!!! DEVELOPMENT MODE !!!

H Σιγκαπούρη δείχνει το δρόμο.

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: H Σιγκαπούρη δείχνει το δρόμο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Αν δίναμε ως πολίτες τόσες εισφορές έτσι ώστε να έχουμε όλοι πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εν μέσω πανδημίας χωρίς εμβόλιο και χωρίς καραντίνα, μάλλον θα είχαμε τόσα χρήματα, που δεν θα είχαμε ανάγκη καν το κράτος. Θα περνάμε το τζετ μας και θα πηγαίναμε Ελβετία. Είτε κάνεις το εμβόλιο, που σου προσφερεται κι αυτό το κράτος χωρίς να πληρώσεις, είτε το να έχεις κάποιο περιορισμό οσων φορά τη σοβαρή νοσηση , πρέπει να είναι αναμενόμενο. Έτσι κι αλλιώς άλλωστε θα βρεθείς στην ίδια κατάσταση με τη συμπεριφορά σου, όταν πήζουν τα νοσοκομεία από ανάλογους μαλακές σαν εσένα. Άρα προτεραιότητα να έχουν οι μη μαλακές.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 07:18 Αν δίναμε ως πολίτες τόσες εισφορές έτσι ώστε να έχουμε όλοι πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εν μέσω πανδημίας χωρίς εμβόλιο και χωρίς καραντίνα, μάλλον θα είχαμε τόσα χρήματα, που δεν θα είχαμε ανάγκη καν το κράτος. Θα περνάμε το τζετ μας και θα πηγαίναμε Ελβετία. Είτε κάνεις το εμβόλιο, που σου προσφερεται κι αυτό το κράτος χωρίς να πληρώσεις, είτε το να έχεις κάποιο περιορισμό οσων φορά τη σοβαρή νοσηση , πρέπει να είναι αναμενόμενο. Έτσι κι αλλιώς άλλωστε θα βρεθείς στην ίδια κατάσταση με τη συμπεριφορά σου, όταν πήζουν τα νοσοκομεία από ανάλογους μαλακές σαν εσένα. Άρα προτεραιότητα να έχουν οι μη μαλακές.
Πόσα αυξήθηκαν οι δαπάνες του υπουργείου υγείας πέρυσι, που ο ιός ήταν σε full swing;

Και τι έκανε και κάνει το κράτος για να εμβολιαστούν αυτοί που κινδυνεύουν από τον ιό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 07:44
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 07:18 Αν δίναμε ως πολίτες τόσες εισφορές έτσι ώστε να έχουμε όλοι πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εν μέσω πανδημίας χωρίς εμβόλιο και χωρίς καραντίνα, μάλλον θα είχαμε τόσα χρήματα, που δεν θα είχαμε ανάγκη καν το κράτος. Θα περνάμε το τζετ μας και θα πηγαίναμε Ελβετία. Είτε κάνεις το εμβόλιο, που σου προσφερεται κι αυτό το κράτος χωρίς να πληρώσεις, είτε το να έχεις κάποιο περιορισμό οσων φορά τη σοβαρή νοσηση , πρέπει να είναι αναμενόμενο. Έτσι κι αλλιώς άλλωστε θα βρεθείς στην ίδια κατάσταση με τη συμπεριφορά σου, όταν πήζουν τα νοσοκομεία από ανάλογους μαλακές σαν εσένα. Άρα προτεραιότητα να έχουν οι μη μαλακές.
Πόσα αυξήθηκαν οι δαπάνες του υπουργείου υγείας πέρυσι, που ο ιός ήταν σε full swing;

Και τι έκανε και κάνει το κράτος για να εμβολιαστούν αυτοί που κινδυνεύουν από τον ιό;
Το κράτος τους δίνει το εμβόλιο, αυτοί δεν το κάνουν. Επίσης όταν δεν κάνεις το εμβόλιο, άρα δεν προστατεύεσαι από σοβαρή νοσηση από επιλογή, εν μέσω τρομακτικης πίεσης στο συστημα υγείας, χάνεις και το οποίο δικαίωμα να κατακρίνεις το κράτος για τις ευθύνες του, αφού είναι εντελώς ανεύθυνος. Κάνε εσύ την υποχρέωση σου στο κοινωνικό σύνολο, και μετά σε ακούμε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Δεν οφείλω κάτι στο κοινωνικό σύνολο. Αν μη τι άλλο, με τα λεφτά μου στηρίζεται το ΕΣΥ, για να νοσηλεύονται όσοι έχουν ασθενήσει εξαιτίας της ανευθυνότητας των εμβολιασμένων.

Ας ξαναπώ ότι η πιθανότητα να χρειαστώ το ΕΣΥ είναι πολύ ελάχιστη σε σχέση με τα λεφτά που πληρώνω ώστε να μου κουνάει κανείς το δάχτυλο για την απίθανη περίπτωση να χρειαστεί να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες του, που πληρώνω.

Καταλαβαίνεις τι παραλογισμό υποστηρίζεις; Ότι επειδή το κράτος αναλώνεται να σπαταλάει τα λεφτά μου σε μαλακίες καμπάνιες για 20χρονα, που δεν κινδυνεύουν από τον ιό, αντί να φροντίσει να βρει τρόπο να εμβολιαστούν αυτοί που το χρειάζονται, δεν δικαιούμαι εγώ να χρησιμοποιήσω το σύστημα υγείας (που πληρώνω), γιατί γεμίζει από ανεμβολίαστους παππούδες και ανεύθυνους εμβολιασμένους όλων των ηλικιών.

Αυτοί είναι ανεύθυνοι, εγώ είμαι που δεν δικαιούμαι. Βρε, δεν γαμιέστε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Μου αρέσει που γελανε αλλα θα τους περιλάβει και αυτους το μετρο.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

perseus έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 08:51 Μου αρέσει που γελανε αλλα θα τους περιλάβει και αυτους το μετρο.
για σένα λέει ο Χέλης. Εμβολιάσου λοιπόν.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 08:22 Δεν οφείλω κάτι στο κοινωνικό σύνολο. Αν μη τι άλλο, με τα λεφτά μου στηρίζεται το ΕΣΥ, για να νοσηλεύονται όσοι έχουν ασθενήσει εξαιτίας της ανευθυνότητας των εμβολιασμένων.

Ας ξαναπώ ότι η πιθανότητα να χρειαστώ το ΕΣΥ είναι πολύ ελάχιστη σε σχέση με τα λεφτά που πληρώνω ώστε να μου κουνάει κανείς το δάχτυλο για την απίθανη περίπτωση να χρειαστεί να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες του, που πληρώνω.

Καταλαβαίνεις τι παραλογισμό υποστηρίζεις; Ότι επειδή το κράτος αναλώνεται να σπαταλάει τα λεφτά μου σε μαλακίες καμπάνιες για 20χρονα, που δεν κινδυνεύουν από τον ιό, αντί να φροντίσει να βρει τρόπο να εμβολιαστούν αυτοί που το χρειάζονται, δεν δικαιούμαι εγώ να χρησιμοποιήσω το σύστημα υγείας (που πληρώνω), γιατί γεμίζει από ανεμβολίαστους παππούδες και ανεύθυνους εμβολιασμένους όλων των ηλικιών.

Αυτοί είναι ανεύθυνοι, εγώ είμαι που δεν δικαιούμαι. Βρε, δεν γαμιέστε;
Αν ρίχνεις την ευθύνη στο κράτος που δεν επιβάλει υποχρεωτικά εμβολιασμούς σε μια ηλικία και πάνω, εκεί έχεις δίκιο. Το θέμα είναι πως όλοι οι Ανεμβολιαστοι καθε ηλικιας, θεωρούν πως μπορούμε να έχουμε πλήρης κάλυψη για την πάρτη τους ακόμα και σε πανδημιες. Απλά είναι ρισκαδοροι αντικοινωνικοι σταρχιδιστες και ψάχνουν δικαιολογίες. Εσύ άλλωστε ως νέος και υγιής, δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί το θέμα. Αντιθέτως, θα έπρεπε να είσαι υπέρ του αποκλεισμού τους μετά από ενα σημείο , για να έχεις μεθ αν πάθεις κανένα ατύχημα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Θα έχω ΜΕΘ αν πάθω ατύχημα. Και ο παππούς μου και η γιαγιά μου που χρειάστηκαν νοσηλεία μέσα στο Φθινόπωρο δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Ο παππούς μου είχε ένα καρδιακό επεισόδιο, μπήκε χειρουργείο και νοσηλεύτηκε σε κανονική κλίνη. Δυστυχώς η καρδιά του δεν άντεξε. Η γιαγιά μου έσπασε λίγες μέρες αργότερα τον γοφό της και επίσης χρειάστηκε χειρουργείο. Κι αυτή χωρίς πρόβλημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
perseus

Otto Weininger έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 08:53
perseus έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 08:51 Μου αρέσει που γελανε αλλα θα τους περιλάβει και αυτους το μετρο.
Ειπαμε καποιος πρέπει να σας θαψει καί χελλης εχει αναλαβει την βορεια ελλαδα
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

perseus έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 09:07
Ναι αλλά για σένα λέει σκατιάρη μου. Εσύ είσαι ο ανεμβολίαστος στο ηλικιακό γκρουπ που βρίζει ο Χέλης.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
perseus

Otto Weininger έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 09:36

Ναι αλλά για σένα λέει σκατιάρη μου. Εσύ είσαι ο ανεμβολίαστος στο ηλικιακό γκρουπ που βρίζει ο Χέλης.
Μπορει αλλα εγω ειμαι υγιεστατος και δεν εχω επαφες με αλλους ,οποτε...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Otto Weininger έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 09:36

Με τη διαδικασία της αυτοεξαίρεσης βέβαια.
Είσαι 1,82 ύψος και λες, "όλοι οι κάτω από 1.82 είναι κοντοί. Όλοι οι κανόνες να μπουν στο όριο του 1.82"
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 08:22 Δεν οφείλω κάτι στο κοινωνικό σύνολο.
Η κοσμοθεώρηση του αντιεμβολιαστή σε μια φράση.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 07:44

Όλοι κινδυνεύουν από τον ιό. Δεν έχουμε επιστημονικό τρόπο να πούμε "ο Χ και ο Ψ δεν κινδυνεύουν".
Άβαταρ μέλους
perseus

Ειναι και ντιπ φτηνιαρηδες οι γιαλαντζι κινεζοι ,κοντεψε να πεθανει δικος μας απο το εμβολιο και τον αποζημιωσαν με 6500 ευρω
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”