Μπαντάς έγραψε: 24 Αύγ 2021, 14:06
Μαγείρευε εσύ, μέχρι να σου ξανακουλαθεί το ένα χέρι και κουλαθεί και τ άλλο οριστικά, απ το τάκα τάκα του πληκτρολογίου, όχι τίποτ άλλο. Τότε να εύχεσαι παραγματικά να έχεις κάποιον δίπλα σου, να σιγοψήνει και να λιώνει στο μπλέντερ τις μπριτσόλες
Α θυμάσαι που μου είχε κουλαθεί στο παρελθόν και θα μου ξανακουλαθεί λες ε;
Μπορεί να είναι από τις πολλές ώρες που έγραφα στον πίνακα σαν καθηγητής πριν συνταξιοδοτηθώ.
Που το θυμήθηκες βρε crazy guy?
Crazy Girl, τι είπες τώρα, νεφρεμιές θυμήθηκα. θυμάμαι και την τομή σ'εκείνο το νεφρό. Με παρά και προσπάθειες το ξανακολήσαμε
Νεφρεμιές θα ψήσω βράδυ, ετοιμαζόμαστε , Νάααιδα...
Εσείς μου την είχατε πάρει την νεφραμιά και εγώ νόμιζα την είχα αφήσει στα Hondos. Άη στο καλό.
Την επόμενη φορά πάρτε λίγο από μπούτια, κωλους . Κάντε ένα καλό.
Μάλλον, γιατί δεν του είχε δώσει και αναλογίες. Δύο βασικά συστατικά είχε δώσει. ...
Δεν σου πήγε το μυαλό ότι αν δεν πετυχένεις ούτε το νοσοκομειακό νερόβραστο κοτόπουλο,μπορεί και να μην σου βγεί το ίδιο αποτέλεσμα;
Όχι γιατί ότι κάνω βγαίνει πάντα νόστιμο. Καλά σχεδόν πάντα. Μερικές φορές φταίει το νερό βρύσης. Αλλά επειδή είσαι άσχετος δεν ξέρεις να εκτιμάς τα καλά φαγιά. Τς τς απαράδεκτος.
Είχα ένα ψωμάκι από αυτά που κάνουν σάντουιτς ζυμωτό χωριάτικο. Το έκοψα στα δύο, έτριψα ντομάτα, έβαλα λάδι, ρίγανη, το έβαλα το έψησα λίγο και μετά έβαλα από πάνω φέτα και το ξαναέβαλα φούρνο. Γαματο έγινε.
Naida έγραψε: 06 Δεκ 2021, 22:26
Είχα ένα ψωμάκι από αυτά που κάνουν σάντουιτς ζυμωτό χωριάτικο. Το έκοψα στα δύο, έτριψα ντομάτα, έβαλα λάδι, ρίγανη, το έβαλα το έψησα λίγο και μετά έβαλα από πάνω φέτα και το ξαναέβαλα φούρνο. Γαματο έγινε.
Ντομάτα και φέτα σε ψωμί με λαδορίγανη είναι αλάνθαστος συνδυασμός, είτε ωμά είτε ψημένα.