ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:27
Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:09
Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 22:01
Στα 14 του δεν μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Κι αν γουστάρει να πάρει πρέζα;
Κάτσε ρε γιατί βάζεις κάτι ως αμφιβολία και το συσχετίζεις με άσχετο παράδειγμα/ Δηλαδή άμα θέλει να πάρει πρέζαστα 18 θα πεις εντάξει αφού είναι ενήλικος; Δεν θα δώσεις μάχη; θα δώσεις. θα τον καταπιέζεις, θα θες να τον κλειδώσεις σπίτι.
αλλά είναι και το άλλο. Τι σχέση έχει το γαμήσι με την πρέζα. Το γαμήσι είναι ανάγκη του. Κι όπως λέει κι ο Awesomatic σε ποιον δεν έτρεχαν τα σάλια;
Θέλω να το πάω στο κατά πόσο είναι καταπίεση να παρεμβαίνεις, κατά πόσο είναι ωφέλιμο για το παιδί (αγόρι ή κορίτσι) και κατά πόσο τελικά είναι κόμπλεξ δικό μας.
Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο με το σεξ. Σε όλους έχει κάτσει ως βρώμικο, ένοχο ή κακό. Ενώ δεν είναι.
Από που προκύπτει ότι τίθεται θέμα βρωμιάς ή ενοχής; Με αυτήν τη λογική, είναι απολύτως νορμάλ και η παιδοφιλία στις παιδικές και όχι εφηβικές ηλικίες.
Ειλικρινά τώρα πιστεύεις ότι ένα 13χρονο ή 14χρονο κορίτσι θα κάνει σχέση με μεγαλύτερο επειδή έχει ασυγκράτητες ορμές ή επειδή εκπληρώνει τη φαντασίωση της μοιραίας γυναίκας;
Όχι δεν θα έχει σχέση, αλλά μπορεί να γαμηθεί μια φορά άντε δυο. μετά δεν πάει παρακάτω εκ των πραγμάτων.
Εμένα ρωτάς από που προκύπτει ότι είναι βρώμικο το σεξ ή κακό; Άμα δώσω μια μπουνιά σε έναν συγγενή σου και τον βρίζω άσχημα εκείνη τη στιγμή, θα νιώσεις αρνητικά σωστά; (Θυμό, οργή, σιχαμάρα, επιθετικότητα και τέλος πάντων αρνητικά έτσι σαν γενική λέξη). Θα νιώσεις στον ίδιο βαθμό αρνητικά ή λιγότερο ή περισσότερο αν τον έβγαζα έξω και του τον ακούμπαγα λίγο στην πλάτη και χαμογελούσα;
έχω ξαναπεί να μη λέμε για υποθετικά παραδείγματα χρησιμοποιώντας πρόσωπα αγαπημένα γιατί το κάνουμε εικόνα και ανακατευόμαστε. Το κάνουν συχνά και τους κράζω. Γι αυτό δεν αναφέρθηκα σε συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά γενικά συγγενή. και δεν είναι η ερώτηση προς εσένα αλλά προς όλους. Επειδή ξέρουμε την απάντηση τ προχωράω. Τι είναι αυτό που θα σε έκανε (τον οποιοσδήποτε) να θες να πλακώσεις στο ξύλο αυτόν που στα ξαφνικά την πετάω έξω και σου την ακουμπάει, ενώ άμα σε χτυπήσει, σε βρίσει και οτιδήποτε άλλο κακό και επιθετικό, θα μπορούσες ίσως και να τον συγχωρέσεις; κατανοήσεις, δικαιολογήσεις, δώσεις τόπο στην οργή και γενικά να μην ασχοληθείς;
πες τι είναι αυτό που κάνεις την πρώτη περίπτωση να θεωρείται το πλέον ακραίο στο ξεπέρασμα των κόκκινων γραμμών;
Το άλλο το βόδι την είχα ρωτήσει ποιο είναι χειρότερο, να φάει μπουνιά ή να της πιάσουν τον κώλο και θεωρούσε το δεύτερο.
Και μου λες ότι εγώ είμαι που το λέω κακό και βρώμικο;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.