ήταν τραυματική εμπειρία και η θεραπεία κράτησε σχεδόν έναν μήνα....Cecily Anne έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 10:23
Άσε έχω εμπειρία με σούσι. Ο πόνος δε συγκρινόταν όμως, ήταν αρκετά λάιτ σε σχέση με το άλλο. Βέβαια, εμένα ήταν εντερόκοκος όμως όχι σκουλήκια, οπότε καμία σχέση, αλλά εννοείται κι εγώ δεν ξανάφαγα ωμό ψάρι ΠΟΤΕ. Να μη σχολιάσω ότι το εστιατόριο ήταν καλό στο εξωτερικό, καλές κριτικές κλπ. Είναι να μη γίνει η στραβή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ληγμένα κρουασάν
Re: Ληγμένα κρουασάν
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Είχα την υποψία ότι παίρνεις ληγμένα, αλλά δεν φαντάστηκα ότι ήταν κρουασάν...BigChiefWahoo έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 21:39 Μόλις χτύπησα δύο κρουασάν,χαζεύοντας τις μλκιες στο φόρουμ.
Ένα αυτό
και το άλλο,αυτό (με γέμιση Oreo)
Πετώντας τη συσκευασία στη σακούλα με τα σκουπίδια,το μάτι μου έπεσε στις ημερομηνίες λήξης - το πρώτο έληξε στις 5/11,το άλλο στις 6/11.
Τι κάνουμε τώρα ;
Κι εγώ είμαι συνδεδεμένη συναισθηματικά με τούτη την απίστευτη μπλουζιά. Τί διάολο; Έχουμε παράλληλους βίους;BigChiefWahoo έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:10Αρχικά πίστεψα ότι το cars hiss είναι το κομμάτι που θα ήθελες να παιχτεί.Δεν μπορείς (ή μάλλον,μπορείς) να καταλάβεις πόσο δεμένος είμαι συναισθηματικά με αυτό το τραγούδι.Μου θυμίζει μία απίστευτη φάση της ζωής μου.Πασιφάη έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:05
Αν σου πω ότι και αυτό είναι το δικό μου τοπ ,με μια ιδιαίτερη έμφαση στο μπολνταρισμένο, θα με πιστέψεις; Ίσως και το '' Riders on the storm'', σφήνα.![]()
Το Riders μου φέρνει πάντα στο μυαλό τη διαφήμιση του απορρυπαντικού παλιά,στην ελληνική τι-βι![]()
Το Σκιπ ήταν,δεν θυμάμαι![]()
Ήταν μια στιγμή της ζωής μου, που δεν έχω κατασταλάξει ακόμη, αν επιθυμώ να θυμάμαι. Σε διαφορετική περίπτωση ναι, θα ήταν.
Τώρα για το Riders και το Σκιπ, τί να σου πω; Δώσε περισσότερα στοιχεία ρε Μπιγκ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Έχω την υποψία, ότι δεν κοιτάς τις δικές σου μαλακίες και αναλώνεσαι με το τι θα πουν οι άλλοι.stavmanr έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 10:32Είχα την υποψία ότι παίρνεις ληγμένα, αλλά δεν φαντάστηκα ότι ήταν κρουασάν...BigChiefWahoo έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 21:39 Μόλις χτύπησα δύο κρουασάν,χαζεύοντας τις μλκιες στο φόρουμ.
Ένα αυτό
Πετώντας τη συσκευασία στη σακούλα με τα σκουπίδια,το μάτι μου έπεσε στις ημερομηνίες λήξης - το πρώτο έληξε στις 5/11,το άλλο στις 6/11.
Τι κάνουμε τώρα ;![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Α,είσαι και παιδούλαΠασιφάη έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 12:48
Τώρα για το Riders και το Σκιπ, τί να σου πω; Δώσε περισσότερα στοιχεία ρε Μπιγκ.![]()
Να,εδώ το αναφέρει και ο τύπος που γράφει το blog.
Από το 1983 είναι η διαφήμιση λέει, αλλά δεν μπορώ να τη βρω στο διαδίκτυο (εγώ έχω την εντύπωση ότι ήταν late '70s,για να είμαι ειλικρινής)
Όταν άκουσα για πρώτη φορά Doors και συνειδητοποίησα ότι το κομμάτι ήταν δικό τους,είχα μείνει παγωτό
http://theshadownation.blogspot.com/201 ... fe_28.html
Κάποιος παλιός να βοηθήσει ;
Beria,ΓΑΛΗ,πατησιωτης ; (καλά,ο τελευταίος θα θυμάται και ραδιοφωνικές με τη Βέμπο)
Δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο γιατί δεν τρώω ποτέ συσκευασμένα κρουασάν.BigChiefWahoo έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 16:49Α,είσαι και παιδούλαΠασιφάη έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 12:48
Τώρα για το Riders και το Σκιπ, τί να σου πω; Δώσε περισσότερα στοιχεία ρε Μπιγκ.![]()
![]()
Από το 1983 είναι η διαφήμιση λέει, αλλά δεν μπορώ να τη βρω στο διαδίκτυο (εγώ έχω την εντύπωση ότι ήταν late '70s,για να είμαι ειλικρινής)
Όταν άκουσα για πρώτη φορά Doors και συνειδητοποίησα ότι το κομμάτι ήταν δικό τους,είχα μείνει παγωτό![]()
Beria,ΓΑΛΗ,πατησιωτης ; (καλά,ο τελευταίος θα θυμάται και ραδιοφωνικές με τη Βέμπο)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- BigChiefWahoo
Ποια κρουασάν ; Για τη διαφήμιση του Skip λέω,με μουσική υπόκρουση Doors,παλιά στην ελληνική τηλεόραση.Αποκλείεται να μην τη θυμάσαι !ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 16:53
Δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο γιατί δεν τρώω ποτέ συσκευασμένα κρουασάν.
Γιατί να θυμάμαι κάτι από την παλιά ελληνική τηλεόραση; Και για τον Άγνωστο πόλεμο κάτι θυμάμαι αλλά δεν είδα ούτε ένα επεισόδιο. Σιγά μην θυμάμαι τις διαφημίσεις που έπαιζαν στα διαλείμματα.BigChiefWahoo έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 16:54Ποια κρουασάν ; Για τη διαφήμιση του Skip λέω,με μουσική υπόκρουση Doors,παλιά στην ελληνική τηλεόραση.Αποκλείεται να μην τη θυμάσαι !ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 16:53
Δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο γιατί δεν τρώω ποτέ συσκευασμένα κρουασάν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- BigChiefWahoo
Ήταν πολύ χαρακτηριστική,με την εισαγωγή από το Riders on the Storm,γι' αυτό λέω ότι δεν γίνεται να μην τη θυμάσαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 16:58
Γιατί να θυμάμαι κάτι από την παλιά ελληνική τηλεόραση; Και για τον Άγνωστο πόλεμο κάτι θυμάμαι αλλά δεν είδα ούτε ένα επεισόδιο. Σιγά μην θυμάμαι τις διαφημίσεις που έπαιζαν στα διαλείμματα.
Τέλος πάντων,κάποιος άλλος ;
σιγά μωρέ, δεν είναι τα πρώτα ληγμένα που τρως, ούτε τα τελευταία 
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Ε ναι, σαφώς και δεν γίνεται.BigChiefWahoo έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 17:00Ήταν πολύ χαρακτηριστική,με την εισαγωγή από το Riders on the Storm,γι' αυτό λέω ότι δεν γίνεται να μην τη θυμάσαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 16:58
Γιατί να θυμάμαι κάτι από την παλιά ελληνική τηλεόραση; Και για τον Άγνωστο πόλεμο κάτι θυμάμαι αλλά δεν είδα ούτε ένα επεισόδιο. Σιγά μην θυμάμαι τις διαφημίσεις που έπαιζαν στα διαλείμματα.
Τέλος πάντων,κάποιος άλλος ;
Ξεκόλλα λίγο μεγάλε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τελικά χεστηκες; Τι έγινε;
- BigChiefWahoo
Όλα καλά
- BigChiefWahoo
Η ΓΑΛΗ δεν ενθυμείται,οπότε ας προσπαθήσω και με τον ΑρίστοςBigChiefWahoo έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 16:49Α,είσαι και παιδούλαΠασιφάη έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 12:48
![]()
Όταν άκουσα για πρώτη φορά Doors και συνειδητοποίησα ότι το κομμάτι ήταν δικό τους,είχα μείνει παγωτό![]()
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Στο συγκεκριμένο που πήρα 2 φορές και τις 2 φορές το ίδιο έπαθα.Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:30Κι εσύ από καπουτσίνο; τι στο καλό με τι τους φτιάχνουν;taliban έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:21Φάε ακόμη ένα για σιγουριάBigChiefWahoo έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 21:39 Μόλις χτύπησα δύο κρουασάν,χαζεύοντας τις μλκιες στο φόρουμ.
Ένα αυτό
Τι κάνουμε τώρα ;![]()
Τίποτα δεν θα πάθεις.
Αν τα έτρωγες αφού είχαν λήξει πριν κάνα μήνα τώρα θα έκανες ανακαίνιση την τουαλέτα.
Το χειρότερο δε είναι να πάθεις τίποτα από καπουτσίνο καφέ.
Να θες να ξεράσεις και ταυτόχρονα να σε πάει αίμα.
Υπέροχες καταστάσεις.![]()
Υποθέτω ποιότητα καφέ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση