!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ε και τι εκανε? Μια σχεσουλα ειχε με τη 14χρονη. Αφου του την πεφταν ολες ακομα και μαναδες...

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Ε και τι εκανε? Μια σχεσουλα ειχε με τη 14χρονη. Αφου του την πεφταν ολες ακομα και μαναδες...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

paul25 έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 19:44
AlienWay έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 19:38
paul25 έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 19:20

Αυτο που θα πρεπει να σε απασχολησει ειναι, αφου τωρα το οριο ειναι το 15 χρονια γιατι παλιοτερα τα 15,16 & 17 ηταν ακαταλληλα; Τωρα πως εγιναν καταλληλα; Ποσοι κατηγορηθηκαν απο "λανθασμενη" εκτιμηση, ποσοι στερηθηκαν σχεσεις με τοσες κοπελες;
Αυτό είναι εύκολο να απαντηθεί. Πάντα υπάρχουν συμφέροντα που θα πιέζουν το όριο συναίνεσης να πηγαίνει πιο κάτω. Τώρα που πήγε στα 15, θα αρχίσουν να πιέζουν να πάει στα 13.
Επομενως το οριο δεν τιθεται επιστημονικα αλλα πολιτειακα. Ποσα αρθρα διαβαζα ψυχολογων για το ποσο ανετοιμο ειναι ενα κοριτσι 16-17 χρονων κλπ και τωρα η ΕΕ τους διαψευδει. Αυτο και αν σε κανει να αναρωτιεσαι ειτε για το τι σοι νομος ειναι, ειτε για το τι σοι επιστημονες εγραφαν αρθρα.
Μια διαχρονική ελίτ είναι αυτή των μελοπαιδόφιλων.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Ε και τι εκανε? Μια σχεσουλα ειχε με τη 14χρονη. Αφου του την πεφταν ολες ακομα και μαναδες...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

nemo έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 19:42
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 19:01
nemo έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 18:38 με την ευκαιρια να σας πω και μια αληθινη ιστορια για το τι εστί γυναικεία παραπλανηση εχω ενα φιλο ιδιαίτερα εξυπνο και πολυ δραστηριος
και στο επαγγελμα και στα σπορ ..εστειλε την κορη του στην θεσσαλονικη για σπουδες της νοικιασε σπιτι αρκετα μεγαλο για να μπορει και αυτος
και η συζυγος να την επισκεπτονται και τις εστελνε χρηματα να μην τα πολυλογώ αφου εδωσα την εικονα να φτασω και στο τελος
επι πεντε χρονια τον κοροιδευαν και οι δυο τους και η μανα και η κορη οτι ταχα σπουδαζε ενω ειχε εγκαταλειψει τις σπουδες
και τραβιοταν με τον ερωτα της ρεζουμε μολις τα εμαθε δεν τις συγχωρεσε και ειδικα την συζυγο του την χωρισε και απο πανω κατορθωσε
να τις παρει ακομη και τα επιπλα απο το σπιτι πουλησε οτι ειχε δικο του και μετανάστευσε σε αλλον νομο και δεν τις ξαναμιλησε ποτε :102:
Κι εγώ ξέρω τύπο που τον έστειλε η μανα του να σπουδάσει ιατρική στην Ιταλία κι 6 χρόνια δεν είχε περάσει ούτε ένα μάθημα. Γυρνούσε ταξιδάκια στην Ευρώπη με τα λεφτά της κι όταν πέρασαν τα 6 χρόνια και περίμενε αυτή το πτυχίο της το ξεφουρνισε.
(Μετα τον έστειλε Ρουμανία και αγόρασε το πτυχιο).
Η αληθεια ειναι πως όταν μου το ειπε ,δεν κατέληξα πως το ανδρικό φύλο είναι σκαρτο, αλλα πως καθομαι συο τραπεζι με εναν μαλακα.

Εσύ πως και ετσι; σου λέγε η μαμά σου "να προσέχεις τις γυναίκες, θα σε γελάσουν, καμία δε σ'αγαπα σαν τη μανούλα;"
δεν θα σε ρωτησω αν εισαι γιδι γιατι το απεδειξες με την ερωτηση που μου εκανες
η ιστορια δεν εχει να κανει με την κοπελα (ας εκανε οτι εκανε )αλλα με την κοροιδια και της μανας επι πεντε χρονια
και τι αποδεικνύει αυτό ρε μπαγλαμά για τη σχέση του 34χρονου με την 14χρονη; πόσο πανούργαι είναι αι γυναίκαι;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Niki έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 19:18 εγώ γνωρίζω κάποια που όταν ήτανε 13 φαινότανε 18 ήτανε μές στην κάψα για ένα dj αυτός ήτανε αραβωνιασμένος την απέφευγε και αυτή του έβαλε βιακρα μέσα στο ποτό του.
13 χρονών βιάκρα σε ποτό σε άνθρωπο που δούλευε νύχτα.
Μετά έκανε την μεθυσμένη για να την πάει σπίτι της.
Το κακό έγινε.
Τον χώρισε και τώρα είναι με παντρεμένοι με δυό παιδιά.
Καλή φάση, τύπισσα. 13χρονη σε κλαμπ, βιάγκρα στο ποτό, μόνη της στο σπίτι, κανείς δεν βλέπει ότι την φέρνει ένας μαντράχαλος.

Πάλι καλά που κατέληξε έτσι, να λέμε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 19:40
Niki έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 19:18 εγώ γνωρίζω κάποια που όταν ήτανε 13 φαινότανε 18 ήτανε μές στην κάψα για ένα dj αυτός ήτανε αραβωνιασμένος την απέφευγε και αυτή του έβαλε βιακρα μέσα στο ποτό του.
Το κακό έγινε.
Να υποθέσω ότι όλα αυτά συνέβησαν σε νησί της Βορείου Αφρικης.
Αφήστε τις κλάψες όσοι έχετε κόρες.
Όταν έφτασα Αθήνα σαν φοιτήτρια όταν συζητούσα με άλλες φοιτήτριες όλες έχασαν την παρθενιά τους στα 13-15 από ξαδέλφια από φίλους των αδελφιών τους από φίλους των πατεράδων τους και όλες με μεγαλύτερους .
Μην κάνετε ότι δεν τα ξέρετε.
Υποκρισία σκέτη.
Μου θυμίζετε κάτι που λέμε στην Κρήτη για πλάκα.
Διάλογος δύο Κρητικών.
-Μιχάλη θέλω να σου πω κάτι αλλά θέλω να έχεις την ψυχραιμία σου.
-Για πες.
-Η κόρη σου με βίασε.
-Δεν με νοιάζει πως εγινε εγώ θα σου την κόψω.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Niki

Feindflug έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 19:50
Το κακό έγινε.
Καλή φάση, τύπισσα. 13χρονη σε κλαμπ, βιάγκρα στο ποτό, μόνη της στο σπίτι, κανείς δεν βλέπει ότι την φέρνει ένας μαντράχαλος.

Πάλι καλά που κατέληξε έτσι, να λέμε.
Πολλές 13 χρονες πάνε σε κλαμπ φτάνει να ντύνονται και να φαίνονται μεγαλύτερες.
Δεν ήτανε μόνη στο σπίτι στο αμάξι το κάνανε.
Όταν κατέβηκαν Κρήτη πρίν κανα χρόνο μπροστά του του τα έλεγε.
Μόλις τον είδα είπα αυτός είναι δικός μου έκανα τα πάντα για να τον κερδίσω.
Αυτός καμάρωνε.
Αυτή περήφανη. :lol:
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 19:46
nemo έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 19:42

και τι αποδεικνύει αυτό ρε μπαγλαμά για τη σχέση του 34χρονου με την 14χρονη; πόσο πανούργαι είναι αι γυναίκαι;
το να θελει καποια να πηδηχτει δεν την σταματαει τιποτα ακομη και αν εχει βαλει στο ματι και τον ογδοντάρη παππά της ενοριας θα βρει τον τροπο
να το κανει ενα αυτο το αλλο ειναι οτι πριν λιγα μολις χρονια τις πάντρευαν με αυτην ακριβως την διαφορα της ηλικιας
θα το ξαναπω χεστηκα για την περιπτωση αλλα μου την εδωσε η υποκρισία σας γιατι τα βαλατε με τον γερο και οχι με τους πραγματικους αυτουργους που ειναι οι γονεις των κοριτσιων γιατι δεν εδωσαν στα παιδια τους καμια διαπαιδαγωγηση τα ξαμολανε ελευθερα
... με μια μοναδικη συμβουλη - προσεξε χρυσο μου μην μεινεις εγκυος :e040:
Άβαταρ μέλους
Niki

Οι γύφτισσες έχουν κάψες στα 13 και παντρεύονται μέχρι τα 16 έχουν δυό παιδιά αλλά το κράτος δεν λέει τίποτα γιατί έχουν δικά τους έθιμα.
Οι μουσουλμάνοι και οι Πομάκοι στην Θράκη τις παντρεύουν από τα 14 .
Οι ορθόδοξοι προσπαθούν να τις έχουν μαζεμένες και τους τις ξεπαρθενεύουν οι κοντινοί φίλοι και συγγενείς.

Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Δείτε τις γυναίκες σας μόλις αδιαθετήσει η κορούλα σας πρώτη φορά πώς θα είναι σε αναμμένα κάρβουνα γιατί θα θυμάται τις δικές τις κάψες σε αυτή την ηλικία.

:smt005:
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Niki έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 20:12 Οι γύφτισσες έχουν κάψες στα 13 και παντρεύονται μέχρι τα 16 έχουν δυό παιδιά αλλά το κράτος δεν λέει τίποτα γιατί έχουν δικά τους έθιμα.
Οι μουσουλμάνοι και οι Πομάκοι στην Θράκη τις παντρεύουν από τα 14 .
Οι ορθόδοξοι προσπαθούν να τις έχουν μαζεμένες και τους τις ξεπαρθενεύουν οι κοντινοί φίλοι και συγγενείς.

Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Δείτε τις γυναίκες σας μόλις αδιαθετήσει η κορούλα σας πρώτη φορά πώς θα είναι σε αναμμένα κάρβουνα γιατί θα θυμάται τις δικές τις κάψες σε αυτή την ηλικία.

:smt005:
μπραβο απο μενα γιατι πριν τους σιχάθηκα με την υποκρισια και την βλακεία που τους δερνει με τοσες σελιδες εναντιον του γερου
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ποσο ηλιθιος πρεπει να εισαι για να σου την πεφτουν ολες οι μιλφ και οι ανω των 18 και να ασχολεισαι με 14χρονα? :102: :102:

εκτος αν τα εβγαλε απο την κοιλια του τα υπολοιπα :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

nemo έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 20:04
το να θελει καποια να πηδηχτει δεν την σταματαει τιποτα ακομη και αν εχει βαλει στο ματι και τον ογδοντάρη παππά της ενοριας θα βρει τον τροπο
να το κανει ενα αυτο το αλλο ειναι οτι πριν λιγα μολις χρονια τις πάντρευαν με αυτην ακριβως την διαφορα της ηλικιας
θα το ξαναπω χεστηκα για την περιπτωση αλλα μου την εδωσε η υποκρισία σας γιατι τα βαλατε με τον γερο και οχι με τους πραγματικους αυτουργους που ειναι οι γονεις των κοριτσιων γιατι δεν εδωσαν στα παιδια τους καμια διαπαιδαγωγηση τα ξαμολανε ελευθερα
Μου την έχουν πέσει 14χρονα και 16χρονα.
Δεν τες πήδηξα. Πιστεύω ότι τις σταματάει κάτι.

η διαπαιδαγώγηση γίνεται κι αυτή από ενήλικες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Το ενδιαφέρον είναι ότι ουδείς έδωσε σημασία στο επάγγελμα αλλά στη νεαρά που αποπλάνησε τον ντουγιουλάικ μπέιμπ δε γκρικλάβερ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 20:59
nemo έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 20:04
Μου την έχουν πέσει 14χρονα και 16χρονα.
Δεν τες πήδηξα. Πιστεύω ότι τις σταματάει κάτι.

η διαπαιδαγώγηση γίνεται κι αυτή από ενήλικες.
καλα εκανες που δεν τις πηδηξες
το θεμα ειναι πως σωστα( κ σοφα) ο νομοθετης εχει ηλικια συναινεσης τα 15 +
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 20:59 Το ενδιαφέρον είναι ότι ουδείς έδωσε σημασία στο επάγγελμα αλλά στη νεαρά που αποπλάνησε τον ντουγιουλάικ μπέιμπ δε γκρικλάβερ.
τι σημασια να δωσουμε ;
ειναι γνωστα τα ''επαγγελματα '' που ανα εποχες ειναι στοχοι των γυναικωνε κατι σαν ανδροπουτανοι ελευθερας βοσκης
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 21:07
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 20:59 Το ενδιαφέρον είναι ότι ουδείς έδωσε σημασία στο επάγγελμα αλλά στη νεαρά που αποπλάνησε τον ντουγιουλάικ μπέιμπ δε γκρικλάβερ.
τι σημασια να δωσουμε ;
ειναι γνωστα τα ''επαγγελματα '' που ανα εποχες ειναι στοχοι των γυναικωνε κατι σαν ανδροπουτανοι ελευθερας βοσκης
Eίναι άλλο ο αθλητικός χώρος και ό,τι αυτό συνεπάγεται ως προς την ελκυστικότητα του και άλλο οι προπονητές ανηλίκων. Και φυσικά άλλο η σειριακή ενασχόληση με τις... κατακτήσεις στις συγκεκριμένες ηλικίες. Σιγά τον εραστή στην τελική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”