσει επειδή έχασε τη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ, ενώ ήταν η πρώτη επιλογή.
2. Βάφει τα μαλλιά του. Αυτό χωρίς επιφύλαξη.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- porktornado
Στα σκυλιά κάνουν ένα εμβόλιο κάθε χρόνο. Τυχερά!Feindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 16:38Έχω μεγάλη αγκωνία, τύπε, να δω πού θα το πάνε.porktornado έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 16:14Κι ώμος εκεί πάει το πράγμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 16:12 Μιλάμε για τον άνθρωπο που συμφωνεί με κάτι ψεκοπαπαδες πως δεν κολλάει με θεια κοινωνία . Κακώς βγάζουν στα κανάλια αυτό το σουργελο, το έχει χάσει εντελώς.
Πλέον δεν μιλάμε για αναμνηστική δόση αλλά για πάτρ'τα μωρή άρρωστη να με θυμάσαι![]()
- Obi Wan Iakobi
Θα μας κανουν εμβολιομανεις!
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Τα εμβόλια παραμένουν πειραματικά από όσο ξέρω, αφού κανένα δεν έχει περάσει τις προβλεπόμενες δοκιμές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 795 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
-
- 57 Απαντήσεις